Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Jah, mert a Trabant vezetője amúgyis kisebb eséllyel éli túl. ::)

Fazék

Quote from: .Attila on 2011-08-05, 21:45:20
Quote from: Member on 2011-08-05, 21:44:27
Hát igen, egy Audi vs. Trabant meccset nem szívesen néznék végig. :)

Lehet, hogy az Audi az erősebb, de néhány nagyságrenddel nagyobb kár is keletkezik benne.
erről az jut eszembe amikor kis tizenéves fiát pandával satufékeznem kellett és buta szőke meg belémszáguldott hátulról egy vadiúj opel vectraval. Pandának kicsit felugrott a hátsó műanyag lökhárítója amit egy mozdulattal visszapattintottam a helyére opel orra meg totálkáros lett folyt belőle hűtővíz meg minden :D

Tanulság: tartsd be azt a rohadt követési távolságot, mert sosem tudhatod miért _kényszerül_ az előtted haladó hirtelen fékezésre :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2011-08-05, 19:11:15
http://nol.hu/archivum/archiv-463944
Nyugi, NEM POLITIKA.

Nem mai hír, de eléggé WTF.

Mi ebben a wtf? Itt is így megy, csak itt gyakran még pénz se volt
táblákra és lámpákra, így nincs mit leszerelni. Pl. Pilisvörösváron is
csak egyetlen lámpa van, az is csak azért, mert átmegy rajta a
10-es út, s különben a helyiek és a gyalogosok nem jutnának át.
Vidéken mindenki így megy, meg ott nincs is akkora forgalom,
hogy annyira kelljen lámpa (kiv, mint Vörösváron is, ha van valami
átmenő nagy forgalmú út).

Member

A vidék nevében kikérem, hogy vidéken ne lennének táblák, csak kicsit már megrágta őket a time limit. :)

Moha

Quote from: Fazék on 2011-08-05, 22:17:47
Tanulság: tartsd be azt a rohadt követési távolságot, mert sosem tudhatod miért _kényszerül_ az előtted haladó hirtelen fékezésre :)
Na igen. Pont nyaralás közben tapasztaltam, hogy dunántúlok meglepően sok a tailgater.

Zsiga

Quote from: Moha on 2011-08-06, 15:53:20
Na igen. Pont nyaralás közben tapasztaltam, hogy dunántúlok meglepően sok a tailgater.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tailgater  :confused: :Kiraly:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

sírok   :lul:

Zsiga

De legalább már tudom hogy a Duna melyik oldalára megyek nyaralni. :D

Member

Quote from: Zsiga on 2011-08-06, 19:50:25
De legalább már tudom hogy a Duna melyik oldalára megyek nyaralni. :D
"A keleti és nyugati országrész között a Duna a határvonal."
Most már tudom, hogy a Volán miért így osztja fel a bérletet. :D

Lehet, hogy a Dunántúlon kloakás emberek élnek, 2 in 1.

Member

Köszönjük, Bibó István.

White SeeD

Basszus ez a coop egy akkora kapitalista köcsög cég hogy nem igaz.
Történt midőn az úr 2011. esztendejének nyarán, a Tapolcai lakótelepi CBA átneveződött coop-ra. Mindenki örült, mert a cégéren kívül nem változott semmi. Eleinte.
Majd kezdtek bejönni a szupercoopos termékek melyek a teszkóskínaigagyi minőségen túl aranyárat mutatnak. Coopos ez coopos az, alig veszik de azért erőltetik.
Ma eljutottunk arra a szintre, hogy már kenyérből is csak coopos van. A kedvenc kenyerem amit már évek óta fogyasztok és máshol nem volt beszerezhető felváltotta a coop tartósan száraz kenyér, melynek ízénél csak a csomagolása sz@rabb. Mai napi kipróbálása során egy kis erőkifejtéstől is végigszakadt az zacskó szavatolva a tartós szárazságot.
Már a pékséggel emailezek hogy hol a rákba lehet kapni a kenyerüket...
Nah írok egyet a coopnak is hogy, bekaphassák a fos kenyerükkel együtt.
Persze nem lenne baj, ha a kedves coop kipakolja a termékeit, de az, hogy ezzel egyidejűleg elpakolja a többit  :b+:
Ezzel a hozzáadással itt nem fognak sokra menni, mert akkor az emberek a teszkóssat választják, már csak az ára miatt is.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

A Coop nem magyar? Sok mindent megmagyarázna.

NLZ

define magyar
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: .Attila on 2011-08-08, 18:09:29
A Coop nem magyar? Sok mindent megmagyarázna.

De, az.

Member

A COOP a 3. legbefolyásosabb élelmiszert is árusító bolthálózat Magyarországon (A Tesco és a CBA után).

Érdekes, nekem nincs panaszom a COOP-ra, a saját termékeiket (amik azért a Tesco-sat szerintem simán verik) egységáron adják, nálunk falun persze a normálisabb termékekre raknak rendesen, így a zöldségest érdemesebb választani, ha az ember nem akar 500 forintot fizetni egyetlen kaliforniai paprikáért. :)

White SeeD

coop termékből egyedül a barackmagot tudom díjazni. olcsó és jó édesség. És grammonként hozza a 1ft/g árat.
De a többi...
100g sajtostallér 300 huf :zomg:
Ez a tartós szendvics kenyerük: 300ft/500g, de száraz már az első nap, kemény és ugyanabból készítik mint a sima kenyerüket, csak több tartósítószerrel és totál semmilyen ízű. Szemben a régi kenyerem 250ft/400g, de az 4 nap után is puha, nem romlik meg min 1 hétig, és jó az íze.
Remélem hamar kidöglenek és visszajön a CBA.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

Amióta van saját fokhagymás párizsijük, én elégedett vagyok. :D
Mondjuk főként ásványvizet veszek, a gagyi kategóriában meg nem sok különbség van, csapvíz. :haha:

Member

http://www.alon.hu/zero-tolerancia-mellett-ellenorzik-kutyatartast-szombathelyen
De dilettánsok. Kaukázusi medveölő nincs rajta, de a skót juhász igen. ::) Meg hát a korcsok.
Amúgy végre vkinek eszébe jutott.

Fazék

Quote from: Member on 2011-08-08, 21:15:38
Amióta van saját fokhagymás párizsijük, én elégedett vagyok. :D
Mondjuk főként ásványvizet veszek, a gagyi kategóriában meg nem sok különbség van, csapvíz. :haha:
pff. egyeseknek mi mindenre nincs pénzük... csapvíz helyett ásványvizet isznak  :ejj:

Member

Sajnos lassan a szóda is drágább.

Darkstar

Dia épp a tetőről nézi, ahogy alant maszkos négerek rakodják ki a boltokat és törik be a kirakatokat.
Kimegy Londonba, harmadnapra lázadás tör ki. Nem lehet véletlen. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2011-08-09, 00:36:49
Dia épp a tetőről nézi, ahogy alant maszkos négerek rakodják ki a boltokat és törik be a kirakatokat.
MIVAN?
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-14450248
Ja hogy ez van. Uhh...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Quote from: Darkstar on 2011-08-09, 00:36:49

:lol:

Nakedape

back from iceland

addig itt a fórummal csak a norvég események volt a közös témám
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: White SeeD on 2011-08-08, 17:33:19
Basszus ez a coop egy akkora kapitalista köcsög cég hogy nem igaz.
Nálunk egy helyi "bolthálózatot" vettek át.
Annak a hálózatnak anno volt összesen vagy 8 boltja, mind a megyében (ebből kettő a közelünkben). Szerettem oda járni, mert nem volt drága (pl. mindig onnan vettem az olcsó német trappistát) és jó minőségű cuccokat árultak (a saját kenyerük kimondottan finom volt). Csak aztán elszaladt a tulajjal a ló, csinált egy kávéházat a belvárosban, amit erőltetett és szépen belebukott a dologba.
Ezután átvette a boltokat a Coop, ami után szép lassan az árak fel-, a minőség meg lement. :frown:
Most már csak nagyon ritkán járok azokba a boltokba, mert már semmi nem olyan, mint volt.

Member

Nálunk tegnap este betörtek az egyik képviselőhöz, a 100 forintos boltba, a fagyizóba, szóval a viharos este tettek egy jó túrát. Az egyik közmunkás tesói voltak, szóval egy ideig hála az égnek nem fogom őt látni, remélem. :D

noriko

Quote from: Nakedape on 2011-08-09, 09:39:07
back from iceland

addig itt a fórummal csak a norvég események volt a közös témám
welcome back! kíváncsian várunk az Utazgatás topicban!  :smile:
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

http://index.hu/kulfold/2011/08/09/tinedzserek_rohangalnak_teglaval_baseballutovel_a_kezukben/

QuoteAz út közepén felsorakoztak, elzárva az utat a buszoktól, majd telefonfülkéket és postaládakat halmoztak fel.

wat

Member

Veszélyesek a leszakadó tömegek, még 1-2 generáció és nálunk sem lesz jobb. :/ Jó volna egy pontos kép a brit munkaerőpiaci viszonyokról.