Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

NLZ

Látta valamelyikőtök akárhol a Reaper c. sorozat DVDRip verzióját? Elvileg TOPAZ készített egy csomagot belőle úgy októberben.
[reserved]

Nihilus

Hehehehe, de megszívtam ma. :muhahah:
Szünet előtt kaptam a haverral egy levelzős versenyszart.
Oké, majd megcsinálom valamikor, gondoltam. Január 12 a határidő. Nekem meg ma este fél kilenckor jut eszembe zuhany közben, hogy még ott van nálam mind a 6 lap, és a havernál nincs semmi, és holnap reggelre kell. XD
Tehát elkezdtem nyomni. Apám el küldözget a gép elől kilenckor, és ehhez kötelező az internet. De szerencsére éppen elaludt este.... Éppen, hogy elkezdem, felébred, és mondja, hogy azonnal csukjam le a gépet.... hát oké, mondom. 17:00 körül aludt el, tehát úgy saccoltam hajnal egy körül elalszik. I was right. Míg kivártam ezt az időpontot, megcsináltam a magamtól kikövetkeztethető feladatokat, és elolvastam a Battle Royal végét. (mellesleg kurvajó volt, de ezt máshol) Na, és most itt vagyok hajnal kettőkor, a neheze még csak most kezdődik, a végső határidő: Hat óra nulla-nulla perc. HELL YEAH, IT'S A FUCKING ALL NIGHTER!  :whoah:

Én

Heh, nekem meg most jutott eszembe, hogy holnap felelek félévi jegyért töriből. Sajnos majd meg kell mondanom a töritanárnőnek hogy kapja be amiért szalagavató után ezzel basztat :P

minuszmiki

Draconire

Solid Snake

Quote from: Én on 2009-01-12, 03:13:35
Heh, nekem meg most jutott eszembe, hogy holnap felelek félévi jegyért töriből. Sajnos majd meg kell mondanom a töritanárnőnek hogy kapja be amiért szalagavató után ezzel basztat :P

do it gentleman

SaiyaGin

IGEN!
IGEN!
IGEEEEEEEEN!!!

[spoiler]NEGYEDSZERRE ÁTMENTEM A KÖNVTÁRVIZSGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN!!![/spoiler]

chilip

Nakedape

Quote from: chilip on 2009-01-12, 13:53:49
grat :D
+1
de amúgy ez milyen?

mert büfé vizsgának tűnne névről, de gondolom akkor nem így írnád  :angyali:

én szerdán megyek alapozó statisztikából, ráadásul, még úgy néz ki komolyan is veszik. no kedv
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Solid Snake

Quote from: Nakedape on 2009-01-12, 13:55:58
én szerdán megyek alapozó statisztikából, ráadásul, még úgy néz ki komolyan is veszik. no kedv

Én holnap megyek valszám és matek statisztikából másodjára, ráadásul nagyon komolyan veszik. Azért picit bizakodom.  :smile:

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2009-01-12, 13:55:58
Quote from: chilip on 2009-01-12, 13:53:49
grat :D
+1
de amúgy ez milyen?

mert büfé vizsgának tűnne névről, de gondolom akkor nem így írnád  :angyali:

Az alapozó képzés része a történelem szakon, de leginkább ezzel szórják ki a hallgatókat.
[spoiler]Amikor első évben vizsgáztam belőle, a 190 fős szakból kb. 95-en jelentkeztünk pótvizsgára. ;)[/spoiler]

Nektek meg egy kalappal!

Zsiga

Quote from: SaiyaGin on 2009-01-12, 14:02:57
[spoiler]Amikor első évben vizsgáztam belőle, a 190 fős szakból kb. 95-en jelentkeztünk pótvizsgára. ;)[/spoiler]
És ez a szórótárgy? De jó dolgotok van. Nálunk egy szórótárgy úgy néz ki hogy az évfolyam ~80%-a legalább egyszer félévet ismétel belőle, 50%-a kihasználja a három tárgyújrafelvételt és a félévenként 3 vizsgát.

Szerk.: Egyébként egy töri szakkal mit lehet kezdeni a munkaerőpiacon? (Gondolkodtam anno történész meg régész szakon, de lebeszéltek az ősök meg a tanárok hogy tuti McDonald's. De majd egyszer harmadik diplomának azért begyűjtöm azt az archeológiát. :D)

Nakedape

tanár/ szóvivő/ újságíró

eddig ilyeneket ismerek  én
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Zsiga on 2009-01-12, 14:09:05

Szerk.: Egyébként egy töri szakkal mit lehet kezdeni a munkaerőpiacon? (Gondolkodtam anno történész meg régész szakon, de lebeszéltek az ősök meg a tanárok hogy tuti McDonald's. De majd egyszer harmadik diplomának azért begyűjtöm azt az archeológiát. :D)

Ez jó kérdés... Van ismerősöm, aki szerint a McDonald's-hoz már túlképzettek lennénk.

Ramiz

autószerelő

És jobban fog keresni, mint mi. :D :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Ramiz on 2009-01-12, 14:40:13
autószerelő

És jobban fog keresni, mint mi. :D :__devil:

Ha jól csinálja, akkor bizony esélyes.

Darkstar

És ez a szórótárgy? De jó dolgotok van. Nálunk egy szórótárgy úgy néz ki hogy az évfolyam ~80%-a legalább egyszer félévet ismétel belőle, 50%-a kihasználja a három tárgyújrafelvételt és a félévenként 3 vizsgát.

Hehe. Pont mint az Analízis 1. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: Darkstar on 2009-01-12, 15:01:18

ne is mond, kövi szemeszterbe veszem fel újra... ::)

Ramiz

Kérdés: mi a tökért tesznek a netről leszedhető zenealbumok mindegyikébe öt (ha valakinek szüksége van arra a kis felbontású képre, akkor csak négy) tök felesleges képet?

http://usteam.hu/pictures/b/pics/1231767477091.jpg
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

Nekünk azzal indítottak anno 1. félévben.  :D

Makos

Quote from: Solid Snake on 2009-01-12, 15:45:27

Nekünk azzal indítottak anno 1. félévben.  :D

Énis azzal szívok most...
Bár a műszaki kommunikáció jóval nehezebb.

Xzone

Az azért szerintem nem volt olyan kemény. Analízis 2-ből mentem volna vizsgázni holnapután, de féltem, hogy az utolsó vizsgaidőpontra elkapkodják a helyeket (mindenképp fel kellene vennem, nem mennék át elsőre). Az 28-án lesz, addigra csak megtanulom... többes integrálok, komplex függvénytan, fuck yea.

Solid Snake

Quote from: Xzone on 2009-01-12, 15:57:19
Az azért szerintem nem volt olyan kemény. Analízis 2-ből mentem volna vizsgázni holnapután, de féltem, hogy az utolsó vizsgaidőpontra elkapkodják a helyeket (mindenképp fel kellene vennem, nem mennék át elsőre). Az 28-án lesz, addigra csak megtanulom... többes integrálok, komplex függvénytan, fuck yea.

Let's compete, college fellas.

21-én matematika szigorlatozok (anal 1-2 + dimat 1-2 anyag).  :Kiraly:

Zsiga

Na igen, arról sincsenek túl szép emlékeim. Mondjuk vicces volt negyed-ötödéveseket látni Anal I előadáson... :D

Ramiz : Windoze Media Player rakja bele ha be van kapcsolva az automata id3tag-frissítés.

Darkstar

Quote from: Xzone on 2009-01-12, 15:57:19

Nem azt mondtam, hogy nehéz, hanem hogy sokan buknak rajta. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Basszus, ma jött meg az új szemüvegem, kb. 45 perce van meg. Jól néz ki, meg tetszik is, csak egy bajom van vele. NEM LÁTOK VELE RENDESEN!!!
Tudom persze, hogy az új szemüveg mindig szokatlan, de ezzel konkrétan nem tudok rendesen fókuszálni, meg kettős látásom van.
Most eléggé ki vagyok akadva, hogy a hülye szemorvos benézett/elírt valamit a szemvizsgálatnál. Még adok neki 1-2 napot, hátha tényleg csak megszokás kérdése, de utána visszamegyek, és nagyon remélem, hogy csinálnak vele valamit (értsd kapok új lencséket ingyen, vagy minimális összegért), mert ha kiderül, hogy 55 000 forintot fizettem egy használhatatlan szemüvegért, akkor agyvérzést kapok  :Eztneked:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

55ezernek a nagyobbik része maga a keret, nem? A lencsék összértéke csak nem több már, mint 15-20ezer Ft. Nem mintha az nem lenne sok...

Cloud

Szerintem ne várj. Ha pár óra után se látsz vele rendesen akkor holnap az legyen az első hogy visszaviszed.

NLZ

Jah, szar szemüveg viselése nagyon rosszat tesz a szemnek.
Egyébként hány dioptria, meg milyen speckók vannak mellé (pl tengelyferdülés)?
[reserved]

Dreamcleaver

Hát új szemüvegnél az előfordulhat, hogy az ember túl erősnek érzi, és picit nehéz vele fókuszálni kezdetben, de a kettős látás sztem már sok. Ott valami gond van. Illetve ha van sok cilinder, akkor kezdetben a periférián zavaró lehet a torzulás, de ez idővel eltűnik (gondolom az agy megszokja).

A lencse ára meg sok mindentől függ. Bonyolultam lencsék lazán belekerülnek 60-70k-ba.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS