Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Én on 2008-12-17, 21:53:33
Quote from: Kvikveg on 2008-12-17, 21:29:38
Mai nap rossz hire: valoszinuleg bekrepalt a hutom.
Ezt úgy olvastam, hogy valószínűleg bekrepált a húgom :eek:
Nekem meg gyak. semmi bajom és mégis ki vagyok írva a hétre. :P Holnap lehet bemegyek, dolgom van a városban és úgyis csak 2 órám lenne, menzát meg kár kihagyni.
wait. nem Önnél volt probléma hiányzásszámot, stb illetően? és én még azt hittem, hogy képesek voltunk a helyes útra terelni, morálisan példát mutatva... elbuktunk testvéreim.

Én

Késésszámmal volt probléma
Morális példamutatásról annyit, hogy mindenki elkezdett janizni, hogy mennyit lógott :P

Rounin

Quote from: Én on 2008-12-17, 21:59:33
Késésszámmal volt probléma
Morális példamutatásról annyit, hogy mindenki elkezdett janizni, hogy mennyit lógott :P

Mot janizzak, hogy én mennyit _nem_? :angyali: Még a végén megvernek...

sirtomi

Quote from: Fazék on 2008-12-17, 21:44:59
Quote from: sirtomi on 2008-12-17, 21:35:56
Én meg szabin vagyok és lebetegedtem, fekhetek itthon :)
Enni se tudok, mert valami vírust szedtem össze és még a víz is kijön belőlem, csak nem ott ahol kellene :D
rohadt mázlista...
és még van pofája kérkedni is vele...
Pofám az van, jó nagy  :haha:

Esti tea már megmaradt bennem, juhééé!

Cloud

Nono. Messze van még reggel.  :__devil: :rotfl:

Makos

és én már megint fórumozás közben eszek...nem tanulok a hibáimból :ejj:

Én

Quote from: Makos on 2008-12-17, 22:28:15
és én már megint fórumozás közben eszek...nem tanulok a hibáimból :ejj:
Bizonyíthatod sirtomi iránti szolidaritásodat. :D

kikuchiyo

while (1) {
    say "FFFFFFFUUUUUUUUCCCCKKKKKK";
}

Még mindig a munkahelyről. x_x  :zomg: :falba: :punny:
Failure is the default option

Tycho

Rajtam meg ez van, for no apparent reason, már néhány hete.

Képet mindenki magának keres róla, hogy ez bőrön milyen, mert én ingyen nem töltöm fel a feldagadt arcos fotómat a netre.

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-17, 22:38:13
while (1) {
    say "FFFFFFFUUUUUUUUCCCCKKKKKK";
}

Még mindig a munkahelyről. x_x  :zomg: :falba: :punny:
Ugh, oszinte reszvetem. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Nekem nemrég volt egy 22:50 :eek:, bár szerencsére viszonylag kellemes rész maradt a végére.

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2008-12-17, 23:21:06
bár szerencsére viszonylag kellemes rész maradt a végére.

Fűszoknyás lányokat kellett végigpróbálni?

Nálunk sajnos ilyen kellemes részek nincsenek...
Failure is the default option

NLZ

Az gyanús, ha egy félig megevett alma nem akar bebarnulni?
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 01:41:37
Az gyanús, ha egy félig megevett alma nem akar bebarnulni?
Fajtafüggő, pl. a Granny Smith ("zöldalma") alig barnul és azt is csak lassan.

Draconire

Kvikveg

Na, beszeltem a szakszervizzel, erik az uj huto... :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

hülye pótzháztatás
grr
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-12-18, 13:39:05
hülye pótzháztatás
grr
Jobb, mint potzhzni.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-12-18, 14:07:17
hülye pótzháztatás
grr
Jobb, mint potzhzni.
ez igaz, de nekem ezt se kéne, reggel telefonáltak rám, hogy nem ér be aki.. és lett volna dolgom..

mondjuk persze ha 10 kor szólnak h pótzh-t kell írni délben az is szar :D
amúgy meg rendes voltam, pl valaki a zh-n véletlen nem adott be egy lapot , hanem hazavitte.. megbukás múlt rajta, és tényleg az volt, kérdéseket meg nem kapták meg, így adtam rá pontot, most h behozta

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-12-18, 14:10:23
Quote from: Kvikveg on 2008-12-18, 14:07:17
hülye pótzháztatás
grr
Jobb, mint potzhzni.
ez igaz, de nekem ezt se kéne, reggel telefonáltak rám, hogy nem ér be aki.. és lett volna dolgom..

mondjuk persze ha 10 kor szólnak h pótzh-t kell írni délben az is szar :D
amúgy meg rendes voltam, pl valaki a zh-n véletlen nem adott be egy lapot , hanem hazavitte.. megbukás múlt rajta, és tényleg az volt, kérdéseket meg nem kapták meg, így adtam rá pontot, most h behozta
Ezt az utolso mondtatot nem nagyon tudtam kovetni.

Nos: keresek Siemens vagy Bosch hutot (kedvezmeny lenne ra, mivel a mostani Siemens).
A celszemely 150 cm magas kb, tehat az alul fagyasztos, 2m-es peldanyokat keruljuk.
Egy legterben alszom vele, minel halkabb annal jobb.
De ha van olcsobban mas marka az is jo.
A jegkockatarto, es rozsaszin vilagitassal muzsikalas nem erdekel.
Van valakinek ilyesmi gepe? Milyen?
Najo ez igazabol csak rinyalas volt, mert semmi kedvem hutot keresni vagy venni per pillanat.

Nakedape

véletlen nem adott be egy lapot, amire dolgozott, és ezt a javítás után vette észre, és  megtalálta otthon

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-12-18, 14:17:38
véletlen nem adott be egy lapot, amire dolgozott, és ezt a javítás után vette észre, és  megtalálta otthon
Megyek hozzatok zh-zni.  :haha:

A 42 es a 41 decibel kozott mennyi lehet a kulonbseg?

Asszem ennek az ose lehet a mienk
http://www.bosch-haztartasi-gepek.hu/termekek/hutes.php?search=35&prod=2944
Egy betu az elteres a tipusban, es elso ranezesre tokugyanilyen. Csak Siemens.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-12-18, 14:24:15
Quote from: Nakedape on 2008-12-18, 14:17:38
Megyek hozzatok zh-zni.  :haha:

A 42 es a 41 decibel kozott mennyi lehet a kulonbseg?
hát igen... :D

amúgy meg egy decibel :D
(najó sose fogtam teljesen ég egészjól a logaritmusos dolgokat nna..)

Kvikveg

Argh. Most tanulhatom meg, hogy mi a tok az a NoFrost, meg egyeb lamasagok, nemakarom, nemakarom!

NLZ

42 és 41 dB között nem fogsz hallnai különbséget, mert mindkettő érezhetően hangos. :)  De a hűtők már csak ilyenek.
[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 14:41:36
42 és 41 dB között nem fogsz hallnai különbséget, mert mindkettő érezhetően hangos. :)  De a hűtők már csak ilyenek.
Francba.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_pressure_level#Examples_of_sound_pressure_and_sound_pressure_levels
Hat ha a very calm room 20-30 akkor cseszhetem a nyugodt alvast, viszont vehetem a nagyobb hutot.
Bar... a mostani mellett is tudok aludni ha kell. Csak nem annyira pihenteto. Eddig megoldas volt, hogy ejjelre kikapcsoltam. Vagy hetvegen fuldugo ugye.
http://www.bosch-haztartasi-gepek.hu/termekek/hutes.php?search=35
Vajh az araik miert nincsenek ott, hmmm...
Mennyi a realis ar egy hutoert manapsag? (Tudom, argep.hu...)

edit: na marhajo, a szerelo is azt mondja, hogy a jelenlegi jelenseget csak egy javithatatlan, vagy gazdasagilag nem megterulo javitas okozhatja. Boldog Karacsonyt uj hutovel!  :bruhuhu:

NLZ

Mézd meg a neten, hogy a jelenlegi vga- és procihűtőd mennyire hangos és próbáld ahhoz hasonlítani. :)
[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 15:59:18
Mézd meg a neten, hogy a jelenlegi vga- és procihűtőd mennyire hangos és próbáld ahhoz hasonlítani. :)
:lol:
VGA nincs, az alaplapi... a mobilrackhez hasonlitanam, abbol is az oreg kerrego hutoventillatoroshoz... XD

NLZ

:P
Na mindegy, lényeg, hogy hangos. De kb minden hűtő ilyen, nem?
[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 16:06:47
:P
Na mindegy, lényeg, hogy hangos. De kb minden hűtő ilyen, nem?
Persze. Ezeket nem egy legterbe tervezik az ember agyaval. :haha: