Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

roderick

Quote from: Project_2501Más: Krash jóvoltából BitTorrent-tel már elérhetõ a GITS SAC 2nd GIG 25. és 26. (ripped by HuH) része, tehát akinek ( hozzám hasonlóan  :haha:  ) nincs türelme kivárni az LMF fansubs verziót, annak jó alternatíva lehet. Közel sincs olyan jó minõségû mint az LMF kiadványok (Krash-t idézve "YES quality is low for both sub and image but at least you can know the end of sorry (Õ írta így) while waiting for true release done by LMF.") de legalább fény derül a történet végére :jee:

Megtudnál dobni egy linkkel a torrent filehoz? Mert nemtalálom, meg lusta is vagyok keresni:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Rune

Oké Ramiz nem hagyom abba az FLCL-t, nem is állt szándékomban, márcsak a zene miatt sem:)
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

sirtomi

Quote from: RuneOké Ramiz nem hagyom abba az FLCL-t, nem is állt szándékomban, márcsak a zene miatt sem:)
Nagyon király az a sorozat, a zenéje is iszonyatosan jó.

Én még a Grenadiert nézem. 8. rész néztem most meg. Eddig nagyon tetszik. Jó történet, pörgös akciók pörgõs zenével. A szereplõk nagyon tetszenek. Elég szolid ecchi van csak benne, nem ez a lényeg.

Moha

Hát ez beteg! :hahaha:
De most jól jött, régen röhögtem ilyen jót.
Összességében nem egy egetverõ alkotás, klasszikus ecchi poénok, viszont a hangulatomat feldobta rendesen.
Csak az a baj, hogy túúúl röviiiid!  :bruhuhu:
(nomeg azért a végén éppen történhetett volna "valami" :hehe: )

Egyszóval: aki szereti a poénos ecchi sorozatokat, az nem bánja meg, ha megnézi. ;)

Ja igen: az a rózsaszín hajú csaj (most akkor csaj volt, igaz? :confused: ) nem kellett volna bele...

Project_2501

Quote from: roderickMegtudnál dobni egy linkkel a torrent filehoz? Mert nemtalálom, meg lusta is vagyok keresni:)
OK, íme: az LMF weboldalon az elsõ 24 rész megtalálható. A hiányzó két rész pedig innen :

Ghost_In_The_Shell_2nd_GIG_-_25[ripped by HuH]
Ghost_In_The_Shell_2nd_GIG_-_26[ripped by HuH]

szerezhetõ be.

P.S.: Tachikoma RULEZ !!! Ráadásul milyen szépen énekelnek  :haha:
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

sirtomi

Quote from: MohaHát ez beteg! :hahaha:
Összességében nem egy egetverõ alkotás, klasszikus ecchi poénok, viszont a hangulatomat feldobta rendesen.
Csak az a baj, hogy túúúl röviiiid!  :bruhuhu:
(nomeg azért a végén éppen történhetett volna "valami" :hehe: )

Egyszóval: aki szereti a poénos ecchi sorozatokat, az nem bánja meg, ha megnézi. ;)

Ja igen: az a rózsaszín hajú csaj (most akkor csaj volt, igaz? :confused: ) nem kellett volna bele...
Nekem is nagyon tetszett a sorozat, kár hogy ilyen rövid, de a vége alapján kéne lennie folytatásnak, de még csak utalást sem találtam rá.
Arra gondolsz, akitõl szerelmeslevelet kapott? Szerintem az fiú volt  :haha: ,de nem vagyok benne biztos én sem.

Moha

Quote from: sirtomiNekem is nagyon tetszett a sorozat, kár hogy ilyen rövid, de a vége alapján kéne lennie folytatásnak, de még csak utalást sem találtam rá.
Anime nincs belõle új azóta, de a manga az tuti megy tovább, mert az ANN szerint 2003-as a legutolsó kötet. Majd annak kéne utánanézni.
QuoteArra gondolsz, akitõl szerelmeslevelet kapott? Szerintem az fiú volt  :haha: ,de nem vagyok benne biztos én sem.
Hát ez az, hogy õ azt mondta, hogy fiú, viszont ahhoz képest lány hangja, lány egyenruhája és - amennyire észrevettem pár jelenetben - melle volt... Meg aztán én még nem láttam rózsaszín hajú fiú karaktert egy animében sem. Most akkor hogy is van ez? :hehe:

sirtomi

Rákeresek erre a mangára. Talán abban többminden kiderül, meg folytatódik a történet is.

.Attila

Quote from: MohaMeg aztán én még nem láttam rózsaszín hajú fiú karaktert egy animében sem.
Ma láttunk pont egyet: Tenchi Muyo :)
Meg a Yu Yu Hakusho-ban is van egy.

Ramiz

Quote from: Fazékcsak emiatt kihagyni egy ilyen remek sorozatot... hát te tudod... :rolleyes:
most az egyszer még futni hagylak...  :3x3:
De tényleg! Ahogy Mark Twain mondta: "Aki nem tanulta meg, hogy a tanárok nem emberek, az hiába járt iskolába." Most nézzek meg egy sorozatot egy jó fej tanárról (oximoron), és esetleg kedveljem meg, miután 12 évig szívattak?!?!?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizDe tényleg! Ahogy Mark Twain mondta: "Aki nem tanulta meg, hogy a tanárok nem emberek, az hiába járt iskolába." Most nézzek meg egy sorozatot egy jó fej tanárról (oximoron), és esetleg kedveljem meg, miután 12 évig szívattak?!?!?
Képzeld el magad milyen tanár lennél...
Onizuka még annál is rosszabbb ;) Menj és nézd meg a sorozatot. Ímádni fogod.

NLZ

Amilyen szar az X film, olyan jó a sorozat! Egyszerûen megdöbbent, hogy ilyen jót ki tudtak hozni abból a szar filmbõl. Igen, tudom, hogy 2 órába nehezebb annyi mindent besûríteni, mint 10be, de ha ezzel a készítõ is tisztában volt, akkor miért vágott bele? Még nem fejeztem be, hátra van még pár rész. Egyedül azt sajnálom, hogy láttam a filmet, ezáltal tudtam a várható eseményeket, meg azt is tudom, hogy mi lesz a vége. :(
[reserved]

Darkstar

Quote from: MohaHát ez beteg!
Csak az a baj, hogy túúúl röviiiid!
(nomeg azért a végén éppen történhetett volna "valami" )

Egyszóval: aki szereti a poénos ecchi sorozatokat, az nem bánja meg, ha megnézi.

Ja igen: az a rózsaszín hajú csaj (most akkor csaj volt, igaz? ) nem kellett volna bele...
Én is fiúnak néztem. :lol: Egyébként egyetértek. :tezsvir: A GTO-t meg én is csak ajánlani tudom. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Quote from: NLZAmilyen szar az X film, olyan jó a sorozat! Egyszerûen megdöbbent, hogy ilyen jót ki tudtak hozni abból a szar filmbõl. Igen, tudom, hogy 2 órába nehezebb annyi mindent besûríteni, mint 10be, de ha ezzel a készítõ is tisztában volt, akkor miért vágott bele? Még nem fejeztem be, hátra van még pár rész. Egyedül azt sajnálom, hogy láttam a filmet, ezáltal tudtam a várható eseményeket, meg azt is tudom, hogy mi lesz a vége. :(
A film volt elõbb, és én a sorozatot nem bírtam végignézni, nekem annyira vontatottnak tûnt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Quote from: CobraA film volt elõbb, és én a sorozatot nem bírtam végignézni, nekem annyira vontatottnak tûnt.
Pedig nagyon jó sorozat szerintem is.
Nekem nem tûnt vontatottnak, néha kicsit lelassultak az események, de végig megvan a hangulata.

zolan43

Quote from: NLZEgyedül azt sajnálom, hogy láttam a filmet, ezáltal tudtam a várható eseményeket, meg azt is tudom, hogy mi lesz a vége. :(
-Nem teljesen ugyanaz a vége.-

Fazék

Quote from: zolan43Nem teljesen ugyanaz a vége.
ne tessék lelõni neki a poént ;)

Djinn

Quote from: MohaMeg aztán én még nem láttam rózsaszín hajú fiú karaktert egy animében sem.
Shuuichi    :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: DjinnShuuichi    :haha:

Na hát ezt igazán nem várhatod el a férfiak többségétõl :D (hogy ismerjék õt ;> )

You cheater! :lol:

ui.: aw, kawaii ^^

na kíváncsi vagyok a reakciókra :__devil:

NLZ

Hát remélem, mert az X-The Movie szerintem nagyon gáz a sorozathoz képest. Számomra a film totál logikátlan, s a sorozat magyarázott meg elég sokmindent.
[reserved]

Rounin

Ugyan a sorozatból még csak két részt láttam, de nekem egyáltalán nem tûnt annyira szörnyûnek. Tetszett a hangulata^^

Edit: a filmre gondoltam, hogy nem tûnt szörnyûnek ^^

Djinn

Quote from: RouninNa hát ezt igazán nem várhatod el a férfiak többségétõl :D (hogy ismerjék õt ;> )
Nem vártam. De csak õ jutott eszembe, mint rószaszín hajzatú fiú...   :haha:
És Shuuichi tényleg  nagyon kawaii!!! :p

X sorozat nekem is nagyon tetszett!!!  :jee:  Egyik kedvencem lett, miután megnéztem. Viszont a filmet még nem láttam.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

via_mala

Quote from: NLZAmilyen szar az X film, olyan jó a sorozat! Egyszerûen megdöbbent, hogy ilyen jót ki tudtak hozni abból a szar filmbõl. Igen, tudom, hogy 2 órába nehezebb annyi mindent besûríteni, mint 10be, de ha ezzel a készítõ is tisztában volt, akkor miért vágott bele?
Azért nem ilyen egyszerû a helyzet. Elõször volt az X és a Tokyo Babylon manga, ezalapján elkészült mindkettõbõl egy-egy egészestés film. Azután gondolom a rajongótábor nyomására elkészítették az X TV-sorozatot is.
Ebben a thread-ben nem olyan rég írtam is errõl.

Quote from: NLZMég nem fejeztem be, hátra van még pár rész. Egyedül azt sajnálom, hogy láttam a filmet, ezáltal tudtam a várható eseményeket, meg azt is tudom, hogy mi lesz a vége. :(
Meg fox lepõdni.

Jelnleg a Fullmetal Alchemist és a Chrno Crusade sorozatokat nézem. Az elõbbi nagyon jól indult, de most a 18-19. rész táján egy kicsit mintha veszített volna a lendületébõl. Az utóbbi viszont már az elején sem volt egyértelmûen favorit, és még most a 7. résznél sem látok benne semmi különösen kiemelkedõt.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

NLZ

Na igen, ez tényleg mégiscsak jobb befejezés volt, mint a filmben, bár nem a legjobb volt.Azért tetszett jobban a sorozat, mint a film, mert van minden szereplõnek érzelme meg saját élete, s nem csak valami bábok, amiket a csatamezõre küldenek meghalni. Nem értettem azt sem, hogy Fuma miért ölte le az összes Angyalt a filmben, ennek örülök, hogy végre normálisabb volt a történet.
Az OVA -t is megnéztem, miután megnéztem a 24 epizódot, s bár sokat nem mondott, de arra jó volt, hogy rájöjjek, hogy mi kapcsolat volt Subaru huga, Hokuto és Kakyo között. Bár hogy õszintén bevalljam, elõször azt se tudtam, hogy az a narancssárga polós lány az Subaru huga, s csak az OVA-ban volt ez benne így fél-direktbe megmondva.
Meg a végén jó volt, hogy az összes fontos szereplõt felsorolták. Így most ki tudtam keresni pl Hokuto nevét gyorsan, mert a névmemóriám csapnivaló :)
[reserved]

roderick

Huhh ezer hála a GitS-SAC linkekért, mostmár visszaszokhatok a körömvágásra, mert idegességemben nem rágom le az újjaimat... huhh

Habár minöségében tényleg nem volt annyira jó fordítás az utolsó két rész, de a lényeg így is lejött (nagyjából:)), azt kell mondanom, hogy szerintem az elsö sorozat is feltébb jó volt (ezt páran másképp látják), de ez minden téren többett nyújtott. Habár -az elsöhöz hasonlóan- itt is csak a vége felé pörögnek fel az események, de minden nagyon szépen a helyére kerül.
Spoiler:
Hálisten itt is volt -belölem mindig ördasül nagy röhögést kiváltó- MOTOKOOOOO!!! üvöltése Batou-nak:D
Viszont sajnálom, hogy megint arra ment, ki a történet, hogy a Tachikomákat feláldozzák a végén:( pedig már éppen megszerettem öket... régen pedig hogy utáltam mindet

X-böl nekem is a sorozat tetszett jobban, de asztmondják a nagyokosok, hogy a mangához közelebb áll a film (hangulatilag és abban, hogy a föszereplökön van a hangsúly), a sorozat meg kicsit megeröszakolja az eredetit... dehát nem kell mindig halgattni másokra
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

kelvor

Nekiültem végigolvasni ezt a topicot...khm..majdnem sikerült :)  Azt látom, ha ötletre vágyik az ember, hogy mit is nézzen meg következõnek, akkor azt itt kell keresni :jee: (persze ha az embert nem veszük körül non-stop anime nézõk :)  )

Egy ismerõsöm kedveltette meg velem az animékat. Igaz nehezen indult ez a "szerelem", hiszen amit életemben elõször végignéztem az nem volt más mint a berserk c. anime. Mit is mondjak, nagyon tetszett de a vége betett a lelkivilágomnak. Ezért lágyabb vizekre eveztem.  Amiket most néztem meg:
Love Hina
Ai Yori Aoshi / Enishi

Azt hiszem ezeket nem kell nektek bemutatnom :)  

A következõ a Happy lessons lesz. Sokat hallottam róla és elég jónak tûnik.

sry az off-topicért de gondoltam megkérdezem hogy nem tudjátok véletlenül, hogy rooterrel miért nem tudok fellépni a serverre? :eeek:

Manu

Quote from: via_malaChrno Crusade

Meg fox lepõdni.

Ramiz

Quote from: roderickHabár minöségében tényleg nem volt annyira jó fordítás az utolsó két rész, de a lényeg így is lejött (nagyjából:)), azt kell mondanom, hogy szerintem az elsö sorozat is feltébb jó volt (ezt páran másképp látják), de ez minden téren többett nyújtott. Habár -az elsöhöz hasonlóan- itt is csak a vége felé pörögnek fel az események, de minden nagyon szépen a helyére kerül.
Én még csak a 10. epizódnál tartok, ahol nem pörögnek az események, de a különálló történetû részek az 1. sorozatban talán jobbak voltak, bár itt is jók. (De olyan erõssel még nem találkoztam, mint pl az 1-es sorozatban a sorozatgyilkosos rész (Batou rulez! :cool: ).

edit: jókor mondtam... most fejeztem be a 12-ik részt (sp.: a Particularist Eleven "fejlevágós" akciója), és még mindig borzongok... sajnos most már le kell feküdnöm, mert holnap korán indul a nap, pedig naaaagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz... zsong a fejem, nem fogok tudni elaludni egy darabig asszem... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: kelvorLove Hina
Ai Yori Aoshi / Enishi
Keblemre, cimbora!  :tezsvir:
Quotesry az off-topicért de gondoltam megkérdezem hogy nem tudjátok véletlenül, hogy rooterrel miért nem tudok fellépni a serverre? :eeek:
Passzív mód be van kapcsolva? Kiengedi a router a portot?