Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Darkstar

X:\Windows\Media, de egyébként bárhonnan tudsz beállítani sztem, azért van ott a browse.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

TurboK

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-07-31, 11:49:51Akkor ezt is x-edszerre: cl4 vagy cl5 hatása annyira
minimális, hogy még benchmarkokban is alig jön elő,
játékban meg főleg sokadlagos szempont.
Nem ez volt a kérdés.

Quote from: Cloud on 2009-08-01, 12:57:41
Win 7-ben hol találom meg a rendszerindítási hangjelzés fájlját? Szeretném lecserélni sajátra.
Vezérlőpult -> hang -> hangok fül.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Liquid Snake

Nem találtam megfelelő topicot ezért itt kérdezném meg, hogy Angliából elérhető az FTP illetve maga a fórum? Az előbbi még hagyján de az utóbbi számomra nagy veszteség lenne ha nem tudnám elérni :S

Kuroi Tenshi

Quote from: TurboK on 2009-08-01, 15:54:08
Nem ez volt a kérdés.

Akkor kérdezd meg a ph megfelelő topicjában, kedves
vérpistike.

Quote from: Liquid Snake on 2009-08-01, 18:06:44
Nem találtam megfelelő topicot ezért itt kérdezném meg, hogy Angliából elérhető az FTP illetve maga a fórum? Az előbbi még hagyján de az utóbbi számomra nagy veszteség lenne ha nem tudnám elérni :S

ftp-t valószínűleg nem, a fórum-eléréshez is proxyval
bűvészkedtek a többiek.

Liquid Snake

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-08-01, 18:37:32
a fórum-eléréshez is proxyval bűvészkedtek a többiek.

Sajnos én nem értek hozzá :S

Cloud

Quote from: TurboK on 2009-08-01, 15:54:08
Quote from: Cloud on 2009-08-01, 12:57:41
Win 7-ben hol találom meg a rendszerindítási hangjelzés fájlját? Szeretném lecserélni sajátra.
Vezérlőpult -> hang -> hangok fül.
Ott csak annyi van  hogy:

"Rendszerindítási hangjelzés lejátszása."
Ezt ki lehet x-elni, de megváltoztatni nem.
(mielőtt nagyon lámának tűnnék minden más hangot meg lehet felette változtatni)

White SeeD

Nálam működik a hangmegváltoztatás azon a helyen.

btw. az én kérdésem meg az lenne, hogy win7 alatt a dosszerű program futása után, az ablak automatikus bezáródását hogy akadályozom meg? Annyira vidám hogy a /help opció után is nyomban becsukja, nehogy elolvashassam ami kéne :comp:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cloud

Quote from: White SeeD on 2009-08-01, 23:43:00
Nálam működik a hangmegváltoztatás azon a helyen.

btw. az én kérdésem meg az lenne, hogy win7 alatt a dosszerű program futása után, az ablak automatikus bezáródását hogy akadályozom meg? Annyira vidám hogy a /help opció után is nyomban becsukja, nehogy elolvashassam ami kéne :comp:

Keresőbe cmd és ha újra beírod nem fogja bezárni.

TurboK

Quote from: Cloud on 2009-08-01, 22:40:52
Ott csak annyi van  hogy:

"Rendszerindítási hangjelzés lejátszása."
Ezt ki lehet x-elni, de megváltoztatni nem.
(mielőtt nagyon lámának tűnnék minden más hangot meg lehet felette változtatni)
lol, tényleg, nem is tudtam. Jó 8 éve le van tiltva nálam az összes ilyesmi hangeffekt....

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Fazék

egy barátnőm eltűnik Madridba egy évre és kellene vennie egy notebook-ot:
követelmények:
- minimum 15"-os legyen a kijelzője
- legyen rajta legális windows oprdsz (bár ezt kicsit fölöslegesnek érzem, mert minden más illegális lesz rajta tippre, úgy mint MS Office, vírusirtó, stb...)
- webkamera
- 150k bruttó max

ami nem fontos:
- grafikai teljesítmény (játszani nem fog a géppel)
- hordozhatóság (többnyire csak otthon fog dolgozni a géppel, de azért sztem egy 2.6kg-os súlynál nem kéne nehezebb legyen a gép

amit ajánlottak neki:

Toshiba Satellite Pro L300-22P

így hirtelen ezt találtam:
Lenovo 3000 G530 (NSH28HV VHP)
ez esetleg jobban megéri, mint a Toshiba?

Cobra

Én inkább a Toshibát mondom, már csak a kinézete miatt is (egy nőnek nem fog tetszeni a szögletes és fekete Lenovo). De felszereltésgben sincs nagy különbség, az erősebb processzor se kell gondolom neki. Toshiba egyébként meg jó minőségű.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Puru²

Melyik deamon tools megy 64 bites Win 7 alatt ? A 4.30.3-at nem igazán kajálja pedig annak elvileg Win 7 kompatibilisnak kéne lennie .

Darkstar

A 32bites sem, szóval ötletem sincs.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

néztem alternatívák után, mert ahogy elnéztem másoknak sem megy. Itt említenek pár programot, de egyiket sem próbáltam (alchohol-t anno igen, de azt még XP alatt)
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=691174

Soldier

yea' leégett (már csak bekapcsolni se lehet) a SW5005-m, még garanciás, szoktak ilyet javítani? vagy kapok egy újat ? azt hittem Genius azért majd bírja egy darabig.bár talán ez a jobbik esett h van garancia :Eztneked:

Fazék

Quote from: Soldier on 2009-08-03, 15:43:03
yea' leégett (már csak bekapcsolni se lehet) a SW5005-m, még garanciás, szoktak ilyet javítani? vagy kapok egy újat ? azt hittem Genius azért majd bírja egy darabig.bár talán ez a jobbik esett h van garancia :Eztneked:
mi az hogy leégett? :eek: hogy történt?

(nekem is ilyenem van otthon)
sztem biztosan lehet még kapni

Soldier

fogta aztan a dvd közbe pukkant egyet , kis égett szag mint egy kondié, aztán totál halott.
a kapok újat úgy értettem h szoktak-e szívózni javítással vagy adnak újat.

Fazék

Quote from: Soldier on 2009-08-03, 15:46:32
fogta aztan a dvd közbe pukkant egyet , kis égett szag mint egy kondié, aztán totál halott.
a kapok újat úgy értettem h szoktak-e szívózni javítással vagy adnak újat.
sztem az garantált, hogy hosszú ideig bevizsgálják, az nem kérdéses.
én csak azt írtam, hogy ha végül bevizsgálás után a csere mellett döntenének, biztosan nem lesz gond, mert még kapható a készülék.

Soldier

Member

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a régi 5,25"-ös meghajtók milyen kábellel csatlakoztak az alaplapra (azt már látom, hogy a 3,5"-eshez semmi köze)? Wikipedián körülnéztem, de erre nem találtam infót.

Cobra

5.25"-ös alatt a régi nagylemezes meghatóra gondolsz? Ahhoz emlékeim szerint a mostani kislemezmeghajtó kábelja kellett, csak más csatlakozóval a meghajtó oldalon.
Talán bontóban még lehet guberálni ilyen kábelt, mert gyártani szerintem már legalább 10 éve nem gyártják.

Member

Cobra

Rendes fényképezőgéped nincs véletlenül? Ebből a képból nem sok derül ki (meg a kompett meghajtóról kéne kép).

Member

Ez fényképezővel készült. :)

Selmo

Régi sínes kábel kell hozzá, nagyjából ~10 éve nem gyártják.

A tökéletesség unalmas.

Fazék

Quote from: Selmo on 2009-08-06, 15:28:33kép
így már beugrott a kábel. ha nem felejtem el, akkor körülnézek otthon, látok rá esélyt, hogy előkerüljön egy ilyen.

Member

Ú, de megköszönném. :hopp:

Nakedape

nálam mélyebbről kell túrni de asszem tuti, hogy van, ha Fazék nem találna
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Lenne itt valaki akit megkérhetek egy fontos dologra? Van ugye az éttermünk, aminek az szórólapja megvan pdf formátumban. Megkértek hogy pár helyen írjam át az árakat, de én marhára nem értek hozzá. Sajna más meg nem nagyon van az ismerettségi körünkben.(fogalmam sincs miért engem cseszegetnek ezzel :( )
Van itt valaki aki meg tudna segíteni nekem?  ^^

Member

http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=9&platform=Windows
Affene, nekem nem indult el, akkor talán ez is megteszi, ha csak árakat kell átírni. Amúgy miért teszitek át pdf-be? ???