Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Rin on 2008-12-24, 11:44:48
Én annyit tudok, hogy anyám családjában teljesen nulla volt mindig is a karácsonyi hangulat, mégis nagyon szereti az ünnepet, és nagyon sokmindent tesz azért, hogy nekünk szép legyen. Ezekután tényleg úgy gondolom, hogy az ember hozzáállásán múlik, hogy mit gondol erről az egészről.  :smile:

Mert a saját családjánál ő szervezi, más a felállás. Jelenleg én sem szeretem, épp ezért fogom majd másképp csinálni.

Nakedape

hozzáálláson múlik ^^
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Anyáznak, hogy hullik a tűlevél, anyáznak, hogy ferdén faragtam bele, anyáznak, hogy fogy a föld erdeje, de csakazértsem műfenyőt vesznek, vagy urambocsá, cserepeset. ÁÁÁÁ, imádom a családom.

Nakedape

Quote from: Member on 2008-12-24, 13:13:12
Anyáznak, hogy hullik a tűlevél, anyáznak, hogy ferdén faragtam bele, anyáznak, hogy fogy a föld erdeje, de csakazértsem műfenyőt vesznek, vagy urambocsá, cserepeset. ÁÁÁÁ, imádom a családom.
cserepes az ok, műfenyő az könnyen nagyobb környezetterhelést jelenthet. vett fenyő elvileg termesztett, tehát  nem erdő fogyó, inkább  erdő helyett búzatábla a hasonlata. búza helyett sok kis fenyő.
én a kertből vágok ágat.
ha vágok

hargharg

Quote from: Nakedape on 2008-12-24, 13:20:54
...
én a kertből vágok ágat.
ha vágok

:tezsvir:
rofl

Member

Kizárólag a földről vehetsz fel ágat, te sem amputáltatod le a karod.  :bruhuhu: :'(
[spoiler] :muhahah: [/spoiler]

Nakedape

Quote from: Member on 2008-12-24, 14:09:26
Kizárólag a földről vehetsz fel ágat, te sem amputáltatod le a karod.  :bruhuhu: :'(
szerencsére a kertben közlekedés miatt, amúgy is le kell, amúgy, meg egyél fényt, de csak olyat ami már visszaverődött valamiről, ahol hasznos volt [spoiler] :D[/spoiler]

Tycho

Quote from: Nakedape on 2008-12-24, 14:13:52
Quote from: Member on 2008-12-24, 14:09:26
szerencsére a kertben közlekedés miatt, amúgy is le kell, amúgy, meg egyél fényt, de csak olyat ami már visszaverődött valamiről, ahol hasznos volt [spoiler] :D[/spoiler]
:lol:

Én

Quote from: Nakedape on 2008-12-24, 12:23:09
kép
:lol: :lol: :lol:
Nekem jelenleg virul a fejem, mert apám németből szerzett nekem rendes mp3 lejátszót (Philips GoGear SA3025). Végre elfér akár 4 albumnyi zene is :D Érdekes, hogy equalizer mindenhol máshogy van beállítva, régin a normalt hallgattam, haverén a rockot, ezen meg a funk a jó.
Also, Merry Karácsonyt! (Régi, 6 részes :D )

Member

Szegény fény, ekkorát utazik ide a Naptól, csakhogy én megegyem? Hogy sikongathat a gyomorsavban lötykölve? :oops: :bruhuhu:

Nakedape

Quote from: Member on 2008-12-24, 14:34:09
Szegény fény, ekkorát utazik ide a Naptól, csakhogy én megegyem? Hogy sikongathat a gyomorsavban lötykölve? :oops: :bruhuhu:
8 percet csak.
fast food

Zen

Spyware Guard 2008
Minden kétséget kizáróan egy vírusírtónak álcázott vírus. Egyszer csak megjenelik a gépen. Kikapcsolod? Újraindul. Uninstallálod? Fut tovább. Letörlöd? Az se bántja. Akkor mégis mi a fészkes fenét kell csinálni h megszűnjön lézetni?
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Tycho

Boldog Karácsonyt!

az két link ott...

Selmo

Quote from: Zen on 2008-12-24, 17:49:03
Spyware Guard 2008
Minden kétséget kizáróan egy vírusírtónak álcázott vírus. Egyszer csak megjenelik a gépen. Kikapcsolod? Újraindul. Uninstallálod? Fut tovább. Letörlöd? Az se bántja. Akkor mégis mi a fészkes fenét kell csinálni h megszűnjön lézetni?
Spyware doctort ráengedni.

A tökéletesség unalmas.

Én

Kinél mi a karácsonyi vacsora? Nálunk mint mindig hal hallal :D Már jól be is kajáltam jó erős halászléből meg sült halból tört krumplival, úgyhogy most jókedvem van :D

Zen

Quote from: Selmo on 2008-12-24, 18:28:23
Spyware doctort ráengedni.
Kösz, de sajna nem mentem vele sokra.
&fmt=1

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Quote from: Tycho on 2008-12-24, 18:07:44
az két link ott...

Karácsony este. Nihilista bejglizabálás, egyre több sörrel leöblítve. Töményekre halászlé, halászlére hús és hús és hús. Pár üveg bor is fogy. Vissza a gép elé. A billentyűzet sikamlós, máshol vannak a gombok... Sörszag terjeng a fórumon.

Két óra múlva találkozunk itten, részegen. Kocsmahangulat! Az úri közönség táncol. A zongoránál Pepita Ofélia áll és énekel. Ellenkezés hatására max hijack-elünk egy réééégi topikot.

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zen

Nem, a progit leszedte, nem azzal a gond.
&fmt=1

Én

Quote from: Ramiz on 2008-12-24, 19:17:44
Nihilista bejglizabálás
Bazzeg nincs is bejglink :zomg:
Nálunk előbb volt tömény aztán sör. Kéne még sör.

Tycho

Nem ihatok sört. Se bort. Vagy úgy nézek ki, mintha fejjel csaptam volna le 50 lódarazsat. :grrr:

Selmo

Quote from: Zen on 2008-12-24, 19:18:00
Nem, a progit leszedte, nem azzal a gond.
Then what?!

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Tycho on 2008-12-24, 18:07:44
Boldog Karácsonyt!
:szemuveges:

EDIT: ment a tévében a Muzsika hangja. A feliraton ő betű helyett mindenütt õ volt. Egy ilyen ismert film feliratán. A tévében. :zomg:

.Attila

Member

Nem. Nincs lelki erőm. Nincs lelki erőm a Kis Vukkot nézni. Ilyen 40edrangú animációt (gondolom, utánozzuk Shrekket és társait) és bugyuta, elgagyizott rémtettet...

Makos

Quote from: .Attila on 2008-12-24, 20:21:11
http://au.youtube.com/watch?v=EKE19Rsah88

kb 2 másodpercig bírtam :eek:

amúgy bulldog lábszárcsont Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

NLZ

Quote from: Makos on 2008-12-24, 20:41:13
Quote from: .Attila on 2008-12-24, 20:21:11
http://au.youtube.com/watch?v=EKE19Rsah88

kb 2 másodpercig bírtam :eek:
Én beletekertem, de valahogy nincs kedvem ezt a szakadt kis buzifalvit végighallgatni. Valamit rinyált a hajáról, de annyira nem izgat, hogy ha valaki végignézi és leírja mi volt tömören, azt azért elolvasom. :D
[reserved]

Próféta

Kis Vuk: belenéztem én is. Nagyon gáz :lul:

.Attila: "This video has been removed due to terms of use violation. "

Makos

Quote from: Próféta on 2008-12-24, 21:00:09
.Attila: "This video has been removed due to terms of use violation. "

:lol: