Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

Quote from: kada on 2012-06-29, 01:29:52
Quote from: Én on 2012-06-29, 00:44:42Ma 4 dugóban álltam, azt hiszem ez valami rekord lesz...
Erről az a vicces eset jut eszembe, amikor egy óra alatt 3 sorompót kaptam el három külön helyen.  ^^"

ó én egy helyen (110 m kb)kaptam 3-at, az idegesítő
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Az semmi. Mennétek el vidékre ahol laktam, ott a csornai vonatátjárónál van hogy 30percet kell várni a fehér jelzésre. :D (jelzem mindez a városban van, bár a szélén szinte már)

kada

Quote from: szpeter on 2012-06-29, 19:00:24
Quote from: kada on 2012-06-28, 22:43:21
Most viszont vidám vagyok, a héten először több órán át is bennem maradt az aktuális kaja: főtt rizs (némi sóval fogyasztva) \o/
Huhhh... erről az jut eszembe, amikor éhgyomorra voltam kénytelen bevenni antibiotikumot. [spoiler]Minden irányba ürvendeztem.. csak nem volt mit, így az antibiotikum egy része, no meg a későbbi napokban elfogyasztott minimális kaják vesztek oda, mit ne mondjak pont ez kellett. [/spoiler]Jobbulást! :frown:
Nem cifráztam nagyon, étellel tisztelettel bánunk, ha nem marad lent rendesen akkor nem pazaroljuk.
Két nap koplalás + antibiotikum -> fogytam, lent marad a rizs (kis adaggal teszteltem, de gyors reakció hiányában mint a kezdő net-user, többszöri kisérletezéssel reagálva)
Köv nap (ma) már tányérszám fogyhat a kaja (rizs), és lázam sincs már \o/

Kvikveg

Aaaaaaa dekozelvannak
Lotto nyeroszamok: 7 8 20 22 30 41 SZ 4, en mit jeloltem/kaptam? 7 9 19 24 30 40 SZ 2. Argh. ARGH!
Hat ezt korbelovoldoztem.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Az amerikaiak "heavy cream"-je nálunk milyen néven fut? Zsíros tejszín?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

fema

Quote from: Kvikveg on 2012-07-01, 01:49:13
Aaaaaaa dekozelvannak
Lotto nyeroszamok: 7 8 20 22 30 41 SZ 4, en mit jeloltem/kaptam? 7 9 19 24 30 40 SZ 2. Argh. ARGH!
Hat ezt korbelovoldoztem.  :lul:

Ismerős... Legközelebb célozz jobban! :D

kikuchiyo

Semmit sem lehet csinálni ebben a nyamvadt hőségben. Ülök a lakás leghűvösebb helységében, és nyomatom a pofámba a ventillátort, de így is alig tudok megmaradni. Gondolkodni vagy bármi konstruktívat csinálni esélytelen.
Failure is the default option

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2012-07-01, 20:51:55
Semmit sem lehet csinálni ebben a nyamvadt hőségben. Ülök a lakás leghűvösebb helységében, és nyomatom a pofámba a ventillátort, de így is alig tudok megmaradni. Gondolkodni vagy bármi konstruktívat csinálni esélytelen.

Délután azon gondolkoztam, hogy lemenjek-e a pincébe és ott számítógépezzek-e.  :szemuveges:

Cobra

Egész nap kint voltam a kertben, de délután még a medencében való úszáshoz is meleg volt  :P
A szobámban meg 1 órája kapcsoltam be a légkondit, most már "csak" 30 fok van, de még mindig jobb, mint kint.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cloud

Én csak boltba mentem le, de az is elég volt. Mondjuk itt panelban most kezd elfogadható idő lenni.

Cloud

Valakinek ötlet hogy ez a két dolog mi lehet?

http://pics.coldline.hu/pics/600376-20120701-lAdoCZ.gif

http://static.mellbimbo.eu/files/2012/07/01/532196_10150879028021968_1072571926_n.jpg

Első tippre pattogatott kukorica, de mi lehet a 2. képen? 

Jó bazz leesett. Csőtörés volt. :D De elsőre én ott nem vizet láttam. :D

szerk:

http://www.origo.hu/itthon/20120701-csotores-a-fovaros-xi-keruleteben-all-a-forgalom.html

White SeeD

kukorica törött főnyomócsővel
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Selmo

Tudom, rohadjak meg, amiért fél napon keresztül ültem a Balatonban, de ha ez bárkit is megvígasztal sikerült leégnem. ^^"

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Tudom, rohadjak meg amiert nemetben vagyok, es itt elviselheto (nemet) nyari ido van, azaz: kozepesen meleg, paras, borult, sot most szakadt az eso nemreg.
Ja nem is mondtam, lattam dementoros szokokutat. Persze biztos sello akart lenni, de en csodalkozom, hogy a gyerekek nem menekultek tole sikoltozva.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Quote from: Selmo on 2012-07-01, 21:51:04
Tudom, rohadjak meg, amiért fél napon keresztül ültem a Balatonban, de ha ez bárkit is megvígasztal sikerült leégnem. ^^"

Ó mindjárt megsajnállak. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2012-06-29, 00:44:42
Ma 4 dugóban álltam, azt hiszem ez valami rekord lesz...
Holnap pedig 5kor kelek, zsír! :whoah:
(És még a németek is kiestek :( )

Én viszont nem sok dugóban álltam, az a jó az M1-ben, hogy arra
alig mennek, inkább M7 van teli, úgyhogy mehettem, ahogy csak
bírtam
szabályosan 130-cal

Volt 2. nap, lefekszem 3-kor, erre arra ébredek, hogy valaki jófej
dídzséj az Inmedioban úgy gondolta, hogy a még ott vonagló 6
emberért jó poén felnyomni duplájára a hangerőt hajnal 5-kor, hogy
evvel a fél kempinget is felébressze.
Utána ma is, lefeküdtem f4-kor, aztán éktelen ordibálásra ébredtem
5-kor, s mivel ez másokat is felébresztett, hiába próbáltam vissza-
aludni, a többiek is elkezdtek zajongani, 6-kor végül feladtam és
én is felkeltem, beláttam, hogy jobb még akkor, a nem annyira tűző
Nap mellett összecsomagolni, mint pár órával később. Aztán ennyi
alvással, dögmelegben (szerencsére a dögmeleg csak a motorhoz
kicipekedésnél ill. megállásnál volt zavaró, menet közben a menetszél
hűsített) vissza a zótópályán...
De még 3. nap is, amikor "sokáig" aludtam, azt álmodtam, hogy vmi
nagyon forró helyen vagyok (már nem tudom), aztán felébredve
konstatáltam, hogy az a sátor, volt vagy 40+C bent, úgy fordultam
ki levegőért kapkodva.
Tegnapi hőséget lazán letudtam, úszógatya zsebébe paypass, meg
egy póló, és be zuhany alá. Amikor már kezdtem száradni, akkor
repeat. Nekem nem is volt gondom a hőséggel :)

Quote from: Cloud on 2012-07-01, 21:26:53
http://static.mellbimbo.eu/files/2012/07/01/532196_10150879028021968_1072571926_n.jpg

Az a vicc, hogy ez az egész konkrétan az ablakom alatt volt, csak
mivel a 2 óra alvással és 200 hőségriadóban levezetett km után
megérkezve ivás és kaja után lefeküdtem, fel sem ébredtem rá.
Miután felkeltem, megyek az ablakomhoz, és nézek elkerekedett
szemmel, hogy valaki medencét épített nekem az ablakom alá, csak
kicsit csúnyán rakta vissza az aszfaltot.
[spoiler]
[/spoiler]

Cloud

Az a kép nagyon durva.  :eek:

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2012-07-01, 23:10:44
[spoiler]
[/spoiler]
Itt tört a cső és az mosta ki?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Origo ezt írta:

" A vízművek helyszínen dolgozó szakemberei szerint egy 1000 milliméteres és egy 200 milliméteres nyomócső tört el az Orlay utca 1. előtt. Kisdi Máté szerint mintegy 15 méter átmérőjű, több méter mély gödör keletkezett. Az útburkolat darabjait 20-50 méterre sodorta a víz."

Lythis

Quote from: Darkstar on 2012-07-01, 13:06:52
Az amerikaiak "heavy cream"-je nálunk milyen néven fut? Zsíros tejszín?
Nálunk nem fut, szóval be kell érned a legzsírosabb tejszínnel, amit találsz. Nekem double-cream kellett volna múltkor, recept szerint... örömtáncot jártam, amikor találtam 35%osat (ami persze arany áron van).

Csőtörés: Jó tudni, hogy emiatt kellett kerülnöm ma...tegnap. Legalább látványos ^^

Kuroi Tenshi

Quote from: Cloud on 2012-07-02, 00:02:21
Origo ezt írta:

" A vízművek helyszínen dolgozó szakemberei szerint egy 1000 milliméteres és egy 200 milliméteres nyomócső tört el az Orlay utca 1. előtt. Kisdi Máté szerint mintegy 15 méter átmérőjű, több méter mély gödör keletkezett. Az útburkolat darabjait 20-50 méterre sodorta a víz."

Igen is meg nem is. Mondhatnám, "Index..."
A képről látható, hogy azért a 15m átmérőtől messze van, maradjon
csak 5. Mélysége kb 2 vagy annyi se. Valamint az útburkolat nagyobb
darabjait csak arrébbhajtogatta, max a sódert és köveket vitte olyan
messze.
Az 1000 mm-es elég rendesen eltört, egy jó 20-30 cm hiányzik belőle.
Majd reggel, amikor világos lesz, csinálok róla képet.
Természetesen még most is fúrnak-faragnak, így aludni sem lehet ::)

SaiyaGin

Csütörtökre 39°C  :zomg:

Más:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-konyveles__938232-meddig-fizeti-az-egyetem-a-tb-met
QuoteA diákigazolványod érvényessége utáni 45 napban még passzív jogon jogosult vagy az egészségügyi ellátásokra.
Ez tényleg így van?
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBELLAT/ELLATASMO/JVELL/GYIK_20110905.PDF
Itt viszont úgy tűnik, hogy a +45 nap csak az érettségi után van.  :3x3:

Nakedape

Quote from: SaiyaGin on 2012-07-02, 09:06:20
Csütörtökre 39°C  :zomg:

Más:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-konyveles__938232-meddig-fizeti-az-egyetem-a-tb-met
QuoteA diákigazolványod érvényessége utáni 45 napban még passzív jogon jogosult vagy az egészségügyi ellátásokra.
Ez tényleg így van?
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBELLAT/ELLATASMO/JVELL/GYIK_20110905.PDF
Itt viszont úgy tűnik, hogy a +45 nap csak az érettségi után van.  :3x3:

érvényes 45 napig még
ha máshonnan nem is, a linkelt pdf 15-ös pontja is mondja

persze a kérdés rossz, mert az egyetem nem fizet, hanem diákként jogosult vagy :D
persze ha 44 nap alatt végezted el az egyetemet az szívás
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2012-07-02, 09:38:59
érvényes 45 napig még
ha máshonnan nem is, a linkelt pdf 15-ös pontja is mondja

Ezek szerint nem csak a 12. pontig kellett volna elolvasnom.  ^^"

Cloud

Kvikveg

Halp, nem talalok egy 9gages kepet.
Valami ilyesmi volt, hogy hogy latjuk magunkat amikor baratokkal beszelgetunk - normal palcaemberkek, szivecskek is voltak.
Es hogy latnak minket masok - Hitler fejecskek, mert hat nemetek.
Es nem talalom, argh.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2012-07-03, 22:01:45
Valami ilyesmi volt, hogy hogy latjuk magunkat amikor baratokkal beszelgetunk - normal palcaemberkek, szivecskek is voltak.
Es nem talalom, argh.
http://www.sarcasmistan.com/upload/how-germans-see-germans-talking-to-each-other-how-foreigners-see-german-people-talking-94a52.jpg

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2012-07-03, 22:01:45
Es nem talalom, argh.

http://9gag.com/gag/4414275

9gag-en nem lehet megtalálni keresőszavakkal, google-lal ment.

Kvikveg

:merci:
En is probaltam az oldal sajat keresojevel meg google-lal is, de ugy latszik nem a megfelelo szavakat irtam be.

kikuchiyo

Ezt a bázison is mutasd meg mindenkinek, legjobb, ha kiragasztod valami jól látható helyre.
Failure is the default option