Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

Vikunya

Quote from: thrallegész jó bothand-el 293-4(e-körül) vagy az attackom
ja és odin summon-jánál azt mutatja hogy mind1-ik ellent sebzi,de cmindig csak 1-et nmy-t sebez...

Odin elég gyakran melléüt.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

thrall

Quote from: VikunyaOdin elég gyakran melléüt.
nembaj fönix az jobb :P
amugy sztetek letom verni bahmutot? (lenna(41): master black mage és caller, butz(42) és carla(42): master knight és faris(41): master ninja és lvl6 time mage)

Vikunya

Quote from: thrallnembaj fönix az jobb :P
amugy sztetek letom verni bahmutot? (lenna(41): master black mage és caller, butz(42) és carla(42): master knight és faris(41): master ninja és lvl6 time mage)

Szerintem menni fog. Bahamut ellen nincs semmi különös taktika, csak azt a 40.000 Hp-t kell leverni :)

Shadowolf

Quote from: VikunyaSzerintem menni fog. Bahamut ellen nincs semmi különös taktika, csak azt a 40.000 Hp-t kell leverni :)

Ami azért a legerösebb varázslatokkal (Meteo, Flare) nem vmi nagy kihívás. :)

Vikunya

Quote from: ShadowolfAmi azért a legerösebb varázslatokkal (Meteo, Flare) nem vmi nagy kihívás. :)

Ja, mire idáig eljutok, elég egyszerü a taktika a legtöbb csatában: két karakter x-fight két fegyverrel, a két másik x-magickel támad vagy gyógyít. Az mondjuk segít, hogy általában már Galuf kastélyának pincéjében eltöltök pár órát, hogy minden kasztot master szinten ismerjek. Nagyon unalmas tud lenni, de utánna szinte minden csata gyerekjáték.

thrall

Quote from: VikunyaJa, mire idáig eljutok, elég egyszerü a taktika a legtöbb csatában: két karakter x-fight két fegyverrel, a két másik x-magickel támad vagy gyógyít. Az mondjuk segít, hogy általában már Galuf kastélyának pincéjében eltöltök pár órát, hogy minden kasztot master szinten ismerjek. Nagyon unalmas tud lenni, de utánna szinte minden csata gyerekjáték.
mimic is master szinten megy??? mert akkor jó neked :D:D:D
amugy bahamut télleg nemvolt nagy kihívás 40k hp-jét hamar lel lehetett szedni

Vikunya

Quote from: thrallmimic is master szinten megy??? mert akkor jó neked :D:D:D
amugy bahamut télleg nemvolt nagy kihívás 40k hp-jét hamar lel lehetett szedni

Mimic is master, de az nem Galuf kastélyánál, mivel akkor még nincs meg... De az már nem téma, amikor megszerzem (vannak azok az ellenfelek a tornyoknál, amik elixirért rengeteg abp-t adnak). Egyébként Galuf kastély pincét azért szeretem tápolásra, mert a Statue ellenfelek 4/8 abp-t adnak, és egy L5 Doomtól megfekszenek. A ZSNES fast forward gombjára tenyerelve legutóbb a nyolc órás munkanap ( :D ) elég volt hozzá, hogy minden maxon legyen.

thrall

Quote from: VikunyaMimic is master, de az nem Galuf kastélyánál, mivel akkor még nincs meg... De az már nem téma, amikor megszerzem (vannak azok az ellenfelek a tornyoknál, amik elixirért rengeteg abp-t adnak). Egyébként Galuf kastély pincét azért szeretem tápolásra, mert a Statue ellenfelek 4/8 abp-t adnak, és egy L5 Doomtól megfekszenek. A ZSNES fast forward gombjára tenyerelve legutóbb a nyolc órás munkanap ( :D ) elég volt hozzá, hogy minden maxon legyen.
na jah akinek van lvl5 doom-ja(az enyémet "elnyelte" exdeath ha érted)

Vikunya

Quote from: thrallna jah akinek van lvl5 doom-ja(az enyémet "elnyelte" exdeath ha érted)

Az említett tápolóhely miatt mindig ügyelek rá, hogy a könyvtárban megtanuljam. Majd ha legközelebb játszol, gondolj rá :)

Shadowolf

Quote from: thrallna jah akinek van lvl5 doom-ja(az enyémet "elnyelte" exdeath ha érted)

Használj rajtuk egy Soft-ot. 1 hit kill. ;)

thrall

a 4. tábla holvan??megvan a bahamutos,a törpfalvi és a meg a harmadik és az istory falls-os(vagyis az egyik faq-ban így írják)

Vikunya

Quote from: thralla 4. tábla holvan??megvan a bahamutos,a törpfalvi és a meg a harmadik és az istory falls-os(vagyis az egyik faq-ban így írják)

A tenger alatt felszedted?

Edit: bocs, az a törpés. Mindjárt megnézem.

Vikunya

Solitary Island shrine-ban voltál?

thrall

Quote from: VikunyaSolitary Island shrine-ban voltál?
meik a solitary island??(de asszem azkell)

Vikunya

Quote from: thrallmeik a solitary island??(de asszem azkell)

Látod erre most nem emléxem... egy walkthroughban néztem meg gyorsan, hol is volt az uccsó tábla. Repkedj körbe és szálj le minden szigeten, csak megtalálod.

thrall

Quote from: VikunyaLátod erre most nem emléxem... egy walkthroughban néztem meg gyorsan, hol is volt az uccsó tábla. Repkedj körbe és szálj le minden szigeten, csak megtalálod.
na ez jó 5let mert én mindig vízalatt kerestem :P

Shadowolf

Az alábbi iromány egy cikk a mostani Play Zone magazinból (néhány megjegyzésemmel spékelve):

Ugyan már hónapok óta pletykálják, de hivatalosan csak a szeptember végi Tokyo Game Show keretében leplezték le a Compilation of Final Fantasy VII munkacímre keresztelt FFVII folytatásokat. A brand, rögtön 3 címet is magába foglal: egy, kizárólag japán mobiltelefonokra készülõ taktikai játékot, Before Crisis címmel, Advent Rising (az nem Children?) néven egy DVD és UMD diszken megjelenõ egész estés Final Fantasy filmet (az FFVII szereplõivel, és annak cselekménye után 2 évvel), és végül, de nem utolsósorban a legjobban várt cím a Dirge of Cerberus - mely a PS2 platformon a Final Fantasy VII direkt folytatása lesz. A játékstílus meghatározásától óvatosan eltekintõ Square sejtetni engedte, hogy a Vincent Valentine fõszereplésével (marha jó hogy egy, az eredeti játékban rejtett kari lesz a fõszereplõ :rolleyes: ) 2005-ben debütáló játék egy kicsit eltávolodik az RPG-k világától, és akcióorientáltabb (a látott képek alapján, én csak akcióra tippelek) lesz a sorozat eddigi részeihez képest. A hetes rész után 3 évvel zajló cselekményszál egy bizonyos Deep Ground Soldiers földalatti szervezet (akik a meteor elõl menekültek a felszín alá) körül bonyolódik, amihez egyenlõre homályos módon, de Vincent is köthetõ. A helyszínek és karakterek visszatérnek majd az elõdbõl - de természetesen újabb ismeretségeket és lokációkat is meglátogathatunk.

Hölgyeim és uraim lehet kezdeni a Square utálását...

Rounin

Quote from: ShadowolfCrisis címmel, Advent Rising (az nem Children?) néven egy DVD és UMD diszken megjelenõ egész estés Final Fantasy filmet

Advent Rising? Az egy sci-fi játék és regény O_o A játék elég akcióorientált :rolleyes:

Itachi

Quote from: ShadowolfAz alábbi iromány egy cikk a mostani Play Zone magazinból (néhány megjegyzésemmel spékelve):

Ugyan már hónapok óta pletykálják, de hivatalosan csak a szeptember végi Tokyo Game Show keretében leplezték le a Compilation of Final Fantasy VII munkacímre keresztelt FFVII folytatásokat. A brand, rögtön 3 címet is magába foglal: egy, kizárólag japán mobiltelefonokra készülõ taktikai játékot, Before Crisis címmel, Advent Rising (az nem Children?) néven egy DVD és UMD diszken megjelenõ egész estés Final Fantasy filmet (az FFVII szereplõivel, és annak cselekménye után 2 évvel), és végül, de nem utolsósorban a legjobban várt cím a Dirge of Cerberus - mely a PS2 platformon a Final Fantasy VII direkt folytatása lesz. A játékstílus meghatározásától óvatosan eltekintõ Square sejtetni engedte, hogy a Vincent Valentine fõszereplésével (marha jó hogy egy, az eredeti játékban rejtett kari lesz a fõszereplõ :rolleyes: ) 2005-ben debütáló játék egy kicsit eltávolodik az RPG-k világától, és akcióorientáltabb (a látott képek alapján, én csak akcióra tippelek) lesz a sorozat eddigi részeihez képest. A hetes rész után 3 évvel zajló cselekményszál egy bizonyos Deep Ground Soldiers földalatti szervezet (akik a meteor elõl menekültek a felszín alá) körül bonyolódik, amihez egyenlõre homályos módon, de Vincent is köthetõ. A helyszínek és karakterek visszatérnek majd az elõdbõl - de természetesen újabb ismeretségeket és lokációkat is meglátogathatunk.

Hölgyeim és uraim lehet kezdeni a Square utálását...
Most erre mit mondjak?A Sqaure -Enix bizony Isten vágja maga alatt a fát.A Before Crisis egy jó ötlet.(Reno rulez)De mia fészkes frnacért kell még "akciódúsabbá" tenni egy RPG t???!!!!Nem volt nekik elég a FFX-2 bukása???!!!Most egy eddig Istenként magasztalt érintetlen címet akarnak a porba húzni????!!!!Térjenek már vissza a jó RPG k hez mert ez nem vezet sehova.Amerikanizálják ezt is mint tette a Konami a SH4 el???!!!!Bár vannak jó akció játékok ,de azok annak is indultak.A FF7 az maradjon csak RPG!Már az Ehrgeiz is egy nagy rakás xar volt(FF7 pankráció brr...).Remélem ezt nem a Final Fantasy 7 Cart al folytatják.... :ejj:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Bruce

Final Fantasy 7 Cart... még csak most játszok a 7-tel, de ettõl a címtõl még a hátamon is oda-vissza cikázott a hideg!
Before Crisis: nem rossz 5let, de ha csak mobilra jön, akkor sajna úgy néz ki lemaradok róla...
Advent Children (mer' az Advent Rising cím szerintem is azt takarja, csak a cikk írója nem volt vele tisztában... szvsz :) ): ez is jó 5let lehet, ha nem xarják el, akkor bizti megszerzem.
De könyörgöm, akciójáték? Szerintem sürgõsen kellene egy jó orvos, hogy kikúrálja az ötletgazdát a kóros hülyeséggel kombinált, ragályos nyereségvágyból fakadó heveny kultuszcséplésbõl! Ahhoz, hogy ez sikerüljön 1000 % felett kéne teljesíteni, és bár minden tiszteletem a Square-é, de azért ennyit még belõlük sem nézek ki!
Na jó, lehiggadtam... azért majd utánanézek, bár nem sok jót sejtek...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Feldin

Quote from: ItachiMost erre mit mondjak?A Sqaure -Enix bizony Isten vágja maga alatt a fát.A Before Crisis egy jó ötlet.(Reno rulez)De mia fészkes frnacért kell még "akciódúsabbá" tenni egy RPG t???!!!!Nem volt nekik elég a FFX-2 bukása???!!!Most egy eddig Istenként magasztalt érintetlen címet akarnak a porba húzni????!!!!Térjenek már vissza a jó RPG k hez mert ez nem vezet sehova.Amerikanizálják ezt is mint tette a Konami a SH4 el???!!!!Bár vannak jó akció játékok ,de azok annak is indultak.A FF7 az maradjon csak RPG!Már az Ehrgeiz is egy nagy rakás xar volt(FF7 pankráció brr...).Remélem ezt nem a Final Fantasy 7 Cart al folytatják.... :ejj:
Van egy rossz hírem Itachi.
A játékvásárlók nagy része amcsi******************* és nekik tudod mi kell...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Feldin, ebben azért nincs igazad. A japán vásárlók aránya is elég nagy, ha nem nagyobb, mint az amcsiké.

Lord AO

Quote from: ShadowolfA játékstílus meghatározásától óvatosan eltekintõ Square sejtetni engedte, hogy a Vincent Valentine fõszereplésével (marha jó hogy egy, az eredeti játékban rejtett kari lesz a fõszereplõ :rolleyes: ) 2005-ben debütáló játék egy kicsit eltávolodik az RPG-k világától, és akcióorientáltabb (a látott képek alapján, én csak akcióra tippelek) lesz a sorozat eddigi részeihez képest.
QuoteA VIII.-nál akciódúsabb?! Vazze, az már Diablo klón. :(

Lord AO

Akciódúsabb a VIII.-nál!? Vazze az már Diablo klón. :(

Itachi

Quote from: FeldinVan egy rossz hírem Itachi.
A játékvásárlók nagy része amcsi******************* és nekik tudod mi kell...
Az valóban az igaz ,hogy sok az amcsi, de nem ez az oka.Eccerûen az ,hogy a japánok kinyalják az amik rohadt seggét, és még örülnek annak ,hogy megtehetik.Az amik nak már ez persze természetes.Persze az a jó hogy egyre többen utálják a suttyó amikat de azok se japánok.Ami megnyugtat, hogy azért a japánok se tudjak teljesen megtagadni magukat még az amcsik kedvéért sem.Szóval a remény még nem halt meg. :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Feldin

Quote from: TriviFeldin, ebben azért nincs igazad. A japán vásárlók aránya is elég nagy, ha nem nagyobb, mint az amcsiké.
Igaz. Erõs volt. De van behatás...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: FeldinDe van behatás...
Ez már igaz, ráadásul nem is kicsi behatás...

Bruce

Quote from: ItachiSzóval a remény még nem halt meg. :rolleyes:
Nem, csak már a nyakán a kötél, és arra vár, hogy vége legyen a dobpergésnek...
Ne értsetek félre, azért én még mindig bízom a Square tehetségében :)

Bruce

Tesómtól érdekes dolgot hallottam, mely a PSX-es Sqaresoft játékok egy részét jellemzi. Valahol azt olvasta, hogy egyes játkékok legjobb cuccait nem az adott játék rejti! Csak az a gáz, hogy konkrét példára ugyanúgy nem emlékezett, ahogy az oldalra, ahol olvasta... hiába, nem egy nagy gép-mágus, és ráadásul a koleszában olyan vacak gépek vannak, hogy az is csoda ha betölti az Explorert... Csak arra lennék kíváncsi, hogy errõl más is hallott-e? Ja, hogy mirõl is van szó: például (ezt sak így hasraütésbõl, mert mint említettem konkrét példa nem áll rendelkezésre...) Final Fantasy 7-ben eljutok valameddig. Final Fantasy 8-ban is eljutok valameddig. A mentéseket egy memóriakártyán tárolom, és valamit megbuherálva a töltésnél egy új mittudomént, mondjuk fegyvert kapunk... (asszem pont fegyverrõl olvasott...) Ismerõs ez valakinek?

Squall

Quote from: BruceAdvent Children (mer' az Advent Rising cím szerintem is azt takarja, csak a cikk írója nem volt vele tisztában... szvsz :) ): ez is jó 5let lehet, ha nem xarják el, akkor bizti megszerzem.
De könyörgöm, akciójáték? Szerintem sürgõsen kellene egy jó orvos, hogy kikúrálja az ötletgazdát a kóros hülyeséggel kombinált, ragályos nyereségvágyból fakadó heveny kultuszcséplésbõl! Ahhoz, hogy ez sikerüljön 1000 % felett kéne teljesíteni, és bár minden tiszteletem a Square-é, de azért ennyit még belõlük sem nézek ki!
Na jó, lehiggadtam... azért majd utánanézek, bár nem sok jót sejtek...

A félreértések elkerülése végett...az Advent Rising egy külön játék, ami nem FF, az Advent Children pedig egy film...ráadásul nagyon ott van...
A Cannes-i filmfesztiválon is aratott, a Mexicoi akármin is aratott, meg a Tokyo-i szintén nemtom min ugyancsak aratott...
Az igaz, hogy csak egy részt nyomtak le belõle mindenhol, és nem jelöltették semmire, de mindenkinek pozitív véleménye volt róla... :hopp:
Egy valami bass*a a csõröm a Squaresoft-ban...mért kellett az Enix-el egyesülnie? Így a sok büdös amcsi belepfázik mindenbe, a japánok meg nem is az hogy hagyják magukat, hanem egyszerüen a sok amcsi átbass*a a fejüket...
Ha nem figyelnek, akkor a Square (fáj kimondani), de amerikai irányítás alá kerül, mert a sok pénzéhes csaló ráteszi a mancsát, kiszed belõle annyit amennyit csak tud, aztán eldobja...na ezt nagyon nem akarom...

Squaresoft Forever  :whoah:  :whoah:  :whoah:
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...