Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

chilip

#3840
Assassin's Creed - elején járok még, de eddig tetszik :) később többet, ha lesz miről.[spoiler] A high-tech  :zomg: rész annyira nem tetszik, de lehet később jól melbe fog vágni valami csavarral :) lényeg hogy az orgyilkosságokat emlékként éljük meg, így a tényleges személy egy leszármazott, aki egy gépben fekszik benne...[/spoiler]

Lythis

#3841
Quote from: chilip on 2008-03-04, 20:22:40
Assassin's Creed - elején járok még, de eddig tetszik :)...
Leszámítva, hogy ezt kvázi mindenki tudja, azért spoilerezhetted volna... :D... légyszíves[spoiler]azok mindenki szerint unalmasak, max a vége lesz érdekesebb, de elég cliffhanger a dolog - persze elvben ez is trilógia lesz, mint a PoP, szóval ez még nem a vége... elvben[/spoiler]

sirtomi

#3842
Én nem tudtam ba..a meg! Na midegy, legközelebb óvatosabban olvasok  :haha:

fraglimiter

Quote from: chilip on 2008-03-04, 20:22:40
[spoiler] A high-tech  :zomg: rész annyira nem tetszik, de lehet később jól melbe fog vágni valami csavarral :) lényeg hogy az orgyilkosságokat emlékként éljük meg, így a tényleges személy egy leszármazott, aki egy gépben fekszik benne...[/spoiler]
[spoiler]Erdemes azokat a reszeket is alaposan vegignezni meg ha nem is erzi fontosnak az ember. Van jo par info ami ott derul ki.
Nem utolso sorban ott is lehet am a hassasin tudasunkat kamatoztatni  ;)[/spoiler]

Dreamcleaver

Dawn of War: Soulstorm

Sokat nem lehet mondani róla. Adtak két új fajt, meg repülőket és ennyi. Tehát a játékmeneten semmit sem fejlesztettek.  Ez még mindig nem RTS sajnos. A kampánymód szintén olyan, mint a Dark Crusade-ben. Dark Eldarral próbáltam és az első, 2-es erősségű pályán (asszem ez volt a legkönyebb a mappon) a Chaos úgy elvert, hogy köpni-nyelni nem tudtam (normálon). Szal akinek fekszik ez a "gyártsunk egységeket ezerrel és folyamatosan foglaljunk pontokat" játékmenet, annak biztos bejön majd, nekem nem.
Az külön poén, hogyha távolról lövik egy egységemet (valami nagy skorpió szerű gépnél figyeltem) akkor nem támad vissza, hanem csak áll és vár még szétlövik. Ugyanez van, ha mondjuk megtámadnak egy egységet közelharban, akkor a tőle pár kockára álló szövetséges egység nem megy neki oda segíteni automatikusan...
A grafika szép és hangulatos, az effektek is jók. De sajnos ezen kívül semmilyen pozitívummal nem rendelkezik a játék.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tycho

Dreamcleaver: A játékmeneti problémáddal nem értek egyet. Az ok, az a te véleményed, ha neked nem tettszik ez a pontfoglalósdi. Nekem meg jobban tettszik, mint a "bányásszunk kristályt meg gázt és lesz hydralisk-ünk" stílus. Viszont ne ródd már fel a játék hibájának, hogy te nem jól állítod be a harcmód preferenciáit az egységeidnek, mivel szerintem nagyon is reális, hogy a Talos, amire gondolsz, nem fog elindulni a látótávján túlra, csak mert valaki basztatja, hogyha defenzív módban van és melee egység (mivel alapból azon van), mert az azt jelenti, hogy nem vérben forgó szemekkel száguld keresztül a pályán minden egyes ellenfél után, hanem ha range-be ér, csak akkor támadja meg...

Abban egyetértek, trehány munka sok helyen a DoW Soulstorm, de nehogy azért fikázzad már a kiegészítőt, mert ez is még mindig Dawn of War. Ha nem szereted a DoW-ot, akkor minek reméled hogy a DoW kiegészítő nem DoW lesz? ... :falba:

Mindenesetre elég informatív volt a postod: nem szereted a DoW-ot, ez meg még mindig DoW, + új fajok :ejnye: (meg azt is elmondtad, hogy béna vagy a DoW-ban :muhahah:)

Dreamcleaver

#3846
Igen és? Ez a topic arra van, hogy az ember leírja benyomásait az általa játszott cuccról. Konstatáltam, hogy játékmenetben semmi újítás. Igaz ez? Igaz. RTS-nek meg sztem tényleg nem az, mert itt inkább akkor vagy ász, ha gyorsan tudsz unitokat váltani és hotkeyket nyomogatni. So stfu&gtfo fanboi.

Amúgy Tau-val persze sokkal könyebben ment, azzal a Dark Eldar pályával valami nincs rendben. Basic infantry egy francokat, csak úgy dobálja befelé deep strike-kal az Obliteratorokat, meg mellé a lépegetők és tankok.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Én a csatacsajokkal kezdtem el a kampányt, mert ugye a demoban DE volt és azok valahogy nem tetszettek. 3. körben kicsináltam az IG-t, igaz több, mint 1 órás volt a meccs. Az feltűnt, hogy az épületek/járművek hp-ja duplázva van, remélem a sima egységeké nincsen. Igazából továbbra sem értem, hogy miért kellett behozni ilyen fait, meg fenetudja mi van a DE-nak pontot. Ha 5 osztagban a pap elnyomja a gyógyítást, akkor volt-nincs és persze az összes egység ezt használja, csak hogy véletlenül se lehessen simán használni, amikor kellene. A living saint viszont cap nélkül és feltámadással nem kicsit lett imba. Majd kipróbálom sima skirmishben is a fajt, mert elsőre túl erősnek tűnik. A repülőik mondjuk már most a kedvenceim, semmi idő alatt fel lehet deríteni velük a teljes pályát.

A tökéletesség unalmas.

necrologist

Nem egy rossz játék, de azért kell még neki pár patch multi pl még nagyon bugos és a gép is olyan pofátlanul csal hogy öröm nézni (ha van helye fejlődni nincs popcapje és az egységei kb 2x akkorát sebeznek mint kellene... persze nem az easyre gondolok). Multiról annyit hogy mi már azt toljuk de futottunk már bele 70000hps space marine squadba, meg 15000hps turretbe... szóval még kell egy kicsit finomítani az engine-t. DE passz vele még nem toltam, de Sisters elég jó lett. Ami nem teszik hogy necronoknak 1 új egysége van csak ha jól láttam.

Dreamcleaver

#3849
Hát igen. Igazán adhattak volna egy-két plussz egységet a többi fajnak is. Pl Káosznál van egy csomó jó kis gyalogos egység, esetleg a légió specifikus marinok + démonok, SM-hez mondjuk jöhettek volna Venerable Dreadek meg kisebb chapterek spéci egységei, IG-hez meg többféle tank stb. Illetve még mindig nem értem, hogy egyes fajok miért nem tudnak turreteket építeni.

Amúgy azon a kettes szintű DE pályán a Káosz ellen, kb 2-3 percenként jött egy Blooddrinker vagy mi (nagy démon) pl, én meg ott álltam a DE-vel, amiről semmit sem tudtam, szal fincsi volt. Ezzel Szemben Tau-val az Orcok ellen már-már viccesen könnyű.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Pr3d4k1ng

Dawn of War: Soulstorm

Van 2új faj, demoban toltam DE-vel, a Sistersekkel nem voltam. Új egyégek az air unitok, ugyan tök nem használtam őket Chaosnál, a 2PRedator+4 Deifler tökéletes combo. Mintha az enginet felvitték volna, 1-2 deisng váltás pl már a power planteken látszik az upgrade (világít mint egy karácsonyfa :D ). Chaos Lord desing váltása érdekes, lényegében vissza hozták az WA-t. Az tetszett, hogy a campaingban az egyik  legtápabb légióval vagy az Alpha legioval, maga játék nem sokat változott,de nem kár max az, hogy nincsenek új egységek az airen kivűl. 

Dream:
Nem akarlak meg sérteni de azért nem semmi, hogy egy kettes szintű placet nem tudsz bevenni.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Dreamcleaver

#3851
Quote from: Predaking on 2008-03-12, 13:57:03

Dream:
Nem akarlak meg sérteni de azért nem semmi, hogy egy kettes szintű placet nem tudsz bevenni.

Nyugi, TE engem nem tudsz megsérteni. Pláne, hogy párszor már leírtam, hogy az a 2-es erősségű territórium nem 2-es erősségű volt ingame, mert pl a Tau-val lazán bealáztam az eddigi, 2,3 és 5-ös nehézségű területeket. :rolleyes:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis


Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Flaser

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

White SeeD

Sikerült beszereznem egy english verziójút, így miután a 2 és 3mat már végigvittem minden vonalon, sikerült majdnem végigjátszani az 1-et.
Miközben csordogált lefelé beleolvastam pár leírásba. A legtöbb végigjátzszás az ismert bugok listájával és critikal problémákkal foglalkozik. Átlag 2-3 oldalon. Jó hogy beleolvastam, különben jópár helyen elszúrhattam volna a game végigvitelét, de így most nem rajtam múlott.
Az 5. felyezet 2 sámánig tudok eljutni, onnantól a 3 kapcsolós szobánál critikal errorral kidob. Bármelyikret forgatom el. A gamet újjraraktam, semmi hatás. Visszatöltöttem állást mielőtt belépnék a templomba, ugyanaz a hatás. Így a game critikal bugja sikeresen megakadályozott a végső diadalban. :comp: :grrr: (noha a legeslegfrissebb path van fönn)
A game gyak olyan mint a 2, csak kicsit egyszerűbb, bugosabb, de több benne a lehetőség.
Jó volt, hogy többféle képességet lehet folyamatosan tápolni anélkül, hogy ne tudnánk valamit kimaxolni. Egy ember lehet kiválló harcos, íjjász és varázsló is egyszerre.
Köszönhetően a húsos bugnak már az elején gyakorlatilag végtelen hp-val és pénzel rendelkeztem így öröm volt nekivágni a gamenak.
Az eleje így is nehézre sikeredett. Sok quest elég sokat vár el az embertől, pl annak a tolvajnak a likvidálása. De miután leöltem, és csatlakoztam a táborhoz már minden simán ment.
A pontrendszer jobb mint 2-ben, ami megkönnyíti a játékmenetet. Persze a térkép is csak 1/3 az ottaninak.
A szörnyek. vegyes érzéseim vannak.
Orkokat nagyon könynen le lehet csapni. A bugok miatt pedig néha elviselhetetlennek tűnik. Pl van egy csontvázunk. Jön, rácsapok, életének 70% eltűnik. Megy mellé a másik csapás, találat, semmi nem megy le neki. Majd csapom és csapom és csapom, és valószínű god mode on lehet, mert semmit nem sebződik. Ha alrébbfutok egy képernyőt és úgy csapom meg akkor már rendesen sebződik. Ez az alrébbfutás főleg akkor gond mikor benn vagyunk a szűk barlangban és nincsen hova futni. És simán idegesítő...
A történet jó, már ameddig eljutottam. :D
Azt sajnálom, hogy az ore-s akciót nem láthatom, meg ahogyan Saturas dühöng utána. És persze gomezt is szívesen kicsináltam volna
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Zen

Quote from: White SeeD on 2008-03-15, 15:32:32
Orkokat nagyon könynen le lehet csapni. A bugok miatt pedig néha elviselhetetlennek tűnik. Pl van egy csontvázunk. Jön, rácsapok, életének 70% eltűnik. Megy mellé a másik csapás, találat, semmi nem megy le neki. Majd csapom és csapom és csapom, és valószínű god mode on lehet, mert semmit nem sebződik. Ha alrébbfutok egy képernyőt és úgy csapom meg akkor már rendesen sebződik. Ez az alrébbfutás főleg akkor gond mikor benn vagyunk a szűk barlangban és nincsen hova futni. És simán idegesítő...
Kérlek szépen, a csontváz azért nem sebződik, mert védekezik, ahogy te szoktál. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

White SeeD

Azért azért felismerném ha védekezne. :smile: Az nem védekezik semmit. Hacsak nem a hátával védi magát, vagy úgy hogy belerohan az erőteljes csapásomba és hallatszik is a telitalálat, vagy van még egy láthatatlan fegyvere és azzal :smile:
Amúgy ugyanez megvolt az összestöbbi szörnynél, csak a csontvázaknál a legidegesítőbb mert csoportban mászkálnak és gyorsan kéne végezni velük mielőtt bekerítenéne + ahogyan írva volt, még védekeznek is, nem úgy mint egyes dögök akik vágóhídnak néznem és önként felajánlják magukat hogy levághassam őket :D. Szerencsére az orkoknál ez nem fordult elő sűrűn, de ott is bőven akadt példa erre.
De a legszebb az volt mikor egy madarat ütöttem közel 7percen át mire hajlandó volt megdögleni :ejj:

Ja igen ami kimaradt. A dögök sokszor pocsék AI-je. Főleg a wargok (itt orc dog). Annyira ostobák. Gyakorlatilag úgy sétálnak elém morogva, hoyg egyesvel le tudjam őket vágni, és akkor sem rontottak rám, mikor nagyban irtottam a társaikat. Így végül a sima farkas veszélyesebb volt mint a warg :smile:
A snapereket viszont nagyon utáltam. Ha bejött ez a bug, akkor végem volt, mert időm sem volt alrébbmenni.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Dreamcleaver

#3858
Bioshock

Az új gépen tesztelt első nextgen cucc. Jókat hallottam róla és nem csalódtam, bár valamiért több rpg elemre számítottam, így viszont egy jó kis shooter lett belőle. Mondjuk a sztori izgi, bár még sztem eléggé az elején vagyok, de már mondjuk 4 Big Daddy-t le kellett írtanom. Ezek a plasmid erők elég érdekesek, főleg az tetszik, amivel betagolhatjuk az ellen a biztonsági kamera célponjának, az meg ráküldi a sentry botokat, meg amikor elktromoságot vezetünk a vízbe, ahol az ellenek állnak. Amit nem értek viszont, hogy a többi "lakos" miért nem használja őket ellenem. Persze lehet később, majd lesznek tápabb ellenfelek. A vízalatti város hangulata kellően nyomasztó, és van egy olyan érzésem, hogy ez az Atlas, jelenleg guidom, sem éppen jófiú.
Az Unreal 3 engine meg nagyon pöpecül néz ki, és ami a legjobb, hogy max beállításokkal, 1280x960-as felbontásban, x8 anizop, x4 aa-n akadás mentesen fut. Sztem még feljebb is vehetném, de már így is tökéletesen fest.

8/10 eddig.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Próféta

W_S vs Gothic: nem tudok igazán tanácsokkal szolgálni, csak annyit tudok mondani, hogy én az eredeti német változattal játszottam, minden patch nélkül, és nem találtam semmilyen bugot, még ilyen állítólagosan gyakori textúrán átzuhanásokat se. Továbbá hogy bitről bitre ugyanezzel játszott anno az egyik osztálytársam, és szerencsétlen glitchtől glitchig bukdácsolt. Ez van.

Bioshock: körülbelül két-három órát tudtam eddig beletenni. Tudom, hogy nagyon korai véleményt mondanom róla, de mégis megteszem, mert gyanús, hogy nem lesz belőle több. Egész egyszerűen a munka izgalmasabb, jobban leköt és kevésbé fárasztó, mint ezzel az izével játszani. Valahogy nagyon nem volt eltalálva benne semmi ebben a rövid időszakban, kivéve talán a bathysphere-ben megtekintett rövid intrót. Rengeteg dolog kimondottan idegesített benne, és valahogy egyre ismerősebbek voltak ezek a kifogások... aztán rájöttem, hogy életem első Zero Punctuation videójában pont ezeket a sérelmeket hánytorgatja fel Yahtzee :D Az is lehet persze, hogy csak simán rossz műfajt választottam (már az önmeghatározása is riasztó - 'shooter', pfúj), de egyelőre megakadni látszik a nagy visszatérésem a videojátékos kultúrába; köv próba: ősszel Fallout 3  :whoah:

Xzone

#3860
Quote from: Próféta on 2008-03-18, 00:38:28
Bioshock

Én imádtam a Bioshockot, elejétől a végéig. Mondjuk igyekeztem inkább az RPG elemekre koncentrálni (plasmidok, audio logok hallgatása, stb.). A shooter részében az tetszett, hogy minden fegyvert érdemes használni; nem lép fel a Jayne-stílusú "lövök a legnagyobbal amíg van bele lőszer, aztán átváltok a második legnagyobbra" játékmenet.

A sztori pedig igen árnyalt és érdekes imo; a Sander Cohenes rész igencsak szürreális, amikor pedig végre bejutsz Ryanhez, az igazi "jaws on the floor" pillanat volt számomra :)

Dreamcleaver: Igen, később erősebbek lesznek a splicerök, a tommy gunos leadheadeket különösen utáltam. De addigra már van Hypnotize Big Daddy 2, szóval nem kell aggódni :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Próféta on 2008-03-18, 00:38:28
Bioshock
Jól van, végre nem vagyok evvel egyedül :D
A sok hájp után óriási csalódás volt, nagyon nem jött be.
Nem csak a sok másolás zavart, de az egész hangulata is
olyan erőltetett/művies/sekély/énnemtommi volt, de nem
fogott meg, sőt.
Hogy télig (:hehe:) ne unatkozz annyira, sztem még nézd
meg a Stalkert, nekem az pozitív csalódás volt, és nagyon
jól eltalálták sztem benne a radioaktív, rozsdás, omladozó
csernobili zóna és mutánsok posztapokaliptikus hangulatát.
A nehézségi szintje sem annyira vészes sztem, ha minél
távolabbról igyekszed leszedni az ellenfeleket (ill néhánynál
pont a közeli támadás shotival hatásos - pl bloodsucker :D),
és óvatosan haladsz, akkor nem is nehéz még magasabb
szinten sem (kivéve talán az elejét, amíg rendes fegyvert
szerez az ember, meg még 1-2 pont, ahol többször kell
menteni és visszatölteni...)

Dreamcleaver

Fura, nekem meg a Stalker volt csalódás. A zóna iszonyat jól meg volt csinálva, maga a környezet, de nem volt benne semmi pár uncsi npc-n meg séma ellenfelen kívül. Imádtam csak barangolni, de aztán rájöttem ,hogy hiába várom ,hogy bármi izgalmas dolog történjen, nem fog.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

Quote from: Dreamcleaver on 2008-03-18, 04:01:43
Fura, nekem meg a Stalker volt csalódás. A zóna iszonyat jól meg volt csinálva, maga a környezet, de nem volt benne semmi pár uncsi npc-n meg séma ellenfelen kívül. Imádtam csak barangolni, de aztán rájöttem ,hogy hiába várom ,hogy bármi izgalmas dolog történjen, nem fog.  :smile:

Nekem a Redux sokat javított az élményen, ha meg ebben az életben kijön a Redux Extreme akkor az állítólag még brutálisabb lesz. (Igazzy Survival Horror)
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Hiei-sama

Na gondoltam leirom miket nyomtam vegig az elmult kb 1honap alatt.Kezdjuk akkor az iment emlitett:

Bioshock

Eleg erdekes jatek volt...Az elejen nem nagyon tetszett eleg benanak tartottam,de a jatek elore haladasaval kezdett egesz jo lenni,foleg a hangulata jott be nagyon :)A kis csajokat mindig megmentettem,azert kivancsi lennek ha nem mentem meg micsinal vele?Viszont az utolso foellenseg sztem nagyon konnyu volt,lehetett volna kicsivel kemenyebb is ;p Varom a 2. reszt. Na nem is szaporitom tovabb a szot jojjon a kov. game. 8/10

Soldier of Fortune Payback

Ez a resz is elszomoritott ugymint a 2. resze...Egyszeruen nem kepesek hozni a jatek elso reszenek a hangulatat/menetet.Van egypar jo cucc a jatekban meg resz,de ennyi semmi tobb.Azt megkell jegyeznem a jatek nem igazan konnyu nehol nagyon idegesito es nehez,pedig nem raktam hard fokozatra :D A befejezest illetoen sztem jon a 4. resz ami ismet el lesz szurva. 3/10

Call of Duty 4

Barki barmit mond sztem nagyon jo lett a jatek.foleg az a lopakodos resz tetszett mikor a faszit kovetni kell :) Na meg a vegen az extra palya az is bejott.Volt egy ket resz mikor izzadtam a jatekban ,de ezen kivul semmi idegesito nem volt.Az online reszhez meg nem volt idom ,de egyszer majd kiprobalom. 9/10

Crysis

Nem olyan nagyszam a jatek,de azert vegigtoltam :D Jokat lehet benne szorakozni.A garafikat meg mindent maxra toltam mar amennyire engedte a gep ugyebar a legmagasabbat nem engedi.Siman futott a game,a jatek vegefele voltak akadozasok,de sikerult vegignyomni igyhat nem volt annyira gaz. 8/10

Unreal Tournament 3

Errol nem irok sokat mert ez a jatek pocsek,nagyon nem jott be...10 percet ha jatszottam vele. 3/10

Kane&Lynch

Ennek a jateknak a hangulata es a menete nagyon tetszett,de csak a jatek elso felenel.A masodik fele szinte csak gyilkolasrol szol ertelme sincs nagyon..Ket befejezes van egy jo es egy rossz,de tok mind1 melyiket latod mindketto szar...5/10

Stranglehold

Az a jo a jatekban hogy szet lehet loni mindent darabokra.Lenyegeben a jatek nem nagyszam jon mindig egy tucat ellenfel es lekell loni oket,a jatek vegefele eleg egyhangu es unalmas.Van par szivatos resz meg foellenseg de semmi tobb sajnos.Neha gaz a kamera kezeles meg a lassitott modban valo tereptargy hasznalat.5/10

Jericho

Sokat nem jatszottam vele,nem volt kedvem hozza.A hangulata az tetszik ,de a jatek eleg egyszerure sikeredett a harcok benne benak szamomra...Egyelore 6/10-t adok neki.

Medal of Honor Airborne

Szinten nem vittem vegig mert idegesito benne ha a palyan meghalsz ujbol kell kezdeni az egeszet.Ugyanazo ka hibai mint az elmult moh jatekoknak,ideje lenne javitaniuk mar. 4/10

Gears of war

Ketelkedve kezdtem el a jatekot ,hogy mert tetszik jopar embernek.Mert az elejen csak menj fedezekbe lojjol meg stb...aztan ahogy halad az ember elore ki se akar jonn ia fedezek mogul :D Ami idegesito volt benne a csapattarsak benasaga,meghaltak,fut osszevissza stb...azert varom a 2. reszet. 8/10


Na egyelore ennyit,sorry ha kicsit rovid nemelyikrol az iras,hosszabb volt csak veletlen kitoroltem iras kozben igy irhattam ujra az egeszet...Es hat epp meloznom kell menni igy nem volt idom ujram indent irni.Barmi kerdesre valaszolok.
Tovabbi gamek majd amirol meg irok.
Ps3: Devil May Cry 4,Dynasty Warriors 6,Genji,Heavenly Swords
Wii: One Piece,Bleach,No more Heroes
Pc: Assassin's Creed mar ameddig vittem a hibas kiadast :D meg meg kitudja milyen game.

Pr3d4k1ng

Quote from: Hiei-sama on 2008-03-18, 13:23:46


Unreal Tournament 3

Errol nem irok sokat mert ez a jatek pocsek,nagyon nem jott be...10 percet ha jatszottam vele. 3/10

YOUR SOUL WILL BURN IN HELL!!!!!
Te vagy az első ember akitől negatív féleményt hallok az UT3-ról.


Quote from: Hiei-sama on 2008-03-18, 13:23:46
Jericho
Sokat nem jatszottam vele,nem volt kedvem hozza.A hangulata az tetszik ,de a jatek eleg egyszerure sikeredett a harcok benne benak szamomra...Egyelore 6/10-t adok neki.
Nagyon monoton lesz végére, be mész Delgadóba aztán good hunting.... nem lett jó game.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Soldier

Quote from: Predaking on 2008-03-18, 13:52:49
Quote from: Hiei-sama on 2008-03-18, 13:23:46


Unreal Tournament 3

Errol nem irok sokat mert ez a jatek pocsek,nagyon nem jott be...10 percet ha jatszottam vele. 3/10

YOUR SOUL WILL BURN IN HELL!!!!!
Te vagy az első ember akitől negatív féleményt hallok az UT3-ról.

hát nem tudom nekem sem jött be annyira mint vártam, MP nem jatszottam igy igazabol nem merek teljesen állást fogalni ,de 2-3 orat jatszottam spbe de nem fogott meg annyira mint az elözöek, roppant unalmas volt + valahogy mintha a karakterek mozgassa nem epp lenne az igazi, a palyak nem tetszettek, a fegyverek 80% sem (marmint kinézetre mert amugy semmi különbség) habár lehet csak kicsit mas elvárasaim voltak a jatekkal mert gondolom a ut fanoknak teljesen megfelel, nem igazan ertem h engem miert nem kött le. Kivancsi lennek olyanok veleményére akik az elözöt huzamosabb ideig jatszottak akár komolyabban is.Amugy en többhelyröl is hallotam hasonlo ilyen-olyan negativ véleményeket róla.

Hiei-sama

Quote from: Soldier on 2008-03-18, 17:22:25
Quote from: Predaking on 2008-03-18, 13:52:49
Quote from: Hiei-sama on 2008-03-18, 13:23:46


Unreal Tournament 3

Errol nem irok sokat mert ez a jatek pocsek,nagyon nem jott be...10 percet ha jatszottam vele. 3/10

YOUR SOUL WILL BURN IN HELL!!!!!
Te vagy az első ember akitől negatív féleményt hallok az UT3-ról.

hát nem tudom nekem sem jött be annyira mint vártam, MP nem jatszottam igy igazabol nem merek teljesen állást fogalni ,de 2-3 orat jatszottam spbe de nem fogott meg annyira mint az elözöek, roppant unalmas volt + valahogy mintha a karakterek mozgassa nem epp lenne az igazi, a palyak nem tetszettek, a fegyverek 80% sem (marmint kinézetre mert amugy semmi különbség) habár lehet csak kicsit mas elvárasaim voltak a jatekkal mert gondolom a ut fanoknak teljesen megfelel, nem igazan ertem h engem miert nem kött le. Kivancsi lennek olyanok veleményére akik az elözöt huzamosabb ideig jatszottak akár komolyabban is.Amugy en többhelyröl is hallotam hasonlo ilyen-olyan negativ véleményeket róla.

Valamelyik regebbi reszevel sokat jatszottam,de ez a mostani nem jott be + kb semmi nem valtozott vagy csak en nem vettem eszre...

Zsiga

#3868
Quote from: Soldier on 2008-03-18, 17:22:25
hát nem tudom nekem sem jött be annyira mint vártam, MP nem jatszottam igy igazabol nem merek teljesen állást fogalni ,de 2-3 orat jatszottam spbe de nem fogott meg annyira mint az elözöek, roppant unalmas volt + valahogy mintha a karakterek mozgassa nem epp lenne az igazi, a palyak nem tetszettek, a fegyverek 80% sem (marmint kinézetre mert amugy semmi különbség) habár lehet csak kicsit mas elvárasaim voltak a jatekkal mert gondolom a ut fanoknak teljesen megfelel, nem igazan ertem h engem miert nem kött le. Kivancsi lennek olyanok veleményére akik az elözöt huzamosabb ideig jatszottak akár komolyabban is.Amugy en többhelyröl is hallotam hasonlo ilyen-olyan negativ véleményeket róla.
Hardcore UT-fanboy here. (Soksok órát (napot (hetet)) töltöttem mindegyik résszel, az elsővel a gimnáziumi éveim felét, a CS mellett...) Egyetlen gond van az UT3-mal, kevés benne a pálya. (Illetve nincs túl sok játékmód se, az Assault nekem különösen hiányzik.) Viszont az a kevés az egytől egyig kurvajó. :D A vehicle-ctf meg a legnagyobb királyság amit multi fps-ben valaha láttam (a Team Fortress zseniális játékmenete mellett).
Btw. a noobok azért nem szokták szeretni (meg a többi UT-t sem) mert egyrészt a látszólag egyszerű mész-oszt-lősz típusú hentelés mellett kőkeményen taktikázni kell ha győzni akarsz, másrészt meg a botok pofátlanul jók (meg persze cheatelnek is nemkicsit :D), így az átlag Steven Blood Jr. szája igen hamar elkenődik egy csapat skilled bot keze (rakétái, etc) által... ::)

Lythis

Quote from: Soldier on 2008-03-18, 17:22:25
gondolom az ut fanoknak teljesen megfelel
pontosan. now STFU :D
Véleményezés: Nekem nagyon tetszett. Az egyetlen, amit kifogásoltam benne, az a sci-fi-kbe mostanában kvázi-kötelező jelleggel bekerülő tripod (a nemtetszésem csak nőtt, amikor két szemvillanás alatt beledöngölte a poligonjaimat a talajba), de még az is marha poén. Pálya sajna télleg nincs olyan sok, viszont ami van, az marha szép (már amennyire az embernek van ideje szemlélődni...). Számomra még a légdeszkázás dobott egyet rajta egyébként.