Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Köszönöm, nincs mit :)
Most már papíros (diplomás) munkanélküliek sorát gyarapítom :D
Na de jövő héttől vége a jó életnek, mehetek munkát keresni...

Member

Sok sikert, hosszú szolgálati időt és jó egészséget a magánnyugdíj-pénztárad befektetéseinek. :jee:

Lythis

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-13, 13:32:05
Köszönöm, nincs mit :)
Most már papíros (diplomás) munkanélküliek sorát gyarapítom :D
Na de jövő héttől vége a jó életnek, mehetek munkát keresni...
:tezsvir:

Cloud

Innen volt valaki kinn a Margit szigeten a futáson? Most jöttem meg és KO vagyok. Az elején még jól bírtam. Vagy 5 percig a 2. helyen voltam aztán pár perc után már a 10. környékén, aztán fél óra múlva valahol a 300. környékén értem célba. :D

De megérte. Kaptunk ajándék csomagot(teafű,két csoki, víz, lecsóalap, mustár) :D

Lythis

Quote from: Cloud on 2009-09-13, 16:11:03
Innen volt valaki kinn a Margit szigeten a futáson? Most jöttem meg és KO vagyok. Az elején még jól bírtam. Vagy 5 percig a 2. helyen voltam aztán pár perc után már a 10. környékén, aztán fél óra múlva valahol a 300. környékén értem célba. :D

De megérte. Kaptunk ajándék csomagot(teafű,két csoki, víz, lecsóalap, mustár) :D
ez milyen futás bazz? minket még csoki, meg powerade meg póló meg még csoki, meg még energiaital kombóval dobáltak anno :D
(bár a teafű egész csábítóan hangzik....)

Én

Nekünk gimiben volt évente margit-körbefutás, arra mindig kimentem. Nem tudtam hogy most van így külön, mentem volna :)

Cloud

Nem sima futás volt. Asszem az volt a teljes neve hogy "Futás a rákkutatásért." vagy valami hasonló. Cég rendezte a nevezést. (egy két ezer ft volt asszem) De viszonylag jó volt csak hamar megdöglöttem. :D

Én

És ez miből állt? Futottatok, aztán találtatok egy rákkutatást? :D

.Attila

Quote from: Cloud on 2009-09-13, 17:24:14
Nem sima futás volt. Asszem az volt a teljes neve hogy "Futás a rákkutatásért." vagy valami hasonló. Cég rendezte a nevezést. (egy két ezer ft volt asszem) De viszonylag jó volt csak hamar megdöglöttem. :D

Leírásod alapján úgy tűnik, túlságosan sok energiát öltél bele az elejébe, a többiek meg tartalékoltak.

Rounin

Ki ás rák kutat? :3x3:

Cloud

Quote from: .Attila on 2009-09-13, 17:42:02
Quote from: Cloud on 2009-09-13, 17:24:14

Leírásod alapján úgy tűnik, túlságosan sok energiát öltél bele az elejébe, a többiek meg tartalékoltak.
Hja kis naívan azt hittem hogy bírni fogom a sprintet. De most látszott hogy 3 éve futottam utoljára komolyabban. :D

Rou, Én:
:facepalm:

Nakedape

egyértelmű hogy a rák ás kutat, víz kell neki, és nem folyami a Duna nem jó, a híd meg le van zárva, nem tud elmenni, (árpád híd fele nem tud menni, mert hátrálni kell, valószínűleg a margit híd felől vitték be anno)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

pet

ahj, lehet visszatérek írogatni néha ide is, az olvasgatást persze nem hagytam abba:) nade, azthiszem re.

Rounin

Quote from: pet on 2009-09-13, 18:28:14
ahj, lehet visszatérek írogatni néha ide is, az olvasgatást persze nem hagytam abba:) nade, azthiszem re.

A http://usteam.hu/forum/index.php?topic=790.5520 kicsit odébb van. :angyali:

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-13, 18:31:24

mostmárőistizennyolcmostmárbeengedhetjükideisnéhahaaszüleifigyelnekráhogynetöltsönitttúlsokidőtmegilyenekazthiszem

pet

Quote from: Rounin on 2009-09-13, 18:31:24

ez gonosz volt, de oda is fogok írni, ne félj :D

Rounin

Quote from: pet on 2009-09-13, 18:48:21

Ettől kellett volna megnyugodnom? :zomg: :angyali:

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-13, 18:49:29

popcornból kifogytam, de más rágcsa hálistennek még van....

pet

Quote from: Lythis on 2009-09-13, 18:56:45
Quote from: Rounin on 2009-09-13, 18:49:29

popcornból kifogytam, de más rágcsa hálistennek még van....

készüljetek  :rotfl: :lul: azthiszem megint írok egy bemutatkozást a bemutatkozás topicba :D

Damnatus

Quote from: Member on 2009-09-13, 09:49:31
Mert miket gyűjtöttél be eddig?
(anyagilag sem túl jó dolog, hiszen állam bácsi nem támogat még egy ugyanolyan szintűt :/)
Történelem(E) + tanári, magyar(E) + tanári, művelődésszervező (F)

Melókeresés meg elég gáz, 2 helyről jött vissza válasz, egyiknél 200+ pályázóból utasítottak el, a másiknál telefonon közölték, hogy a 170+ pályázó közül a túlképzetteket azonnal félre is rakják, mert nem tudnak megfelelő bért biztosítani.
Szóval bölcsésznek elég macerás a dolog. Főleg úgy, hogy tanár egy ideig nem akarok lenni.

Kuroi Tenshi

Quote from: Damnatus on 2009-09-13, 21:09:13
+ tanári
+ tanári
Szóval bölcsésznek elég macerás a dolog. Főleg úgy, hogy tanár egy ideig nem akarok lenni.

:3x3:
1.) Jó ideje mindenki tudja, hogy bölcsészből jó eséllyel
csak munkanélküli lesz, akkora a túlképzés/túlkínálat,
miközben a kereslet még csökken is. A művelődésszervező
is egy "kamuszak", amivel időt lehet tölteni, de munkát
találni...
2.) Ha még csak tanár se akarsz lenni, akkor főleg minek
végeztél bölcsész szakon? Kétszer is?!

Damnatus

Utólag könnyű okosnak lenni.
A jó ideje mikortól is van? 2001-ben 18 évesen nem igazán tájékoztattak minket arról, hogy mik az éhenhalós szakok.
A művelődésszervező nem egészen "kamuszak", én speciel ezzel szeretnék alapvetően elhelyezkedni.
Töriszakon kezdtem az egyetemen, és a művelődésszervezést akartam utána tanulni, de csak szakpárban lehetett felvenni, így felvettem mellé a magyart is 3. szaknak. :D Csak tanárival volt ingyenes. Aztán tanítottam is 1 évet, de még nem állok készen erre.

Zsiga

Egy év alatt elfogyasztott az osztályod? :D

Damnatus

Quote from: Zsiga on 2009-09-13, 22:34:46
Egy év alatt elfogyasztott az osztályod? :D
Részben, részben egyéb tényezők is közrejátszottak. Majd kb. 10 év múlva visszatérek. :D

Én

Ez az első hét jó nagy szopacs volt de holnap csak kettőre kell bemennem :whoah: Viszont előtte még csekk befizetés meg KTH látogatás, szóval nem sokkal tovább tökölhetek :P

.Attila

Első hét szopacs? Ugyan már...

Én

Hát... de. 2 felmérő ZH + rakás ügyintézés + nélkülözhetetlen könyvek beszerzése + az órák. Legalább most csak órák lesznek, és nem is összes. :P Ok, tudom, lesz ez még így se.

.Attila

Utolsó szorgalmi hetet várd meg, akkor megtudod, mi a szopacs.
Bár a BA már más képzés, szóval lehet, nem úgy működnek a dolgok, mint régebben.

Én

Más:
Ééééééééés 7 év után, többé-kevésbe egyhuzamú szolgálatot teljesítve megadta magát az mp3 lejátszóm. Béke poraira. Also rage, nincs mp3 lejátszóm.

Nakedape

Quote from: .Attila on 2009-09-13, 23:33:16
Utolsó szorgalmi hetet várd meg, akkor megtudod, mi a szopacs.
Bár a BA már más képzés, szóval lehet, nem úgy működnek a dolgok, mint régebben.
bioloknál még nagyobb szopacs a Bsc :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution