Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: TotyaAkkor nekem könnyű dolgom van. Egy szinttel alattam van a konditerem, csak odáíg kell levergődnöm és le van tudva a tesi.  :hopp:

Nekem inkább azt mondjad meg, hogy mi az istenért kell nekem még az egyetemen is tesiznem? Ha ez lenne minden vágyam, elmentem volna a TF-re...

Itachi

Quote from: VóbertKendo? Sumo? Judo? Tényleg... ezek közül melyik tradícionálisan japán?
Az ,hogy valami tradicionálisan japán nem azt jelenti,hogy nem küzdősport...Nézd meg pl. a karate t..Vagy akár judo t. Ezek már nem harcművészetek,hanem küzdősportok.Ma már max Japánban lehet tradicionális harcművészetet tanulni, vagy még ott se... :ejj:  A sumo valóban az. :)  Minden amiben már van verseny az NEM harcművészet...sajna ez még az eddig érintetlen aikido t is érinti, mivel mostanság jelent meg a verseny aikido,amit inkább nem minősítek.. :_piszka:  Még az általam istenített és művelt, ninjutsu nak is vannak sajna "Holt" ágai amik már minden csak nem ninjutsu. :ejj: Szvsz. csinján bánjunk a harcművészet szóval.. :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Valaki ismert az e-bay money order/cashier's check rendszerében? Segítségre lenne szükségem, és ha lehet, minél gyorsabban, mert még a végén a reputation-öm nem lesz jó. ONEGAI!!!

Kilteh

De rég jártam én erre... Az a gáz hogy itthon full-Inu-Yasa-köd telepedett rám - csak nézem, nézem, de nem tudom abbahagyni, a munkahelyen meg nem érem el az USTeamet  :beken: Úgyhogy sorry - márha hiányoztam ;) (NEM?!  :grrr:  ;) Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy az új kedvenc az Inu Yasa, és sztem egy ideig ez nem is fog megváltozni. Ennyire hosszú és kidolgozott történet... Huh...  :rotflol: Csak egy dolog volt megrázó - kb a 4x. résznél a minőségváltás... Brrr... ;)
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Kilteh

Trivi: gomen ne! Mondtad, hogy tartsak ki az előző avatarom mellett... Próbáltam, de Sangó volt az erősebb... Miroku meg kap egy maflást, és akkor már senki sem állhat közénk... Khm.. Upsz :)))
Kil

.Attila

Quote from: KiltehTrivi: gomen ne! Mondtad, hogy tartsak ki az előző avatarom mellett... Próbáltam, de Sangó volt az erősebb... Miroku meg kap egy maflást, és akkor már senki sem állhat közénk... Khm.. Upsz :)))
Én az Inu Yasha-t csak akkor kezdem el, ha kijött az összes rész :)
Nem sikerült kitartani... biztos megvan az oka :) De akkor emellett tarts ki.

Totya

Quote from: TriviÉn az Inu Yasha-t csak akkor kezdem el, ha kijött az összes rész :)
Nem sikerült kitartani... biztos megvan az oka :) De akkor emellett tarts ki.

Pedig gondlom az Ftp-n lévő 144 rész bejárna egy darabig.  :rotflol:

Vagy nem.  :hopp:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaPedig gondlom az Ftp-n lévő 144 rész bejárna egy darabig.  :rotflol:

Vagy nem.  :hopp:
Mivel állítólag szeptemberben jön az utolsó rész, nem biztos, hogy addig kitartana ez a 144 rész. Gondolj csak bele, ott a nyár ;)

Shadowolf

Quote from: TriviMivel állítólag szeptemberben jön az utolsó rész, nem biztos, hogy addig kitartana ez a 144 rész. Gondolj csak bele, ott a nyár ;)

Hát, ha naponta csak egy részt néznél meg, akkor még kitartana. :D

Totya

Quote from: TriviMivel állítólag szeptemberben jön az utolsó rész, nem biztos, hogy addig kitartana ez a 144 rész. Gondolj csak bele, ott a nyár ;)

Igaza van Shadowolfnak egyenként elég  :rotflol: .

Nekem viszont sok sorozatot be kell pótolnom. Sokkal szaporább a letöltés, mint ahogy nézem. A nyárom maratoni anime nézés lesz  :hopp:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: ShadowolfHát, ha naponta csak egy részt néznél meg, akkor még kitartana. :D
Kitartana, de én csak egyszerre egy anime sorozatot szeretek nézni ;)

Totya

Quote from: TriviKitartana, de én csak egyszerre egy anime sorozatot szeretek nézni ;)

Én is egy sorozatot nézek egyszerre. Nem jó keverni. A többi vár a sorára  :D
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaÉn is egy sorozatot nézek egyszerre. Nem jó keverni. A többi vár a sorára  :D

Én meg Győrben nézem az egyiket Pesten meg a másikat. :D Jól be van osztva...^^

Totya

Quote from: ShadowolfÉn meg Győrben nézem az egyiket Pesten meg a másikat. :D Jól be van osztva...^^

Sajnos nekem csak itt Miskolcon van gépem.  :ejj:
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaSajnos nekem csak itt Miskolcon van gépem.  :ejj:

Itt Győrben nekem is csak egy használt van. Viszont a célnak tökéletesen megfelel. :D

Totya

Quote from: ShadowolfItt Győrben nekem is csak egy használt van. Viszont a célnak tökéletesen megfelel. :D

Na mind1 úgyis vége lesz lassan a félévnek aztán írány haza anime lemezekkel géppel együtt. Woohoo
Teacher Banzai!!!

noriko

hát lehet hogy nekem is jobb lett volna megvárni az Inuyasha végét! Kegyetlen ez a várakozás!! Már a mangával is ott tartok, hogy várhatom a legfrissebb részeket :(  pedig az jópár kötettel az anime előtt jár!

más: ti néztetek már winamp-al animét? Tök jó! Nem is kell a letöltésre várni, egyből ott van! :D  persze a minőség nem a legjobb, és azt sem tudom befolyásolni, hogy mit adnak épp, de azért mókás dolog! :D
"I wish I could, but I don't want to."

Kilteh

Neeeem!!! Ha ezt tudom... De már késő... Ne kezd el! Én spec. em bírom abbahagyni... Napi kb. másfélóra KELL!!!  :hehe:  Ja, és ez az Avatár marad... Sangóhoz már erős érzelmi szálak fűznek  :hopp: , míg a másik hölgyről alig tudtam valamit...
Kil

Kilteh

Quote from: norikohát lehet hogy nekem is jobb lett volna megvárni az Inuyasha végét! Kegyetlen ez a várakozás!! Már a mangával is ott tartok, hogy várhatom a legfrissebb részeket :(  pedig az jópár kötettel az anime előtt jár!
Huhh... Ha te már itt tartasz, akkor te is adhatnál tippeket, hogyan bírod te a várakozást épp ésszel... Ugyan én még csak az 55. résznél járok, de már előre borsódzik a hátam... :eek:
Kil

noriko

Quote from: KiltehHuhh... Ha te már itt tartasz, akkor te is adhatnál tippeket, hogyan bírod te a várakozást épp ésszel... Ugyan én még csak az 55. résznél járok, de már előre borsódzik a hátam... :eek:
Hát nem viselem valami jól :3x3:  :bruhuhu: , viszont annál jobban örülök mikor kijön egy új rész!! (de ha ilyen kis bugyuta töltelékrész jön ki, akkor  :grrr: ..hogy most megint várhatok a főszálra!!!)
..de abból a szempontból talán hasznos, hogy nem animenézéssel töltöm el a vizsgaidőszakomat, és most talán át is megyek minden vizsgán..
"I wish I could, but I don't want to."

Feldin

Quote from: SoridanMohácson, az ország legzöldebb városában. Vagy gyere le Újmohácsra, éjjel kiülünk együtt a padlás előtti teraszra, s a diófa ágain keresztül nézzük a csillagokat, mikoözben a szél lágyan átkarol, s énekesmadarak vidám perlekedése pihenteti fáradt lelkünket (nem fizetetős terápiás szolgáltatásunk reklámját olvasták ;) )

Ui.: inkább szegény emberek ;)

Meggondolandó. Még lehet hogy egyszer beállítok hozzátok :)
Nem fizetős terápia! :) Egy álom :)

Amúgy szegény egerek... Szegény Ignus...
Te Ignus! A barátnőd nem ismert japánokat? :)
(Már bocs! semmi bántás, csak nem lehetett kihagyni)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

Quote from: TotyaÉn is egy sorozatot nézek egyszerre. Nem jó keverni. A többi vár a sorára  :D

Hehe... volt, hogy egyszerre (párhuzamosan) néztem 3-4 sorozatot :rolleyes: Megvan a maga bája a dolognak ;)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Totya

Quote from: SoridanHehe... volt, hogy egyszerre (párhuzamosan) néztem 3-4 sorozatot :rolleyes: Megvan a maga bája a dolognak ;)

Lehet, de egy 24 részes sorozat nem jár be sokáig, ha egyszerre megnézek 5-6 részt  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Feldin

Hát én is egy sorozatot szoktam nézni egyszerre.
De mondjon nekem vki egy embert aki a Ranma-t egybe nézte meg és nem nézett közbe mást!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

Quote from: FeldinMeggondolandó. Még lehet hogy egyszer beállítok hozzátok :)
Nem fizetős terápia! :) Egy álom :)

:) Csak gyere... nem fizetős, de sok pénzt hozz... és előtte jól kajálj be. Tudod, magas a tápanyagszükséglete a helyi fáknak... ha már 'lepihensz' a tövükbe - segítek benne - legalább szépen zöldüljenek utána >:]

Egyébként... a Lodoss OVA-t egyhuzamban, felállás nélkül néztem meg... kétszer egymásután -_-"
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Totya

Quote from: FeldinHát én is egy sorozatot szoktam nézni egyszerre.
De mondjon nekem vki egy embert aki a Ranma-t egybe nézte meg és nem nézett közbe mást!!!

Majd én megnézem egyben :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: LorenorSzvsz. csinján bánjunk a harcművészet szóval.. :)  :zen:

pontosan emiatt kérdeztem, hogy melyik a tradicionálisan japán harcművészet... sajna a harcművészet lemaradt... bocs, ha félreérthető voltam...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: SoridanEgyébként... a Lodoss OVA-t egyhuzamban, felállás nélkül néztem meg... kétszer egymásután -_-"

Az milyen hosszú??? Mármint időben?
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Cobra

A Lodoss OVA emlékeim szerint kb 6 órás, bár lehet, hogy tévedek. Azt tudom, hogy csak LP-ben ment fel a 210-es kazettára.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

Quote from: norikohát lehet hogy nekem is jobb lett volna megvárni az Inuyasha végét! Kegyetlen ez a várakozás!! Már a mangával is ott tartok, hogy várhatom a legfrissebb részeket :(  pedig az jópár kötettel az anime előtt jár!

más: ti néztetek már winamp-al animét? Tök jó! Nem is kell a letöltésre várni, egyből ott van! :D  persze a minőség nem a legjobb, és azt sem tudom befolyásolni, hogy mit adnak épp, de azért mókás dolog! :D
noriko, neked nem hibás a 144. rész?Én akárhányszor letöltöm, és akármivel próbálom lejáccani hibás.... :beken:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"