Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Marfy

Magyarul lécci :D.

Xipe

Quote from: BaldyYour forgot to put some english words in your sentence :)
Franciául meg inkább ne irj Xipe, mert az egy undoritó nyelv :D

oui, le Français est une langue répugnante.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipeoui, le Français est une langue répugnante.
Hogy phr0zent idézzem: BLAAAAAAAAAAAAAAAAAARG!!!!!

Xipe

Quote from: PirulaIch habe von dorther gekommen!  :__devil:

ich arbeite dort.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: PirulaIch habe von dorther gekommen!  :__devil:
Ich bin gekommen :bsd: ;)

Baldy

Na ha már külföldiül karattyoltok, akkor halljak valakitõl egy kis japánkodást! :) Az biztos menni fog :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNa ha már külföldiül karattyoltok, akkor halljak valakitõl egy kis japánkodást! :) Az biztos menni fog :D

domo arigato Mr. Roboto
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: TriviIch bin gekommen :bsd: ;)
Ááááá! És mennyire igazad van!
Régen volt már az a nyelvvizsga.

Baldy

Quote from: Xipedomo arigato Mr. Roboto

Jujj de ismerõs ez!
Mibõl van? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyJujj de ismerõs ez!
Mibõl van? :D

egy 70-es vagy 80-as evekbeli szambol van.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipejol van, ha nem tunt volna fel nem ekezetekkel irok.
Pedig nem ám mindegy, hogy fókabél, vagy fõkábel. :D

És légyszi, valami emberi nyelven írogassatok! Ha már idegen nyelv, akkor inkább japánul, azt legalább szivesen megnézem a szótárban! :) Vagy angolul. Szerintem itt a magyar után azt értik a legtöbben.

Kvikveg

Quote from: XipeBaldy, hogy te mennyire gonosz vagy.
szerencsetlen verebemnek odadobnad Nokit?
ezt megis hogy gondoltad?
Hihi, en eloszorre /na hol vannak az ekezeteim/ verébnek értelmeztem... :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: NokiDe gonosz vagy  :__devil:  engem dobnál oda a vérebeknek :).

??? Dehogyis. Ez nem ellened szól. Bárkit odadobnék. :)

Shadowolf

Quote from: Rounin??? Dehogyis. Ez nem ellened szól. Bárkit odadobnék. :)

Ennyit a lovagiasságról. :D

Rounin

Quote from: ShadowolfEnnyit a lovagiasságról. :D

Nevem Rounin :P Egy rónin megteheti :P Lovagiasság hölgyekkel szemben áll. Többiek nem érnek annyit. Ghihihihihi :D

Baldy

Quote from: RouninNevem Rounin :P Egy rónin megteheti :P Lovagiasság hölgyekkel szemben áll. Többiek nem érnek annyit. Ghihihihihi :D

No comment, de ezt még megbeszéljük szerintem Rounin élõben is  :bsd:

Moha: azzal én is egyetértek, hogy a legtöbben biztos értenek itt angolul, bár én abból az egyszerû gondolatsorból hozom ezt ki, hogy az összes anime angol felirattal van, és igy mindenki rá van kényszeritve arra, hogy tudjon angolul :)

Marfy

Quote from: Baldymindenki rá van kényszeritve arra, hogy tudjon angolul :)
Én még sem tudok még az alapfokú nyelvizsgám sem sikerült tavaly :lol:.
Már nagyon szeretnék középfokút tenni de egyenlõre se pénzem se idõm.

Baldy

Quote from: NokiÉn még sem tudok még az alapfokú nyelvizsgám sem sikerült tavaly :lol:.

Küldjek egy kis segédanyagot, ami sokat segithet a tanulásban?

Marfy

Quote from: BaldyKüldjek egy kis segédanyagot, ami sokat segithet a tanulásban?
Köszi!
Szívesen elfogadom :).

Baldy

Quote from: NokiKöszi!
Szívesen elfogadom :).

Rendben, akkor hétvégén bescannelem, és elküldöm majd neked vagy felrakom netre

Marfy

Quote from: BaldyRendben, akkor hétvégén bescannelem, és elküldöm majd neked vagy felrakom netre
Örök hálám  :merci: .

Baldy

Quote from: NokiÖrök hálám  :merci: .

Szivesen, máskor is :)
Majd behajtom rajtad :D

Amugy ha kell másnak is, szóljon nyugodtan!

Xipe

Quote from: NokiÉn még sem tudok még az alapfokú nyelvizsgám sem sikerült tavaly :lol:.

En korepetalok angolbol ha erdekel.
sot emellett olcso is vagyok.
_(๏̯͡๏)_

katz

Itt egy hasznos oldal nyelvvizsga felkészüléshez. Elsõsorban német, de rajta némi angol cucc is.

Marfy

Quote from: katzItt egy hasznos oldal nyelvvizsga felkészüléshez. Elsõsorban német, de rajta némi angol cucc is.
Kösz majd szétnézek rajta.
Xipe: Gondolom pesti vagy ugye, sajnos én meg nem és még csak a környéken sem lakom hogy felmehessek azért köszi hogy így felajánlod magad :).

Baldy

Quote from: XipeEn korepetalok angolbol ha erdekel.
sot emellett olcso is vagyok.

Angol korrepetálás szempontjából olcsó, vagy ugy nagy általánosságban?  :bsd:
Amugy szerintem nálam olcsóbb nem lehetsz, ingyér tanitok :D
Csak ha jól tudom, Noki nem pesti gyermek, és órákat nem szoktam utazni 2-3 óra korrepetálásért :) Sorry Noki :):):)

Xipe

Quote from: BaldyAngol korrepetálás szempontjából olcsó, vagy ugy nagy általánosságban?  :bsd:
Amugy szerintem nálam olcsóbb nem lehetsz, ingyér tanitok :D
Csak ha jól tudom, Noki nem pesti gyermek, és órákat nem szoktam utazni 2-3 óra korrepetálásért :) Sorry Noki :):):)

csak ugy altalanossagban.
miert?
felkeltettem erdeklodesedet?

max gepes cuccokra szoktam kolteni.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: BaldySzivesen, máskor is :)
Majd behajtom rajtad :D

Amugy ha kell másnak is, szóljon nyugodtan!

Szólok! Bár túl sok szükségem nincs rá, de hátha tanulok újat :)

EDIT:

Xipe: vigyázz az ilyen kijelentésekkel, ki tudja kit/mit szabadítasz magadra :bsd: Én nem hangoztatnám, hogy olcsó vagyok :p :D

Xipe

Quote from: RouninSzólok! Bár túl sok szükségem nincs rá, de hátha tanulok újat :)

EDIT:

Xipe: vigyázz az ilyen kijelentésekkel, ki tudja kit/mit szabadítasz magadra :bsd: Én nem hangoztatnám, hogy olcsó vagyok :p :D

probalkozni azert lehet nem?
az lenne a legjobb ha valami kedvs aranyos animet szerete lany jelentkezne.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeprobalkozni azert lehet nem?
az lenne a legjobb ha valami kedvs aranyos animet szerete lany jelentkezne.

Ghihh...valószínûbb, hogy Baldy-kaliberû egyed fog jelentkezni (elvégre õ érdeklõdött nagyon ;) )