Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: NLZ on 2013-10-26, 15:05:42
Nekem megy gond nélkül 720p-ben.
Felbontásfüggetlen, próbáltam állítgatni. Most éppen ment amúgy, szóval lövésem sincs, hogy mi a frász, lehet, hogy tényleg csak szervert tákoltak, és pont rosszkor fogtam ki.

Cobra

http://hvg.hu/gazdasag/20131028_A_nagy_PETpalack_trukk_muncheni_szuperma#rss
jó, hogy 25 Cent az 70 Ft, de abból lejön a gyártás és szállítás költsége, nem értem hogy éri meg nekik.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nakedape

Quote from: Cobra on 2013-10-28, 17:25:19
http://hvg.hu/gazdasag/20131028_A_nagy_PETpalack_trukk_muncheni_szuperma#rss
jó, hogy 25 Cent az 70 Ft, de abból lejön a gyártás és szállítás költsége, nem értem hogy éri meg nekik.

jja ezen a cikken ma röhögtem én is. amúgy engem inkább a visszaváltás logisztika nehézsége elégséges mennyisége fogott meg, az ár az tuti jó, szerintem olyan 5-10 Ft-ért adhatják el itthon a palackokat, ha azt nézzük, hogy 120-ért akár már valami"itallal" töltve kiskereskedelemben is kapható :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nakedape

http://scientiis.com/laboratorium/catalog/images/Laboratory/S-7352-2.jpeg - a laborélet előnyei, azaz  a maradék mustár könnyebben jön ki a palackból :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Várható időjárás a jövő héten, ${külföldi_munkahely}en: 10 fok, eső. A hajam (és a hangulatom) még mindig tökéletes.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2013-11-02, 17:21:14
Várható időjárás a jövő héten, ${külföldi_munkahely}en: 10 fok, eső. A hajam (és a hangulatom) még mindig tökéletes.
Szerintem itthon sem lesz jobb, es ugyis fedett helyen leszel. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2013-11-02, 20:40:07
Itt 9 körül volt két napja, eső és szél inclus. Kész élmény. Ma egész kellemes 11 fok volt (és változó intenzitású eső), illetve pénteken kánikulába illő 16 fokot mértünk nap közben...
Holnaptól állítólag szép időnk lesz, csak nem igazán megyünk majd 10 fok fölé...

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2013-11-03, 04:21:21
Quote from: Kvikveg on 2013-11-02, 20:40:07
Itt 9 körül volt két napja, eső és szél inclus. Kész élmény. Ma egész kellemes 11 fok volt (és változó intenzitású eső), illetve pénteken kánikulába illő 16 fokot mértünk nap közben...
Holnaptól állítólag szép időnk lesz, csak nem igazán megyünk majd 10 fok fölé...
Igazan lehetett volna meg 1-2 nap jo ido, en meg festeni akartam...  :frown:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

http://refuge.org.uk/get-help-now/true-stories/paulas-story/
QuoteWe decided to go away for a weekend and on the first night he started an argument over nothing and went wild.  I ran downstairs and got the hotel staff to call the police.  I was a total mess – he had broken three ribs and my face was completely swollen with bruises.  He was arrested and sent to prison for 13 weeks.  When he was released he tracked me down and attacked me in the street.  He was sent back to prison for another 13 weeks and the police suggested that I get in touch with Refuge and move away from the area.
Ezt komolyan nem ertem, megtamadja a feleseget az utcan es csak 13 hetet kap?!

Darkstar

Hogy ez mennyire de mocskosul igaz...

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Acchan

Hétfőn munkába állok!

SaiyaGin

Kvikveg

.Attila

Cloud

frozenstein

Cloud

Walmart oldalát meghekkelték, vagy megőrültek.

Csomó cuccot 90-95 százalékos kedvezménnyel szórnak ki.

Pl monitor:

http://www.walmart.com/ip/Asus-VS247H-P/17253144

Persze elfogyott már.

.Attila

Egyrészt nem látok 90-95%-os akciót, másrészt ez az USA.

Cloud

Á, javították már. :D

9 dollárért lehett 24 colos moncsikat kapni.

Acchan

Köszi a gratulációkat. :) Szerencsére sikerült is a szociális szakmában maradni.

Kvikveg

Na holnap hajnali 6kor elrepulok utana egy honap.. 5 het.. shit, 6 hetig nem fogtok latni.
Kurvara nincs kedvem a vilag tulfelere repulni.

Cobra

Olyan helyre mész, ahol nincs internet? akkor részvétem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Az van. Csak szerintem idom nem lesz meg energiam hasznalni.

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2013-11-09, 18:42:36
Na holnap hajnali 6kor elrepulok utana egy honap.. 5 het.. shit, 6 hetig nem fogtok latni.
GLHF!
Mennyire túlfele?

Darkstar

Add a repjegyet, megyek én, te meg dolgozhatsz remote deskoppal.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2013-11-09, 21:04:32

Add a repjegyet, megyek én, te meg dolgozhatsz remote deskoppal.  :D
Haahaha jo is lenne...

Del-Amerika.

Cloud

Menekülsz a hideg elől mi? :D

Kvikveg

Haaat, oszi idojaras jobb lenne, nem sok nyari ruham van ami ram megy, es rovidnadragban ott nem megy az ember dolgozni... szoval farmerban fogok megrohadni vagy szetfagyni, a legkondi jelenletetol fuggoen...

kikuchiyo

$HOME, sweet $HOME.

Kvikveg: remélem, többre mész, mint én ezen a héten.
Failure is the default option

Kvikveg

Azert remelem a tied nem volt KO.

Rajottem miert utalom a holnapi utazasomat. Ismeretlen helyre megyek ismeretlen emberekkel kvazi-ismeretlen dolgot csinalni. Es ezt mindig is utaltam. Ketto legyen ismert, a harmadik akkor nem zavar.