Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: XagaSzerintem scanneld be és rakd be a gallerybe nagyon megköszönném.
Rendicsek :) Majd ha tesóm kikászálódott a másik gépből, mert sajna csak azon keresztül működtethető a szkenner, hálózatban sajna nem találja meg a gépem :(
Meg utána fogok nézni, hogyan lehet beszerezni anime kártyákat, elvileg van egy kártyabolt (Camelot), csak az Belgiumból hozat kártyákat, és hát ott nem tudom foglalkoznak-e ilyenekkel is.

Kalibur

Quote from: RamizAmúgy majdnem megállított a (vissza)fejlődésben az a shock, ami akkor ért, amikor meeten nem láttam egy fórumost sem (még titeket Baldyval sem!).

Szomorú ... és nem utsó sorban elkerülhető... én pl ott voltam ca nyolcig... bár ha jól veszem ki soraidból, valszeg nem engem akartál látni...  :rolleyes:  :beken:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Pandóra

Helló!
Tudom, nagyon off leszek, de megmutatom. Ugyanis akiről Rubeust mintázták, róla lett (többek közt) Ken Hidaka (Weiß Kreuz), több Final Fantasys szereplő, Trunks (DB), Tasuki (Fudhigi Yuugi), Iori Yagami (King od Fighters), Sensei Nube... Gondoltam, érdekel titeket, hogy néz ki igazából (a neve, ha jól vettem ki, Rubeus aka Eden). (Rémlik, hogy valaki nagyon szereti Seinsei-t, ha jelentkezik, olyan képet is felteszek, de egyelőre ennyi.
Trunks ez is ő Ken Hidaka
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Vóbert

Quote from: roderickÉn spec. letagadnám a drága mamát, ha játszana vele :)

Mert? Miért? Annyira nem kell azt szégyellni...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Soridan

Sőőt!

A drága 'mama' még a mortalt is kipróbálta... leverte az első ellent, majd azt mondta: " Ez nem az én játékom". Marad az rpg-nél, meg kalandoknál :)

Én ímádom, hogy ilyen... kivéve amikor én akarok játszani :rolleyes:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Quote from: SoridanSőőt!

A drága 'mama' még a mortalt is kipróbálta... leverte az első ellent, majd azt mondta: " Ez nem az én játékom". Marad az rpg-nél, meg kalandoknál :)

Én ímádom, hogy ilyen... kivéve amikor én akarok játszani :rolleyes:

Igazi kalandodó papnő volt valamikor igaz? Szerintem :cool: hogy anyud felnőtt korára sem lett egy begyepesedett agyú valaki aki pl játszani nem sdzeret, vagy nem nyitott új dolgokra... Télleg jó
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Ramiz

Quote from: KaliburSzomorú ... és nem utsó sorban elkerülhető... én pl ott voltam ca nyolcig... bár ha jól veszem ki soraidból, valszeg nem engem akartál látni...  :rolleyes:  :beken:

Inkább csak nem ismertelek meg... bocs... amúgy konkrétan senkire nem gondoltam. *'"+%/+ rossz az arcfelismerésem, de valószínűleg már láttalak. Vmelyik társasággal ültél?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kalibur

Quote from: VóbertMert? Miért? Annyira nem kell azt szégyellni...
Jaja! Szerintem pl überjó a tisztelt anyuka... az enyém pl csak a passziánszig meg a majongig jutott... Egyszer ajánlottam fel neki, hogy jöjjön Diablózni kicsit, de úgy rázta a fejét hogy asszittem menten agyrázkódást kap...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Quote from: KaliburJaja! Szerintem pl überjó a tisztelt anyuka... az enyém pl csak a passziánszig meg a majongig jutott... Egyszer ajánlottam fel neki, hogy jöjjön Diablózni kicsit, de úgy rázta a fejét hogy asszittem menten agyrázkódást kap...

Az enyém is leragadt az ilyen játéoknál :) Egyszer mondanám neki hogy Diablozzon kicsit sikítva rohanna ki a szobából :p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Soridan

Hehe... jajj, a Mahjong... -_-" A legtöbb gépidőt vette el tőlem :) A passziánszt viszont rühelli  :uzi:

QuoteIgazi kalandodó papnő volt valamikor igaz?

Nem igazán szeret a mágiával bajlódni. Inkább paladin (undead hunter kit) vagy barbár szeret lenni (csak ne Muki-nak hívná :rolleyes: ) Valamelyik előző életében is az lehetett :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

roderick

Quote from: VóbertMert? Miért? Annyira nem kell azt szégyellni...

Nem azzal lenne gondom, hogy játszik, hanem hogy Diablót, de mindegy... személyes hülyeségem :rolleyes:

Más: Van egyáltalán a világon valakinek valami sejtése, hogy a One Piece hány részes lesz? vagy a végtelenségig fog tartani és öregkoromban már csak az fog életbentartani, hogy megtudjam mi lesz a vége?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Szerintem soha senkié nem lesz az a Grand Line kincs...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Szerintem soha senkié nem lesz az a Grand Line kincs...

Quote from: Trivi...volt köztük egy csomag Noir kártya. Kérdésem: érdekelne vkit? Szkenneljem be és rakjam fel a gallery-be, vagy ne is erőlködjek?
Inkább csak hozd el meetre!

---
Chronos, ide nem csinálsz egy Hellsing topicot?

Soridan

Roderick: csak a tárgyak miatt játszott vele

roderick

Quote from: SoridanRoderick: csak a tárgyak miatt játszott vele

Jaaaaa.. sorry no offense meg minden, a régebbi postomban arra utaltam, hogy ha az ÉN anyám játszana ilyenekkel... mindenki azt csinálja ami jól esik neki, nem akarok idegenek felett itélkezni, meg minden csak szvsz-elek itt összevissza, gomegome... igérem egyszer az életben megtanulok érthetôen fogalmazni... (mondjuk addigra ha majd vége lesz a One Piecnek, a Narutonak és rájövök hogy hogyan képesek az emberek olyan gaztetteket csinálni mint pl. a Ragnarok the Animation)

QuoteSzerintem soha senkié nem lesz az a Grand Line kincs...
nyehehe... énis remélem. Most csak attól félek, hogy hogyan fogom azt a sokkot elviselni, amikor igazodnom kell az újabb fansubbok kiadásához... habár a Narutonál is túléltem valahogy... valahogy... nagy nehezen... (áááááááá... ep. 80-at akarok!!!!! MOST!!!!)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Soridan

Quote from: rodericknyehehe... énis remélem.

Érthető fogalmazás az rám is rám férne :)

Egyébként nevetnék, ha a kincsről kiderülne, hogy a nagy kalóz szerelmének mennyegzői öltözéke... a legnagyobb kincs számára :D

Shadowolf

Quote from: SoridanÉrthető fogalmazás az rám is rám férne :)

Egyébként nevetnék, ha a kincsről kiderülne, hogy a nagy kalóz szerelmének mennyegzői öltözéke... a legnagyobb kincs számára :D

Szerintem meg csak a közös kalandjaik emlékei lesznek a kincs. Hiszen mire elérnek odáig, hogy megszerezzék, feltehetőleg mindegyikőjüknek sikerült megvalósítania az álmát. (pl. Lorenor sztem addigra tuti legyőzi Mehawk-ot)

Bruce

Quote from: SoridanÉrthető fogalmazás az rám is rám férne :)

Talán kevesebb fogalmazásgátlót kéne szedni  :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Soridan

Quote from: ShadowolfSzerintem meg csak a közös kalandjaik emlékei lesznek a kincs. Hiszen mire elérnek odáig, hogy megszerezzék, feltehetőleg mindegyikőjüknek sikerült megvalósítania az álmát. (pl. Lorenor sztem addigra tuti legyőzi Mehawk-ot)

Poéngyilkosság... kapsz egy puszit,, ha igazad lesz... jajj, nem!! Túl valószínű :) One Piece of Adventure....

Bruce: kevesebbet? Miért gondolod? Mások szerint többet :P

Bruce

Quote from: SoridanBruce: kevesebbet? Miért gondolod? Mások szerint többet :P
Ennél is többet? Beszélni sem tudnál, nem hogy írni!!!  :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xaga

Angel hány % szárnyaltad tú a 60% határt?? Tudod, ma teszik fel az eredményeket a nyelvvizsgáról.

Moloko

Quote from: XagaAngel hány % szárnyaltad tú a 60% határt?? Tudod, ma teszik fel az eredményeket a nyelvvizsgáról.
szóbelin 22vel írásbelin 17tel :D:D
neked milyen lett?

dizzy

Quote from: Angelszóbelin 22vel írásbelin 17tel :D:D
neked milyen lett?

Sok-sok gratula így az off-on belül is! :D
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Xaga

Quote from: Angelszóbelin 22vel írásbelin 17tel :D:D
neked milyen lett?

Én -4vel. És ez már a 3. próbálkozásom volt  :beken:  :bruhuhu:  :hogyaza: :(

Moloko

Quote from: XagaÉn -4vel. És ez már a 3. próbálkozásom volt  :beken:  :bruhuhu:  :hogyaza: :(
:( részvét :(
vigasztalásul itt egy winampskin ;)
http://tjtg.mangatranslation.com/winamp/wot.wsz

Totya

Elkészűlt az új és egyedi  :rotflol:  avatarom.
Egy képsorozat Oe Kintaro egyik vicces arc morfjáról.
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaElkészűlt az új és egyedi  :rotflol:  avatarom.
Egy képsorozat Oe Kintaro egyik vicces arc morfjáról.

Uszodás rész? :D

Totya

Quote from: ShadowolfUszodás rész? :D

Jaja, a kis házi úszóverseny érdekes véget ért.  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaJaja, a kis házi úszóverseny érdekes véget ért.  :rotflol:

Méghozzá a szó szoros értelmében...:hopp:

Totya

Quote from: ShadowolfMéghozzá a szó szoros értelmében...:hopp:

Hát tényleg elég szoros volt a befutó  :lol: , azért jellemzőek a Golden Boy-ra az ilyen jelenetek. Jóóóóóó kis sorozat ez csak lehetne még egy-két része.  :rotflol:
Teacher Banzai!!!