Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Pirula

Nah, elkészült az idei tévés anyag az ifitalálkozóról, akinek kell szóljon aztán postázom. Több mint egy óra tömény nosztalgia és kacagás ezért nem tudom megígérni hogy letölthetõvé teszem, de lehet hogy azzal is megpróbálkozom még. Aki nem látta Raggiet, Ramizt és HVp213 kollégát néptáncolni és kíváncsi is erre annak egyenesen kötelezõ. :D

Ramiz

Quote from: PirulaNah, elkészült az idei tévés anyag az ifitalálkozóról, akinek kell szóljon aztán postázom. Több mint egy óra tömény nosztalgia és kacagás ezért nem tudom megígérni hogy letölthetõvé teszem, de lehet hogy azzal is megpróbálkozom még. Aki nem látta Raggiet, Ramizt és HVp213 kollégát néptáncolni és kíváncsi is erre annak egyenesen kötelezõ. :D
Nekem biztosan kéne, de sajnos csak személyesen áll módomban elfogadni, egy hatalmas sörözés-borozás-Unicumozás után. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizNekem biztosan kéne, de sajnos csak személyesen áll módomban elfogadni, egy hatalmas sörözés-borozás-Unicumozás után. :)
Cseles. Nyakamon a nyárbúcsúztató meg az õszköszöntõ buli, az évkezdõ iskolai mókákról, albérletbevisszaköltözésünneplésrõl nem is beszélve, plusz még egy ismerõsömet körbe kell vinnem Debrecenben hogy megismerje a helyi vendéglátókultúrát. Sûrû lesz nekem ez az évszakforduló. :haha:
Egyébként benne vagyok, csak ügyesen kell idõpontot találni mert jövõ héten is az ország legkülönbözõbb helyein fogok elõfordulni. De ha már kikötök Pesten nem néznénk el valami echte japán kajáldába is? Parasztgyerek lévén ritkán futok bele olyanokba.
edit: jó, utána jöhetne valami cseh sörözö is. :)

Ramiz

Quote from: PirulaDe ha már kikötök Pesten nem néznénk el valami echte japán kajáldába is? Parasztgyerek lévén ritkán futok bele olyanokba.
edit: jó, utána jöhetne valami cseh sörözö is. :)
Oké, miért ne? Egyszer már fórumosok mentek a Wasabiba, én még nem, de még van annyim. :) (Asszem 3000.-) Ha valaki jön, aki már volt, az csak jó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizOké, miért ne? Egyszer már fórumosok mentek a Wasabiba, én még nem, de még van annyim. :) (Asszem 3000.-) Ha valaki jön, aki már volt, az csak jó.
Akkor igyekszem valahogy okosan beosztani az idõmet. Nagy gáz lenne ha hétköznapra esne?

Raggie

Quote from: PirulaAkkor igyekszem valahogy okosan beosztani az idõmet. Nagy gáz lenne ha hétköznapra esne?
Nem! Ha még szeptember elõtt fel tudsz nézni! Ja és én is jönnék, ha megengeditek, lévén érdekelt is vagyok az anyagban, és nincs a sorozés+Unicumozás ellen sem semmi kifogásom! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonNem! Ha még szeptember elõtt fel tudsz nézni! Ja és én is jönnék, ha megengeditek, lévén érdekelt is vagyok az anyagban, és nincs a sorozés+Unicumozás ellen sem semmi kifogásom! :D
Persze hogy gyere! Igyekszem gyorsan beszerezni a cuccot. Hogy melyik nap az már kérdéses. Most elvileg szerdán megyek keresztül Pesten, csak nem tudom hogy ott tudok-e maradni egy estét. Visszafelé meg még nem tudom hogy mikor fogok jönni, elvileg még akkor tudok megállni.

Raggie

Ok, köszönöm a meghívást, és majd telefonálj, vagy itt a fórumon egyeztetünk. Az Óbestert útba ejthetjük, és most kaptunk egy új tippet Kairakuda kollégától, ahol csapolnak Starót!!! :D :D :D (majd lecsekkoljuk)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonOk, köszönöm a meghívást, és majd telefonálj, vagy itt a fórumon egyeztetünk. Az Óbestert útba ejthetjük, és most kaptunk egy új tippet Kairakuda kollégától, ahol csapolnak Starót!!! :D :D :D (majd lecsekkoljuk)
Nekem csak Ramiz száma van meg, de ha mailben vagy PM-ben elküldöd a tiédet akkor tudlak majd hívni.

Raggie

Quote from: PirulaNekem csak Ramiz száma van meg, de ha mailben vagy PM-ben elküldöd a tiédet akkor tudlak majd hívni.
06 30/403 01 86 ---> Mazsom(én)

Így most publikus legalább. De Ramizon keresztül is lehet nekem üzenni, mert gyakran találkozunk(szomszéd).

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie Gordon06 30/403 01 86 ---> Mazsom(én)

Így most publikus legalább. De Ramizon keresztül is lehet nekem üzenni, mert gyakran találkozunk(szomszéd).
Tárolva. :merci:

Raggie

Váóó!! Most látom csak, hogy megváltozott a topic címe! Jó irányba! :D

Edit: mi az elsõ party a láthatáron??

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonVáóó!! Most látom csak, hogy megváltozott a topic címe! Jó irányba! :D

Edit: mi az elsõ party a láthatáron??
Jaja, megkértem Shiroit hogy változtassa meg, :merci: is neki érte.
Õszintén szólva most még nem tudom, de folyamatosan jelenteni fogom amint van valami a láthatáron.
Most szombaton lesz egyébként nyárbúcsúztató Jánossomorján, csak én éppen romantikázni fogok Mártélyon, így ez kútba esett.
Meg nyilván ezt a sörözõs-videóátadós dolgot is nyélbeütjük majd valahogy.

Raggie

Ecséém! Egyre jobban meggyõzöl, hogy ez a Jánossomorja a legjobb hely itt az országban! Komolyan! Bp hozzá képest kész röhej!

A videóátadós sörözésre szvsz hívhatnánk még 1-2 USTEAM-os arcot, nem?

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonA videóátadós sörözésre szvsz hívhatnánk még 1-2 USTEAM-os arcot, nem?
Én csak örvendenék, úgy sincs sok esélyem meetekre járni hogy megismerhessem az ittenieket.

Raggie

Nna jó, akkor megpróbálunk Ramizzal beszervezni egy két sörarcot! :lazza:

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonNna jó, akkor megpróbálunk Ramizzal beszervezni egy két sörarcot! :lazza:
Ámen.

Ramiz

Meglepõdve látom, hogy nélkülem is a helyes irányba folynak a dolgok. :__devil: A Wasabiról kéne szerezni infót (megyek az offtopicba :) ). Egyébként részemrõl mégsem lesz nagy sörözés :( , örülök, hogy ha azt a 3000.- ki tudom pengetni. (Nem így terveztem, de hát ember tervez, Isten b.... meg, sosem sikerül!, egyébként meg a pénzes fiókomba való bepillantás ábrándított ki. :lazza:  )

Pirula

Quote from: RamizMeglepõdve látom, hogy nélkülem is a helyes irányba folynak a dolgok. :__devil: A Wasabiról kéne szerezni infót (megyek az offtopicba :) ).
Megnéztem a honlapot, a következõ az ábra: 11-17 óráig van ez a 3000 forintos dolog, kizárólag hétköznap.
Quote from: RamizEgyébként részemrõl mégsem lesz nagy sörözés :( , örülök, hogy ha azt a 3000.- ki tudom pengetni. (Nem így terveztem, de hát ember tervez, Isten b.... meg, sosem sikerül!, egyébként meg a pénzes fiókomba való bepillantás ábrándított ki. :lazza:  )
Én sem állok anyagilag a helyzet magaslatán így Sziget után, de majdcsak kigazdálkodom valahogy.
Nektek melyik nap lenne jó úgy két hét idõtávlatán belül?

Darkstar

Quote from: PirulaÉn sem állok anyagilag a helyzet magaslatán így Sziget után, de majdcsak kigazdálkodom valahogy.
Nektek melyik nap lenne jó úgy két hét idõtávlatán belül?

Zártkörû a buli, vagy én is csatlakozhatom? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: DarkstarZártkörû a buli, vagy én is csatlakozhatom? :)
Dehogy zártkörû, gyere csak nyugodtan, annyit kéne hogy megírod ide, neked melyik idõpontokban passzolna! Voltál már egyébként ott?

Darkstar

Quote from: PirulaDehogy zártkörû, gyere csak nyugodtan, annyit kéne hogy megírod ide, neked melyik idõpontokban passzolna! Voltál már egyébként ott?
A multkor voltam. Nekem eddig úgy tûnik, hogy a holnap/holnaputánt leszámítva ráérek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: DarkstarA multkor voltam. Nekem eddig úgy tûnik, hogy a holnap/holnaputánt leszámítva ráérek.
Nnna, ez jól hangzik, lesz idegenvezetõnk. :) Asztalt tényleg érdemes elõre lefoglalni, vagy azért lehet találni helyet odabent?
Holnap írok fix idõpontokat hogy én mikor tudnék elkanyarni oda, aztán metszetét képezzük a halmazoknak és örülünk.

Darkstar

Quote from: PirulaNnna, ez jól hangzik, lesz idegenvezetõnk. :) Asztalt tényleg érdemes elõre lefoglalni, vagy azért lehet találni helyet odabent?
Holnap írok fix idõpontokat hogy én mikor tudnék elkanyarni oda, aztán metszetét képezzük a halmazoknak és örülünk.

A multkor foglalás nélkül is volt helyünk, de sokan voltak, úgyhogy szerintem jobb foglalni és nem a véletlenre bízni. Várom az idõpontokat. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: PirulaHolnap írok fix idõpontokat hogy én mikor tudnék elkanyarni oda, aztán metszetét képezzük a halmazoknak és örülünk.
Az jó lesz! :D Fõleg az örülés!

Én mindenképpen foglalnék, mert ilyen szempontból parázós lettem(Ramizról rám ragadt).
Nekem is majdnem minden hétköznap jó, majd esetleg a konkretizálásnál mondom, hogy melyik nem jó.

Well, do ya, punk?"

Pirula

Baj van a wasabizással. Ugyanis nem számoltam bele hogy én a hétvégén megyek Szegedi Ifjúsági Napokra is, és az bizony belépõs... méghozzá 4000 forintos, amivel gyakorlatilag úszott a kajára szánt keretem.
Szerintem fújjuk le a mûsort.
(Bár ha ti vagytok ott páran akkor mehettek, de részemrõl nem fog mûködni sajna.)
Bocs mindenkitõl hogy itt szerveztünk nagyban aztán bukik, de ennyi lém sajnos nincs.

Raggie

De asörözés maradhat nem?! Lécciléccilécciii! Meghív mindenki egy korsóra, az már eleve annyiszor egy korsó ahányan vagyunk!(most 3 per pillanat) De télleg! Az ne maradjon már el!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Szégyenkezve bevallom, hogy nekem is jól jön a halasztás pénzügyek miatt. Pirula, ha följössz, akkor azért sörözünk, ha nem, Darkstarral meet után is ráérünk sztem.

Darkstar

Quote from: RamizSzégyenkezve bevallom, hogy nekem is jól jön a halasztás pénzügyek miatt. Pirula, ha följössz, akkor azért sörözünk, ha nem, Darkstarral meet után is ráérünk sztem.
Szerintem is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Huhhh, akkor a sörözés meg van mentve! De azt a Wasabi-zást még megcsináljuk valamikor Pirula! Nem menekülsz! ;)

Well, do ya, punk?"