Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Cobra

a minõségrõl még nem tudok nyilatkozni, fõleg mivel az Axelero fórumán írták, hogy még be kell kötni a központban valami kicserélt kártyát, csak utána lesz 100%-os az elérés, + állítólag a kábelmodemt is ki fogják cserélni egy újabb verzióra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Itt a chello-n még nincs meg az emelés. Valszleg betartják a dec 1.-et. :(
Viszont mostanában elég gyakran szenved a DNS szerverük. Minden más megy, de a DNS halott. :ejj: Még szerencse, hogy felírtam a szerver IP címét :D

Pirula

Quote from: ShiroiCsoportkép legyen, vagy mindenki összevissza a pólón?
És milyen legyen a témája? Addig én sem írok listát, amíg ezt meg nem beszéljük, mert nincs értelme minden eszünkbe jutó szereplõt felsorolni. Tehát: téma/hangulat? Csak poénos animékbõl, vagy jöhet komolyabb? Vígjáték mellé nem raknék Neon Genesis Evangelion-t vagy Kimi Ga Nozomu Eien-t, akkor inkább külön póló. Benne lennék olyanban is, ahol csak párok vannak - Setsuna és Sara (Angel Sanctuary), Pai és Yakumo (3x3 Eyes), Belldandy és Keiichi (Oh! My Goddess), Shuuji és Chise (Saikano - ez lehetõleg a hátra kerüljön, hogy ne lássam meg egykönnyen, mert akkor /me commits suicide...)...

Engem is érdekelne a póló.

Meg lehetne azt oldani hogy az elején legyen poénos/nénis (mondjuk FMP), a hátulján meg valami szigorúbb (Hellsing). Vagy fordítva. Vagy csináljunk kapucnis fürdõköpenyt, annak elég nagy a felülete hogy mindenki ötlete rákerüljön.

.Attila

Az ilyen vegyes megoldást én személy szerint nem pártolom, akkor inkább 2 pólót nyomjunk ;)

Fazék

Quote from: TriviAz ilyen vegyes megoldást én személy szerint nem pártolom, akkor inkább 2 pólót nyomjunk ;)
én benne vagyok a nem vegyes pólóban is, csak akkor légyszi ne Chobits-szerû legyen, inkább valami vidámabb belevaló csaj kerüljön az elejére a pólónak. (tetszik a Chobits csajos is, csak nem hordanám - bocsi)

Moha

Na errõl beszéltem, hogy nem tudunk megyegyezni. Nyilván mindenkinek más elképzelése lenne egy pólóra...

.Attila

Leragadtál a Chobits-nál :_piszka:
Vidám? Hát Azumanga-ból csomóan bekerülhetnének, Tomo, Chiyo, Osaka, (Sakaki pont nem a boldog karakter volt sajna) :(
Ryoko is mehetne a Tenchi Muyo-ból, Lina a Slayersbõl, Ranma-ból rakat karakter van, Love Hina etc. lehetne még sorolni :)
Én spec. a lány Ranma-t, bár a fiú is jó, Shampoo jöhetne, P-chan rajta lehetne (tényleg, nem akar vki egy tiszta Ranma pólót? :D), Naru, Chiyo-chan...
Most jut eszembe, állatos is jó lehetne, bár nem elsõ pólónak :) Ein (CB-bõl), Azumangaból a szürke macska + a kutya (nevét elfelejtettem...), Tamago-chan a LH-ból, Kuroneko a Trigunból :) Bár ezekrõl képet szerezni...

Pirula

Quote from: TriviAz ilyen vegyes megoldást én személy szerint nem pártolom, akkor inkább 2 pólót nyomjunk ;)

A végén még konkurencia leszünk Tomcatnek. :D

Quote from: ShiroiCsoportkép legyen, vagy mindenki összevissza a pólón? stb. stb. stb.

Namármost én nem tudom hogy mennyi meló összehozni egy ilyen mintát meg nem akarok én pluszmunkát csinálni neked, de szerintem úgy is meg lehetne csinálni, hogy feldobsz néhány lehetséges képet valahova. Azokat meg meg lehetne nézni aztán szavazni rájuk. Vélemény?

Fazék

Quote from: TriviLeragadtál a Chobits-nál :_piszka:
Vidám? Hát Azumanga-ból csomóan bekerülhetnének, Tomo, Chiyo, Osaka, (Sakaki pont nem a boldog karakter volt sajna) :(
Ryoko is mehetne a Tenchi Muyo-ból, Lina a Slayersbõl, Ranma-ból rakat karakter van, Love Hina etc. lehetne még sorolni :)
Én spec. a lány Ranma-t, bár a fiú is jó, Shampoo jöhetne, P-chan rajta lehetne (tényleg, nem akar vki egy tiszta Ranma pólót? :D), Naru, Chiyo-chan...
Most jut eszembe, állatos is jó lehetne, bár nem elsõ pólónak :) Ein (CB-bõl), Azumangaból a szürke macska + a kutya (nevét elfelejtettem...), Tamago-chan a LH-ból, Kuroneko a Trigunból :) Bár ezekrõl képet szerezni...
méé kee engem mindig böködni? :beken:
amúgy egy Ryoko nagyon jó ötletnek tûnik számomra :hopp:
állatoson kb pont ezeken már én is elgondolkodtam, de ugyanígy egy esetleges második pólóra halasztottam az ötleteket :)

Moha

Quote from: PirulaA végén még konkurencia leszünk Tomcatnek. :D
Ha meg tudunk valaha is egyezni... :D
Quote from: TriviAzumangaból a szürke macska + a kutya (nevét elfelejtettem...)
Tadakichi-san volt a neve. Amúgy csupa állatos póló egy kicsit fura ötlet.

Bruce

Quote from: ShiroiArra gondolsz, hogy kész mintát mutassak? Mert akkor: haaahahahahahaha... nem értek én ehhez (egyelõre)! De szerintem nem lehet túl nehéz, és ha senki nem vállalkozik majd rá, akkor megcsinálom én - de ezt ne vegyétek ajánlatnak!  :ejnye:
Már késõ, annak vettük  :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Damnatus

Hali!

Akkor aki eddig szeretne pólót biztosan:
Bruce
Feldin
Meske
Noki
Damnatus
Pirula
Blimp
Trivi
Shiroi

tervek, hogy mit ábrázoljon a póló:
Noki - Chii
csoportkép, de kikkel?

Marfy

Csoportképet nem tudok csinálni sajna mert ahhoz az egészet meg kellene rajzolni és rajzolni nem tudok egy kis Photoshop pedig nem elég, sajnálom :(.

Feldin

Quote from: DamnatusHali!

Akkor aki eddig szeretne pólót biztosan:
Bruce
Feldin
Meske
Noki
Damnatus

tervek, hogy mit ábrázoljon a póló:
Noki - Chii
Meg lesz még Tomo!
Noki, keresek! Otthon átnézem a képgalériám.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: ShiroiAkkor mindenki írjon be néhány animét, hogy miket látna szívesen viszont, és amikbõl a legtöbb van, azok lesznek? Gondolom rajtam kívül nem sokan akarnak majd pl. Berserk-et... :rolleyes:
AZUMANGA!!!!!
Gyertek támogatni!!!!!
Trivi!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: Blimpén benne vagyok a nem vegyes pólóban is, csak akkor légyszi ne Chobits-szerû legyen, inkább valami vidámabb belevaló csaj kerüljön az elejére a pólónak. (tetszik a Chobits csajos is, csak nem hordanám - bocsi)
Tomo chan? ;)
Na jó, hétfõig nem írom be többet :)

topok:

Feldin

Quote from: TriviLeragadtál a Chobits-nál :_piszka:
És Menchi!

topok:

Pirula

Quote from: ShiroiA fene...ezt hogy úszom most meg... :rolleyes:

Sehogy....a család...sohasem felejt Shiroi.  :lazza: :)

Azért majd próbálkozok én is hátha megszáll a Photoshop szelleme és tudok kezdeni valamit vele. Vagy találok olyan kész képet ami jó lenne.

Hogyan lenne egyébként a kivitelezés? Szitanyomás, vagy valami más?

Feldin

Quote from: PirulaSehogy....a család...sohasem felejt Shiroi.  :lazza: :)

Azért majd próbálkozok én is hátha megszáll a Photoshop szelleme és tudok kezdeni valamit vele. Vagy találok olyan kész képet ami jó lenne.

Hogyan lenne egyébként a kivitelezés? Szitanyomás, vagy valami más?
Most vettem ki egy 5 centi vastag GIMP könyvet, és most viszem haza a GIMPet szóval pár éven belül lehet hogy én is tudok segíteni. :D

topok:

Marfy

Itt van két kép inkább ezt pólóra nem tenném de poénnak elmegy.
1
2

Feldin

Haláli! Az 1 különösen tetszik :)

topok:

Bruce

hehe :D jók, bár igazad volt abban hogy sajnos télleg csak poénnak jók. A hétvégén én is megpróbálok összeütni valamit odahaza. Ki is szerepeljen rajta... mondjuk... Alucardosat még senki nem csinált, ugye? Na majd én (Alucard :whoah:  :lazza: )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pirula

Quote from: FeldinMost vettem ki egy 5 centi vastag GIMP könyvet, és most viszem haza a GIMPet szóval pár éven belül lehet hogy én is tudok segíteni. :D

Én ráérek, évek múlva is szándékozom pólót hordani.  :)

Quote from: NokiItt van két kép inkább ezt pólóra nem tenném de poénnak elmegy.

:cool:

Quote from: BruceKi is szerepeljen rajta... mondjuk... Alucardosat még senki nem csinált, ugye? Na majd én (Alucard :whoah: :lazza:)

Igen! :whoah:

Moha

Quote from: Noki2
:lol: :lul: A kép címe: egy átlagos usteam-es otaku... :D (- Könyörgök, csak még egy részt!!!)

Dragon

Lassan szükség lesz egy külön "Personality Test" topicra  :rotflol:
ennyi quizt egyszerre lenyomni már nem egészséges  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

.Attila

Ez a sok img nem fog tetszeni a moderátor bácsinak :_piszka: ;)

Shadowolf

Quote from: ShiroiÉn is ettõl tartok. De nem akartam új topic-ot, ha mást nem érdekel rajtam kívül. Ha gond, akkor törlöm a postot vagy nyitok egy új topic-ot (igény esetén).

Mondjuk mi lenne ha linkelnéd a képeket ahelyett, hogy img-ként rakod õket be? :rolleyes: (ja és ha ennyi szöveget írsz akkor ha lehet használj kisebb betûméretet, hogy ne tegye ki a hsz-od a fél oldalt...)

.Attila

Szövegmérettel nincs gond szerintem, sõt... ha kisebbek lennének a betûk, akkor meg olvasni lenne nehéz.

Shadowolf

Quote from: ShiroiNála van a pont! És akkor oda mehet minden (kép+eredeti szövegméret), nem igaz? Csináljam?

Már átszerkesztettem...(háromnegyed órás munka :rolleyes: )
Miért nem lehet eccerûen belinkelni a dolgokat? Miért kell minden áron a nyamvadt képet is postolni?

Edit: szívesen, de soha többet nem akarok egy ekkora hsz-t látni. És ez nem csak rád vonatkozik...

Xaga

Csak 1 megjegyzés: A képek linkjénél át kéne írni az ftp-t http-re!