Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

En Sting: I've been watching you remake-jetol fogtam padlot: valami nyalas csajszihang enekelte, hogy I've been miiiissiiing youuuu. Boa.
Vangelis: China es Bladerunner kivalo, ajanlani tudom mindenkinek.
Erdekes, John Williams zeneje onmagaban nem fogott meg annyira. Filmmel egyutt annal inkabb! /ismerosomnek a birodalmi indulot megcsinaltam mobilhangnak par eve  :hehe: /
Ja! Mult evben voltam Bremaban korusversenyen, es a megnyiton a zenekar a Csillagok haboruja zenejet jatszotta!!!  :hopp:  Ugy meglepodtem, hogy csak na!
Magyar egyuttesektol menekulok. En meg eletemben nem hallottam magyarul olyat, amire azt mondtam volna, hogy na ez aztan!
Ahogy a postokat elnezegetem, ideje megint korulneznem... Hatha...  :wtf:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Quote from: DjinnLORD  :whoah:

És mi is az a LORD? :)
Mesélj róluk egy kicsit :)
Amugy lehet, hogy találtam egy érdekes punkbandát, akiknek a szövege nagyon jó :) Majd ha végighallgattam az albumukat, akkor közlöm az adataikat itt :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: KvikvegEn meg eletemben nem hallottam magyarul olyat, amire azt mondtam volna, hogy na ez aztan!

Én igen: Fekete Sereg

habár, ha még egy albumot kiadnának, szerintem már nem nyújtana semmi újat, mert az egy szál albumon ami van, azon is eléggé egykaptafás számok vannak
de tény, hogy azok nagyon tetszettek, talán épp elég is volt ennyi belõlük
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Djinn

Quote from: BaldyÉs mi is az a LORD? :)
Mesélj róluk egy kicsit :)

Hát a Vándor címû számukat mindenki ismeri. Csak az a baj, hogy itt többnyire meg is állt a dolog.

http://gportal.hu/portal/hangvilla/

Nagy hirtelen csak ezt találtam. Az oldal ajánlóban van egy link (Lord együttes e-füzete), ahol van infó.

Egyébként én sem vagyok oda  a magyar elõadókért de azért vannak kivételek  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Pirula

Quote from: bpka000Én igen: Fekete Sereg
habár, ha még egy albumot kiadnának, szerintem már nem nyújtana semmi újat, mert az egy szál albumon ami van, azon is eléggé egykaptafás számok vannak
Lemezen még nem hallottam õket, de pár koncertjükre csak sikerült odakeverednem. Olyan jó hõsies. Az meg hogy kardokkal, láncingben rohangálnak a színpadon hol megmosolyogtat (ilyenkor józan vagyok), hol meg heroikus hangulatba kerget (mondjuk némi borocska után).  :)

Baldy

Quote from: bpka000Én igen: Fekete Sereg

Hmmm...
Jut még eszembe, hogy jó volt nagyon a Queen szerintem. Õk messze menõkig nem egy kaptafára nyomták az egészet. Le a kalappal elõttük. Ja és sose felejtsük el tõlük: Ví vil ví vil rak ju! :whoah:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyHmmm...
Jut még eszembe, hogy jó volt nagyon a Queen szerintem. Õk messze menõkig nem egy kaptafára nyomták az egészet. Le a kalappal elõttük. Ja és sose felejtsük el tõlük: Ví vil ví vil rak ju! :woah:
Egyetértek!! Queen    :kiraly:

Baldy

Quote from: DjinnEgyetértek!! Queen    :kiraly:

Nagyon helyes :D

Amugy jut eszembe: Én ezt az email cimet szeretném magamnak megcsináltatni: baldy@bammeg.hu Lehetséges ez valahol? :D

Dragon

Quote from: BaldyAmugy jut eszembe: Én ezt az email cimet szeretném magamnak megcsináltatni: baldy@bammeg.hu Lehetséges ez valahol? :D
Én nem értelek titeket, engem pl. sokkal inkább érdekel, hogy csak az legyen a postaládámban, amit ott akarok találni, illetve, hogy ne kelljen hetente törölgetnem a tártúllépés miatt, meghogy ne kelljen száz darabra szabdalt mail-ekben elküldeni, amit akarok, mintsemhogy hangzatos címem legyen.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Baldy

Quote from: bpka000Én nem értelek titeket, engem pl. sokkal inkább érdekel, hogy csak az legyen a postaládámban, amit ott akarok találni, illetve, hogy ne kelljen hetente törölgetnem a tártúllépés miatt, meghogy ne kelljen száz darabra szabdalt mail-ekben elküldeni, amit akarok, mintsemhogy hangzatos címem legyen.

Tudod vannak olyan emberek, akik ezzel is szeretik az egyediségüket vagy az egyéniségüket kifejezni :)

Dragon

Quote from: BaldyTudod vannak olyan emberek, akik ezzel is szeretik az egyediségüket vagy az egyéniségüket kifejezni :)

Quote from: Brian ÉleteBrian: Ti mind egyéniségek vagytok!
tömeg: Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
Brian: Ti mind különbözõek vagytok!
tömeg: Mi mind különbözõek vagyunk!
egy ember a tömegbõl: Én nem.
:lol:

Djinn

Quote from: bpka000:lol:
Ennek kövezés lesz a vége  :rotflol:

Dragon

Quote from: DjinnEnnek kövezés lesz a vége  :rotflol:
Á, amilyen rohadt szemét mázlista vagyok, megúszom egy keresztrefeszítéssel.

Djinn

Quote from: bpka000Á, amilyen rohadt szemét mázlista vagyok, megúszom egy keresztrefeszítéssel.

Bal oldalt sorakozz! Fejenként egy kereszt.  ;)

.Attila

Quote from: TurboKDeep Purple-t
Hehe... pont, amikor olvasom, aközben megy a Speed King :)
Tessék megnézni a FLCL - Shameless Rock Video.amv-t! ;)
Quote from: katz38 post az elsõ napon. Djinn-nek aztán van beszélõkéje :lol: Még 1-2 nap és letaszítod Trivit a trónról ;)
Nem ma kezdte, de az tény, hogy rengeteget postolt, legalább húszat :)
QuoteMindig az eredeti a legjobb...
Nagyrészt igaz, de van kivétel, és, habár szégyellem magam miatta, de pont a Queen-nél: Pont a "We will rock you" -> a Five-os feldolgozás szerintem jobb, pedig az eredeti ismertem elõször, nem vagyok Five rajongó, de mégis az jön be jobban...

.Attila

Quote from: katz38 post az elsõ napon. Djinn-nek aztán van beszélõkéje :lol: Még 1-2 nap és letaszítod Trivit a trónról ;)
Nem ma kezdte, de az tény, hogy rengeteget postolt, legalább húszat :)
QuoteMindig az eredeti a legjobb...
Nagyrészt igaz, de van kivétel, és, habár szégyellem magam miatta, de pont a Queen-nél: Pont a "We will rock you" -> a Five-os feldolgozás szerintem jobb, pedig az eredeti ismertem elõször, nem vagyok Five rajongó, de mégis az jön be jobban...

Djinn

:eek: Azt nem hiszem.
Igazából most már majd 1 hónapja beteg vagyok. Most még 'betegszabin' itthon (mintah egyébként nem itthon dolgoznék  :rolleyes: ).
De már nem húzhatom tovább. Szóval nem kell félni. Ez csak a kezdeti lekesedés. Bocs, ha pofátlan voltam (megint)  :beken:

.Attila

Jöjjön hát a következõ idézet, ahogy ígértem:

"Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!..."

Szó szerinti idézet egy nagy költõtõl, ne tessék belepiszkálni moderátor bácsik!
Megfejtés után az egész verset berakom, nagyon jó :)

Djinn

Quote from: TriviJöjjön hát a következõ idézet, ahogy ígértem:

"Foglalod a kurvanyádat,

Szó szerinti idézet egy nagy költõtõl, ne tessék belepiszkálni moderátor bácsik!
Petõfi Sándor bácsi lenne?   :rolleyes:

Pirula

Quote from: TriviJöjjön hát a következõ idézet, ahogy ígértem:

"Foglalod a kurvanyádat,

Éééén tudom, tudom, toudoooom!!!! :majdkiesikapadbólúgyjelentkezik:
Ide Írjam vagy PM?

edit: Ááá... lekéstem.

Djinn

Quote from: PirulaÉééén tudom, tudom, toudoooom!!!! :majdkiesikapadbólúgyjelentkezik:
Ide Írjam vagy PM?

edit: Ááá... lekéstem.

Bocs. Tudom, sok a duma  :eeek:

.Attila

Hehe, látom ezt már többen ismerik :)
Itt van hát az egész vers. fenomenális szerintem:

Foglalod a kurvanyádat

Mit nem beszél az a német,
Az istennyila ütné meg!
Azt követeli a svábság:
Fizessük az adósságát.

Ha csináltad, fizesd is ki,
Ha a nyelved öltöd is ki,
Ha meggebedsz is beléje,
Ebugatta himpellére!...

Ha pediglen nem fizetünk,
Aszondja, hogy jaj minekünk,
Háborút küld a magyarra,
Országunkat elfoglalja.

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekünk õk izennek,
Kik egy nyúlra heten mennek.

Lassan, német, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bõrödbe',
Majd kihúzunk mi belõle!

Itt voltatok csókolózni,
Mostan jöttök hadakozni?
Jól van hát, jól van, jõjetek,
Majd elválik, ki bánja meg.

Azt a jó tanácsot adom,
Jõjetek nagy falábakon,
Hogy hosszúkat léphessetek,
Mert megkergetünk bennetek.

Fegyverre nem is méltatunk,
Mint a kutyát, kibotozunk,
Úgy kiverünk, jobban se' kell,
Még a pipánk sem alszik el!

Pirula

Quote from: DjinnBocs. Tudom, sok a duma  :eeek:
Segond. A fórum erre való. A lassúak elhullanak. :D
De akkor jöhet a következõ feladvány:
(Nem lírai mûrõl van szó, annyit segítek.)

"Ott van a kisírtet a ganyénál!"

Na, ki lesz az elsõ? :p

katz

Quote from: PirulaSegond. A fórum erre való. A lassúak elhullanak. :D
De akkor jöhet a következõ feladvány:
(Nem lírai mûrõl van szó, annyit segítek.)

"Ott van a kisírtet a ganyénál!"

Na, ki lesz az elsõ? :p
Hogy téded idézzelek  :)
Quote from: PirulaÉééén tudom, tudom, toudoooom!!!! :majdkiesikapadbólúgyjelentkezik:
Ide Írjam vagy PM?

Pirula

Ez az információ érdemes arra hogy megoszd a nagyközönséggel, jöhet ide!  :)

katz

Az indul a bakterház végén hangzik el ez a mondat

Pirula

Quote from: katzAz indul a bakterház végén hangzik el ez a mondat
Bingo! Tied a piros hangszóró! :appl:

katz

Quote from: PirulaBingo! Tied a piros hangszóró! :appl:
:lol:

Akkor most én jövök. Ez könnyû lesz. Szerintem.
"Egy ember halála tragédia,
millióké csupán statisztika!"

Djinn

Quote from: katz:lol:

Akkor most én jövök. Ez könnyû lesz. Szerintem.
"Egy ember halála tragédia,
millióké csupán statisztika!"

Mao Ce-tung ?

katz

Quote from: DjinnHát köszönöm.
Lenne egy kérdésem (komolyan):
Ez most rossz dolog? ( Mivel ez az elsõ esetem a forumozásra, foggalmam sincs) Úgy értem nem illik vagy mi (mármint sokat írni)? Most kicsit megzavarodtam  :confused:
Vagy csak udvariasak vagytok?  :rolleyes:
Csak viccelünk :)
A te irásaidat élmény olvasni, pláne amikor lányos zavarodban írsz :lol:
Mielõtt úgy gondolnád sokat postolsz, nézd meg Trivi mennyit írt már eddig :rolleyes: