Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

hmm tök függetlenül kereste  ma rá újra, de rájöttem, hogy aktuális:
http://www.youtube.com/watch?v=bNbXfF7ZtPg
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Lol, imádom ezt a vezetékes SMS szolgáltatást, kurva lassan másodpercre pontosan elmondja mikor adták fel, milyen időben, mit csinált közben az illető, kellett e toalettre mennie, etc. Ráadásul általában valami tréonline-os faszság, most viszont jött egy, amiben a géphang ezt olvasta fel:
Jól vagyok. Kapom a kezeléseket és az infúziókat.
:eek:

Fazék

Quote from: Én on 2009-06-26, 17:34:40
aggasztóan régóta nem történt veled semmi komoly, de a világegyetem úgy néz ki továbbra is rendben van.

Én

Ok, bocs ha "felesleges" post volt, csak engem most meglepett, mert hirtelen senki ismerősről/rokonról nem tudom hogy kórházban lenne... Remélem anyám nem titkolja valami rokonnak a baját, volt már rá példa...

Cloud

Quote from: Én on 2009-06-26, 17:34:40
Lol, imádom ezt a vezetékes SMS szolgáltatást, kurva lassan másodpercre pontosan elmondja mikor adták fel, milyen időben, mit csinált közben az illető, kellett e toalettre mennie, etc. Ráadásul általában valami tréonline-os faszság, most viszont jött egy, amiben a géphang ezt olvasta fel:
Jól vagyok. Kapom a kezeléseket és az infúziókat.
:eek:
Az üzenet a jövőből jött,  és te küldted. :D

Fazék

Quote from: Én on 2009-06-26, 17:38:20
Ok, bocs ha "felesleges" post volt, csak engem most meglepett, mert hirtelen senki ismerősről/rokonról nem tudom hogy kórházban lenne... Remélem anyám nem titkolja valami rokonnak a baját, volt már rá példa...
ööö én ezt nem értem. én valami tök más hozzászólásodra akartam válaszolni, arra az úszós-hányósra, csak tippre azt vmi más topic-ban olvastam  :gyagya:
sorry :D

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-06-26, 17:52:36
Quote from: Én on 2009-06-26, 17:38:20
ööö én ezt nem értem. én valami tök más hozzászólásodra akartam válaszolni, arra az úszós-hányósra, csak tippre azt vmi más topic-ban olvastam  :gyagya:
sorry :D
:facepalm:

sportban olvastad

motifator

Nyugi Fazék, én is tökéletesen félrenéztem a dolgot, pont, ahogy te. Én is csak néztem, hogy Én min kapja fel a vizet, mert egyértelmű volt, hogy a hányósra válaszolsz. Le se esett, hogy másik topik.

@Én: nyugi, valószínűleg csak elírták a számot. Azért anyádnál rákérdezhetsz a dologra mondjuk.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Quote from: Cloud on 2009-06-26, 17:44:08
Az üzenet a jövőből jött,  és te küldted. :D
omfg :D

np Fazék, megfordult a fejemben, hogy arra gondolsz, csak még be is idézted a ittenit :)

Anyám is örülni fog: Szia anya kihánytam a belem az uszodában ja és valaki küldött SMS-t a kórházból, nem tudod ki? :D

Fazék

Quote from: Én on 2009-06-26, 18:00:09np Fazék, megfordult a fejemben, hogy arra gondolsz, csak még be is idézted a ittenit :)
épp az, hogy nem idéztem be, hanem csak sok ablak volt nyitva, megragadtam az elsőt, amiben a te hozzászólásod volt felül, a szöveget fölöslegesnek tartottam beidézni egy mozdulattal töröltem, csak nem figyeltem, hogy mi az amit törlök, és ez lett belőle :D

@motifator: megnyugtattál :Kiraly:

Zsiga

in b4 you sick fuck...
[spoiler]Tegnap rá kellett jönnöm hogy az epilepszia tök vicces betegség. :Kiraly:  Mentünk este egyet a Mammutba (btw. annyira fos nap volt, hogy az volt a nap fénypontja hogy én voltam a legnagyobb raj az egész fakin' plázában az ötmillás táskámmal és hatszázezres mobilommal :D), és hát epikus lulz egy friss roham utáni emberrel beszélgetni, annyira köze nincs a világhoz szegénynek 20-30 percig. Aztán persze szép fokozatosan feltisztul (onnan lehet tudni hogy már ő is röhög hogy mekkora ökörségeket magyarázott addig), de ilyenkor priceless mentőn dolgozni. :)[/spoiler]
in after

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 18:37:48
in b4 you sick fuck...
[spoiler]Tegnap rá kellett jönnöm hogy az epilepszia tök vicces betegség. :Kiraly:  Mentünk este egyet a Mammutba (btw. annyira fos nap volt, hogy az volt a nap fénypontja hogy én voltam a legnagyobb raj az egész fakin' plázában az ötmillás táskámmal és hatszázezres mobilommal :D), és hát epikus lulz egy friss roham utáni emberrel beszélgetni, annyira köze nincs a világhoz szegénynek 20-30 percig. Aztán persze szép fokozatosan feltisztul (onnan lehet tudni hogy már ő is röhög hogy mekkora ökörségeket magyarázott addig), de ilyenkor priceless mentőn dolgozni. :)[/spoiler]
in after
Mentos felszereles?
LOL. Kepzelem mennyi ertelme lehetett annak amit mondott. :lul:

Vicces napom van. Delutan vegre befekudtem az agyba az angolcuccaimal, hogy akkor most feladatmegoldani fogok. Aha, bealudtam. Az meg ok, hogy tegnap keson fekudtem, de ma elaludtam reggel, tehat ennyire nem kellett volna KOnak lennem, hogy elaludjak.  :gyagya:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

.Attila

http://www.elsosegelyhely.hu/tetel.htm#1.

Ez elég jogsi elsősegély vizsgájához? Esetleg vannak benne felesleges kérdések?

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 18:52:18
Ja. :) Ez és ez.
Wow. Meg lehet ismerkedni valahol azzal, hogy milyen keszulekekkel mentoztok? Ez a defibrillator tok erdekesen nez ki.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Kviki : Nem igazán, de majd megkérdezem hogy nem csinálhatnánk-e néha valami nyílt nap félét, amikor végigmutogatnánk az érdeklődőknek az autókat meg a felszereléseket. Ezen kívül max ha eljössz a tanfolyamra (szeptemberben indul majd, heti egy délután, ingyenes).
Vagy érdemes megnézni a használati utasítását, az korrektül leírja hogy mit tud a cucc. Igaz ~250 oldal... :D

.Attila : Már rég csináltam, de úgy emlékszem nem volt ennyi tétel, meg nem is kellett ennyire részletesen tudni hogy mit kell vele csinálni. Viszont jól jöhet egyszer ha tudod. ;)

.Attila

Persze, sosem árt minél többet tudni, de nekem most hétfőn lesz a vizsga.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-06-26, 19:39:57
Nem igazán szoktak senkit megbuktatni autós eü-n. :)

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 19:45:51
+1
amikor én voltam szinte olvasni nem tudók is voltak, és nekik is meglett

Cloud

Hehe, nálunk pár embert megvágtak. :D

Makos

Quote from: Kvikveg on 2009-06-26, 18:44:09
Mentos
[spoiler][/spoiler]

Zsiga: Vidéken nincs tanfolyam? vagy arról nem tudsz?

Bicskei

Quote from: Makos on 2009-06-26, 21:07:16
Mentos
[spoiler][/spoiler]

Zsiga: Vidéken nincs tanfolyam? vagy arról nem tudsz?

autós eü tanfolyam???
általában a vöröskereszt szervezi vidéken..
Ultras liberi

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 19:31:28
Kviki : Nem igazán, de majd megkérdezem hogy nem csinálhatnánk-e néha valami nyílt nap félét, amikor végigmutogatnánk az érdeklődőknek az autókat meg a felszereléseket. Ezen kívül max ha eljössz a tanfolyamra (szeptemberben indul majd, heti egy délután, ingyenes).
...
Mutogatast tamogatom, tanfolyam kizava, hacsak addig nem talalom fel a teleportot (az ocean tuloldalan leszek ha minden jol megy).
Mit tanitanak a tanfolyamon?

Makos: :facepalm:  :lul:

Moha

.Attila

Quote from: Makos on 2009-06-26, 21:07:16
Mentos
[spoiler][/spoiler]

Mentős, the freshmaker?
Netán fleshmaker?

Én

Kvikveg

Najo, elteszem magam holnapra. Megyek nyelvvizsgazni, mindenkit kerek, hogy drukkoljon. Koszi.

kikuchiyo

Szakmai érdeklődés: ez a telefon milyen frekvenciát használ?

A defibrillátorral meg ölni is lehet, ha egészséges emberen (rosszul) használod, nem?
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2009-06-26, 19:15:40
jogsi elsősegély vizsga
Oh my, such a coincidence..
Ma délutánt/koraestét épp jogsi elsősegély tanfolyamon töltöttem...

Quote from: Zsiga on 2009-06-26, 19:31:28
Ezen kívül max ha eljössz a tanfolyamra (szeptemberben indul majd, heti egy délután, ingyenes).

Ez majd érdekelne -- írj, ha lesz.
A tanfolyamon, bár kifejezetten az elsősegély és vizsga szavakat
hangsúlyozva darálták le az anyagot, de volt pár dolog, ami avval
ellentétes volt, mint amit korábban mondtál. Meg azért érdekelne
részletesebben is a dolog, mert hasznos, és itt csak nagyon
alap dolgokat mutattak, pl. orron fújkálós lélegeztetés próbababával,
de a szívmasszázs nem csak nem volt, de azt is mondták rá, hogy
elsősegélyben ne is csináljunk. Meg hasonlók.

Pedig lehet nem ártana...

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-27, 00:30:31
A tanfolyamon, bár kifejezetten az elsősegély és vizsga szavakat
hangsúlyozva darálták le az anyagot, de volt pár dolog, ami avval
ellentétes volt, mint amit korábban mondtál. Meg azért érdekelne
részletesebben is a dolog, mert hasznos, és itt csak nagyon
alap dolgokat mutattak, pl. orron fújkálós lélegeztetés próbababával,
de a szívmasszázs nem csak nem volt, de azt is mondták rá, hogy
elsősegélyben ne is csináljunk. Meg hasonlók.

Aki ért hozzá, az külön ki szokta emelni, hogy ha véletlenül őt találjuk meg egy balesetnél, hozzá inkább ne nyúljunk, hanem hívjuk a mentőket kapásból.