Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: Én on 2009-04-20, 16:51:02
Hülye! Úgy hogy festeném lilára? :gyagya:
Bőrfestéket használj, és akkor még mosolygós arcot is tudsz a seggedre rajzolni.
[reserved]

Én

Az nem ugyanolyan. Azt nem lobogtatja a hajnali szellő a dombtetőn, a napfelkeltét nézve.

Zsiga

Quote from: Én on 2009-04-20, 16:53:29
Az nem ugyanolyan. Azt nem lobogtatja a hajnali szellő a dombtetőn.
És nem lehet befonni és pink szalagot rakni bele.

pet

most rajtam gúnyolódtok?  :__devil:

Ramiz

Quote from: Én on 2009-04-20, 16:42:47
Mit akartok, én is rendszeresen dúsító samponnal mosom a seggszőrömet, és tojásfehérjében állok közbe, hogy jó selymes legyen a talpikám :redface:

Egy shotának sok mindent elnézünk. És alig várjuk a kövi piálós Filmmaratont.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Quote from: pet on 2009-04-20, 17:32:52
most rajtam gúnyolódtok?  :__devil:
Nem, csak ökörködünk :P

Quote from: Ramiz on 2009-04-20, 17:39:50
Egy shotának sok mindent elnézünk. És alig várjuk a kövi piálós Filmmaratont.
Csak a kivételezettek vethetnek rá pillantást és készíthetnek művészfotókat...
[spoiler]...meg akik jó sok piát fizetnek :D [/spoiler]

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-04-20, 16:34:51
Quote from: Fazék on 2009-04-20, 16:32:42
hozz létre egy "metroszexuálisok ide gyűljetek" topic-ot és kímélj meg minket az ilyen horrortól. kthxbye

17 évesen bőrfeszesség... a hajam leteszem
+1
+1
most bunkó leszek:
ezek után nem csodálkozok h minden nő menekül tőled...
Ultras liberi

pet

Quote from: Bicskei on 2009-04-20, 17:56:26
Quote from: Zsiga on 2009-04-20, 16:34:51
Quote from: Fazék on 2009-04-20, 16:32:42
hozz létre egy "metroszexuálisok ide gyűljetek" topic-ot és kímélj meg minket az ilyen horrortól. kthxbye

17 évesen bőrfeszesség... a hajam leteszem
+1
+1
most bunkó leszek:
ezek után nem csodálkozok h minden nő menekül tőled...

őőő... mert adok magamra, néha?

Kuroi Tenshi

L'oréal Lófasz, mert megérdemled :D

De komolyan, 17 évesen az arcbőröd feszességéért aggódsz... lol..

Én

Most miért? Lehet, hogy lóg neki.
Az arcbőre.

pet

akkor elmondom mi a bajom konkrétan: http://kepfeltoltes.hu/view/090420/ezittenam_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg és jé, láthatjátok a képet egészben. a piros vonalak jelölik ami nekem speciel nem teccik magamon. Az ilyen szem alatti vonal, meg alatta... nem azzal van gondom, hogy nem fiatalos a bőröm. és most élvezkedjetek csak a képre, mert több kép erről a csajról itt forumon nem lesz :D ezis csak pár napig, amíg le nem törlik kepfeltoltesről ;)
edit: ha tudtok jobb ötletet, akkor mondjátok.. na...

NLZ

He? Az a vonal csak a képen van, irl nincs olyan rajtad. :D
[reserved]

Draconire

Quote from: pet on 2009-04-20, 19:09:59
ezis csak pár napig, amíg le nem törlik kepfeltoltesről ;)

He?

.Attila

Csak engem nem érdekel a volt csajod?
Bocs.

Én

Most azon a képen max te látod amit kell, mert te tudod mit kell keresni... Amúgy NLZ, ez most jó volt, de nem merem felpontozni, mert leugatnak :D
Engem jobban zavarna a golflabda amit lenyeltél btw :D

NLZ

Quote from: .Attila on 2009-04-20, 19:13:20
Bocs.
Először erre akartam poént mondani, de nem jutott eszembe semmi jó. :(
[reserved]

pet

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 19:11:57
He? Az a vonal csak a képen van, irl nincs olyan rajtad. :D
hülye XD
Quote from: Draconire on 2009-04-20, 19:12:56
Quote from: pet on 2009-04-20, 19:09:59
ezis csak pár napig, amíg le nem törlik kepfeltoltesről ;)

He?
idővel el fog tűnni,pár napig marad csak fent. vagy fogalmam sincs mennyi ideig.
Quote from: .Attila on 2009-04-20, 19:13:20
Bocs.
nemis azért linkeltem. csak most ezt a képet találtam, és nem akartam kivágni. meg már volt fent myvipen is, annyira nem nagy titok.

Darkstar

Én komolyan nem látom, mire fel ez a nagy felhördülés. (Lehet azért, mert én is bőrfiatalító krémmel kenem magam éjszakára / többféle bőrradírt meg egyéb szart használok, mint a család többi tagja eggyütvéve, mert az jó :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Quote from: .Attila on 2009-04-20, 01:07:59
in during new meme

:lazza:
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Tycho

usteam got infected with teh gaaaaay :eek:

Nihilus

Quote from: Darkstar on 2009-04-20, 19:21:10
Én komolyan nem látom, mire fel ez a nagy felhördülés. (Lehet azért, mert én is bőrfiatalító krémmel kenem magam éjszakára / többféle bőrradírt meg egyéb szart használok, mint a család többi tagja eggyütvéve, mert az jó :D)
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
(már nem a családod... eh, ez félreérthető volt.)

Én

Quote from: Nihilus on 2009-04-20, 19:26:01
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
ZOMG the conspiracy. :zomg: :zomg:
[spoiler] :lol:[/spoiler]

motifator

Quote from: Nihilus on 2009-04-20, 19:26:01
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
RÁÁÁÁÁÁKNÉPSÉG!
(már nem a családod... eh, ez félreérthető volt.)
:lol:
Amúgy pet, ne várd azt, hogy az ilyesmin ne röhögjenek a népek. Persze, hogy fognak, rajtam is röhögött az egész haveri társaságom, amikor kiderült, hogy vasalom a hajam. Itt a fórumon ezt el se merném mondani soha, ki tudja, mit kapnék érte.
...
...
...
OSHI~
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Fazék

Quote from: motifator on 2009-04-20, 19:31:12amikor kiderült, hogy vasalom a hajam.
nekem a húgom egyszer vasalta ki a hajamat, jött is pár kép fórumra rémisztésképp :D

Kuroi Tenshi

:_piszka:

pet

én vasalom... :he:

Én

moti: Látszott az önarcképes fotón :) De az nem gáz, van akinek kifejezetten jól áll. Én meg kénytelen vagyok minden nap egy marék zselét kenni a búrámra, mert csak így vagyok képes értékelhetően kinézni. Irigylem is azokat, akiknek egy kis hajmosás-szárítás kombóval megvan a sérójuk. :D
Most eléggé le is van nőve a hajam, így már nagyon animés ha be van zselézve :D Holnap goto fodrász.

anyám kinnhagyta a tejet az asztalon egész nap...
[spoiler]FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF[/spoiler]

pet

Quote from: Én on 2009-04-20, 19:36:48
Én meg kénytelen vagyok minden nap egy marék zselét kenni a búrámra, mert csak így vagyok képes értékelhetően kinézni.

Omg Omg rááknépség :D
oké szánalmas volt  :lame: abbahagytam  :lame:

.Attila

Bőrradír még oké, én is használok arclemosót (ill. mivel az arclemosó iszonyat mód kiszárítja az arcomat, így muszáj kennem rá valamit), de bőrfiatalítót/arcfeszesítőt ilyen korú férfi minek keneget magára?

Én

Quote from: pet on 2009-04-20, 19:39:19
Omg Omg rááknépség :D
Megkaptam már párszor... :D Ma volt osztályfotózás, ha elkészül berakom, kíváncsi vagyok mit szóltok majd... :F

Also, kezdem teljesen igénytelennek érezni magam, hogy én csak szappant használok...