Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiInkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány! Mert ugye ettõl még nem tetszik kevésbé az embernek :D
röhögni és becsavarodni (lásd még: hogyan lett blarke olyan, amilyen, elsõ két kötet :D:D:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Quote from: sirtomiHely választással nem volt problémám :)
Inkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány! Mert ugye ettõl még nem tetszik kevésbé az embernek :D

Hát küzdeni kell érte. Ha sokadjára is kosarat add akor felejthetõs a kiscsaj (nem érdemel meg téged ;))

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

hát ilyen egyszerûen nincs. feltelepül hibaüzi nélkül a cucc, de futni azt már nem... :( elegem van fpsekbõl. inkább gyepálom Kvikveget fakarddal.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lazzaret

Na mindjárt megirom megint az esti Fight cimû hozzászolásomat :D csak névcserével :hahaha:

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: sirtomiHely választással nem volt problémám :)
Inkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány! Mert ugye ettõl még nem tetszik kevésbé az embernek :D
Quote from: LazzaretHát küzdeni kell érte. Ha sokadjára is kosarat add akor felejthetõs a kiscsaj (nem érdemel meg téged ;))
Hát nem tudom, nálam ilyen esetben a csaj utána már fel se vette a telefont, szóval csak az 1.-es pont jöhetett szóba... :rolleyes:

Rounin

Quote from: blarkeröhögni és becsavarodni (lásd még: hogyan lett blarke olyan, amilyen, elsõ két kötet :D:D:D)

Az inkább szakításnál kell :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAz inkább szakításnál kell :p
hm. milyen ilyen irányban nem áll szándékomban tapasztalatokat szedni, ezért errõl még nem készült életkötet :D

Moha

Quote from: RouninAz inkább szakításnál kell :p
Attól függ... Én egyiket sem tettem, mikor szakítottunk a barátnõmmel. :p

Rounin

Quote from: MohaAttól függ... Én egyiket sem tettem, mikor szakítottunk a barátnõmmel. :p

Én elég rendesen a kisodródtam ^^ Mindegy, azóta minden happy :3x3: :))

Lt. Simoan Blarke

na én megyek aludni - legyetek jók és termeljetek keveset az ébredésemig, mert nem akarom a fél éjszakát Offtopic-olvasással tölteni, oké?:D elég kb 100-150 post :rolleyes:

sirtomi

Quote from: MohaHát nem tudom, nálam ilyen esetben a csaj utána már fel se vette a telefont, szóval csak az 1.-es pont jöhetett szóba... :rolleyes:
Nálam felveszi a telefont és beszélünk is sokat. Nálam akkor 2. pont lesz :) újabb kosarat kíbírom.

blarke: AvP2 nekem baromira nem tetszett, szerintem nem vesztettél sokat.

sirtomi

Most láttam a Cool a verda c. mûsort. Egész jó autót csináltak és a mûsor sem volt rossz. Igaz egy az egyben koppintották az MTV Pimp my Ride c. mûsorát, de nem volt rossz ez sem.

Lazzaret

Hát ja nem volt rossz a kis gép ahogy megcsinálták.

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Lehet, hogy valaki felhasználónak álcázza magát, megkeresi az adatainkat (már aki van olyan barom, mint én, hogy beírja :)), aztán nagy sunyin eltesz belõlünk egyet-kettõt láb alól a hét folyamán. Én már most félek... (ennyi OFF után, amit a hónapban elkövettem :))

IU: Miért van az, hogy a fórum mindig az eggyel ezelõtti oldalra dob be és én így mindig egy már nem aktuális cuccra válaszolok?!

Lazzaret

Engem az ország politikai hülyeségben égõ egyik fele már azért elintézne hogy mere is lakom. De má megszoktam hogy veszélyes életet kell élnem és minden nao a túlélésre kell összpontosítanom :D Már tolatóradart is használok nehogy hátulól érjen egy alattomos támadás :D

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Ja, már most folyik a kampány, kíváncsi leszek a köv. 2 hónapra. Mondjuk nem értem, hogy az erre elköltött cash-t miért nem egy kórháznak ajánlják fel (ha belegondolok, ez lenne a kampány). Akinek már most szilárd véleménye van, azzal úgy sem kezdhetnek semmit, a befolyáshatóak (két üveg befõttel és 3 rúd kalbásszal) meg megérdemlik a sorsukat.

Na ezekután, ha holnap még élek...

Raggie

Én csak egy jóó öreg RP számot idéznék:
"holnaptól már töltve a puska,
 halál az összes politikusra!" :whoah:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lazzaret

Quote from: Raggie GordonÉn csak egy jóó öreg RP számot idéznék:
"holnaptól már töltve a puska,
 halál az összes politikusra!" :whoah:

:whoah: :lol:

www.arkangyalok.uw.hu

Kvikveg

Quote from: blarkehát ilyen egyszerûen nincs. feltelepül hibaüzi nélkül a cucc, de futni azt már nem... :( elegem van fpsekbõl. inkább gyepálom Kvikveget fakarddal.
Heee, ez az en otletem volt! :hahaha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: blarkehát ilyen egyszerûen nincs. feltelepül hibaüzi nélkül a cucc, de futni azt már nem... :( elegem van fpsekbõl. inkább gyepálom Kvikveget fakarddal.

Eredeti vagy "biztonsági másolat" (;)) a cucc?
Nekem crack-elni kellett aztán ment, kivéve az emberi kampány.

Feldin

Quote from: RouninTeeheee ghihihihihii^^ *gyöngyözõ kacaj* :hehe: :D

Farkasbuzzancs vagyok. Sorry :p Még nem néztem végig, lehet, hogy nem fog tetszeni.... de FARKASOK!!!
Te is???
Kérem a képgalériád!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
De tényleg!
(amúgy nekem tetszett)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNna azt azért nem... inkább *csalinak kitesz egy nyitott, gyöngyözõ falú üveg Staropramen-t...* :D ;) (jobban beválik)
* Próbálja kihúzni a horgot a szápadlásából, közben feszengve vigyorog... * ^^"

Quote from: Raggie Gordon(sajna nekem túl balf*szok voltak a szereplõk, ahoz, hogy át tudjam érezni a helyzetüket... :) )
:tezsvir:

Quote from: sirtomiInkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány!
Egyszerû (bár engem mindig még azelõtt lekoptattak, hogy igazán kikosarazhattak volna ^^): HENTAIIII!!! :D És sör. És trash metal. És filmek. Gondolom. Én legalábbis ezekkel fogok próbálkozni. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Ramiz életmód:
Quote from: RamizHENTAIIII!!! :D És sör. És trash metal. És filmek. :D
:D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

ha a csaj szoba áll veled az után is, hogy kikosarazott, akkor még van remény, lehet hogy csak a "nehezenmegszerezhetõpréda" esete forog fenn  ;)

persze kérdés, mennyire direkt fotmában volt anno a kosárnyujtás és a kikosarazás...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Quote from: kisviragpersze kérdés, mennyire direkt fotmában volt anno a kosárnyujtás és a kikosarazás...
Hát egen... tehát az amerikai filmes tányérdobálós az rossz jel?!
(:D :lul: )

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonHát egen... tehát az amerikai filmes tányérdobálós az rossz jel?!
(:D :lul: )

Az inkább olasz módi, nem? :D

Raggie

Quote from: RouninAz inkább olasz módi, nem? :D
Nemtom én még élõben nem láttam(szerencsére), csak filmekben. Azok meg amerikaiak voltak...(nameg szarok is persze :haha: )

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: kisviragpersze kérdés, mennyire direkt fotmában volt anno a kosárnyujtás és a kikosarazás...
Most ez nagyon soviniszta lesz, de melyik csaj az, aki direktbe megmondja, hogy "menj a fenébe"? :rolleyes:
Általában kissé nehezebben dekódolható formában kapjuk az ilyeneket. :p Pl. tipikusan "majd még találkozunk", aztán "csak hadd csörgessen, úgysem veszem fel". :rolleyes:

Rounin

Quote from: MohaMost ez nagyon soviniszta lesz, de melyik csaj az, aki direktbe megmondja, hogy "menj a fenébe"? :rolleyes:
Általában kissé nehezebben dekódolható formában kapjuk az ilyeneket. :p Pl. tipikusan "majd még találkozunk", aztán "csak hadd csörgessen, úgysem veszem fel". :rolleyes:

Jahm, de az is jó, mikor egy beszélgetés során elejti, hogy túl jó vagy hozzá, aztán bejelenti, hogy most kicsit gondolkodnia kell, vagy most rendeznie kell az életét és hogy majd.. késõbb.. :rolleyes:

Ja. Késõbb. :lazza:

Ramiz

Quote from: kisviragha a csaj szoba áll veled az után is, hogy kikosarazott, akkor még van remény, lehet hogy csak a "nehezenmegszerezhetõpréda" esete forog fenn ;)
katz, katz, a szóhasználatoddal megint lebuktattad magad! :ejnye:

Quote from: MohaÁltalában kissé nehezebben dekódolható formában kapjuk az ilyeneket. :p Pl. tipikusan "majd még találkozunk", aztán "csak hadd csörgessen, úgysem veszem fel". :rolleyes:
Hányszor elhatároztam, hogy nem hagyom abba a közeledést, amíg meg nem pofoz, aztán mindig lerohadtam a hideg nézésüktõl... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!