Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DjinnSzegény. Elég rossz sorsod lehetett eddig ilyentéren :rotflol:
Hát ha bálba megyek (ami még egyszer sem fordult elõ  :eeek: ), akkor lehet, hogy egy hangyányit tovább tart..
Most komolyan: Vasalás(opcionális), fogmosás, zuhany, öltözködés, fésülködés. Ez megvan 10 perc alatt (ugye ha nem báli ruhát kell vasalni  :rolleyes: )
Nem kell túldrámázni a dolgot   :p

hat igen Djinn, eddig mondom a 40 perc  leggyrsabb ami valaha volt,de volt mar akire 3 orat kellett varnom.

ebben a divat dologban egyetertek veled maximalisan.
az emberek manapsag nem magukat akarjak eladni masoknak,hanem azt hogy mennyit tudnak kolteni egy zoknira.

jo, az en ruhakollekciom kizarolag feketebol all kiveve a bakancsomat es nincs mit szinkoordinalnom.
na jo, van egy par szurke zoknim.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Trivi10 perc alatt mindezzel megvagy? Azért túlzásba nem kell esni :rolleyes: Zuhany nélkül még esetleg meg lehet csinálni, de zuhanyozással biztos több, mint 10 perc ;)
Sosem mértem le stopperrel és nem is a pontos idõ volt a lényeg (lehet, hogy 12 vagy 9), hanem, hogy nem minden lány van órákig a fürdõben.  Egyébként mint mondtam nem kell elhinni. És nem is olyan fontos.  :)
Amúgy 5 perc alatt le lehet zuhanyozni.  :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Damnatus

Hali!

1. Egyébként miattunk nem kéne a nõknek öltözködnie! :hehe:
2. A lányok mindíg szépek, ezért szépítkezniük sem kell! (elég, ha tiszták) :hehe:

Djinn

Quote from: DamnatusA lányok mindíg szépek, ezért szépítkezniük sem kell! (elég, ha tiszták) :hehe:
Hát nem hiszem, hogy mindíg szépek, de a festéstõl biztos nem lesznek szebbek (max. amíg le nem jön a smink...) Persze a szépség fogalma is elég tág  :)
De hát ezt nem nekem kell megítélni  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnSosem mértem le stopperrel és nem is a pontos idõ volt a lényeg (lehet, hogy 12 vagy 9), hanem, hogy nem minden lány van órákig a fürdõben.  Egyébként mint mondtam nem kell elhinni. És nem is olyan fontos.  :)
Amúgy 5 perc alatt le lehet zuhanyozni.  :hehe:

Djinn, ha tenyleg elkeszulsz 10 perc alatt, igerem elveszlek felesegul.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: XipeDjinn, ha tenyleg elkeszulsz 10 perc alatt, igerem elveszlek felesegul.
:lol:
Vigyázz, még a végén be kell majd tartanod, amit igértél :rotflol:

Djinn

Quote from: XipeDjinn, ha tenyleg elkeszulsz 10 perc alatt, igerem elveszlek felesegul.
:eeek:  Hát nincsenek nagy igényeid az szent!
Én vigyázznék az ilyen igéretekkel a helyedben, mert egyszer vki szavadon fog  ;)
És utoljára írom le:tényleg elkészülök 10 perc alatt!  És most kihasználhatnám ezt az emberfeletti képességem.  :rolleyes: De mivel nagylelkû vagyok, futni hagylak  :hehe:

Xipe

Quote from: katz:lol:
Vigyázz, még a végén be kell majd tartanod, amit igértél :rotflol:

te, ha elkeszul 10 perc alatt akkor szerintem nem en vagyok az egyetlen.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Djinn:eeek:  Hát nincsenek nagy igényeid az szent!
Én vigyázznék az ilyen igéretekkel a helyedben, mert egyszer vki szavadon fog  ;)
És utoljára írom le:tényleg elkészülök 10 perc alatt!  És most kihasználhatnám ezt az emberfeletti képességem.  :rolleyes: De mivel nagylelkû vagyok, futni hagylak  :hehe:

erre talaltak ki a seppuku-t kedves Djinn.
nem az igenyekrol van szo, hanme arrol,hogy ha mar egy non too festek van mint bor az mar kicsit égõ.
_(๏̯͡๏)_

Animal

Quote from: Xipete, ha elkeszul 10 perc alatt akkor szerintem nem en vagyok az egyetlen.

Ez így van!!!  :)

Djinn

Quote from: Xipeerre talaltak ki a seppuku-t kedves Djinn.
Ezt meg, hogy érted? Inkáb a halál mint ....mi?  :confused:

Xipe

Quote from: AnimalEz így van!!!  :)

de, az elsobbseg az enyem.
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Quote from: DjinnEzt meg, hogy érted? Inkáb a halál mint ....mi?  :confused:

Ej ha, már két kérõd is van?
Ilyen kapósak a gyorsan elkészülõ lányok?

Xipe

Quote from: DjinnEzt meg, hogy érted? Inkáb a halál mint ....mi?  :confused:

dehogy,csak szerintem en man oreg vagyok hozzad.
ezert meghagyom neked becsuletedet es kilepek hodoloid sorabol szende 22 evesen.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: MohaXipe: Te hiányoztál biológia óráról? Az XY kromoszóma az a férfi. Az XX a nõ. :)
Hááát. Tudod van akinek ez mindegy :rotflol:
Bocs Xipe

Azt a 10 percet én is meg(végig)nézném :ad:

Xipe

Quote from: katzHááát. Tudod van akinek ez mindegy :rotflol:
Bocs Xipe

Azt a 10 percet én is meg(végig)nézném :ad:

Katz, remelem tudod halál fia vagy.
szombaton talalkozunk.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipekatz, remelem tudod halál fia vagy.
Igen, tudom. Éppen ezért nem szoktak kötekedni velem az emberek ;)
Quote from: Xipeszombaton talalkozunk.
Jó, majd hozok képet apuciról és majd átadom az üdvözletét neked  :__devil:

Xipe

Quote from: katzIgen, tudom. Éppen ezért nem szoktak kötekedni velem az emberek ;)

Jó, majd hozok képet apuciról és majd átadom az üdvözletét neked  :__devil:

nem felek a haláltol.
multkor is szembeneztem vele es kirohogtem.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipenem felek a haláltol.
Akkor épp ideje, h megismerkedj a 2.0-ás verzióval. Velem :bsd:
Quote from: Xipemultkor is szembeneztem vele es kirohogtem.
Na ja, aztán elfutottál elõle :rolleyes:

Dragon

Quote from: DjinnAz igazi szépség belülrõl jön!! A testi szépség önmabában csak egy ideig hatásos aztán elmúlik a varázsa.... :rolleyes:  Ez igaz nõre, férfira egyaránt!!
Mért mi szép van egy férfiban? Ez az a dolog, amit a nõkben leginkább nem értek. Mit lehet vonzónak találni egy férfiban?

Quote from: Damnatus2. A lányok mindíg szépek, ezért szépítkezniük sem kell! (elég, ha tiszták)
Egyetértünk.
kis szóvicc: Elég, ha Damnatusolnak ? :D

Quote from: Xipejo, az en ruhakollekciom kizarolag feketebol all kiveve a bakancsomat es nincs mit szinkoordinalnom.
na jo, van egy par szurke zoknim.
Nekem még a bakancsom is fekete  :hehe:

Quote from: DamnatusEj ha, már két kérõd is van?
Ilyen kapósak a gyorsan elkészülõ lányok?
Ezt hadd magyarázzam el informatikus módra: ha lassú a taszkváltás, sok a holtidõ, és senki sem szereti a lassú oprendszereket
(a kapcsolódó viccet szerintem ismeritek....)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

nekem meg kek.
na, az is jo.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: bpka000Mért mi szép van egy férfiban? Ez az a dolog, amit a nõkben leginkább nem értek? Mit lehet vonzónak találni egy férfiban?
Hár szerintem a többiek most nagyon irigyelnek. Hogy leginkább ezt nem érted...  :) Mert szerintem a többségnek alapvetõbb gondjai vannak :hehe:
Egyébként nem is kell értened. Örülj neki és kész  ;)

Djinn

Quote from: Xipedehogy,csak szerintem en man oreg vagyok hozzad.
ezert meghagyom neked becsuletedet es kilepek hodoloid sorabol szende 22 evesen.
Fut a gyáva! Fut a gyáva! :hopp:

Xipe

Quote from: DjinnFut a gyáva! Fut a gyáva! :hopp:

nem futok Djinn.
gyere el meetre.
bebizonyitom.
csak remelem mar elmultal minimum 18.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Xipenem futok Djinn.
gyere el meetre.
bebizonyitom.
csak remelem mar elmultal minimum 18.
Nézd meg a profile-ját, és szerintem rájössz, hogy te vagy hátrányban kor tekintetében. ;):D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000Nézd meg a profile-ját, és szerintem rájössz, hogy te vagy hátrányban kor tekintetében. ;):D

az a 3 ev nem ido.
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Quote from: DjinnHár szerintem a többiek most nagyon irigyelnek. Hogy leginkább ezt nem érted...  :) Mert szerintem a többségnek alapvetõbb gondjai vannak :hehe:
Egyébként nem is kell értened. Örülj neki és kész  ;)

:eeek: Mik az alapvetõ gondjaink?

Most igazán nem mondhatod, hogy mi nem akarunk megérteni titeket! Hisz nem is hagyjátok! Bár lehet, hogy ez a varázsotok.

Djinn

Quote from: DamnatusHali!

:eeek: Mik az alapvetõ gondjaink?

Most igazán nem mondhatod, hogy mi nem akarunk megérteni titeket! Hisz nem is hagyjátok! Bár lehet, hogy ez a varázsotok.
Nem, Nem erre gondoltam! Senkit nem akartam kritizálni !!!
Arra gondoltam, hogy mindíg azt hallani, hogy a nõket így nem lehet érten meg úgynem lehet érteni....
Pedig nem is olyan bonyolult. De lehet, hogy csak magamból indulok ki  :rolleyes:
Ha ismernétek sosem mondtátok volna, hogy feminista vagyok:  :eeek:
Szinte mindíg fiúbarátaim voltak. Programozó vagyok, sci-fit, fantasyt olvasok, sz.gépet szerelek és még játszok is vele.  :rotflol:
És ruha helyett hardware cuccokat veszek...
És nem sminkelem magam, () fõleg mikor leviszem a szemetet   :hahaha:
Nem sikoltozom a moziban... :beken:
Inkább nem sorolom tovább...  :hehe:
Ha az autókat is imádnám (meg a cicalányokat  :rolleyes: ), akkor biztosan javasolná valaki az átoperéltatást! És akkor találhatnék egy (nekem) normális lányt. Csak azt ne!   :eek:

katz

Quote from: DjinnHa ismernérek sosem montátok vona, hog feminista vagyok:  :eeek:
Szinte mindíg fiúbarátaim voltak. Programozó vagyok, sci-fit, fantasyt olvasok, sz.gépet szerelek és még játszok is vele.  :rotflol:
És ruha helyett hardware cuccokat veszek...
És nem sminkelem magam, () fõleg mikor leviszem a szemetet   :hahaha:
Nem sikoltozom a moziban... :beken:
Inkább nem sorolom tovább...  :hehe:
Ha az autókat is imádnám (meg a cicalányokat  :rolleyes: ), akkor biztosan javasolná valaki az átoperéltatást!
Frászt. Én akarnálak elvenni feleségül :rolleyes:

Djinn

Quote from: katzFrászt. Én akarnálak elvenni feleségül :rolleyes:
Szóval meg kell "barátkoznom" az autókkal és a cicalányokkal és akkor válogathatok is?  :rotflol: