Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninZeniális! Thou art truly evil!!! :hail:
:merci:
tudod volt már pár pillanat, amikor emberek fõszereplésével eleresztett fantáziákon éltem ki az idegbeteg gyilkos hangulatot :ad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarke:merci:
tudod volt már pár pillanat, amikor emberek fõszereplésével eleresztett fantáziákon éltem ki az idegbeteg gyilkos hangulatot :ad:

:beken: Keblemre sorstárs :beken:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin:beken: Keblemre sorstárs :beken:
:lol: nekünk már úgy is mindegy: :hug-hug:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Ehh.. a bonsai-kislány senkinek sem kéne...
 És a magical undead head business simán olyan versenytárs, amit nem tudtok lenyomni:D

Member

Érdekes arcod lett, Lythis :D.

Rounin

Quote from: blarke:lol: nekünk már úgy is mindegy: :hug-hug:

Nem.. most van mindegy... muszáj volt? Amíg egyoldalúan csinálom, addig nincs baj. DE ÍGY VAN!! Fakk...

Quote from: LythisEhh.. a bonsai-kislány senkinek sem kéne...
 És a magical undead head business simán olyan versenytárs, amit nem tudtok lenyomni:D

Ezt mondod most. De amint kapsz egy katalógust a legkiválóbb termé.. kucckucc, ajánlatainkkal, máris elõfizetsz egy sorozatra >;>

Xaga

Quote from: MemberÉrdekes arcod lett, Lythis :D.
Gaara who loves only himself....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisEhh.. a bonsai-kislány senkinek sem kéne...
fogadunk? és hogyha te futtatod most a bizniszt, akkor eléggé mélyrepülhet a cucc :D

Lythis

Quote from: blarkefogadunk? és hogyha te futtatod most a bizniszt, akkor eléggé mélyrepülhet a cucc :D
Mondtam, hogy én futtatom a business-t? Most õszintén... még egy temetkezési vállalkozás is mások igényeinek kielégítését szolgálja, azok pedig engem általábben "kifejezetten nagyon" érdekelnek....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisMondtam, hogy én futtatom a business-t? Most õszintén... még egy temetkezési vállalkozás is mások igényeinek kielégítését szolgálja, azok pedig engem általábben "kifejezetten nagyon" érdekelnek....
hm. *gyors guglit futtat le a háttértárolóján* te... öhm... *elraktározza a szerzett információkat, majd wireless connectionön át behaxol Lythis agyába és ellenõrzi, hogy igaza van. return 1 - aztán bekussol.*

Ramiz

Éniiiis kérek bonsai kislány! Ígérem, nem nyesem le a kilógó részeit!!! :angyali:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizÉniiiis kérek bonsai kislány! Ígérem, nem nyesem le a kilógó részeit!!! :angyali:
okay, but DO NOT forget, you may feed it only *once*! :D /Powerpuff Girls POWA!!! :D/

edit: ilyen szarvashibát is csak akkor követek el, ha agyilag lehaltam... pogó rulz :D

Xaga

Quote from: blarkeokay, but not forget, you may feed it only *once*! :D /Powerpuff Girls POWA!!! :D/
:lol:

Ramiz

Büszke vagyok rá, hogy nem értem a Póverpufi Gõrlös poént. :kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: blarkePowerpuff Girls POWA!!! :D
Rounin, téged keresnek!:D

Rounin

Quote from: RamizBüszke vagyok rá, hogy nem értem a Póverpufi Gõrlös poént. :kiraly:

Én sem értem. Powerpuff Boys-ra vagyok kondicionálva :D

Lythis: :hehe:

Ramiz

Quote from: RouninÉn sem értem. Powerpuff Boys-ra vagyok kondicionálva :D
WÁÁÁÁ!!! :uzi: (És ezek után még ki meri kérni magának a nemi beállítottságát sértõ poénokat! :rolleyes: )

Rounin

Quote from: RamizWÁÁÁÁ!!! :uzi: (És ezek után még ki meri kérni magának a nemi beállítottságát sértõ poénokat! :rolleyes: )

Shimán. Aki komolyan vesz a fórumon, annak õszinte részvétem :ejnye: :lul: :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninShimán. Aki komolyan vesz a fórumon, annak õszinte részvétem :ejnye: :lul: :hehe:
Rest in Peace, Rounin :beken:
ja, hogy nem úgy õszinte részvét?:D:D:hehe:

Rounin

Quote from: blarkeRest in Peace, Rounin :beken:
ja, hogy nem úgy õszinte részvét?:D:D:hehe:

Inkább, mint Rest in Pieces ;>
Amúgy nem értem mire gondoltál :confused: /me baka :rolleyes:

Lythis

Rounin mondta h részvét, akkor miért neki nyílvánítasz részvétet blarke?
szétesettebb lehetsz nálam is :haha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisRounin mondta h részvét, akkor miért neki nyílvánítasz részvétet blarke?
szétesettebb lehetsz nálam is :haha:
ez célzás, hogy részvét mindenkinek, aki komolyan veszi õt. hát ad1 - értsük félre a részvétnyilvánítást, és csatlakozzunk az akcióhoz, ad2 - õ ugyebár komolyan veszi magát, csak tagadja, és erre tegyünk célzást :rolleyes::D

Ramiz

Quote from: Lythisszétesettebb lehetsz nálam is :haha:
Az nagy szó... :) (Hogy melyik? Hát [SIZE="7"]az[/SIZE]!)

Rounin

Quote from: blarkeez célzás, hogy részvét mindenkinek, aki komolyan veszi õt. hát ad1 - értsük félre a részvétnyilvánítást, és csatlakozzunk az akcióhoz, ad2 - õ ugyebár komolyan veszi magát, csak tagadja, és erre tegyünk célzást :rolleyes::D

:rolleyes: Az álcámnak annyi. Ezek után vége, nem érdekel. Itthagyom a fórumot. Keresek egy helyet, ahol nem ismernek ki.... mondjuk a csupakawaii másikfórum^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizAz nagy szó... :) (Hogy melyik? Hát [SIZE="7"]az[/SIZE]!)
erre csak egyet tudok mondani. illetve kérdezni.
[SIZE="5"]MÉRNÖK LESZEL?!?!?![/SIZE] :hahaha:

edit: pá Rou-sama... hiányozni fogsz :beken: de azért az msn az még itt van, mint lehetõség :D

Lythis

Rounin, hármat találhatsz ki az admin a kawaii fórumon?:D:bsd::kawaiismiley:

Xipe

Quote from: Rounin:rolleyes: Az álcámnak annyi. Ezek után vége, nem érdekel. Itthagyom a fórumot. Keresek egy helyet, ahol nem ismernek ki.... mondjuk a csupakawaii másikfórum^^

levadaszunk.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisRounin, hármat találhatsz ki az admin a kawaii fórumon?:D:bsd::kawaiismiley:
*nagyon röhög* :haha::hahaha:

Rounin

Quote from: Xipelevadaszunk.

*gulp*
Akkor inkább a seppuku -_-

Quote from: LythisRounin, hármat találhatsz ki az admin a kawaii fórumon?:D:bsd::kawaiismiley:

Shiroi? Akkor nem megyek.
Te??? Akkor pláne.
Fingom sincs :S

Ramiz

Quote from: RouninShiroi? Akkor nem megyek.
Te??? Akkor pláne.
Fingom sincs :S
Xipe.