Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

Quote from: .Attila on 2008-12-12, 02:25:58
http://uk.youtube.com/watch?v=KGD-mFTY6mw

átműttetem magam macskának, hogy kilencszer fejbe tudjam lőni magam.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Xzone

Ejha, ez kicsit eltér a megszokottól :zomg:

NLZ

Nem mondanám, hogy jól indul a nap. :zomg:
[reserved]

Tycho

És most mindenki elképzeli, ahogy ez a kedves fekete uriember hátulról a nyakábaugrik és egy 14 éves lányhoz hasonlóan elvisítja hogy "Good morning!" miközben jól kivehető merevedése van....

:eek: mi a francért nem sikerült most ezt nem elképzelnem... általában annyira jól megy, hogy csak kimondom ezeket, de nem hatnak rám... :zomg:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: .Attila on 2008-12-12, 02:25:58
http://uk.youtube.com/watch?v=KGD-mFTY6mw
Gyilkos! Gyilkos!  :falba: Negyedénél tovább nem bírtam. Ez kérem pszichikai hadviselés!  :3x3:
Nem csoda, hogy Draconire is eltért a szokásostól...

Member

1. Miért fandub, ha állóképek vannak? Ez így portré-illusztráció, a dub lényege veszik el, nem kell figyelni a qrva szájakra és a beleélésre (bár amekkora ripacsok).
2. A dub alatt nem árt nem beleokádani a mikrofonba. Nekem is 2000 körül vett pár100as mikrofonom van csak és ha akarok, tudok úgy beszélni bele, hogy ne recsegjen az egész, bár ismerek akkora balf*szt, aki 42.-edjére is elszúrja.
3. Nem értem, amit mond. Nem tudom, ez mennyire nagy kérés.

Bonci, rohadj meg. :)

.Attila

noriko

Quote from: DraconireHappy 100th Nice Day, Off!
már volt 100 kép? wow! tényleg kitartó vagy! :) Amúgy számolod és elkülöníted amik már voltak?

Ma sikeresen belefutottam a délutáni csúcsforgalomba megspékelve unknown baleseti eseménnyel. Vagy két órát ücsörögtem a kocsiban a körúton, az Oktogon és a Jászai között meg szorgosan villogtak Zsiga kollégái. Húgom közben kiszált és elment kávét venni, aztán még visszafele gyalogolt a kocsihoz, annyira nem haladtunk. (jó hogy visszajött, mert nála volt a forgalmi  ^^)
madness.

"I wish I could, but I don't want to."

NLZ

Quote from: noriko on 2008-12-13, 00:10:06
már volt 100 kép? wow! tényleg kitartó vagy! :) Amúgy számolod és elkülöníted amik már voltak?

Ma sikeresen belefutottam a délutáni csúcsforgalomba megspékelve unknown baleseti eseménnyel. Vagy két órát ücsörögtem a kocsiban a körúton, az Oktogon és a Jászai között meg szorgosan villogtak Zsiga kollégái. Húgom közben kiszált és elment kávét venni, aztán még visszafele gyalogolt a kocsihoz, annyira nem haladtunk. (jó hogy visszajött, mert nála volt a forgalmi  ^^)
madness.
THIS IS SPARTA!
[reserved]

.Attila

Quote from: NLZ on 2008-12-13, 00:17:56

madness.
THIS IS SPARTA!

Spartans don't drive cars :gyagya:

NLZ

Orly?
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Moha

Draconire

Yup, így hacsak nem vagyok éppen féligalvó állapotban, akkor a repostot is könnyű elkerülni.

And of course:

Member

Van olyan oldal, amely összegyűjti az online játékokban előforduló szakzsargont?

Zsiga

Quote from: Member on 2008-12-13, 18:30:40
Van olyan oldal, amely összegyűjti az online játékokban előforduló szakzsargont?
Ilyen tematikus gyűjtőoldalról nem tudok, de urbandictionary-n tuti megtalálsz minden online gamer dumát.

Draconire

Quote from: Member on 2008-12-13, 18:30:40
http://www.lagkills.com/gaming-acronyms.htm esetleg, de játékonként lehetnek más-más rövidítések, szóval csak közelítőleg is teljes lista nem hinném hogy van.

Member

Köszi az eddig szólóknak, mivel magyarról kellene néha majd online játékra, és nem fordítva, az urban most nem old meg semmit, de a semminél ez is jobb. :)

Moha

[spoiler=Mai random rant]Átnéztem az iwiw ismerősöket... Egyik Finnországban, másik Japánban, harmadik Olaszban...  :confused:
És mégis ÉN mi a fenét keresek még itthon?  :bruhuhu:[/spoiler]

Nihilus

Quote from: Moha on 2008-12-14, 01:10:41
[spoiler=Mai random rant]Átnéztem az iwiw ismerősöket... Egyik Finnországban, másik Japánban, harmadik Olaszban...  :confused:
Mi meg megyünk bevásárolni a Cora-ba, és nekünk a sok kis semmi nagyba fáj, közben meg mindenki plazmákkal jön velünk szemben. :__devil:

Draconire

Fazék

Quote from: Nihilus on 2008-12-14, 02:40:18
Mi meg megyünk bevásárolni a Cora-ba, és nekünk a sok kis semmi nagyba fáj, közben meg mindenki plazmákkal jön velünk szemben.
hát tudod gazdasági világválság van, leépítések. de a plazma az kell otthonra, mer a szomszéd is vett a múltkor és nehogymár nekünk ne legyen, mikor az jár...

minuszmiki

Inkább erre tessék szarrá szállni: LFO -Freak

Yeah, the day started so fucking bad I don'wanna talk abou' tit.

Member

Quote from: Moha on 2008-12-14, 01:10:41
Külföldön is van elég varjú. :)

Quote from: Nihilus link=topic=926.msg371585#msg371585Mi meg megyünk bevásárolni a Cora-ba, és nekünk a sok kis semmi nagyba fáj, közben meg mindenki plazmákkal jön velünk szemben. :__devil:
Ők gondolom, hitelre nyomják (hacsak nem BARosok, pár lehet, hogy a Provident még így is adna nekik 234-es THMre ::) ), míg ti nem mentek bele ilyenbe, ennyi. Araki-val vagyunk annyira felnőttek, hogy megbeszéltük, egymásnak semmit, mert minek. Mások még nem nőttek fel ennyire a családban. :haha:

Moha

Quote from: Fazék on 2008-12-14, 04:07:03
Mi meg megyünk bevásárolni a Cora-ba, és nekünk a sok kis semmi nagyba fáj, közben meg mindenki plazmákkal jön velünk szemben.
hát tudod gazdasági világválság van, leépítések. de a plazma az kell otthonra, mer a szomszéd is vett a múltkor és nehogymár nekünk ne legyen, mikor az jár...
Igen. Valahogy a kocsik terén is ugyanaz megy, mindenkinek jobb cucc kell, mint a szomszédé... tiszta óvoda (vagy World of Warcraft :D )
A probléma ott van, hogy szép az a plazma a nappaliban és szép az a kocsi a garázsban, de mindkettő a banké!
Túlköltekeznek az emberek (tisztelet a kivételnek). Ebből alakult ki az USA-ban is a válság és mi is arra tartunk. :( Egyesek nem tanultak meg lemondani olyan dolgokról, amik a lehetőségeiken felül vannak...

Quote from: Member on 2008-12-14, 10:47:28
Külföldön is van elég varjú. :)
:hehe:

Én

Quote from: Moha on 2008-12-14, 11:27:26
Ebből alakult ki az USA-ban is a válság és mi is arra tartunk. :(
Mondjuk inkább a bankoknak kellett volna gondolkodni az ostoba nép helyett :P
Én fölöslegesnek tartom a szüleimnek a szüleim pénzéből ajándékot venni, inkább csinálok nekik valamit vagy megkérdezem, mit akarnak.
Nekem általában karácsonyi és szülinapi ajándék egybevonva van, most ez kb 1GB RAM lesz. :P

Kuroi Tenshi

Mi meg megyünk bevásárolni a Cora-ba, és nekünk a sok kis semmi nagyba fáj, közben meg mindenki plazmákkal jön velünk szemben. :__devil:

Erre a plazmára az első asszociációm a plasma rifle volt...

Megyünk bevásárolni a Super Duper Martba, közben meg mindenki
plazmákkal jön velünk szembe :haha:

Quote from: Moha on 2008-12-14, 11:27:26
Igen. Valahogy a kocsik terén is ugyanaz megy, mindenkinek jobb cucc kell, mint a szomszédé... tiszta óvoda (vagy World of Warcraft :D )
A probléma ott van, hogy szép az a plazma a nappaliban és szép az a kocsi a garázsban, de mindkettő a banké!
Túlköltekeznek az emberek (tisztelet a kivételnek). Ebből alakult ki az USA-ban is a válság és mi is arra tartunk. :( Egyesek nem tanultak meg lemondani olyan dolgokról, amik a lehetőségeiken felül vannak...

Amerikában ez már vagy ötven éve így van, ez ott a bevett
szokás, szinte már hagyomány: a szülők még segítenek a
felsőokatási költségek fedezésében (mondjuk ott az tényleg
tetemes), esetleg még az első kocsijukat megveszik nekik
(hitelből), de utána a házat hitelre veszik, és ha pl. második
kocsit vesznek, ahhoz a házra vesznek fel jelzáloghitelt.
Minden "most, azonnal" kell, és ezt nem megtakarításból,
hanem hitelekből fedezik.

[összeesküvés-elmélet]
Ez az amerikai nagyvállalatok és bankok összejátszása.
Mivel a munkavállalóknak több hitelük van, mint meg-
takarításuk, ezért kénytelenek folyamatosan dolgozni.
Nem a japánok a legmunkamániásabb nép, hanem az
amerikaiak: túlóráznak, nem vesznek ki szabadságot és
betegszabadságra sem mennek. Nem kockáztatják evvel
az állásukat, mert ha pár hónapig munka nélkül maradnak,
akkor a kocsijukat vagy akár a házukat is elveszthetik.
[/összeesküvés-elmélet]