Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Failure is the default option

Lt. Simoan Blarke

irigylem azokat akik jól érezték magukat gimiben :D

én kívánom hogy az egyetem téma még sokáig ne érjen véget (bár nyilván nem úgy hogy maradok +3-4 évet, mert félévenként 150-200 rugó azé megviselne :D). havi 36 000 + ami beesik melóból pont elég arra hogy fizessem a 40-45k-t albérletre meg a kaját, így kockulhatok egész idő alatt : )))
faszom. ez nem egészséges. lefeküdtem tegnap este 9-kor (ezzel még talán nincs baj). és 7 perce, 11:14-kor ébredtem. ezzel már annál inkább  :eek:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-03-17, 00:44:29
Kemény hét lesz az egyetemen. Holnap bemegyek, írok egy ZHt, kedd default üres, szerdától meg tavaszi szünet.

Nektek van tavaszi szünet? DIAF.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xzone on 2008-03-17, 13:07:30Nektek van tavaszi szünet? DIAF.
lakótársnak is van. őt is felakasszam? :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Quote from: Xzone on 2008-03-17, 13:07:30
Quote from: Darkstar on 2008-03-17, 00:44:29
Kemény hét lesz az egyetemen. Holnap bemegyek, írok egy ZHt, kedd default üres, szerdától meg tavaszi szünet.

Nektek van tavaszi szünet? DIAF.
jahm, van.. 19-25. Poén, hogy ez több, mint egyes gimikben :D

Én

Quote from: Lythis on 2008-03-17, 14:21:38
jPoén, hogy ez több, mint egyes gimikben :D
Egen...
Gimis élet: ma 2 dogám lett volna, egyiket elfelejtette a tanár, másik helyett bennmaradtam tesin. Nehéz az élet. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Én on 2008-03-17, 14:57:29Egen...
Gimis élet: ma 2 dogám lett volna, egyiket elfelejtette a tanár, másik helyett bennmaradtam tesin. Nehéz az élet. :D
gimis élet, 12.: majdnem megvolt a 30% hiányzásom. valójában 50% körül járt, csak el-elfelejtettek beírogatni. az utolsó 4 hétben már be se mentem. valahogy mindig beteg voltam :D

btw, mi a fasz ez az aláírás? :o milyen az F/SN game? vagy wtf?:D

sirtomi

Anyukám testvére általános iskolában tanár, náluk a tavaszi szünet most péntek és jövőhét kedd :)

Én

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 15:00:38
Quote from: Én on 2008-03-17, 14:57:29Egen...
gimis élet, 12.: majdnem megvolt a 30% hiányzásom. valójában 50% körül járt, csak el-elfelejtettek beírogatni. az utolsó 4 hétben már be se mentem. valahogy mindig beteg voltam :D

btw, mi a fasz ez az aláírás? :o milyen az F/SN game? vagy wtf?:D
/jp/-n trollkodás, az UBW patch kijövetele alkalmából. ( :Kiraly: )
ED: quote, mert sirtomi előz
Am nekem matekon van ez: mindig első óra, és mivel szinte mindig kések, már nem írnak be. Így ha bekajáltatom a tanárral, hogy vérvétel, orvosi, egyéb, nem vagyok beírva. Egyébként nagyon megszigorították a szabályokat igazolatlan napokat illetően, 1 után már megy a levél, órák meg gyűlnek... :S Szal okosan kell.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Én on 2008-03-17, 15:02:45
/jp/-n trollkodás, az UBW patch kijövetele alkalmából. ( :Kiraly: )
ungarisch pls

Én

4chan nevű imageboard, /jp/ nevű boardja (Japan&General), ott volt egy ilyen hozzászólás de nyilvánvaló hogy csak faszkodás, mivel nincs xp szerzős-tápolós Fate/Stay Night game. Bár csak idő kérdése. :D
Ha a Fate/Stay Night az ismeretlen: Egy Visual Novel, anime is van belőle, Unlimited Blade Works (UBW) a legújabb út amit lefordítottak.

Lt. Simoan Blarke

tudom mi az az F/SN, legalábbis láttam pár napja, az acronymfinder meg kiadta az UBW-re a következőket:
******   UBW Underwater Basket Weaving :-)     
  ****   UBW Urban Bush Women (Brooklyn, NYC dance company)   
  ****   UBW Unlimited Blade Works (Archer from Fate/Stay Night Anime)   
elég egyszerűen ráaszociáltam a harmadikra, NADE milyen patch? (és ezt még mindig nem értem :D )
a 4chan /jp/-vel meg azé még nem volt gondom, de köszi hogy ilyen alapossággal gondoltál rám :D

Lythis

angolosítás a második route-hoz. olyan patch

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis on 2008-03-17, 16:08:02
angolosítás a második route-hoz. olyan patch
what. the. fuck. milyen route?  :wtf:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Darkstar on 2008-03-17, 16:10:41
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 16:09:38
what. the. fuck. milyen route?  :wtf:
UBW :D
az acronymfinder alapján UBW = Archer. gyerekek, ti komolyan azt akarjátok, hogy káposztalé csorogjon a fülemből? :D me kurvára nemértem mivan. :buborékokat ereget a tarkóján és közben szovjet himnuszt fütyül visszafele:

edit: General Wolf @ Room 404! CUUUUUUUBIC LOLING ZOMG

Nakedape

őőő áj dont get diz hól stuff
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Fate, Unlimited Blade Works and Heaven's Feel are the three branching storylines found within the game. Each diverge at certain points, and, depending upon player interaction, will end in one of several possible ways.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fate/stay_night#Video_game

Lt. Simoan Blarke

és mi? kiadtak rá úgy fordítást, hogy volt, ami nem volt lefordítva...? butthx -.-

An Error Has Occurred!
You selected too many options. For this poll, you may only select 0 options. 
-- what the fuck? (ha lezárt a szavazás, akkor nincs poll option mint olyan.......)

Draconire

Egyszer végigjátszod, majd ha megint nekikezdel, akkor lesz új választási lehetőség egyes pontokon, és így elkanyarodhat a story.
afaik

Én

Így van, különböző utakon indulhatsz el a választásaid szerint.
[spoiler]A harmadik este meg kell állítani Sabert, mikor nekiugrana Archerhez, úgy mész rá az UBW-re[/spoiler]
Ja és: az ok, hogy az Unlimited Blade Works Archer skillje, de így nevezik az egyik utat is a játékban. A Saberes a Fate, a Rines az UBW, a Sakurás a Heavens Feel (állítóleg eben van a legnagyobb a wtf faktor, de ezt most fordítják még csak)
Még edit, mert jó:
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 16:27:39
és mi? kiadtak rá úgy fordítást, hogy volt, ami nem volt lefordítva...? butthx -.-
Nagy meló az egész, még mindig nincs kész :D Aki játszik vele az inkább örül, hogy kiadják így, "félkészen" is :D

.Attila

Általános iskola osztálytársak miatt szar volt, ez kihatott a gimire, és kicsit az egyetemre is (meg valszeg az egész életemre, de azt majd meglátjuk).
Így a gimi sem volt igazán jó, bár rossz sem. Csak elment az az öt év (kéttannyelvű), kb. semmivel.
Egyetem már más volt. Jöttek az eredmények, velük az ösztöndíjak, jól lecsapoltam állambácsit (durva becslés 1,3-1,5 millió a 10 félév alatt, és ebben nincs benne a japán ösztöndíj). És meg tudtam mutatni, mire vagyok képes. Nekem egyértelműen az egyetem volt a legjobb (bár az is lehetett volna jobb, de ez megint az én hibám, mert cipeltem magammal a szart általánosból).

Xzone

Quote from: .Attila on 2008-03-17, 19:28:57
Általános iskola osztálytársak miatt szar volt, ez kihatott a gimire, és kicsit az egyetemre is (meg valszeg az egész életemre, de azt majd meglátjuk).
Így a gimi sem volt igazán jó, bár rossz sem. Csak elment az az öt év (kéttannyelvű), kb. semmivel.
Egyetem már más volt. Jöttek az eredmények, velük az ösztöndíjak, jól lecsapoltam állambácsit (durva becslés 1,3-1,5 millió a 10 félév alatt, és ebben nincs benne a japán ösztöndíj). És meg tudtam mutatni, mire vagyok képes. Nekem egyértelműen az egyetem volt a legjobb (bár az is lehetett volna jobb, de ez megint az én hibám, mert cipeltem magammal a szart általánosból).

Általános iskola...

Én egy falusi általános iskolában kezdtem. Az osztálytársaim többségét utáltam én is. 6. után sikerült megszabadulnom az egésztől, beköltözött az egész családom tulajdonképp miattam a városba. Nagymúltú/elitista gimnázium, rengeteg orvos/mérnök/tanár szülő, de miután megtaláltam a közös hangot a többiekkel, egy nagyon jó társaság lett belőlünk a hat év alatt.

Az egyetem meg... a társasági életem egy nagy nulla eddig, még a középiskolás ismerősökkel sem tartom igazán a kapcsolatot. És kétlem, hogy ez változni fog :) (De legalább összetalálkoztam 7 év után az általános iskolás padtársammal, aki már 4. után elhagyta a helyet.)

Lt. Simoan Blarke

Jók vagytok, nekem gimiből csak ellenségeim vannak, egyetemről van minden ismerősöm és barátom... :) Szerintem nem kell bemutatnom néhány volt oszttársamat, de az érzés kölcsönös a kölcsönös ignore alapján.  :redface:

Tycho

[spoiler=egysoros rant]40 fokos lázam van; holnap kötelező gyak és ZH. :jee:[/spoiler]

Ramiz

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 19:45:37Jók vagytok, nekem gimiből csak ellenségeim vannak, egyetemről van minden ismerősöm és barátom... :)

És ennek csakis és kizárólag az az oka, hogy a gimnáziumban minden osztálytársad egy rohadék köcsög volt, igaz? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Quote from: Ramiz on 2008-03-17, 20:01:05
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 19:45:37Jók vagytok, nekem gimiből csak ellenségeim vannak, egyetemről van minden ismerősöm és barátom... :)

És ennek csakis és kizárólag az az oka, hogy a gimnáziumban minden osztálytársad egy rohadék köcsög volt, igaz? :)
Nyilván, gólyatáborban is azért fogkrémezte be mindenki haját mert köcsögök voltunk. Sőt már második nap fojtogatott, mert egy köcsög vagyok :jee:

amúgy nem nagyon van bajom veled Blarke, csak nem különösebben akarom fárasztani magam veled....

Ramiz

Quote from: Tycho on 2008-03-17, 20:08:48
Nyílván => nyilván
folytogatott => fojtogatott

Wahwahwah. Csak hogy neked is szar napod legyen. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Szerintem már szar napja van, de 40 fokos lázzal mi a faszér nem ágyban fekszel? :ejnye:

Kvikveg

Tycho: mara te nyertel a lazzal.

Nekem alt isk depi csendes volt, gimi egy fokkal konnyebb depi csendes, egyetem meg szivatos depi csendes volt. Kiveve az elsoeves duke partykat a gepteremben. Aztan leszedtek a Windows-t.
Par nagyon jo ismeros maradt, tobb nem (erdekes modon neha osszefutunk, tok jo, aztan lazan nem latjuk egymast megint 1-2-3 evig), de ha tarsasagilag aktivabb lettem volna, gondolom lett volna tobb is.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.