Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragnektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint itt ülni és postolgatni? alig 5 órája nem néztem ide, és 2 oldalt termeltetek!

Sicc animét nézni, vagy aludni, vagy mittudomén!
animét meg zenét vállogatok és jövõ hét szombati játékosaimnak segítek karaktert kreálni. aludni majd éjfélkor. ja és közben még tanulok is ;)

Lazzaret: hát igen :D nekem az volt a vicces, hogy én mindezt suli mellett csinálhattam - és az egyetlen nap, amikor kialhattam volna magam (vasárnap), az is úgy kezdõdött, hogy kisebbik húgom berúgta az ajtót, rámvetõdött és elkezdett dumálni hogy "sír a Bonnie! pisilnie kell! vidd el a Bonniet pisilni!" mindezt úgy, hogy 2kor feküdtem le. mert már akkor is gépfüggõ voltam. :D (még egy kör... még egy kör... @ Heroes3 :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Igen azok a szép Heroes idõk:D

Animet meg nem is tudom mit nézzek.

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretIgen azok a szép Heroes idõk:D

Animet meg nem is tudom mit nézzek.
amikor én voltam így, benéztem a mitláttálba, és ami elõszr a szemembe akadt, azt leszedtem és megnéztem. (Mai-Otome...) most nekem FMA-val van elmaradásom kb. rossz érzés, de nem kezdhetek bele egy 5x részes izébe úgy, hogy jövõ héten két vizsgám van, amikre még nem tanultam :rolleyes::D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

SaiyaGin

Quote from: kisviragSicc animét nézni, vagy aludni, vagy mittudomén!

Holnap szülõmentes síszünet, az jobb idõpont animézésre. :lazza:

Member

Quote from: blarkeFMA-val van elmaradásom kb. rossz érzés, de nem kezdhetek bele egy 5x részes izébe úgy, hogy jövõ héten két vizsgám van, amikre még nem tanultam :rolleyes::D

Mi most nézzük újra negyedszer, még mindig yooh.
Amúgy mûsz. infós vagy vagy mi? (Nemrég valami diszkrét matekról pusmogtál)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAmúgy mûsz. infós vagy vagy mi? (Nemrég valami diszkrét matekról pusmogtál)
diszkrét matek?! bevezetés a számításelméletbe! :D és ötöst kaptam, jee :D egyébként nem mûszaki infós, hanem mérnök infós (aka. ugyanaz, csak ez már BSc... pár évfolyam elõttünk még mûszaki infós, de én se vágom hogy van - azt tudom hogy a kiegesek mûszaki infósok, de ez már eltérés a tárgytól túl bõ lére eresztve :D).

Member

Én voltam rendes, hogy otthagytam az "infótanári-német nemzetiségi"-t. A Számítástechnikai Architektúra volt a kedvencem. Ismeri valaki Tannembaum könyvét? :rolleyes:

HVp213

Quote from: Member(Nemrég valami diszkrét matekról pusmogtál)
arrol én pusmogtam...

mondjuk nekem csak 2s lett de joaz -_-"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Quote from: blarkeoké gyerekek, csináljunk valami normális offtopic témát!:muhahah: az a baj, hogy a legjobb témákat már kibeszéltük :3x3:
Nehogy már az idõjárásról beszélgessünk, mint valami öregurak! :D
Akkor már inkább: a nõi fenékrõl. A mellsõ fertályat már kibeszéltük, most jöjjön a hátsó. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn voltam rendes, hogy otthagytam az "infótanári-német nemzetiségi"-t. A Számítástechnikai Architektúra volt a kedvencem. Ismeri valaki Tannembaum könyvét? :rolleyes:
számítógép architektúrák? azt nálunk csak szarnak hívják :)

asszem, a lineáris algebra, a diszkrét matematika és a bevezetés a számításelméletbe elég közel állnak egymáshoz (sok az átfedés) - a tantervet nézve legalábbis :) mindegy, undorító mindhárom :D

Member

Igeeeeeeeen, a SZ.AR.! Azazazazazazaz!
Én szociális munkás leszek jövõre (nem az akarok lenni, de oda vesznek fel :)), remélem, hogy a munkám során nem találkozok egyikõtökkel sem :D.

sirtomi

Quote from: RamizNehogy már az idõjárásról beszélgessünk, mint valami öregurak! :D
Akkor már inkább: a nõi fenékrõl. A mellsõ fertályat már kibeszéltük, most jöjjön a hátsó. :D
Na ez engem is érdekel. Neked milyen nõi hátsók tetszenek? :D

Member

Éppen kérdezni akartam, hogy kire melyik alapbûn jellemzõ. Ti már válaszoltatok is ;).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNehogy már az idõjárásról beszélgessünk, mint valami öregurak! :D
nembaj Ramiz. evvel a témával egy bajom lenne: nem tudnék hozzászólni! :/ nem értek a témához! te most engem akarsz szívatni, kiskoma, én má' érzem :D

edit: alapbûnök? hm. amit elkövetnék, az kb. felebarátomnak kár okozása, életének elvétele. lopás csalás hazugság paráználkodás kilõve, azokat nemvalószínû. mi van még?:D

Member

A bûnök:
LUST (Bujaság)
GLUTTONY (Falánkság)
ENVY (Irigység)
WRATH (Gyûlölet)
GREED (Kapzsiság)
SLOTH (Lustaság)
PRIDE ([COLOR="PaleTurquoise"]esetleg King Bradley :D[/COLOR])(Hiúság)

Remélem, hogy most sok "egyszermegnéztemazFMAt" ember az arcához csap. Egyszer egy Dante Pokla teszten a Sátán mellé kerültem jégbefagyni, mert többször bejelöltem a hazaárulást :D.

Állítólag egy nõi fenék akkor jó, ha a csípõje a váll 0,7 %-a, vagy valami hasonlót olvastam 1X.

Ramiz

Quote from: sirtomiNa ez engem is érdekel. Neked milyen nõi hátsók tetszenek? :D
Amelyikek jó nõkhöz tartoznak. :muhahah: Egyébként: a fokhagymagerezd alakút pl csípem. :) Általánosan: minél feszesebb. De ha kicsi, lapos, akkor lehet puha, lágy is, annak is megvan a szépsége. :D

Quote from: blarkenembaj Ramiz. evvel a témával egy bajom lenne: nem tudnék hozzászólni! :/ nem értek a témához! te most engem akarsz szívatni, kiskoma, én má' érzem :D
Nincs semmilyen tárgyi elõkövetelmény a témához (mint pl Digit 1. vagy Matek A1), bárki bármit hozzászólhat. :) Offtopik, 1. hozzászólás: POGÓ!!! :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA bûnök:
LUST (Bujaság)
GLUTTONY (Falánkság)
ENVY (Irigység)
WRATH (Gyûlölet)
GREED (Kapzsiság)
SLOTH (Lustaság)
PRIDE ([COLOR="PaleTurquoise"]esetleg King Bradley :D[/COLOR])(Hiúság)
hm. eredeti jelentésében a Greed az gazdagságot, a Pride meg büszkeséget jelent, nem? de akkor rám ezek közül semmi sem igaz. :3x3: ez nemjó. megnézem mindjárt a 10parancsolatot, tud valaki magyar online bibliát?:D

sirtomi

Quote from: MemberÁllítólag egy nõi fenék akkor jó, ha a csípõje a váll 0,7 %-a, vagy valami hasonlót olvastam 1X.
Egy nõi fenék akkor jó ha formás, feszes és öröm még ránézni is :D Persze mindenkinek más az ízlése.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNincs semmilyen tárgyi elõkövetelmény a témához (mint pl Digit 1. vagy Matek A1), bárki bármit hozzászólhat. :) Offtopik, 1. hozzászólás: POGÓ!!! :hopp:
de pl. a Szocializáció1 és az Ízléskör (nõk) tárgyak imo rejtett tárgyi elõkövetelmények. nekem egyik sincsen meg. pogó? azt inkább msn-en. és mivel most pörgök, engem is bevehettek :hopp:

Xaga

Quote from: MemberÉn voltam rendes, hogy otthagytam az "infótanári-német nemzetiségi"-t. A Számítástechnikai Architektúra volt a kedvencem. Ismeri valaki Tannembaum könyvét? :rolleyes:
Jaaaaaaaaj Tanembaum, áááááááááááááááááááááááááá.....ááááá!
Számítógép Architektúrák utáltam azt a tárgyat a tanárral & könyvel együtt ,olyan az a könyv kogy az egészet be lehetne másolni a lol topicba ("Ha egy pipeline jó 2 mégjobb" - ez volt az a mondat amitõl leestem a székrõl, meg az 500 MIPS-es csúcsteljesítményû pentium 2 a dvd-vel, meg az egér definiciója....ultramegalol) e miatt a sokcsillag tárgy miatt csuszok min 1 félévvel de lehet 1 évvel is....

kikuchiyo

Elegem van a világból meg a benne lévõ emberekbõl. :(

Azt érzem, hogy senkire sem számíthatok, és teljesen lényegtelen, hogy mit teszek, mert senkit sem érdekel.

Most vagyok 23 éves -de sok... és semmit sem csináltam ez alatt a 23 év alatt-
és semmi kedvem megérni a 24-et.

Edit: amúgy bocs az offért...
Failure is the default option

Member

BLARKE:
A Pride lehet mindkettõ, a Greed viszont nem.
Rám talán az Irigység jellemzõ + kicsit a Gyûlölet, de más talán nem...

SIRTOMI:
Alapvetõ, hogy öröm legyen ránézni, hiszen különben nem találnád szépnek. :) De ez nekem még mindig másodlagos...

Member

Quote from: kikuchiyoElegem van a világból meg a benne lévõ emberekbõl. :(

Azt érzem, hogy senkire sem számíthatok, és teljesen lényegtelen, hogy mit teszek, mert senkit sem érdekel.

Mi történt? Kifejtenéd bõvebben? Ez kicsit sem OFF... (OFF topicban OFF?)

Ramiz

Quote from: MemberÁllítólag egy nõi fenék akkor jó, ha a csípõje a váll 0,7 %-a, vagy valami hasonlót olvastam 1X.
Ebbõl szerintem nem lehet matematikát csinálni (szerencsére)...

Quote from: sirtomiEgy nõi fenék akkor jó ha formás, feszes és öröm még ránézni is :D Persze mindenkinek más az ízlése.
Ez elég jó és nem is túl konkrét jellemzés volt. :)

sirtomi

Én 24 vagyok, lassan betöltöm a 25-öt és elég sokszor hasonlóan érzem magam, de fel a fejjel! :)

Olvass vissza pár oldalt hátha felvídít, vagy nem :D

sirtomi

Quote from: RamizEz elég jó és nem is túl konkrét jellemzés volt. :)
Konkrétan nem lehet szerintem jellemezni. Nagyobb és kisebb is tetszik :D Konkrétan egy formát, méretet nem tudnék leírni :D

Lt. Simoan Blarke

én nem nézek a csajok fenekét, mert túlságosan alacsonyan van :D

kikuchiyo: ez az offtopic. itt nincs off. :) és mellesleg nekem is volt ilyen 16 éves koromban :) mindenkinek volt ilyen. (tényleg, katz nem ad visszajelzést, hogy mikor hajlandó végre feldarabolni)

Member: sou ka. de akkor is, ez nem jó. hogyha nagyon õszinte vagyok magamhoz, akkor sincs meg egyik se. az irigység az kihalt (most már csak röhögök, és általában játékként vagy versengésként fogom fel, de pont...), a gyûlölet meg elõször magamra irányult, majd elhalványult. ezek szerint én bûntelen lennék? :3x3: amikor simán kibeleznék valakit, és nem gyûlöletbõl, hanem mert úgy érzem, hogy jó érzéssel tölt el? :3x3: az milyen bûn? :D

Member

Quote from: RamizEbbõl szerintem nem lehet matematikát csinálni (szerencsére)...
Asszem a Fókuszban mondta az Anikó, de lehet, hogy nem.
Én például nem igazán bírom az animékben lévõ lányok hátsórészét, olyan valótlan... Elsõre az EL (bocs, Blarke :D) elsõ része ugrik be, na, ott szerintem nagyon elbénázták...

Member

Quote from: blarkeMember: sou ka. de akkor is, ez nem jó. hogyha nagyon õszinte vagyok magamhoz, akkor sincs meg egyik se. az irigység az kihalt (most már csak röhögök, és általában játékként vagy versengésként fogom fel, de pont...), a gyûlölet meg elõször magamra irányult, majd elhalványult. ezek szerint én bûntelen lennék? :3x3: amikor simán kibeleznék valakit, és nem gyûlöletbõl, hanem mert úgy érzem, hogy jó érzéssel tölt el? :3x3: az milyen bûn? :D

Akkor te is jöhetsz a Sátán mellé! :D :D :D
Ha ott van net, akkor mehetnénk. (Meg biztos ismer pár jó viccet az öreg :))

Ramiz

Ismerõs érzés. Nem tudom a megoldást, a kiutat. Ha rájössz, szólj plz...