Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: Shock12Nincs mit, örömmel. Az AMV-t Sarina_Paris_-_Look_At_Us_(Vandread_-_Take_A_Look_-_OmniStrata).avi néven találod meg. :)

Shock! Neked a Vandread a vesszőparipád :D :D :D :hehe:
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shock12

Quote from: VóbertShock! Neked a Vandread a vesszőparipád :D :D :D :hehe:
Igen, ez tény... de ezt már mondtam én is... :D

Vikunya

Shock és Shadowolf tanácsára kezdtem el nézni a Vandreadet és tényleg nagyon  :kiraly:  :cool:  :whoah:
Ezt a postot csak azért írtam, hogy ne csak ők ömlengjenek erről a tényleg remek animéről.  :)
Melegen ajánlom mindenkinek.

Shock12, Shadowolf:  :merci:
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Shadowolf

Quote from: VikunyaShock12, Shadowolf:  :merci:

Köszike! :o Viszont a köszönet nagy része Shock-ot illetti, mivel nekem is ő ajánlotta. :D

Vikunya

Quote from: ShadowolfKöszike! :o Viszont a köszönet nagy része Shock-ot illetti, mivel nekem is ő ajánlotta. :D

Shock terjeszti a Vandreadet, mint az igét. Terjed a kór, de nem bánom :)

Shock12

Quote from: VikunyaShock terjeszti a Vandreadet, mint az igét. Terjed a kór, de nem bánom :)
Irul - Pirul... örülök, hogy sok-sok új rajongóval gazdagodik ezen anime mögött felsorakozó tagok tábora :) !!

.Attila

Csatlakozom, bár én ezt már mondtam, valóban nagyon jóóó.
DE! Hogy ne csak a jót mondjuk, szvsz túlságosan is Hibiki körül forog az egész, kicsit decentralizálhatták volna az anime-t, a többi karakter is van annyira érdekes, hogy ne ennyire róla szóljon a történet.

Shock12

Quote from: TriviCsatlakozom, bár én ezt már mondtam, valóban nagyon jóóó.
DE! Hogy ne csak a jót mondjuk, szvsz túlságosan is Hibiki körül forog az egész, kicsit decentralizálhatták volna az anime-t, a többi karakter is van annyira érdekes, hogy ne ennyire róla szóljon a történet.
Ezért pótolja a hiányérzetet a Stage 2... ;)
Amúgy, ha megfigyelted, végig Hibiki lelki szemein kereszül szemlélhetjük az életet, és ahogy ő is kinyílik, és észreveszi, hogy nemcsak ő van a világon, úgy kerülnek előtérbe a különböző, eddig háttérben tevékenykedő karakterek. :)

Tiaro

Annyi szó esett már róla, hogy én is leszedtem. Az első sorozat jó volt, de sok ziccert kihagytak benne, a második viszont eddig telitalálat, bár még csak a felénél járok.
Naggggyon jó.  :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: TiaroAnnyi szó esett már róla, hogy én is leszedtem. Az első sorozat jó volt, de sok ziccert kihagytak benne, a második viszont eddig telitalálat, bár még csak a felénél járok.
Naggggyon jó.  :)
Amindenit, mindenki ilyen gyorsan nézi? Le vagyok maradva. Ma délután bepótolom, pedig tanulni is kéne :rolleyes:, de sebaj :)

Tiaro

Csak óvatosan. Nekem pl kényszeríteni kellett magamat,h felálljak előle...  :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Vikunya

Mondtam, hogy terjed a kór :D

Totya

Hali! Még újonc vagyok az oldalon. Ez az első hozzászólásom  :)

Nekem eddig legjobban az Evangelion, Trigun és a Slayers sorozat tetszett a legjobban. (egyébként sokkal többet láttam csak hirtelen ezek jutottak eszembe)
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaHali! Még újonc vagyok az oldalon. Ez az első hozzászólásom  :)

Nekem eddig legjobban az Evangelion, Trigun és a Slayers sorozat tetszett a legjobban. (egyébként sokkal többet láttam csak hirtelen ezek jutottak eszembe)

Szia :) És mint ahogy Shock kolléga mondaná :) Bemutatkozás felé is elnézhetnél, ha gondolod :D :D :D :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Totya

Quote from: VóbertSzia :) És mint ahogy Shock kolléga mondaná :) Bemutatkozás felé is elnézhetnél, ha gondolod :D :D :D :D

Megfogadtam tanácsod és elnéztem arrafelé.  :merci:
Teacher Banzai!!!

Vikunya

Postmonsterünk, Shock azt is mondaná: nézd a Vandread-et! :D :D :D

Totya

Quote from: VikunyaPostmonsterünk, Shock azt is mondaná: nézd a Vandread-et! :D :D :D

Most töltöttem le mind a két seasont, megnézem. így első blikkre jónak tűnik.
Teacher Banzai!!!

Vikunya

Quote from: TotyaMost töltöttem le mind a két seasont, megnézem. így első blikkre jónak tűnik.

Helyes! Shocktól kinéz nekem egy dícséret, szervezem be az embereket a távollétében! :D

.Attila

Végére értem a VanDread-nek. Szóval a véleményem:
khmm...  :jee: :cool: :whoah: :kiraly: :cool: :appl: :jee: :hopp: :zen:
Röviden: nagyon jó :)
Ajánlom mindenkinek. Talán egy-kettő jelenetében túl "amerikaiasak", de lehet, hogy ez csak akkor tűnt úgy nekem vmi miatt. De ez elhanyagolható.
Az OVA az mi?

(vissza kellett fognom a smiley-kat)

Shadowolf

Quote from: TriviAz OVA az mi?

A két OVA tulajdonképpen összefoglalja a két szezon eseményeit. Értsd: semmi újat nem mutatnak, az egész abból áll, hogy egyben elmondják a 13-13 epizód lényegesebb részeit.

.Attila

Quote from: ShadowolfA két OVA tulajdonképpen összefoglalja a két szezon eseményeit. Értsd: semmi újat nem mutatnak, az egész abból áll, hogy egyben elmondják a 13-13 epizód lényegesebb részeit.
Ja, már elolvastam animenfon, de azért kösz. :)
Mellesleg az az egy mkv file az csak az egyik ova? Hol a másik? Nem mintha számítana.

Shadowolf

Quote from: TriviJa, már elolvastam animenfon, de azért kösz. :)
Mellesleg az az egy mkv file az csak az egyik ova? Hol a másik? Nem mintha számítana.

Nincs fenn...

Shock12

Quote from: VikunyaHelyes! Shocktól kinéz nekem egy dícséret, szervezem be az embereket a távollétében! :D
Dícsér-Dícsér. Baráti vállveregetés beficcen :) ! Naggyon helyes!

Ürólök, hogy itt mindenkinek tetszik :) ! Szerintem ezzel minősíti a sorozatot, hogy sok hardcore anime - fogyasztó ilyen pozitívan vélekedik róla ;) !

Vikunya

Quote from: Shock12Dícsér-Dícsér. Baráti vállveregetés beficcen :) ! Naggyon helyes!

Ürólök, hogy itt mindenkinek tetszik :) ! Szerintem ezzel minősíti a sorozatot, hogy sok hardcore anime - fogyasztó ilyen pozitívan vélekedik róla ;) !

Köszönöm!  :o Majd megírom hova küldjed a tiszteletdíjamat!  ;)

Totya

Most töltöttem le és néztem meg az FLCL -t az is nagyon ott van.
Teacher Banzai!!!

Totya

Bakker mikor csinál a Disney ilyen filmet mint a Furi Kuri  :whoah:

Nme mostanában lesz az biztos  :rotflol:  (SOHA!!!!!!!!!!  :bsd: )
Teacher Banzai!!!

Alkyra

Uhmm.... Üdbv mindenkinek.

Csak szeretnék megkérdezni valamit:

Mivel ez az egész fórum vadonatúj teljesen elvesztem benne.
Ezért kérem az adminokat, hogy ha meglesz a válasz a kérdésemre akkor töröljék ki ezeket
a postokat!!!

Akkor a kérdésem:

Szeretnék Slayesrt nézni, de nem  tudom, hogy melyikkel kezdjem.
Még nem  láttam egy részt se, ezért nem tudom ,hogy melyikkel kezdődik
a történet.
Tudtok segíteni?

Cobra

Elsők az OVA-k, utána a Movie-k 1-4-ig, utána a sorozatok (alap, Next, Try), és a sorozatok után a Movie 5.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Köff!!!!! Nagyon hálás vagyok!

Feldin

Igen?
Én meg nem merem megnézni a moviekat... :beken:
Na akkor mostantól merem!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s