Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Makos

Quote from: Darkstar on 2009-04-01, 01:50:11
Bolondok napján zht írni... Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

Nekem fel sem tűnt hogy ma milyen nap van, jó hogy szóltál :D

Moha

[spoiler=Mai rant]Kikészít a családom! Először elrángatnak valami illetőhöz, hogy nézzek meg egy gépet (azon kívűl, hogy a gyenge wifi miatt lassú volt a net, más baja nem volt). Emiatt most meló előtt már csak egy rész Kanon-ra futotta, de még azt se hagyták. Szülők elkezdtek ordítozni a nappaliban...  :Eztneked:
Hogy a francba nézzek így animét, ha túlharsogják?  :ejj: Pláne ugye drámát, amihez hangulat kell...[/spoiler]

Note to self: Biztos vagy te benne, hogy szeretnél majd saját családot? :rolleyes:

Makos

Quote from: Moha on 2009-04-01, 14:27:02
Hogy a francba nézzek így animét, ha túlharsogják?

Esetleg egy jó fejhallgató? :D

Zsiga

[spoiler=Mai rant]Kikészít a családom! Először elrángatnak valami illetőhöz, hogy nézzek meg egy gépet (azon kívűl, hogy a gyenge wifi miatt lassú volt a net, más baja nem volt). Emiatt most meló előtt már csak egy rész Kanon-ra futotta, de még azt se hagyták. Szülők elkezdtek ordítozni a nappaliban...  :Eztneked:
Hogy a francba nézzek így animét, ha túlharsogják?  :ejj: Pláne ugye drámát, amihez hangulat kell...[/spoiler]
Költözz el? ::)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 14:46:09

Seconded! Elköltözni kurva jó!!! :D :D :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: Ramiz on 2009-04-01, 14:49:40
Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 14:46:09

Seconded! Elköltözni kurva jó!!! :D :D :D
Jó. Zsét is adtok hozzá? :D

Makos

Anya megkért rá hogy segítsek átpakolni egy szekrényt az előszobából a fürdőszobába (panelházba ez e gy picit érdekes művelet főleg ha 2,5 m magas a szekrény...). Joh, bepakoljuk a fürdőszobába, 5 perc múlva szól hogy nem tetszik neki úgyhogy pakoljuk vissza.
Headshot. :gyagya:

Moha

Welcome to the club!  :haha:

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-04-01, 15:27:07
26 éves dolgozó felnőtt ember vagy, ne röhögtess már. Vidéki albérlet-árak mellett pláne.

sirtomi

Azért a 45-50 ezer plusz rezsi elég sok, elviszi a fizum 2/3-át.

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2009-04-01, 16:30:03
Barátnő, és máris feleződik az összeg. Vagy két jó barát / haver és harmadolódik, és még az asszonyt se kell elviselni. :D
Vagy másodállás.
Megoldható csak akarni kell.

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 16:45:39
Barátnő, és máris feleződik az összeg. Vagy két jó barát / haver és harmadolódik, és még az asszonyt se kell elviselni. :D
Vagy másodállás.

vagy olyan gyakran még sincs balhé otthon, és  több idő marad animét nézni :)
tippre, ha szar lenne neki, csak megoldaná:)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 16:45:39
Vagy másodállás.
Jóbarátok és barátnő is van, sőt jó barátnők is, úgyhogy válogathatok :)

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-04-01, 16:46:47
vagy olyan gyakran még sincs balhé otthon, és  több idő marad animét nézni :)
tippre, ha szar lenne neki, csak megoldaná:)
Erre próbáltam célozgatni. :tezsvir:

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 16:11:33
26 éves dolgozó felnőtt ember vagy, ne röhögtess már. Vidéki albérlet-árak mellett pláne.
Albérletnek nem látom sok értelmét, akkor már inkább a saját lakás törlesztője. Annyira azért nem akarok itthonról menekülni. :)
A törlesztő viszont legalább 40-45 rongy, ha ehhez hozzáadok kb. 30e rezsit meg a meglévő autóhitelemet és egyéb kiadásokat (mobil számla, stb), akkor az összeg >= havi fizetésem... :frown:

Zsiga

Oh teh lulz.
Hülye tesóm felhívott hogy elesett, fáj a lába, nem tud ráállni, stb. Mondom akkor felhívod a 104-et, elmondod ugyanezt a diszpécsernek oszt küldenek érted egy autót, de én most mentem sörözni szal haggyábékén csá. Lenyomom, fél perc múlva hív megint hogy csak áprilisi tréfa, de azért kapjam be amiért ilyen együttérző vagyok. :D

Cloud

Quote from: Moha on 2009-04-01, 16:49:06
Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 16:11:33
Albérletnek nem látom sok értelmét, akkor már inkább a saját lakás törlesztője. Annyira azért nem akarok itthonról menekülni. :)
A törlesztő viszont legalább 40-45 rongy, ha ehhez hozzáadok kb. 30e rezsit meg a meglévő autóhitelemet és egyéb kiadásokat (mobil számla, stb), akkor az összeg >= havi fizetésem... :frown:
Na igen.  És ilyenkor vagyok dilemmában hogy mi legyen nálam is.  Kocsi/motor és élek még pár évig rokonoknál? Vagy saját lakás törlesztése és akkor évekig nem lesz kocsim/motorom. :D
De szép az élet. :D

Zsiga:  LOL

Amúgy meg tényleg az lett amit mondtam. Ma rövidnadrág-póló kombo.  Meg cipelhettem nagy  kabátom. Vazz. Holnap boxerban megyek dolgozni.  :D

Amúgy azt hittem ma senki nem tud megviccelni ma. Erre felmegyek hosszupuskára és látom hogy mamutsegg  felrakta  halálos iram  4 feliratot.  Én meg kapásból  irány legnagyobb oldalak hogy leszedem filmet. Sehol  sem  találtam.   Erre leszedem feliratot és az első rész van benne. 
Ekkor leesett hogy még egy hét  premierig.   ^^"
Csak megkaptam.  :D

Makos

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 17:58:38
Oh teh lulz.
Hülye tesóm felhívott hogy elesett, fáj a lába, nem tud ráállni, stb. Mondom akkor felhívod a 104-et, elmondod ugyanezt a diszpécsernek oszt küldenek érted egy autót, de én most mentem sörözni szal haggyábékén csá. Lenyomom, fél perc múlva hív megint hogy csak áprilisi tréfa, de azért kapjam be amiért ilyen együttérző vagyok. :D

Szerintem teljesen logikus volt a válaszod. :D
:kocc:

Én

Tökjótesó idén is alkotott :lol:
Eh, már meg akartam kérdezni, hogy mi a fakk van youtyúkkal. Aztán rájöttem, mi a dátum.

.Attila

Quote from: Cloud on 2009-04-01, 18:00:24
Vagy saját lakás törlesztése és akkor évekig nem lesz kocsim/motorom. :D

Részemről egyértelműen albérlet. Nagyon jól megvagyok kocsi/motor nélkül, viszont egy saját hely, ahol nyugodtan meglehetek, az kellemes lenne.

Rounin

Quote from: Én on 2009-04-01, 18:38:07
Eh, már meg akartam kérdezni, hogy mi a fakk van youtyúkkal. Aztán rájöttem, mi a dátum.

Mert mi van vele? Semmi különbséget nem látok. o.o

Én

A főoldalon semmi, próbálj megnézni egy videót! Ha úgy sem veszel észre semmit, a probléma az én készülékemben van :F

Rounin

Quote from: Én on 2009-04-01, 19:18:17
A főoldalon semmi, próbálj megnézni egy videót! Ha úgy sem veszel észre semmit, a probléma az én készülékemben van :F

Nope, minden rendben. Semmi változást nem látok.

Zsiga

Quote from: Rounin on 2009-04-01, 19:18:48
Quote from: Én on 2009-04-01, 19:18:17

Nope, minden rendben. Semmi változást nem látok.
+1

Én

Nekem ilyen
Also, cocks
Jaj ne, NLZ már postolt, most Fazék meg fog verni =(

NLZ

A főoldalon kattintsatok rá egy videóra.
Vagy írjátok oda magatok a videóhoz azt, hogy &flip=1 :)
[reserved]

Rounin

Hjahogy. Nem szoktam a főoldalról kattintgatni. :hehe:

motifator

Én meg már azt hittem, hogy csak szivatjátok :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Rounin

Quote from: motifator on 2009-04-01, 19:30:39
Én meg már azt hittem, hogy csak szivatjátok :D

Hát kinéznéd belőlünk?  :zomg: :angyali:

Én

Április elseje van, azt hitte, kivételesen trollkodtok. :hehe: