Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Danhibiki

Quote from: MemberDANHIBIKI: Miért is vagyok meglepõdve... :rolleyes:
Hehe:D Na minja megnézem a 26. részt aztán már jöhetne a 2. szezon:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Member

Ha jól tudom: Két széria, egy film és egy OVA. Mennyi hiányzik a gyûjteménybõl? :D

Necrid^

Gyors kérdés.. megéri végig nézni a 51 részes FMA? eddig eslõ 4 rész megnéztem és közepesen tetszett..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

Quote from: Danhibikimár jöhetne a 2. szezon:D

Jaja. Állítólag tavasszal jön, ugyanúgy, mint a School Rumble.:)

Quote from: NecridGyors kérdés.. megéri végig nézni a 51 részes FMA? eddig eslõ 4 rész megnéztem és közepesen tetszett..

Ez nézõpont kérdése! :D Mivel Member van a közelben és nem blarke, vagy Ramiz, azt hiszem igenlõ választ fogsz kapni.

SaiyaGin

Quote from: NecridGyors kérdés.. megéri végig nézni a 51 részes FMA? eddig eslõ 4 rész megnéztem és közepesen tetszett..

Ez nézõpont kérdése! :D Mivel Member van a közelben és nem blarke, vagy Ramiz, azt hiszem igenlõ válszt fogsz kapni.

Member

A School Rumble jöhet, most nézem újra! Mekkora flash! Ott folytatják, ahol abbahagyták (nem mintha elõrébbjutottak volna :))

NECRID: Az FMA-t? Ha nem hallgatsz Blarke-ra, Ramizra és katz-ra, igen. Sokak szerint mû-drámai és röhögnek a temetésen, de ha te vagy ilyen, mehet. Nekem a 7. környékén tetszett meg... A filmet viszont hagyd ki, szerintem...

SAIYAGIN: :hehe: :jee:

RE@L

Quote from: MemberNem... ARRA HOGY EZ NEM BEFEJEZÉS!!! Már vagy 15000 postban leírtam, hogy mi nem tetszett benne. Címszavakban:
-Envy
-Wrath
-Kapu
Quote[SPOILER][COLOR="White"]Nemtudom, abban igazad van hogy Wrath pl Gluttony ig 1 kukkot se szól..

Envy tényleg kérdéses de én elnéztem ezt a félrelépést.
-Kapu meg valahogy evidensen adja magát mivel a két világ között van.[/COLOR][/SPOILER]

Azért a temetés elég durva, nemtudom mi volt benne mûdrámai, õk vannak hozzászokva ezekhez az érzelmi szélsõségekhez szerintem túlságosan azért immunisak.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Necrid^

Quote from: MemberNECRID: Az FMA-t? Ha nem hallgatsz Blarke-ra, Ramizra és katz-ra, igen. Sokak szerint mû-drámai és röhögnek a temetésen, de ha te vagy ilyen, mehet. Nekem a 7. környékén tetszett meg... A filmet viszont hagyd ki, szerintem...
oks. kösz a tanácsot... meglátjuk hogy fog tetszeni a 7-ik után.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Araki

Quote from: RE@L[SPOILER][COLOR="White"]
[/COLOR][/SPOILER]
Én meg nem. Nem is tudom miért.

Bandita ^^

Határozottan igen... Nekem még tetszett is... :)
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Member

Quote from: RE@L[SPOILER][COLOR="White"]Nemtudom, abban igazad van hogy Wrath pl Gluttony ig 1 kukkot se szól..

-Kapu meg valahogy evidensen adja magát mivel a két világ között van.[/COLOR][/SPOILER]
ENVY: Nem is tudom, mit mondjak. Idétlen volt, béna, nem Homunculushoz méltó. Nem így ismertem meg, de nem õt hibáztatom, hanem a forgatókönyvírót.
WRATH: Mindenki, akiben egy minimális együttérzés is lapul, észrevette, hogy Wrath már Homunculusként elérte azt, ami Lustnak nem (?) sikerült. Lelket kapott, emberien viselkedett. Erre meg mi a Sorsa? (Drámai csend)
KAPU: [COLOR="PaleTurquoise"]Ha az egyik oldal elpusztul, a másik már nem ér semmit. Ezért értelmetlen a befejezés.[/COLOR]
QuoteAzért a temetés elég durva, nemtudom mi volt benne mûdrámai, õk vannak hozzászokva ezekhez az érzelmi szélsõségekhez szerintem túlságosan azért immunisak.
ASK Blarke-sensei about it... Ez volt az egyetlen megnyílvánulása, ami feldühített...

Danhibiki

Quote from: MemberHa jól tudom: Két széria, egy film és egy OVA. Mennyi hiányzik a gyûjteménybõl? :D
Eddig csak egy széria van (ez a TV ami mostmár 26 részes:)) igen van egy movie, egy régebbi ova(6 részes, ha jól emlékszem)meg egy Advanture of Mini Goddess(48 rész körül, de csak 7 perce egy rész ebbõl 5 perc a történés), mindet láttam amit eddig csak lehet látni.:D
Quote from: SaiyaGinJaja. Állítólag tavasszal jön, ugyanúgy, mint a School Rumble.:)
Micsoda év elé nézünk, kérem!:D Csak az a baj, hogy majd heteket kell madj várni egy részre, na neeeee:bruhuhu:
Jah, megnéztem a  26. részt, ez is nagyon jó volt méltó "befejezései" a sorozatnak!:) Wháá, nem bírom ki tavaszig.:D

RE@L

Guruku Mawaru guruku Mawaru!!!! ^^ Tényelg jön tavasszal :D (aniDB checked) Ez van, meg lehet szokni a várakozást, Otome-t is már vagy fél éve nézem :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

SaiyaGin

Quote from: Danhibikiegy régebbi ova(6 részes, ha jól emlékszem)meg egy Advanture of Mini Goddess(48 rész körül, de csak 7 perce egy rész ebbõl 5 perc a történés), mindet láttam amit eddig csak lehet látni.:D

Az ova 5 részes. Holnap fogom elkezdeni a Mini Goddess-t.:)

Danhibiki

Quote from: SaiyaGinAz ova 5 részes. Holnap fogom elkezdeni a Mini Goddess-t.:)
Végre!:tezsvir: Gratula! Nagyon jó lesz majd meglátod! Én imádom:D

Rage

Quote from: RE@LGuruku Mawaru guruku Mawaru!!!! ^^
グルグル回る [guruguru mawaru]. :D
Az uj szezon valoban jon tavasszal (hivatalos site checked). ;]
痛みを感じる方向に、出口がある!

RE@L

Danhibiki

Én pont nyáron néztem a School Rumble-t pont passzolt a nyárias feelingje a nyárhoz, szerintem akkor a legjobb nézni:) Meg amikor néztem az Ah! My Goddess! OVA-t akkor pont karácsonykor néztem meg a karácsonyos részt belõle!:)

SaiyaGin

Quote from: White SeeDCondor Hero...
1 rész után abbahyagytam...
Nem bírom ezt a chinese szinkront... Még az angolnál is roszabb...

Conant láttam egyszer kínaiul. Érdekes volt...

kikuchiyo

Csatlakozni szeretnék a Monstert dicsõítõ kórushoz, valóban nagyon jó anime, bár bevallom, nem néztem végig, mert amikor még a 30. rész táján belassult egy kicsit a subber-csapat, akkor nem bírtam magammal és elolvastam a mangát.
Elõnye, hogy két nap alatt végig lehet nyomni, igaz, utána egy hétig kóvályog az ember... vannak benne katartikus pillanatok, pl. amikor [COLOR="LemonChiffon"]a felügyelõ végre kimondja, hogy "Bocsásson, meg, Dr. Tenma!"[/COLOR]

Egy dolog van, ami nem tetszett az animében: [COLOR="LemonChiffon"]a képeskönyv megvalósítása. A hideg rázott, amikor a mangában olvastam ("pedig milyen szép név is a Johan"), és azt nagyon jól oldották meg, hogy a záródal alatt adagolták folyamatosan a képeket belõle, de amikor odajutottak a történetben, hogy megtalálták és elolvasták a képeskönyvet, az nagyon rosszul mutatott azokkal a "félig animált" figurákkal.[/COLOR]

És egy adalék a végére a die-hard rajongóknak: a mangát scansláló (szóalkotás wins) manga-screener honlapjáról elérhetõ az Another Monster c. írás, ami lényegében egy fiktív interjú-sorozat a történet szereplõivel. Talán érdekes lehet.
Failure is the default option

kikuchiyo

És ha már "mit láttál legutóbb":

Egyre jobbnak találom a Mushishi c. sorozatot. Minden rész végén egy miniatûr katarzis van. A legutóbbi részben megismerhettük a fõszereplõ háttértörténetét, azaz hogy miért lett az, ami és miért néz ki úgy, ahogy.
Failure is the default option

Feldin

Quote from: RE@LGuruku Mawaru guruku Mawaru!!!! ^^ Tényelg jön tavasszal :D (aniDB checked) Ez van, meg lehet szokni a várakozást, Otome-t is már vagy fél éve nézem :)
Az OVAkat nem folytatják?
csak 2 volt???
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberENVY: Nem is tudom, mit mondjak. Idétlen volt, béna, nem Homunculushoz méltó. Nem így ismertem meg, de nem õt hibáztatom, hanem a forgatókönyvírót.
WRATH: Mindenki, akiben egy minimális együttérzés is lapul, észrevette, hogy Wrath már Homunculusként elérte azt, ami Lustnak nem (?) sikerült. Lelket kapott, emberien viselkedett. Erre meg mi a Sorsa? (Drámai csend)
KAPU: [COLOR="PaleTurquoise"]Ha az egyik oldal elpusztul, a másik már nem ér semmit. Ezért értelmetlen a befejezés.[/COLOR]
magyarul fosság az egész :p továbbra sem tetszik, és minél többet emlegetitek, annál jobban elkezdem utálni :D hol pusztult el bármelyik oldala is? :3x3:

Quote from: MemberASK Blarke-sensei about it... Ez volt az egyetlen megnyílvánulása, ami feldühített...
:* megjegyzem, hogy Ramiz fekete humorán edzõdtem, és valóban hozzá vagyok edzõdve meglehetõsen nagyon, hehe. :D Kimi elején viszont simán meghatódtam. de az rég volt.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

RE@L

Quote from: FeldinAz OVAkat nem folytatják?
csak 2 volt???

egyenlõr úgy néz ki :(

@kikuchiyo
[SPOILER][COLOR="White"]Nemtudom, nekem a mesék után is kirázott a hideg, (nem 1 et olvastak fel hanem ha jólemléxem 3 at) amúgy tényleg végén mindig figyeltem h új de az elején azt se tudtam hova tenni hogy miért vannak ott azok a rajzok :)[/COLOR][/SPOILER]

Member

Quote from: blarkemagyarul fosság az egész :p továbbra sem tetszik, és minél többet emlegetitek, annál jobban elkezdem utálni :D hol pusztult el bármelyik oldala is? :3x3:
Én magam öllek meg és teszlek homunculussá!!! (Ha szerencséd van. Még nem sikerült felvennem az alkímia tárgyat) Ezzel szerintem nem sokat árulok el. Shamballas-ban elpusztul, erre Ed mit csinál... "Vissza kell mennem, tudom, hogy így lezáratlan lesz a film, meg sokan nem ezt várták, dehát a kapu..."

Quote:* megjegyzem, hogy Ramiz fekete humorán edzõdtem, és valóban hozzá vagyok edzõdve meglehetõsen nagyon, hehe. :D Kimi elején viszont simán meghatódtam. de az rég volt.
Már nem is tudom, mikor hatódtam meg utoljára... Talán a Saber Marionette J utolsó elõtti részén... Az sem ma volt, most már kiröhögném, semmi drámai nincs benne. (fõleg, mert azt hittem, az a befejezés, mert vki elfelejtette letölteni az uccsót...)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn magam öllek meg és teszlek homunculussá!!!
ettõl félek a legkevésbé.
jahogy a muviról beszéltek e? azt nem láttam (ÉS NEM IS FOGOM :mad: )
My HiME 6-11
egyre jobb oltások vannak benne, szétröhögtem az agyam. meg ezeken a "drámákon" is csak "wtflol" pofákat és beteg nevetést tudtam kicsikarni magamból... mindenesetre nem rossz, de eddig messze nem top...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Ha komoly hangulati-változás következik be, nem árt. Mondjuk van olyan 52-es, amely ugyanazzal megy végig...

Lt. Simoan Blarke

Bleach is 26 részenként opot, 13 részenként endinget váltott... mivel a sztori minden animében (kivéve pl. lávhina, hehe) megy elõre, ezért idõnként kell váltás imo. vagy legalábbis nem árt...

Prof. William

Mai Hime 16 tól is új intró van. Hát hangulati változás az van. A szereplõritkulás már megint elindult de most úgy tûnik a feléledés esélye nélkül.

Member

Szerintem úgyis tudod, hogy mit ajánlanék, úgyhogy ki sem mondom. :)
Nekem meg már EL-t kéne néznem... Araki meg azzal jön, hogy neki FMA (affene, kimondtam) Rífleksönz kell, mert kb. 2 percre benne van az a segg... Asszem kicsit megvektorozom, hátha megnyuxik...