Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

noriko

kemény sport ez a rollerezés!
majdnem elütöttem egy nénit  ^^"
reflexből a kormányon keresem a fékkart.
need more practice!
"I wish I could, but I don't want to."

Cloud

Quote from: noriko on 2009-04-09, 16:29:57
need more practice!
Mennyivel száguldoztál? :D

.Attila

Quote from: Cloud on 2009-04-09, 17:03:43
need more practice!
Mennyivel száguldoztál? :D

Meglepne, ha a rolleren sebességmérő lenne.

Én

Azért röhögnék, ha kiküldenének norikonak egy trafipaxos képet a rolleréről, számlával :D

noriko

én annyira nem :D

amúgy kb. gyors futás tempójával mentem, nem vészesen gyorsan, de forgalmas járdán ez sem könnyű :)

Cloud

Quote from: Én on 2009-04-09, 17:37:22
Azért röhögnék, ha kiküldenének norikonak egy trafipaxos képet a rolleréről, számlával :D
Vagy legközelebb ha rollerezik és száguldozik elkapja egy rolleres rendőr.  :lul:

.Attila

Házilag barkácsolt sebességmérős rollert   láttam már.  :rotfl:

noriko

nekem eddig a legextrább barkácsolt cuccom a visszapillantótükrös bicaj volt :)

[rant]a keresés+csere nem különböztet kis és nagybetű között :( [/rant]

Én

Jé... Apámék ma megkérdezték, hogy mit kérek ballagásra. Nekem eszembe sem jutott, hogy ezért kérek valamit, csak ballagok és kész, aztán még úgyis hátra van a szopás. Meg hogy utánna elmegyünk étterembe meg mindenfaszom. WTF? Érettségi után ok lenne, mert utánna vagyok igazán elszakadva a sulitól, de csak simán ballagás utan? Vagy én értelmezem rosszul, és maga a ballagás is nagy dolog? Én mindig csak úgy gondoltam rá, hogy végigsétálunk a folyosókon, oszt szevasz :haha:
Amúgy arra gondoltam, hogy ha már kérhetek valamit, akkor valami ezüst vagy aranyláncot. Szívesen hordanám, csak félek, hogy egyből fehércigánynak fognak nézni vele.

Zsiga

Quote from: Én on 2009-04-09, 18:41:15
Jé... Apámék ma megkérdezték, hogy mit kérek ballagásra. Nekem eszembe sem jutott, hogy ezért kérek valamit, csak ballagok és kész, aztán még úgyis hátra van a szopás. Meg hogy utánna elmegyünk étterembe meg mindenfaszom. WTF? Érettségi után ok lenne, mert utánna vagyok igazán elszakadva a sulitól, de csak simán ballagás utan? Vagy én értelmezem rosszul, és maga a ballagás is nagy dolog? Én mindig csak úgy gondoltam rá, hogy végigsétálunk a folyosókon, oszt szevasz :haha:
Ballagás = érettségi a szülők szempontjából. Ne aggódj, ha megbuksz úgyis leverik rajtad a ballagási ajándékok árát a kamatokkal együtt. :D

EPIC HIVEMIND

Fazék

Amúgy arra gondoltam, hogy ha már kérhetek valamit, akkor valami ezüst vagy aranyláncot. Szívesen hordanám, csak félek, hogy egyből fehércigánynak fognak nézni vele.
ballagás után családdal ünnepelsz, érettségi után haverokkal, legalábbis azt hiszem nálunk így volt
alapvetően arra épül sztem a ballagási ünneplés, hogy szimplán kizárják az érettségin a bukást, mert hülye, aki megbukik ott a célvonalnál.

Én

Quote from: Zsiga on 2009-04-09, 18:45:23
Ne aggódj, ha megbuksz úgyis leverik rajtad a ballagási ajándékok árát a kamatokkal együtt. :D
...:D
Quote from: Fazék on 2009-04-09, 18:45:23
ballagás után családdal ünnepelsz, érettségi után haverokkal, legalábbis azt hiszem nálunk így volt
Én is így terveztem, kivéve a ballagásos részt.

Quote from: Zsiga on 2009-04-09, 18:45:23
EPIC HIVEMIND
Indeed :eek: Másodpercre egyezés, nem semmi. Még a most recent post kijelzőt is összezavarta. :D

Nakedape

need more practice!

ne üttesd el magad, mert komoly lelkiismeret furdalásom lesz :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nakedape

[spoiler= major rant]dr.  Jeszenszky Ferenc az elte ttk épületén belül adja elő, ápr 21-én újfent azt a műsorszámát, hogy ő olyan okos fizikus, hogy tudja, hogy a biológusok hülyék  és nincs is evolúció  :zomg:[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Az hogy teljesen kifizették jogsimat  ballagásra, az  nagy ajándéknak mondható? :D

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-04-09, 19:55:19Az hogy teljesen kifizették jogsimat  ballagásra, az  nagy ajándéknak mondható? :D
én megkaptam első mobiltelefonomat előfizetői kártyával, amit azóta is ők perkálnak (A Cég), szóval hosszútávon nem jártak jól :D

Cloud

Quote from: Fazék on 2009-04-09, 20:19:03
Quote from: Cloud on 2009-04-09, 19:55:19Az hogy teljesen kifizették jogsimat  ballagásra, az  nagy ajándéknak mondható? :D
én megkaptam első mobiltelefonomat előfizetői kártyával, amit azóta is ők perkálnak (A Cég), szóval hosszútávon nem jártak jól :D
El tudom képzelni milyen számlákat  csinálhatsz...  :D

Cobra

A ballagás utáni ebéd/vacsora a meghívott vendégekkel is teljesen normális, bevett szokás.
Arany láncot meg kérjél csak, ha jól tudom az üzletünk közelében laksz (kispesti Skála, ékszerüzlet) :)
Amelyik lánc meg cigányos lenne, arra sejtésem szerint nem nagyon lenne kerete a családodnak :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Quote from: Cobra on 2009-04-09, 20:38:19
(kispesti Skála, ékszerüzlet)
:eek: Ja, kb 150 méterre.
Centrumba még szoktam járni is, mondjuk főleg akkor ha valami olcsó ruhát akarok venni :haha: Az 1. emeleten vagytok, ugye?
Jó nem ilyenre gondoltam :haha:

Flaser

Quote from: .Attila on 2009-04-09, 11:54:05
Quote from: Flaser on 2009-04-09, 11:12:35
Quote from: Draconire on 2009-04-09, 09:43:14
http://i58.photobucket.com/albums/g279/Gmer/nice_day/d63b6b6e8cdd12e13fe.jpg

TITS (too) please! (Úgy látom egész alakos kép volt).

Hát hallod, ha te ennyiből megmondod, hogy egész alakos, akkor respect!

Tekintve, hogy kismillió képet láttam és vagy 3000-4000 db doujinshi-t/eromangát olvastam át nem nagy szám.

Témába vágóan: most léptem át az "»Uncle« Flaser's House of Perversions"-re az 1500 db feltöltést.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

kikuchiyo

Quote from: Nakedape on 2009-04-09, 19:21:56
[spoiler= major rant]dr.  Jeszenszky Ferenc az elte ttk épületén belül adja elő, ápr 21-én újfent azt a műsorszámát, hogy ő olyan okos fizikus, hogy tudja, hogy a biológusok hülyék  és nincs is evolúció  :zomg:[/spoiler]

[spoiler]Ne általánosíts belőle, ez egy elszigetelt eset. A fizikusok általában nem hülyék.[/spoiler]
Failure is the default option

Cobra

Quote from: Én on 2009-04-09, 20:44:14
Centrumba még szoktam járni is, mondjuk főleg akkor ha valami olcsó ruhát akarok venni :haha: Az 1. emeleten vagytok, ugye?
Már a földszinten. Szombaton egyébként bent leszek, ha körül szeretnél nézni.

Én

Holnap széket veszünk mert (nem röhög) megint leszakadt alattam és megint bevertem a fejem a radiátorba. Vagy a székek egyre szarabbak, vagy a seggem nő.
De hazafele akár beugorhatok, úgyis ott lakok egy köpésre... Mondjuk most megkérdeztem anyámat, és azt mondja, drágák vagytok. :D
ED: jahogy szombaton... ^^" akkor meglátom

Cloud

Quote from: Én on 2009-04-09, 21:52:23
Holnap széket veszünk mert (nem röhög) megint leszakadt alattam és megint bevertem a fejem a radiátorba. Vagy a székek egyre szarabbak, vagy a seggem nő.
Most ezen meg kellene lepődnünk?:D  sry

kikuchiyo

Holnap széket veszünk mert (nem röhög) megint leszakadt alattam és megint bevertem a fejem a radiátorba.

De, röhög.
Failure is the default option

Cobra

Nem olyan rég volt Sankakucomplexen egy témába vágó hír a kínai gyártású gázrugós székekről, nem tudom olvastad-e? :)
Egyébként az, hogy drágák vagyunk elég relatív. A használt vagy fémjel nélküli, csempészett árukat értékeítő üzletekhez/utcai árusokhoz képest valóban.

Makos

De hazafele akár beugorhatok, úgyis ott lakok egy köpésre... Mondjuk most megkérdeztem anyámat, és azt mondja, drágák vagytok. :D
ED: jahogy szombaton... ^^" akkor meglátom

De röhög és ő is hátraesik a székkel ^^"

Én

Quote from: Cobra on 2009-04-09, 22:14:20
Nem olyan rég volt Sankakucomplexen egy témába vágó hír a kínai gyártású gázrugós székekről, nem tudom olvastad-e? :)
De, olvastam. Igazából a székeim szétbarmolása egy tudatalatti önvédelmi mechanizmus az ánuszom felszántása ellen. :D

Makos

[spoiler]Hmm tegnap este rájöttünk tesómmal hogy 1 este alatt senkit sem lehet megtanítani dnb-zni :D legalábbis eddig nem találkoztunk olyan emberrel akiben lett volna elég elszántság hozzá. na mind1 :D[/spoiler]

Én

Hát, attól függ, hol kezdődik a dnb-zés. Én pl ittasan minden előismeret nélkül elixelgettem. Bár én dnb-t csak részegen bírok hallgatni úgy meg annál komplexebb mozdulatsor nem nagyon menne. :D

Fazék

dnb? drum n bass-en kívül most nem igazán jut eszembe egyéb, aminek a rövidítése lehetne, de így meg nem igazán értem a mondandódat, hogy mit kéne tanulni dnb-n ???