Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Gregory

Quote from: SolidSnakeGH on 2007-03-18, 21:49:53
Quote from: chilip on 2007-03-18, 16:35:12
bepótoltam végre egy régi lemaradásom és megnéztem az Air-t. nagyon tetszett  :jee: csak ajánlani tudom

:tezsvir:

Ezek után ajánlani tudom neked a Kanon remake-t, nagyon hasonlít az Air-hez. Már az összes 24 rész lement, jelenleg én is azt nézem, eddig nagyon tetszik.  :jee:
Hanyadik résznél jársz? Mert az eleje nekem is bejött, de aztán a 6. résznél elment egy sztem negatív irányba...

Solid Snake

Quote from: Gregory on 2007-03-18, 21:52:26
Kanon remake
Hanyadik résznél jársz? Mert az eleje nekem is bejött, de aztán a 6. résznél elment egy sztem negatív irányba...
5. rész  :smile:

Ne ijeszgess.  :ejnye:

Alkyra

Hát sírva röhögök. Xd Most tartok a 15. résznél.[spoiler] Találnak egy rakat pénzt a folyóban(At any rate.....Banzaiiiiii!!XD) s a két pali elmegy a bordélyházba hogy egy kicsit szórakozzanak.Erre az összes nő piszok ronda kivéve egyet...kapásból elkezdenek kő-papír-ollózni s mugen nyer. S mindezt egy szó nélkül csinálják meg.Xd
[/spoiler]

Ennyit s ilyen jól még soha nem szórakoztam egy animén.:) :whoah: :whoah: :whoah:

edit: Ah! There's a naked women there!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lul: BANG! :appl:

balu0

Végignéztem a Rozen-t .. nekem nagyon bejött, kár hogy ennyire rövid... nem lesz 2. szezon ???:haha:

Zsiga

Quote from: balu0 on 2007-03-19, 15:05:35
Végignéztem a Rozen-t .. nekem nagyon bejött, kár hogy ennyire rövid... nem lesz 2. szezon ???:haha:
Van. :) http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3169

Solid Snake

Quote from: Alkyra on 2007-03-19, 09:42:38
Samurai Champloo
Ennyit s ilyen jól még soha nem szórakoztam egy animén.:) :whoah: :whoah: :whoah:

:tezsvir: :jee:

Kíváncsi leszek majd a véleményedre a 23. rész (Baseball Blues) után.  :D

Raggie

FLCL
Még egy sorozat ami felkerült a kedvencek listámra. Nagyon jó. Aki szereti az őrültködéseket, de azért valami mondanivalót és/vagy történetet is látni szeretne mögötte annak nagyon tudom ajánlani.
Nagyon sok utalás van benne(sokszor a hülyéskedésekbe rejtve, ezért nehéz észrevenni őket) animékre és vagy filmekre, zenékre. Marhajól elkapott jelenetek és jellemek, helyzetek... egyszóval észbontó(szó szerint ;) :D ).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kelvor

Fárasztóbb, mint az Excel Saga? Mert azt nem tudtam végig nézni, annyira agyament volt :ejj:

Darkstar

Quote from: kelvor on 2007-03-20, 03:45:06
Fárasztóbb, mint az Excel Saga? Mert azt nem tudtam végig nézni, annyira agyament volt :ejj:
Mint láthatod, egyeseknek tetszik, én szenvedtem rajta. :) De az biztos, h marhára elvont és fárasztó.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

balu0

Excelt én se tudtam végignézni, de FLCL meg nagyon bejöt.. egy próbát megér.. nézz bele...

Quote from: Zsiga on 2007-03-19, 15:16:15
Quote from: balu0 on 2007-03-19, 15:05:35
Van. :) http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3169

Oh, zsír! thx

Raggie

Neeeem! Egyáltalán nem olyan. Max annyiban hasonlít hogy sok SD rész van benne. De az Excel Saga-t én sem bírtam végignézni, ez viszont irtó jó! (nem a nézőt fárasztják a szereplők hanem inkább egymást! :D ;) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Lightos, poénos szorozat főleg fanservice-re kihegyezve. Eddig mély mondanivalót nem fedeztem fel benne de az az ilyen jellegű sorozatokba nem is kell ^^ És legalább már tudom honnan van Selmo eredeti avája. Ennél a képnél meg valami miatt egyből Ramiz ugrott be. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Az Excel Sagan én halálra röhögtem megem, FLCL-en viszont elaludtam :redface:

motifator

Na ezekből legalább annyi következtetést le lehet vonni, hogy a FLCL és az Excel Saga nem ugyanolyan :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

balu0

Quote from: Darkstar on 2007-03-20, 12:11:33
Lightos, poénos szorozat főleg fanservice-re kihegyezve. Eddig mély mondanivalót nem fedeztem fel benne de az az ilyen jellegű sorozatokba nem is kell ^^ És legalább már tudom honnan van Selmo eredeti avája. Ennél a képnél meg valami miatt egyből Ramiz ugrott be. :D

Amaenaide yo!-ba belekezdtem de 3 -4 rész után feladtam.... hmm... hogy is mondjam...  :lame: IMHO

Bár a csajok aranyosak  :Kiraly:

kelvor

A hozzászólások alapján, adok az FLCL-nek is egy esélyt. :smile: 6 részes, ugye?

Solid Snake

Quote from: kelvor on 2007-03-20, 16:16:47
A hozzászólások alapján, adok az FLCL-nek is egy esélyt. :smile: 6 részes, ugye?

Korrekt.

Raggie

Igen 6 részes, és nem fogod megbánni szerintem(remélem :rolleyes: :D ).

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: balu0 on 2007-03-20, 14:23:22
Amaenaide yo!-ba belekezdtem de 3 -4 rész után feladtam.... hmm... hogy is mondjam...  :lame: IMHO

Bár a csajok aranyosak  :Kiraly:
Lame-nek nem mondanám, olyan mint a többi hasonló jellegű anime. Van aki szereti ezeket, van aki nem. És mivel jót szórakozok rajta, nekem megfelelő. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: Raggie on 2007-03-20, 21:55:58

Ahogy befejeztem egy régi elmarádosomat (Gungrave), meglesem :smile:

Member

Quote from: Raggie on 2007-03-19, 23:00:17
FLCL
Még egy sorozat ami felkerült a kedvencek listámra. Nagyon jó. Aki szereti az őrültködéseket, de azért valami mondanivalót és/vagy történetet is látni szeretne mögötte annak nagyon tudom ajánlani.
Nagyon sok utalás van benne(sokszor a hülyéskedésekbe rejtve, ezért nehéz észrevenni őket) animékre és vagy filmekre, zenékre. Marhajól elkapott jelenetek és jellemek, helyzetek... egyszóval észbontó(szó szerint ;) :D ).
Nahát, megtörtént, hogy mi ketten vmiben egyetértünk? :haha:

balu0

Quote from: kelvor on 2007-03-21, 01:35:03
Quote from: Raggie on 2007-03-20, 21:55:58

Ahogy befejeztem egy régi elmarádosomat (Gungrave), meglesem :smile:

huh azt még nekem is be kell pótolnom, már egy ideje szeretném..

de most nekiáltam a Samurai Champloo-nak.. 10 részt láttam eddig nagyon bejön.. végig is fogom nézni és nemcsak azért hogy ne legyek OFF :D

Dreamcleaver

Quote from: chilip on 2007-03-18, 16:35:12
bepótoltam végre egy régi lemaradásom és megnéztem az Air-t. nagyon tetszett  :jee: csak ajánlani tudom

:tezsvir:

Ezek után ajánlani tudom neked a Kanon remake-t, nagyon hasonlít az Air-hez. Már az összes 24 rész lement, jelenleg én is azt nézem, eddig nagyon tetszik.  :jee:

Csak szerintem van ebben az animéban minden csajnak ilyen elcs*szett feje? Lehet később jó a sztori, de engem a grafika annyira undorít, hogy 2 rész után abbahagytam.

szerk. fura, megnéztem, és az AIR-nek is hasonló a grafikája, az mégis tetszett annó. Képes ennyit változni az ízlés néhány év alatt?  :confused: :eek:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Raggie

Quote from: Member on 2007-03-21, 13:55:56
Nahát, megtörtént, hogy mi ketten vmiben egyetértünk? :haha:
:D Tényleg elég hihetetlen... XD
Quote from: balu0 on 2007-03-21, 14:29:11
de most nekiáltam a Samurai Champloo-nak.. 10 részt láttam eddig nagyon bejön.. végig is fogom nézni és nemcsak azért hogy ne legyek OFF :D
Nna azt is helyesen teszed! Az már régóta fenn van a legjobb animék listámon. Watanabe mester másik remekműve a BeBop mellett. ;) :jee:

Well, do ya, punk?"

motifator

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-21, 14:36:09Csak szerintem van ebben az animéban minden csajnak ilyen elcs*szett feje? Lehet később jó a sztori, de engem a grafika annyira undorít, hogy 2 rész után abbahagytam.
Ja, kicsit furcsa a karakterdizájn, a csajoknak szinte nincs is orruk, a szájuk meg majdhogynem a két szemük között van. De ez Visual Art's/Key sajátosság. A Kanon remake végén van CLANNAD promó, és ott is teljesen így néznek ki a csajok.

Amúgy meg nem biztos, hogy sokmindenből maradsz ki, ha kihagyod a sorozatot, én nagyot csalódtam benne.

A terjedő FLCL láznak meg csak örülni tudok  :cool:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Raggie

Well, do ya, punk?"

Christian

Azt hiszem ez az anime az amit megbántam,hogy végignéztem, pedig olyan jól indult. Na de azért leírom azt,hogy én hogy láttam:

1-8. rész :  Megismerjük Ashramot akinek van egy király kardja, állítólag sárkányokat öl és valami fantasztikusan erős. Kiderül a történetből,hogy célja is van, igen egy főgonosz alkat. Meg is kedveltem rögtön. Továbbá rögtön unszimpatikus lett Parn a hős lovag akinek kinézeténél csak neve egyszerűbb és idétlenebb. Erre fel jön valami idióta Wangard néven (aki a változatosság kedvéért mágus) és belepofázik a történetbe. Na gondoltam fordulatos animenak ígérkezik és az a kard Ashram oldalán nem mutatóban van. Főleg,hogy már az elején megjegyezték,hogy valami különleges cucc, szal úgy voltam vele majd ő levágja ha minden jól megy. Erre fel? Ashram még Kashuet sem bírja legyőzni nem,hogy egy sárkányt. A hősök tök fölöslegesen gyilkolják le Shooting Start, az egyedül megfogta volna Ashramot, elég lett volna inkább a csapatát levágni. Na már most itt annyira eröltetett volt a sztori,hogy ihajj. Azokután,hogy közlik, hogy "inkább a sárkány mint a sárkányölő", többet várt az ember Ashramtól.

8. rész után: Végre normális főhős, sokkal szimpibb Spark mint Parn volt. A főgonosz Wangard még mindig, akit még mindig nem kedvel az ember , de istenem attól még lehet jó sztori.

Ashram visszatérése: Megint elmegy az ember kedve az egésztől. Ashram tud arról,hogy mit akar Wangard,hogy el akarja pusztítani az egész világot és a holtakon akar uralkodni. Ashram pedig mit szeretne? Biztonságba tudni Marmo lakosait. Nos ő el is megy Wangardhoz BÚCSÚZKODNI,hogy ő most elutazik, keres egy szigetet ahol békésen élhet Marmo lakosaival és nem érdekli,hogy a pusztulás istennője (aki mellesleg őket is kifogja nyírni és ezt Ashram is tudja) újjá fog születni, közli,hogy csak búcsúzkodni jött. Ezután felmerül a kérdés,hogy mi értelme volt ennek? Ashram egy barom lett, csináltak belőle egy tökéletes idiótát. Na de,hogy ne legyen elég az idiótákból, megismerjük Kelát is végre teljes valójában aki ugye a balancera törekszik. Na most ő állítása szerint az erőben szeretne balancet (hülye Star Warsos) , közli is hőseinkel,hogy megakadájozza az istennő újjászületését ha azok feláldozzák magukat. Hőseink nem áldozzák fel magukat, Kela tehát segít feléleszteni a pusztulás istennőjét aki mindenkit kifog nyírni. Saját magát meghazudtolja ezzel az egésszel. Wangard aki mindig okos és az eddigi támadásokat visszaverti, ezután bedől egy ócska trükknek és kimúl, a pusztulás úrnője egyé válik a Neesevel, amikor mint később kiderül pont ebből fog újjászületni (azt,hogy miért nem tudni) Marfa a föld istennője aki békét hoz a népre. Na most logikai bukfencek elnézhetőek, de nem ennyi. Kicsit olyan érzésem van,hogy az író se tudta mire akar kilyukadni a sztoriban, vagy,hogy ki hova kéne,hogy tartozzon, és lezárni se nagyon tudta ezért csinált valamit,hogy mégis csak a jó győzzön. Egyedül az opening volt magával ragadó. Asszem jobb lesz mihamarabb ezt elfelejteni.

Cobra

A első 8 rész azért olyan gyenge, mert erősen sűrítve és pár ponton módosítva tartalmazza  13 részes OVA történetét. Az OVA-t nézd meg, ott Ashram sem olyan béna és szerintem élvezetesebb, mint a sorozat. És téged is figyelmeztetlek, hogy a Crystania-t messze kerüld el.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nevl

Tök véletlenül néztem bele, végülis nem bántam meg. Mecha+dráma feeling az anime némi humorral ötvözve. Alapvetően sablon történet:
Föld szerű börtön bolygó, tele nyomorral, halállal stb. Főhősünknek (Van, majd később különböző jelzőket kap, pl the Nice Guy, The strange huy who helped out stb :D) megöli a feleségét egy műkezű emberke, nekiáll keresni és életének egyetlen célja, hogy megölje. Ehhez van mechája (Dan :) ). Lesz 2 kísérője és sokmindent átélnek, mint kiderül a főgonosz el akarja pusztítani az egész bolygót, úgy ahogy a föld is elpusztult, hogy ne legyen több szenvedés. Kicsit agymosott kollégái segítik ebben.
A vége elég gagyi lett mit ne mondjak, de addig élvezhető, poénos és egész jól fel van építve. A karakterek jópofák, bár egyedieknek nem nevezhetőek. (kivéve a főgonosz, aki engem a Kill Billből Billre emlékeztet, csak mondjuk +50 év :) ) Lightos kikapcsolódásnak megfelel.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

popec

szevasztok
elegge kezdo animes vagyok a narutot neztem eddig vegig es elegge bejott. tudnatok valami hasonlo stilusu animet ajanlani? thx