Hazai anime dvd kiadványok és vélemény róluk

Started by Fazék, 2006-10-30, 15:33:09

Previous topic - Next topic

Fazék

Úgy éreztem, hogy a mai felhozatal mellett, már igencsak létjogosulttá vált egy ilyen topic, szóval létrehoztam, ha nem gond :)

kezdeném a Full Metal Panic 1. DVD-ről alkotott véleményem beidézésével:

Full Metal Panic 1.DVD

a doboz sztem igényes lett.
a menü is.
extraként a szokásos galéria, szereplőbemutatás, armslave típusok, előzetesek vannak. előzeteseket ugrottam a többi jól néz ki, és ha jól láttam elsőre, akkor helyesírási hibáktól se hemzseg a sok leírás.

sajnos ez nem mondható el a feliratról, ami minősíthetetlen. tele elgépelésekkel, értelmetlen mondatokkal, félrefordításokkal. könyörgöm inkább küldjék el nekem előtte és ha a fordításbeli hibákat nem is igazán, de legalább az elgépeléseket ki tudnám javítani. kb 5 percnyi munka lehetett volna az egész... komolyan ingyen megcsinálom, küldjétek el nekem előtte e-mail-ben...

a képminőség számomra tökéletes volt, de még nem vetettem össze a dvdrip verzióval, majd erre is sort kerítek. a japán hang hibátlan, a másikba inkább bele se hallgattam.

kár hogy a felirat ilyen botrányos lett, mert különben igencsak dícséretes kiadással lenne dolgunk...

szerk: kénytelen vagyok változtatni egy kicsit az értékelésen, mert csak most derült ki számomra, hogy a szokásos DL lemez helyett, ez a sorozat sima egyrétegű dvd-n jelenik meg, szóval így módosítva:
dvd: 6/10 (2 pontot vontam le a felirat miatt, 1 pontot a nem DL lemez miatt)
sorozat: 8/10


folytatnám a CB 1.DVD értékelésem egy feljavított változatával még jó régről :)

Cowboy Bebop 1. DVD

Sajnos számítógépen eléggé látszik a képen, hogy ez még nem a felújított változat, de megnéztem tv-n is, és így már hibátlan a képminőség és a színek is megfelelnek minden igényemnek :) gépen nagyon előjöttek a képhibák, de tv-n az olyan vaksi szemnek, mint az enyém is, hibátlan a látvány :)

a felirat egy az egyben a magyar fanfordítás, amivel most találkozok először, de annál biztos hogy jobb, mint ha rtl-ék csináltak volna hozzá egy újat. a megjegyzések persze hiányoznak belőle, de ez talán logikus lépés, hogy kivették.

az extrák végülis nem rosszak, de a magyar ajánlók közül az elsőt 12 másodperc után kilőttem, nem tudom mikor fogok sort keríteni a többire. a képek egész jók, a szereplők bemutatásánál eléggé magyartalan a szöveg időnként, és tükörfordításnak érződik, de egyszeri elolvasásra talán alkalmas.

Egy kicsit zavar, hogy valamiért nálunk ragaszkodnak az alulról fölfelé szövegírással a doboz oldalára, ezért jócskán kilógnak az anime dvd-im a többi dvd mellett, de most már így kiadás közben inkább ne váltsanak, mert csak még hülyébben fog kinézni :haha:

ami szintén "kicsit" az igénytelenséget mutatja, hogy látszik a fordítók mennyire egyeztettek munkájuk során... vessétek össze a a tokon lévő magyar címet és a dvd menüjében olvasható magyar címet... (megj: szerencsére ahogy észrevettem, ezt a későbbi dvd-knél már kijavították :))

dvd 7.5/10
sorozat 10/10

kicsit más:
arról van valami információ, hogy hogyan oldják meg ezen sorozatok esetében, hogy az eddigi 5 rész helyett, 6 marad az utolsóra? ha mindenképpen fel akarják préselni a 6 részt 1 lemezre, akkor ha kérhetném, legalább az extrákat vegyék le róla, hogy ne romoljon túl sokat a képminőség (bár amennyit az extrák foglalnak, nem sokat számít vszleg)...

szerk: vhogy marhára gyanús lett hirtelen, hogy mintha már létezne ilyen topic, pedig körbenéztem előtte direkt... körbenézek mégegyszer
szerk2: most sem találok. na mindegy, csak szól egy admin, ha fölösleges a topic :)

Prof. William

Én majd a Blue Grendel DVD-re leszek kíváncsi. Az ugye ki fog jönni? Vagy írjak az a+ nak ebben az ügyben?

Ami hamarosan jön DVD-re az a Vampire Hunter D. Ha valaki már megvette pls írjon ide ismertetőt hogy tzudjam mire számítsak.


VÁNDORLÓ PALOTA

A képminőség szerintem remek és a magyar szinkron sem sikerül rosszul. Sajna extrákban nincs nagy választék. 1-2 előzetes meg egy képgaléria.
A hangok magyar és japán ami kár mert ahogy hallottam az angol szinronja egész jó lett. Meghalgattam volna azt is.

Összeségben megérte az árát. (990Ft.)

Fazék

Vampire Hunter D dvd-t már előrendeltem, elméletileg novemberben 28 után jelenik meg vmikor, garantáltan írok majd véleményt róla ide :)

azt elfelejtettem belírni a kritikákba, hogy mindkettő sorozat dvd-nkénti bolti ára 1500 Ft, amit 5 rész/dvd-vel sztem lazán megérnek  :jee:

szerk: Blue Gender kiadásról még nem hallottam, én egy Trigun kiadást várok nagyon :)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-10-30, 15:33:09
kicsit más:
arról van valami információ, hogy hogyan oldják meg ezen sorozatok esetében, hogy az eddigi 5 rész helyett, 6 marad az utolsóra? ha mindenképpen fel akarják préselni a 6 részt 1 lemezre, akkor ha kérhetném, legalább az extrákat vegyék le róla, hogy ne romoljon túl sokat a képminőség (bár amennyit az extrák foglalnak, nem sokat számít vszleg)...
RetekKlubot ismerve megvágják azt az utolsó 6 részt. :D

Yakumo

Quote from: Zsiga on 2006-10-30, 16:42:25
Quote from: Fazék on 2006-10-30, 15:33:09
kicsit más:
arról van valami információ, hogy hogyan oldják meg ezen sorozatok esetében, hogy az eddigi 5 rész helyett, 6 marad az utolsóra? ha mindenképpen fel akarják préselni a 6 részt 1 lemezre, akkor ha kérhetném, legalább az extrákat vegyék le róla, hogy ne romoljon túl sokat a képminőség (bár amennyit az extrák foglalnak, nem sokat számít vszleg)...
RetekKlubot ismerve megvágják azt az utolsó 6 részt. :D
Szerencsére a vágás "csak" a csatornára vonatkozik, eddig, amit láttam pl. a CB DVD-kből, abban nem volt vágás.
Ha lesz, [spoiler]HALÁL![/spoiler]

Szacsi

Na még csak az kéne, hogy a dvd kiadások is vágva legyenek  :__devil:

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s


Fazék

Quote from: White SeeD on 2006-10-30, 23:24:44
Már eleve ott elszáll a kedvem a magyar produkcióktól hogy nincsen artbox...
Ha az ember megvezs egy animeot akkor adjanak hozzá rendesen mindent. Pl mehetnének bele képeslapok, poszterek mint minden normális animehoz. :ejj:
Aztán ott vannak a fordítási gondok. Még ha át is váltok eredeti nyelvre még mindíg ott az a felirat :ejj:
Persze még nem láttam egyet sem de szerintem látatlanba is elmondható ez róluk :mad:
grow up... :rolleyes:

artbox, képeslap, stb extrák = kb minimum kétszeres ár lenne a mostanihoz képest. magyar viszonylatok mellett öngyilkos kiadás, bocsi de nem mindenki olyan otaku, mint te, hogy minden pénzét anime-kre költse :rolleyes:

fordítási gondok: na ez már tényleg jogos probléma, de inkább csak az hiányzik, hogy nem ismerik föl a hazai közönség lelkességét, miszerint kb majdnem elég lenne átadniuk nekik a fordítást és ők helyreraknák

légyszi ne azzal próbáld igazolni a külföldi vételeidet, hogy a magyar kiadásokat lehulladékozod... :)

Titkos

Nekem csak annyi gondom van a magyar kiadásokkal, hogy a magyar felirat valóban nem mindig a legjobb. ^^" De ez inkább csak a Retekklubos sorozatokra jellemző, pl. az Akira DVD minden szempontból perfekt kiadás volt. :D Talán a sorozatokkal még annyi a gond, hogy oké, hogy az RLT klubnak gazdaságos majdnem 10 részt rányomni egy DVD-re (pl. az IY esetében), de ettől a részek minősége is romlik. :( (nem lesz bűnrossz, de pl. IY-ből szebb volt az FTP-s verzió, mint a magyar DVD-s)
Viszont az extrákról annyit, hogy az angol kiadásoknál sem kap az ember minden DVD mellé képeslapot, posztert, és hasonlókat, nemhogy a magyarhoz. Ez már nem extra (az a rendezői interjú, és hasonlók), hanem bónuszajándék. (illetve az ajándék nem a legjobb szó, mert általában ha ilyeneket árulnak mellé, akkor meg is kérik az árát) Conon volt most angol FMA manga, díszdobozban, figurával, de az ára is dupla annyi volt, mint a többi kötetnek, akik "magukban" voltak. (És én pl. szívesen otthagytam volna a figurát "vegyük ki a mangát a dobozból, és fele árat fizetek" alapon, csak azt nem lehetett ugye...)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Fazék

Quote from: White SeeD on 2006-10-31, 11:02:40
A magyar kiadást nem hulladékoztam le. :hehe:
Csak megjegyeztem hogy elégé spórolnak a dolgon főleg a lemezszámon. (Ha 5-6 résznél több van egy duplalemezen az már régen rosz)
szerencsére ez csak IY és hasonló sorozatokra igaz egyelőre, mert rájöttek, hogy egy százakárhány részes sorozatnál vszleg kevésbé számít magyar viszonylatban a minőség, mint a rengeteg dvd miatti árnövekedés, kevesebb fiatalnak lenne kedve úgy gyűjteni :) CB és FMP dvd-ken 5 rész van csak dvd-nként, ami sztem még pont minőségi kiadást jelent :)
Quote from: White SeeD on 2006-10-31, 11:02:40Nekem semmi bajom a magyar kiadásokkal sőt csak üdvözölni tudom őket, csak ez a két nagy probléma: a pénzemért nem kapok mást csak egy korongot aminek bizony vannak óriási hibái.
De kezdetnek ez nem rosz. :jee:
oké így már korrekt, de én továbbra is úgy vagyok vele, hogy mivel nem vagyok otaku és nálam mind a képeslapok, mind a poszterek többsége a szemétben landol, (tudom, én meg a pokolban :haha: ,) így hát én külön örülök neki, hogy nem számolnak föl ilyesmikért extra költségeket :) szóval én max az említett, a kiadásokat "egybetartó" papírdobozt hiányolom, de ki tudja, az is lehet, hogy valaki üzletember, majd rájön hogy van erre igény és nyom egy összehajtogathatót belőle :D

Fazék

#11
na ezt most külön post-ba írom, mert ezen ledöbbentem:
Quote from: White SeeD on 2006-10-31, 11:27:07Igen ezt pont így csinálják.
Legalább is amik nekem vannak.
De ott inkább a 4 rész helyett van 5 ha duplalemez, ha szimpla akkor 3 helyett 4.
És nincsen rajta extra.
írtad ezt és korrekt, nem is ezzel van a baj. hanem kíváncsiságból azért csak beraktam az eddig nálunk megjelent dvd-ket és átkozottul meglepődtem, amikor FMP DVD-ről kiderült, hogy csak sima egyoldalú-egyrétegű lemezre nyomták!  :uzi: :fuk-u:
úgyhogy most szépen visszasétálok a topic elejére és levonok még 1 pontot a dvd értékeléséből...

most gyorsan berakom a 4-es CB dvd-t is mindjárt, és ajánlom nekik, hogy az még mindig DL lemez legyen...

szerk1: szóval ha marad ilyen az FMP kiadás, vagyis katasztrófális felirat és emellé még a minőséggel is ennyire spórolnak, akkor részemről azt hiszem abbahagyom a sorozat vételét.

szerk2: CB 4-es dvd ellenőrizve, ez még mindig DL lemezen jön, csak azt nem értem, hogy miért nincs teljesen kitöltve a dvd, van rajta vagy 1 GB hely még... de legalább így sejthető, hogy vszleg nem vágták meg a videó minőségét a lemezre 5 rész rápréselése címszóval :)

szerk3: amúgy értékeléseimben egy fapados kiadás, minimális extrával (a lemezen), nem kaphat 7.5-nél komolyabb értéket, szóval a 7.5-ös pontszám a CB kiadvány esetében kb a maximumot jelenti, amit egy 1500 Ft-os kategóriában megjelenő kiadvány megkaphat :)

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2006-10-31, 12:23:34
...
oké így már korrekt, de én továbbra is úgy vagyok vele, hogy mivel nem vagyok otaku és nálam mind a képeslapok, mind a poszterek többsége a szemétben landol, (tudom, én meg a pokolban :haha: ,)
...
Ahelyett, hogy odaadnad egy poszterre ehezo rajongonak? Nahat!  :hehe: :ejnye:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

ne aggódjatok :haha: még nem volt olyan, hogy bármi anime-kkel kapcsolatos cuccot (posztert/képeslapot/stb) kaptam volna :)
csak a játékokhoz kapott ilyesmiket hajítottam ki, amennyiben nem fért bele szépen a dobozába :)
pl ha belefér a dobozba, akkor általában minden szemetet megtartok én is a kiadványokhoz :D

Vándorló palota

gyorsan ellenőriztem, de szerencséjükre ez is DL lemezen jött ki :) a szokásos módon természetesen 0 extrával rendelkezik, de legalább a Chihiro-val ellentétben itt már magyar feliratot is raktak rá. (kár hogy ezért már külön örülhet az ember :rolleyes:) (Chihiro kiadványt mai napig ezért nem vettem meg...).
ellenben most belehallgattam a szinkronba és igencsak színvonalasnak tűnt, szóval azt hiszem nyugodt szívvel fogom engedélyezni a húgomnak és ismerőseimnek, hogy szinkronnal nézzék meg :)
a tok szép. a képminőség tökéletes. a hang szintén. a film megnézendő.

dvd 7.5/10
film 8/10


Quote from: White SeeD on 2006-10-31, 12:58:06Hát szimplalemezen 5 rész nem sokkal jobb mint IY duplán 10 rész :ejj:
hát igen, nem véletlenül vagyok most egy kicsit dühös emiatt...

Szacsi

Na akkor azokról, amikhez szerencsém volt:

Akira
Teljesen korrekt. Egy rossz szavam nem lehet rá. Képminőség rendben, magyar szinkron rendben, felirat renben, és az extrák is érdekesek. Beléjük is gabalyodtam párszor XD Az ár is oké.

Chihiro
Nagyon jó, hogy magyar, japán és angol szinkron is van rajta, de azért a felirattal igazán nem kellett volna spórolni. De ennek hiányát némileg  ellensúlyozza, hogy a magyar szinkron igen jóra sikeredett, nekem pl még az eredetinél is sokkal jobban tetszik. Extrák..Ha jól emlékszem nincsenek rajta. De 990 Ft-ért szemet hunyok felette  :D

A vándorló palota Már megint nincsenek extrák  :frown: De ettől függetlenül teljesen jó az egész.

FF7 - Advent Children
Japán és angol szinkron is van, bár utóbbi teljesen felesleges, mert valami csapnivaló. A felirat helyenként vicces, elmegy kategória. Extrák... A 25 perces változat helyett rátehették volna a Last Order-t. Ó igen, és a menü. Akárhányszor berakom a lemezt, mindig minimálisra állatom a hangerőt, mert ez az üvöltő kórus valahogy nem jön be.

Cowboy Bebop film
Japán és angol szinkron, mindkettő jó :)
Az extrák is rendben vannak, szóval szerintem korrekt kiadás.

Cowboy bebop sorozat A magyar szinkron rémes, a felirat is elég érdekes. De. A menü alatt kellemes zene megy, amit személy szerint nagyra értékelek.

A macskák királysága Ezt is korrektnek tartom. A magyar szinkron nem lenne rossz, ha történetesen nem a főszereplő hangját szúrták volna el -_-

Titkos

Quote from: Fazék on 2006-10-31, 12:23:34
szerencsére ez csak IY és hasonló sorozatokra igaz egyelőre, mert rájöttek, hogy egy százakárhány részes sorozatnál vszleg kevésbé számít magyar viszonylatban a minőség, mint a rengeteg dvd miatti árnövekedés, kevesebb fiatalnak lenne kedve úgy gyűjteni :)

Elég baj az nekem...:(
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Member

Néhány animénél tényleg belenyilal az emberbe, hogy ha dvd-nként 3-4 rész, akkor ez hogyan is megoldható egy több 100 rész cuccnál? Pl. hamarosan jön ide is a naruto és azt ha majd ki akarják adni...? :confused:

Darkstar

Quote from: Member on 2006-10-31, 16:47:16
Pl. hamarosan jön ide is a naruto...
Ez tipp, megérzés, vagy hallottad valahol?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Csak sejtem, mert mintha berémlene, hogy németben már nyomják és az eddig szinte mindig előszél volt a német RTL. Nameg az A+ enyhén hülye lenne, ha ezt a ziccert kihagyná.

kikuchiyo

Quote from: Member on 2006-10-31, 16:47:16
Néhány animénél tényleg belenyilall az emberbe, hogy ha dvd-nként 3-4 rész, akkor ez hogyan is megoldható egy több 100 rész cuccnál?

Hát úgy, hogy pl. a teljes LoGH boxset kb. 40 DVD-ből áll, az összesen 160 részével. És kerül vagy 400 000 yenbe. :)
Ha nyerek a lottón, megveszem :)
Failure is the default option

Yakumo

Full Metal Panic DVD: Nos, lehet, hogy nem DL lemezre tették, ennek ellenére szerintem a képminőségével és a hanggal sincsen probléma. És nem hiszem, hogy vak vagy süket lennék. :D Nem védem a kiadást, csak gondoltam megemlítem azért.

Fazék

Quote from: Yakumo on 2006-10-31, 17:55:20
Full Metal Panic DVD: Nos, lehet, hogy nem DL lemezre tették, ennek ellenére szerintem a képminőségével és a hanggal sincsen probléma. És nem hiszem, hogy vak vagy süket lennék. :D Nem védem a kiadást, csak gondoltam megemlítem azért.
vszleg egyikünk se vájtfülű/sasszemű, most ellenőriztem a tv-nken és a vacak magnavox dvd lejátszónkon és teljesen korrekt a minősége. :) ugyan a felirat és a kép mintha egy kicsit túlságosan villogna, de ez vszleg a béna dvd játékosom miatt van. ellenben amikor a "kamera mozog" akkor sztem látható pixelesedés az éles ferde vonalaknál, de ez lehet, hogy eredetin is így van, így ezen videó és a dvd rip-ek alapján nem lehet megállapítani, hogy az eredeti kiadásnál mennyivel gyengébb a képminősége sajnos. igaz nincs gond vele, de itt inkább elvi problémáról van szó, miszerint nálunk ilyet is lazán megcsinálnak, hogy úgy érzik még egy DL lemezes kiadást sem érdemlünk meg... kíváncsi vagyok, hogy továbi sorozatok is mind már nem DL lemezen fognak érkezni, ugyanígy 5 rész/dvd formában, vagy csak ezen 1 sorozat esetén döntöttek úgy, hogy fölösleges lenne a DL lemez?

Pr3d4k1ng

Ha majd a Fumoffu DVD lesz akkor azt tuti megveszem.
Ez az seira amit tuti hogy nehezen fogok megunni :D
FUMO FUMO FUMO!!!! FUMOFFU!!!

Na most van jó helyen.

A Vampire hunter D lesz érdekes. Angol-Magyar(erre kiváncsi vagyok)- Japán szinkronok.
2 DVD-s lesz 3999 Ft-ért .
Hihetetlenűl lementek az árak ahoz képest , hogy 2-3 évvel ezelőtt kb 7000-8000  FTvolt minimun.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Fazék

Quote from: Predaking on 2006-10-31, 18:42:37
Ha majd a Fumoffu DVD lesz akkor azt tuti megveszem.
Ez az seira amit tuti hogy nehezen fogok megunni :D
FUMO FUMO FUMO!!!! FUMOFFU!!!

Na most van jó helyen.

A Vampire hunter D lesz érdekes. Angol-Magyar(erre kiváncsi vagyok)- Japán szinkronok.
2 DVD-s lesz 3999 Ft-ért .
Hihetetlenűl lementek az árak ahoz képest , hogy 2-3 évvel ezelőtt kb 7000-8000  FTvolt minimun.
az Akira most is 7-8e Ft :) (még szerencse, hogy én nem vagyok annyira oda azért a filmért :D)

viszont most bajban vagyok, mert ha egy Vampire Hunter D-re kiadok 4k-t, akkor kötelességem megvenni a Tokiói keresztapákat is, ha már benne van a top10-emben...  :redface: (VHD-BL csak a top 30-ba jutott be nálam :))

Raggie

Quote from: Szacsi on 2006-10-31, 13:54:47
Cowboy Bebop film Japán és angol szinkron, mindkettő jó :)
Az extrák is rendben vannak, szóval szerintem korrekt kiadás.
Ezt hol vetted meg??? Már csomó ideje keresem és nem találom sehol! A FÉSZEKben is vártam már három éve , h vegyék meg de csak nem... Nagyon hálás lennék az infóért. Előre is köszi.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

#25
Quote from: Raggie on 2006-10-31, 19:37:51
Quote from: Szacsi on 2006-10-31, 13:54:47
Cowboy Bebop film Japán és angol szinkron, mindkettő jó :)
Az extrák is rendben vannak, szóval szerintem korrekt kiadás.
Ezt hol vetted meg??? Már csomó ideje keresem és nem találom sehol! A FÉSZEKben is vártam már három éve , h vegyék meg de csak nem... Nagyon hálás lennék az infóért. Előre is köszi.
kezd már nagyon reklámszagú lenni a dolog, de én továbbra is az xpress.hu-t javaslom :)
ugyan bizonytalant írnak a szállítási időnél, de biztosan le lehet focizni velük, hogy tudnak-e szerezni belőle példányt és van személyes átvételi lehetőség is, a Blaha környékén egy mellékutcában lévő boltban, szóval így még szállítási költség se társul mellé :)

Raggie

Aham... és boltban nem kapható? Ezt már nem magam miatt kérdem, mert nekem tökéletes az index is, csak mert azért ha ki van rakva a polcra akkor valszeg többen megveszik akik nem ilyen keményvolnalas rajongók.. :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie on 2006-10-31, 19:50:43
Aham... és boltban nem kapható?
sztem kapható volt, de mostanra már eléggé megfogyatkozhatott a példányszáma, ezért bizonytalan a beszerzési lehetősége. pár eldugott helyen lehetséges hogy most is találni 1-1 példányt belőle. sok szerencsét :)

Yakumo

Hát az ilyen "szezonális" kiadások (értsd: kiadják, akkor "elözönlik" még a Media Markt-ot is vele, pl. az Advent Children-ből volt több tonna a Westendben, amikor kiadták) de utána már boltokban nemigen találod meg, csak a kiadótól rendelik meg. És ezt bizony az ilyen online boltok teszik már meg rendelésre, boltoknak (offline) már nem éri meg.
Ezzel remélem nem voltam off Fazék kolléga. ;)

Raggie

Fazék+Yakumo: aham... nembaj leagalább most nyugodt a lelki ismeretem, h nem csak animerajongók vették meg :D .
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"