Main Menu

Bittorrent

Started by Shadowolf, 2004-05-27, 23:31:08

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: XagaNem ez volt a célom ugy vettem észre hogy a tracker HTTP hibát adot vissza és miko néztem az oldalt má ez volt. Lehet hogy csak nekem rosz de lehet hogy te nem frissültél még fogalmam sincs.
de ha egyszer mondom, hogy beléptem az oldalra :) (ráadásul elõtte töröltem cache-t meg mindent, nem mintha szükség lett volna rá, mert kb fél hónapja voltam utoljára az oldalon és azóta volt pár törlés :))
és a tracker-re is fel tudtam csatlakozni, szóval tényleg nem értem a dolgot :confused: :)

Xaga

Quote from: Fazékde ha egyszer mondom, hogy beléptem az oldalra :) (ráadásul elõtte töröltem cache-t meg mindent, nem mintha szükség lett volna rá, mert kb fél hónapja voltam utoljára az oldalon és azóta volt pár törlés :))
és a tracker-re is fel tudtam csatlakozni, szóval tényleg nem értem a dolgot :confused: :)
Én sem értem...vki még meg tudná nézni?

Moha

Én kapásból connection timeout-ot kapok, szóval rá se tudok menni. De ez már kezd :_off: lenni...

Fazék

Quote from: MohaÉn kapásból connection timeout-ot kapok, szóval rá se tudok menni. De ez már kezd :_off: lenni...
sztem nem. :) egy népszerû bittorrent oldal elérhetõségi problémáját beszéljük ki. nem tudom hova mehetnénk máshova. :rolleyes:

Necrid^

Quote from: XagaÉn sem értem...vki még meg tudná nézni?
timed out :confused:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

m46u5

Nékem bégyün, de mivel nem vagyok regisztrálva, a belépést nem tudom tesztelni (nem, nem akarok regisztrálni).
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Xaga

Még mindig ADC de a kérdésem a következő: miért wan az hogy otthonról rendesen bejön az oldal a koliból meg azt látom amit már belinkeltem?

Moha

Nem lehet, hogy a koliban volt vicces kedvében a szupervigyor és történetesen úgy állította be a rendszert, hogy ezt az (esetleg általa készített) lapot mutassa, ha megpróbálják elérni az ADC-t?

Xaga

Quote from: MohaNem lehet, hogy a koliban volt vicces kedvében a szupervigyor és történetesen úgy állította be a rendszert, hogy ezt az (esetleg általa készített) lapot mutassa, ha megpróbálják elérni az ADC-t?
Nem, nem hinném ráküldtem a windows tracert -jét és ugyanaz az utcso 2 ugráspont, más 5let?

kikuchiyo

lehet, hogy bannolták a koli ip-jét?
Failure is the default option

Xaga

Quote from: kikuchiyolehet, hogy bannolták a koli ip-jét?
Lehet me most megpróbáltam bejelentkezni erre "This account has been disabled." pedig wagy 2-3 hete csak uploadoltam hogy elérjem a 0.8-as arányt és eltünjön a warn-om :(:(:(

Moha

Quote from: XagaNem, nem hinném ráküldtem a windows tracert -jét és ugyanaz az utcso 2 ugráspont, más 5let?
Attól még a 80-as portra rakhat egy szûrõt, ami bizonyos címek esetében más tartalmat ad vissza!

sirtomi

Valaki tudna mondani egy jó zenés torrent oldalt?
Mindenféle zenével.

Manu

Quote from: sirtomiValaki tudna mondani egy jó zenés torrent oldalt?
Mindenféle zenével.
http://www.torrentazos.com

sirtomi

Quote from: Manuhttp://www.torrentazos.com
Köszi!

Itt lehet váltani valahol nyelvet? Így egy kicsit nehezebb a navigálás :)

Moonshiner

Lenne egy apró problémám: Ha letöltök egy torrentfájlt, az rajta lesz a gépen. Letöltök egy bitorrent programot, az is rajta van a gépen. A torrentfájlt a gép nem ismeri fel. A torrentes programot kell beállítani társításként???:confused:
Köszönöm

m46u5

Quote from: MoonshinerLenne egy apró problémám: Ha letöltök egy torrentfájlt, az rajta lesz a gépen. Letöltök egy bitorrent programot, az is rajta van a gépen. A torrentfájlt a gép nem ismeri fel. A torrentes programot kell beállítani társításként???:confused:
Köszönöm
Használj µTorrent-et, bazi kicsi, nagyon gyors, szép és áttekinthetõ kezelõfelület, stb...
Ha jól emlékszem elsõ indításkor megkérdezi, hogy társítsa-e a torrent filéket, azt leokézod, esetleg néhány alapbeállítást átírsz (pl hova töltse le a fileokat) aztán mehet a móka.

Jéé, most nézem, hogy a legújabb (béta) változat már kezeli az unicode fileokat :kiraly:
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Manitu

Quote from: m46u5Használj µTorrent-et, bazi kicsi, nagyon gyors, szép és áttekinthetõ kezelõfelület, stb...
Ha jól emlékszem elsõ indításkor megkérdezi, hogy társítsa-e a torrent filéket, azt leokézod, esetleg néhány alapbeállítást átírsz (pl hova töltse le a fileokat) aztán mehet a móka.

Jéé, most nézem, hogy a legújabb (béta) változat már kezeli az unicode fileokat :kiraly:
Nekem nem jött be, amit írsz róla, az mind igaz, csakhogy olyan szinten tekerte a vinyót, hogy az valami istentelen. Maradok a BitCometnél, lehet hogy több memóriát eszik, de legalább nem pozícionálja újra a fejet minden letöltött bit után.

m46u5

Quote from: ManituNekem nem jött be, amit írsz róla, az mind igaz, csakhogy olyan szinten tekerte a vinyót, hogy az valami istentelen. Maradok a BitCometnél, lehet hogy több memóriát eszik, de legalább nem pozícionálja újra a fejet minden letöltött bit után.
Nem tom, nálam ment pöpecül, ráadásul én egy 80 GB-os régi IBM vinyót használok letöltésre, ami néha tud kattogni (csak úgy néhanapján rátör egy pillanatra), de egyáltalán nem volt bibi a letöltéseknél.
Meg ha azt vesszük, hogy én egyszerre szoktam (már amikor torrentezek is) használni az eDonkey2000 és uTorrent progikat s mikor egyszerre több mint 50 filet tölt kellene hogy güzüljön, de nem nagyon tette ezidáig.

TurboK

próbálj meg a scraping opcióval szöszmötölni, az asszem ezt állitgatja. Nálam nem berreg a vinyó, mondjuk ha berregne se hallanám mert egy ultra liteos samsungot használok (kb 20-30 fokon megy, hangtalan, gyárilag hibátlan lemezfelülettel ami 160 gb mellet azért feltünõ érdem).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Moonshiner

Quote from: m46u5Használj µTorrent-et, bazi kicsi, nagyon gyors, szép és áttekinthetõ kezelõfelület, stb...

:merci:  Naggyon szépen köszönöm!

Slayer_Ace

Hát, ma valhogyan nem akart menni a letöltés...nem értem, hogy miért, de egész nap így viselkedett. [ATTACH]1893[/ATTACH]

Alkyra

Sziasztok!

Nah, tudtok nekem ajánlani egy jól beállítható, könnyen kezelhetõ torrent letöltõ  progit, amivel a legjobb letöltést tudom kicsikarni a torrentbõl?
Ki mit használ? Mit érdemes?

Moha

Én BitComet-et használok, eddig egyelõre meg vagyok vele elégedve.
Viszont kipróbáltam az uTorrent-et is és elég egyszerûen kezelhetõ, sok információt nyújtó és kevés erõforrást használó kis program.
Szóval én a kettõ közül ajánlom valamelyiket.
Sokat esküsznek az Azureus-ra. Én személy szerint nem ajánlom. Haszáltam egy ideig, de sajna az, hogy java-ban írták, elég sokat lassít rajta, azon kívül több embertõl hallottam, hogy bajlódtak a beállításokkal.
A döntés a tied! :)

Edit: Ja, a BitComet-tel kapcsolatban most pl. volt egy kis bosszúságom, ugyanis úgytûnik, hogy nem érdekli a "max. kapcsolat/feladat" beállítás. :( A szitu a következõ volt: egy torrent, 1.2GB, egyedül én vagyok seed és 70+ leecher van... Ennyit nem gyõzök egyedül, gondoltam beállítom a kapcsolat limitet 7-8 körülire, annyinak felseedelem, aztán majd õk továbbadják a swarm többi részének. Ám hiába állítottam be, a BitComet újraindítás után is jócskán több kapcsolatot épített fel, mint a limit... Így kénytelen voltam a swarm egy részét kitiltani, hogy ne 20+ embernek seedeljem ugyanazt a darabot, hanem csak néhánynak...

Necrid^

Quote from: MohaÉn BitComet-et használok, eddig meg vagyok vele elégedve.
Viszont kipróbáltam az uTorrent-et is és elég egyszerûen kezelhetõ, sok információt nyújtó és kevés erõforrást használó kis program.
Szóval én a kettõ közül ajánlom valamelyiket.
Sokat esküsznek az Azureus-ra. Én személy szerint nem ajánlom. Haszáltam egy ideig, de sajna az, hogy java-ban írták, elég sokat lassít rajta, azon kívül több embertõl hallottam, hogy bajlódtak a beállításokkal.
A döntés a tied! :)
Egyetértek. én is Azureust használtam.. nem mondom hogy rossz volt csak egyszerüen zabálta a memoriát. :) most Bitcomet nincsen semmi bajom vele h jó a torrent akár 481k/s jón. :)

Alkyra

Idáig én is bitcometet használtam..de nemtom miért, másnak 200al míg nekem jó ha 10el mennek a letöltések...(talán mondjul  azért mert 15ks a feltöltésem s azt nem szeretik..)

Necrid^

Quote from: AlkyraIdáig én is bitcometet használtam..de nemtom miért, másnak 200al míg nekem jó ha 10el mennek a letöltések...(talán mondjul  azért mert 15ks a feltöltésem s azt nem szeretik..)
hát nemtom. volt olyan régen amikor csak 5k/s küldtem fel akkoris max sebbeségel jött a cucc. de most én ugy vok vele h tudok küldeni tõbbel akkor miért is ne.. most 30k/s szoktam.

Slayer_Ace

Quote from: Alkyratalán mondjul azért mert 15ks a feltöltésem s azt nem szeretik..
Tényleg, ezt már meg akartam kérdezni, függ a letöltési sebességem a max feltöltéstõl, vagy attól, hogy éppen mennyivel töltök fel?

Dreamcleaver

Én az ABC-t tudnám ajánlani (Yet Another Bittorrent Client). Nagyon jó a kezelõ felülete, szinte tud mindent. Egyedüli baja, hogy néha sok memóriát lefoglal (nem többet mint mondjuk a BitComet). Most találtam egy új klienst , amit sokan dícsérnek, az uTorrentet. Ezt most rohamosan fejlesztik, szinte hetente van új verzió. Lényege a naygon kicsi memória igény (4-6k), ezért is micro a neve (csak u-val írják). Az Azureust meg szerintem kerüld. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Srácok, mennyire kell beállítani a csatlakokzó peerek számát? mert ugye alapból 40? Emeljem? Milyene beállításokat alkalmaztok?