Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zsiga on 2008-03-16, 21:06:12
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-16, 19:44:24
*ignored?* :tearslikewaterfall:
Te kérted, nem? Oo
de. de ettől függetlenül akire számítottam válaszolhatott volna...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Nakedape

én a fékek, meg a váltó beállítását utálom.. mondjuk 30 éves a bicaj:)
de vázat már cseréltem, tatabányán meg van szerelő rokon, de érden is olcsón nézték át, h belehalok-e ha elindulok
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Zsiga on 2008-03-16, 21:06:12
.Attila : Én tizenpár éve nem voltam bicikli közelében, mégis tudnék láncot cserélni, és ha rászánsz fél percet hogy megnézd közelről a mechanikáját neked is menne egyből. :)

Majd szánok rá időt, eddig nem nagyon akartam. Úgyis muszáj lesz most, az első váltó nem vált rendesen a legkisebb fokozatra, meg kéne igazítani.

Lythis

Gumitcserélni én is tudok, egyszerűen csak reflexszerűen nem szeretem (kiskori emlékek, mert akkor nehéz volt, igen :D).
Fékekkel most gondban vagyok (első hozzáér a gumihoz is, hátsó meg nem fog elég erősen), szóval állítgathatom be azokat is a váltóval együtt... Nagyobb gond, hogy szerintem bevághattam az első fogaskeréktárcsát valamibe, mert mintha lenne benne egy alig észrevehető nyolcas - persze lehet, hogy csak én képzelek oda dolgokat.
Egyébként idén szeretném sokat használni, csak nem ártana beszerezni hozzá ilyen kötelező jellegű dolgokat, mint pl világítás...
Akinek van hozzá lakat, az milyet használ egyébként? - már ha használ egyáltalán.

Nakedape

Quote from: Lythis on 2008-03-16, 21:16:34

Akinek van hozzá lakat, az milyet használ egyébként? - már ha használ egyáltalán.[/color]

lakat 1: csirkekábel drót
lakat 2: kis u-vas
lakat 3: bazivastag lánc, nagy lakattal
ezeket már elégnek érzem, mert nem különleges a kerékpárom.
gondolkozom is, h most menniyre szokjak vissza rá, ha pesten laknék 100% h csak vele, de érdről bejáráshoz, most időhiányosabb vagyok :(  illetva buszig lehetzne, de sokszor a városba alszom napra/naprokra meg 3 zárral se hagynám kint..

.Attila

Quote from: Lythis on 2008-03-16, 21:16:34
Egyébként idén szeretném sokat használni, csak nem ártana beszerezni hozzá ilyen kötelező jellegű dolgokat, mint pl világítás...
Akinek van hozzá lakat, az milyet használ egyébként? - már ha használ egyáltalán.

Világítás, táska, kulacs, ezek nekem is kellenének még, de ráér egyelőre.

Zár:

Abus a legjobb állítólag.

De még kéne egy második is majd, ha nem akarom, hogy leszedjék akármelyik kereket is. De ez is ráér, nem állok le sehol a bicajjal.

Kvikveg

Ja, kerekcsere, gumicsere no comment, anno belso megfelelo felszerelessel torteno foltozasa is megvolt... Noveremnek megcsinaltam, mert nem tudta. En meg meg elveztem is. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

hát igazából én is a DIY híve vagyok és amit tudok megszerelek a bringámon, de most már tényleg szervízbe kell vinnem sajnos, mert a pedál tengelye vhogy meglazult és enyhén szólva életveszélyessé vált. megpróbáltam szétkapni itthon, de semeddig se jutottam, ehhez már speckó szerszámok kellenek, sima itthoni csavarkulcskészlet, fogó és társai nem voltak elegek. csak éppen nem mertem elvinni szervízbe, mert tuti lenyúlnának csak... azóta is ott rohad a garázsban. kéne találnom egy megbízható, korrekt árakkal működő szervízt...

Én

Zár: valami noname kulcsos cucc, túlélt már veszélyes helyeket (Határ út). A legtöbbet elriasztja maga a zár is, akit meg nem, az nem az én LQ interspar-os csodámra hajt. :angyali:

Kvikveg

Nakedape avaja nyert, annal jobbat nem talalok, eh. Es igazabol nehez a filmet egy keppel nem felreerthetoen reklamozni. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Már eddig is folyton összekevertelek titeket mióta élőszereplős az avátok. Hát így... meglátjuk :D

Nakedape

minuszmiki

Csudaszép. :D

Nakedape

nemsoká úgyis lecserélem:)

kikuchiyo

pixels, etc.

Amúgy elég gyorsan elment ez a hétvége is... :/

Mindig az van, hogy hétközben tervezgetem, hogy mi mindent fogok majd csinálni, ha majd lesz egy kis időm hétvégén... aztán valahogy elillan az a kis idő, és megint itt a kibaszott hétfő.
Failure is the default option

Én

Jahm, én is most kezdek tanulni a holnapi 2 témazáróra, mert "elcsesztem" az időmet. Shit sux.

kikuchiyo

középiskolások, legjobb korszak az életetekben, majd meglátjátok, etc.

Én

Éreztem. :D Btw sztem több ismerősöm van, aki örült annak hogy vége a középsulinak, mint aki maradt volna.

Tycho

"Nakedape, döntsd már el mi lesz az avád! :lul:"
Akartam írni, amíg nem olvastam el az alábbiakat... :lul: ( in b4 "zOMG fejjel lefele sorolja a postokat!!!11!1!eleven!!!")
:rotfl:

Darkstar

Kemény hét lesz az egyetemen. Holnap bemegyek, írok egy ZHt, kedd default üres, szerdától meg tavaszi szünet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

egyetemisták, legjobb korszak az életetekben, majd meglátjátok, etc.

Én

ITT: oldfag pretends to be wise.

Cobra

Én holnap és szerdán szabad vagyok, pedig dolgozom, igaz kedden meg csütörtökön több lesz a "munka" (már ha munka az, hogy az üzletben animézek, mert vevők sajna elég ritkán esnek be) :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-17, 00:58:08
Jah, mondod nekem, amikor szimultán szakdogát írok és dolgozok, miközben
annyira unod magad, hogy már napórákat rajzolgatsz a padlóra :haha:

motifator

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-17, 00:58:08
Ha lehetnék 100%-ig egyetemista, lehet egyetértenék veled, de már 3 éve melózok is egyetem mellett, magamnak keresem a pénzt, folyton saját magam küzdök az anyagi gondjaimmal, így nekem az egyetem csak egy plusz nyűg a meló mellé. Asszem érthető, hogy én már egy ideje azt várom, hogy mihamarabb vége legyen, és végre már "csak" dolgozni kelljen.
Uramatyám, de szánalmas az életem, hová tűntél, édes fiatalság?  :bruhuhu: craaaaawling in my skiiiiiiin these wounds they wiiiil not heeeeeal  :bruhuhu:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Na latom ti is elvagytok.  :lol:
Ugy szeretem, amikor eppen elaludnek es a macska eppen akkor mutat be tripla leszurt rittbergert a vizestaljaval a mellettem levo helysegben... Aludtam vagy... 5 orat.  :punny:

teraflare

A cseréket még el tudnám végezni, inkább a beállításokkal van gondom. Mire kell odafigyelni a fék, vagy váltó beállításánál? Nálunk ami van szervíz az kábé ennyi volt: Lelopták még új korában a bicikliről a váltót. A fék szar volt, a pedál kattogott, meg a kormány is túlságosan mozgott. Gondoltam elviszem szervízbe, 4 hétig volt ott, ezalatt legalább raktak rá egy új váltót de semmi több. És még sokba is került. Azóta inkább én is a DIY módszert alkalmazom.

A középsuli tényleg jó volt, tanulás nem volt, csak buli :kocc: . (És amikor valamiből az asztal alá ittam magam abból többé nem tudtam inni. :bruhuhu: Ezért nem tudok már inni  :oops:)
Az egyetemen a szorgalmi időszak jó volt, bár a diákmeló az agyamra ment (főleg úgy hogy a környezetemben én dolgoztam csak és aki nem is dolgozott az mondta nekem nagy pofával hogy el kell mennem dolgozni,mikor mondtam hogy nincs pénzem).
A meló most aránylag jó (csak az utóbbi időben nem tudok rá koncentrálni eléggé), csak az elején kellett rohadtul hajtani. (Amire az előbb említett egyén megmondta hogy csak szerencsém volt hogy bekerültem)
Szóval a középsuli volt a legjobb. Haverok, buli, fanta.

Nakedape

szerintem a jéghideg CC az igazi.

amúgy a legjobb meg a farncia krémes.

sirtomi

Jelenlegi biciklim kb 10 éves, szervízben nem sokat volt, talán egy-két alkalommal, mindent házilag bütyköltünk rajta faterral. Előtte levő bringámhoz meg szerszámkészletet is adtak, úgyhogy semmivel se volt gond :)

teraflare

Az enyém olyan 8 éves lehet. De van benne pár ezer kilóméter. Többször is letekertem vele a balcsira (reggel 7 től este 7 ig kemény 1 óra pihenővel meg vagy 10 liter víz bevedelésével ). Áhh régi szép idők  :haha: Idén is tervezzük körbetekerni a balatont ezért kellene rendbeszednem szegényt. A balatoni EFOTT-ról hazajövet egy városban volt egy rohadt nagy lejtő az alján egy kereszteződéssel a biciklimen meg nem volt fék (na jó egy kevés volt). Még jó hogy reggel nem volt forgalom  :D (Enyhe Golden Boy bicycle race lett belőle)