Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Nah, megírtam nekik, hogy fakkjú. :)  gyíkró forum.
[reserved]

thrall

SeeD a clocking az az assa skill... amúgy honnan van neked 64 OCA-d 0.o

serverrõl: én személy szerint csak addíg maradok,amíg az immortaRO újra nem lesz aktív, aztán megyek oda!

Rounin

És ebben mi a jó, úgy õszintén? :rolleyes: Ennyi erõvel mehetnél a bakaro-ra. 100% drop.... asszem 5Kx szorzó... még csak erõlködni sem kell a kártyákért, elég leölnöd a dögöt... :rolleyes:

thrall

Seed:

1. The paper, wanderer card-od nincs? :D

2. ImmortaRO még nincs(mõltkor voltam fen a serveren, alig van még kész valami,de az odavág), de lesz! a rate 1-3 között lesz, kevesebb mob a szokásosnál, mert az XP-t questek alapján kapsz majd. Lényegében ennyi :P

Rounin

Quote from: White SeeDRounin: mi abban a jó ha felturbózott (10x hp) leöli az ember és megkapja érte a jutalmát? Nem tom. Próbáld ki. De jó:D

Ezt most magyarul, kérlek. :rolleyes: Enyhén érdekes mondatszerkezet :p

thrall

a Wanderer már lényegtelen, a papert meg nemadod ide mert *************** vagy

egyébként a baby taekwon-nak mi a kódja? :D

NLZ

Nincs Baby TaeKwon. :)  Olyat lehet max, hogy TaeKwon, azt csökkenteni a méretét.

Egyébként lassan kész lesz az Ambrosia (1/1/1 -es szerver profiknak :)). Sajna csak 50 fõs max limit lehet. Reméljük idõvel megoldjuk ezt.
[reserved]

thrall

ez nemigaz, sok zsidó... van, aki a maya purplemet akarja egy kaho-ért, majd ugyanazt egy GR card-ért, vagy devilingért... majd nemakarják nekem eladni a wanderer card-ot 30 milkáért(ez nemzsidóság mondjuk, hanem az ellentettje, de akkoris)... milesz következõnek? a boltostól nemfogok tudni butterfly wing-et vásárolni, mert az neki is kell...?

Rounin

Quote from: thrallez nemigaz, sok zsidó... van, aki a maya purplemet akarja egy kaho-ért, majd ugyanazt egy GR card-ért, vagy devilingért... majd nemakarják nekem eladni a wanderer card-ot 30 milkáért(ez nemzsidóság mondjuk, hanem az ellentettje, de akkoris)... milesz következõnek? a boltostól nemfogok tudni butterfly wing-et vásárolni, mert az neki is kell...?

Ezt az elkényeztetett kiskölyök formádat... szokj hozzá, hogy nem vehetsz meg mindent :rolleyes: :hehe: ;)

NLZ

1/1/1 lesz a jó. Nem fognak a várak túl sok OCA-t dobni, hogy ne kényelmesedjenek el az emberek. Jahm, meg lesz XP veszés is. :)
[reserved]

thrall

Quote from: RouninEzt az elkényeztetett kiskölyök formádat... szokj hozzá, hogy nem vehetsz meg mindent :rolleyes: :hehe: ;)
ömm... lehet. a pénz nem bodogít, de egy luxusnyaraló, és egy sportkocsi igen

thrall

Quote from: ShiroiAmi részegen bele nem hajtasz a házadba a szuper kocsiddal, ami olyan jó gyorsan megy.
Egyébként jó lenne egy 1/1/1-es server, korlátozott létszámmal, értelmes, következetes gm-ekkel. Bár kétlem, hogy ez a 3 egyszerre szerepel majd valahol.
hát most na... legalább boldogan halok meg, egyébként nem vezetek részegen(igaz mégnemis vezetek :D).
1/1/1-tõl még mindíg borsódzik a hátam :P

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Nah, beindult az ökörség. Akit érdekel, hogy Loki épp hogy beszél hülyeségeket, az a gyíkró fórumán megnézheti. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: White SeeDJah egy halom fateros-s láma átjött ide anyázni.

amúgy én nemigen értem ezt a kliens az enyém címû dolgot.

Van ez az eathena vagy miaszösz.
Odamegy az ember leszed egy akármit és azt dolgozza át a saját képére nemde?
Az hogy egy halom dolog egy halom helyen ugyanolyan és ezért másra mutogatni hogy lop...

Légy oly kedves és neveztesd át magad Wh1te SeeD-re. Azt az "i"-t tõlem loptad :hehe: De amúgy az S-t is kiszedhetnéd... ti. Soridannal elõbb voltam "nagyeses" ;P TOLVAJ! Bash! Bash! Killrape! Loot! :p

Xipe

Quote from: NLZNah, beindult az ökörség. Akit érdekel, hogy Loki épp hogy beszél hülyeségeket, az a gyíkró fórumán megnézheti. :)

te ez itt tok vicces.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Alkyra

Nah, úgydöntöttem, hogy ismét neki állok Rozni.
Szal
1.: szeretném tudni, hogy az Usteamesek hol melyik szerveren vannak
2.: linket a rohoz s sakrayhoz, minnél frisebb ver annál jobb
3.: szétszórtan vagy egy klánban vagyunk?

Rounin

Quote from: AlkyraNah, úgydöntöttem, hogy ismét neki állok Rozni.
Szal
1.: szeretném tudni, hogy az Usteamesek hol melyik szerveren vannak
2.: linket a rohoz s sakrayhoz, minnél frisebb ver annál jobb
3.: szétszórtan vagy egy klánban vagyunk?

Szerencsétlen :S részvétem ;>

1. szétszórva, de mondjuk fateron többen. /heh
2. ld. feljebb Nolzi egyik postját
3. szétszórva. Olykor párosával =D

Alkyra

Quote from: RouninSzerencsétlen :S részvétem ;>

1. szétszórva, de mondjuk fateron többen. /heh
2. ld. feljebb Nolzi egyik postját
3. szétszórva. Olykor párosával =D

Asszondod ne tegyem? Bár eléggé valószínû, hogy nem fogok rozni:D
Tod, eredeti World of Warcraft itthon az egy eléggé nagy ellensúly.XD
De akarok egy monklányt mindenképpen.:)

NLZ

Hát ha akarsz kihívásokat, akkor várj egy kicsit, nemsokára elkészül egy jó kis 1/1/1 es szerver. :)
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZHát ha akarsz kihívásokat, akkor várj egy kicsit, nemsokára elkészül egy jó kis 1/1/1 es szerver. :)

nekem meg a mostani is kihivas.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Ez a szerver inkább azoknak lesz, akik a ragnahu szerverén nõttek fel, de el jöttek onnan a gm-ek miatt. :)
[reserved]

Xipe

_(๏̯͡๏)_

NLZ

Törölték gyíkróról a topicot. :( Most létre kell hoznom újra. :D
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZTörölték gyíkróról a topicot. :( Most létre kell hoznom újra. :D

pedig meg irtam is be valamit.
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Quote from: ShiroiMi bõvebbet tudhatok meg róla? Érdekelnének a részletek.

A neve Ambrosia lesz, 1/1/1 es rate, 1% base és job xp vesztés halálkor, meg egyedi configolás Omen közremûködésével. :)
[reserved]

NLZ

50 max létszám, ez reméljük késõbb növelve lesz. PK mód is van, egyes dolgokba meg keményen beleszólunk. Majd ha kész lesz a szabályzat, meglátod. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZ50 max létszám, ez reméljük késõbb növelve lesz. PK mód is van, egyes dolgokba meg keményen beleszólunk. Majd ha kész lesz a szabályzat, meglátod. :)

Csak a kiskapukra vigyázzatok. Azok kihasználása nagyon megy :rolleyes:
Én biztos szeretném kipróbálni, ragnahun is tetszett az 1/1/1 (ami azért nem 1 volt :rolleyes: )

NLZ

A hiba okára rájöttünk, ez igazi 1/1/1 lesz. :D
[reserved]

NLZ

Alap, hogy reklámozni fogom, ne aggódjatok. :)
[reserved]