Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: TriviEgy kép :)
Ez  nagyon szép!  :)
Quote from: TriviJordan is (tessék egy szõke ;)).  :(
De ez nem tetszik. Nekem túl mesterséges. :(

Elõször azt hittem egy sárga autót fogok látni. Nem is értettem, hogy jön az ide  :hopp:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Animal

Quote from: DjinnNem igaz :hehe: Ha Sophie Marceau itt lenne és lepaktálna vele, akkor õt venné feleségül...

Ádehogy :)  Még akkor se, ha paktálnánk :rotflol:

De, hogy ne legyek 1síkú: Virgine Ledoyen.

Ja, de Õ is francia -> mégis 1síkú vagyok... :hehe:

Djinn

Quote from: AnimalÁdehogy :)  Még akkor se, ha paktálnánk :rotflol:
Hát nem tudom, ha már Sophie akkor ez pl jobb.  :hehe:

Animal

Quote from: DjinnHát nem tudom, ha már Sophie akkor ez pl jobb.  :hehe:

OK, velem lehet beszélni! Küldj még, és akkor nem kell nekem keresni! :rotflol:

katz

Quote from: TriviÚgy, ahogy Jordan is (tessék egy szõke ;)). Kár, hogy szilikonosak :(

Olyan képet választottam, ahol a teljes teste látszik, a fejével együtt. Engem az arca fogott meg. Nem tudom, mit láthattál :)
Jordannak is arca fogott meg? :rolleyes:

Nem tudom mi a bajotok a szilokonnal.
Szerintem tök viccesek a nagy, lufiszerû mellek. Jót lehet rajta nevetni, milyen természetellenes formájú. :rotflol:

A tenyérnyi méretûnél úgy sem kell nagyobb (de nagyon kisebb se), mert azzal már ugy sem tud mit kezdeni az ember. Legfeljebb párnának jó :D Még jó, h olyan nagy lapátkezem van :rolleyes:

A szépség belülrõl fakad. Ha vkinek olyan a természete akkor éppen elég, ha kívülrõl csak helyes és nem bombázó.
Nekem nincs kifejezett gyengém (a cicalányokon kívül :rolleyes: ), csak ne legyen festett vörös(piros) vagy festett fekete. Azok szerintem nagyon csúnyák. Anyám fodrász ezért nálam a haj ápoltsága elég sokat elárul az adott személyrõl és az említett lányokat messzirõl kerülöm. Ez nálam a szõkeséghez hasonló reakciót vált ki (a szöke nõ csak egyvalamire jó. Igen Trivi arra, h szivoszállat szívjon :_piszka: :D)

Bruce

Quote from: Xipeez igy igaz.

na, punkomatikkal osszedobtam egy kis semmiseget
ha erdekel hallgassatok meg.

9---2-3--4-0-4-20---05-00---2---9----------------------------------------------------c-5------4---4---315-4---2--0---a----------------------------------------------------a-1--1-0-5-5-----7-057--2-4-6-2-a----------------------------------------------------

ezt kell betolteni.

es itt a cim;
http://uploads.ungrounded.net/147000/147276_punkomatic.swf
Akkor már én is felrakom amit alkottam :rolleyes:

3---3---6-88881---2---2---4-2---5-3---3---2---2---4-1---4-88882---2---9---2--0-88889-------------2-2---3-4---4---6-5-1---4---4---a-----b1b53-3-32---b7-3-3-c---4-4--bbc-------1---1-----2-1---6-8-4-6-8-4-5-4-6-8-6-8-0-4-8-7-4-1---0---1---7-9-a---7860---a---

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: katzJordannak is arca fogott meg? :rolleyes:
Igen. Mint mondtam, a szilikon mellek engem zavarnak.
Quote(a szöke nõ csak egyvalamire jó. Igen Trivi arra, h szivoszállat szívjon :_piszka: :D)
Azt Noki mondta :_piszka: Te vmiért nagyon kipecéztél engem :_piszka: :)

katz

Quote from: TriviAzt Noki mondta :_piszka: Te vmiért nagyon kipecéztél engem :_piszka: :)
Eh? Veled már viccelni sem lehet? :beken:

Xipe

betoltenem de valamiert nem tudom.

na itt a kovetkezo alkotasom.

5043321121215322489-72-6357435431888-------------------------------------------------0---10245-b67a0-c-26-1--6---4---4----------------------------------------------------2-3-4-0---5-7-849-4-10-4a-226-6-2-3--------------------------------------------------
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: katzEh? Veled már viccelni sem lehet? :beken:

ebbol meg szerelem lesz. :lol:
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Xipebetoltenem de valamiert nem tudom.

na itt a kovetkezo alkotasom.
ezeket Random-mal hoztad össze?  :lol:

nesztek, itt az enyim:
----3---5-5-5-6-6-76-6-4-1---0---1---1---0---4-80---80--2-7272778889-----------------2---2---2---2---3-3-3-4---4---4---4--3-8---3-8---3-8---3-3-bbb4--b-----------------------------7-7-7-7-6-62626-1-35-35-35-2-0---2-0---2-0--3-3-3-3-a--8-a-----------------
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000ezeket Random-mal hoztad össze?  :lol:

nesztek, itt az enyim:
----3---5-5-5-6-6-76-6-4-1---0---1---1---0---4-80---80--2-7272778889-----------------2---2---2---2---3-3-3-4---4---4---4--3-8---3-8---3-8---3-3-bbb4--b-----------------------------7-7-7-7-6-62626-1-35-35-35-2-0---2-0---2-0--3-3-3-3-a--8-a-----------------

kosz, rendes vagy.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeebbol meg szerelem lesz. :lol:
Hát, amióta láttam Trivi cosplay-es képeit, más szemmel tekintek rá :D :D

Xipe

Quote from: katzHát, amióta láttam Trivi cosplay-es képeit, más szemmel tekintek rá :D :D

Gondoltam.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: XipeGondoltam.
De a te képed is aranyos volt. Tetszik, h ilyen nyíltan fel mered vállalni a szexuális másságod :D

Xipe

Quote from: katzDe a te képed is aranyos volt. Tetszik, h ilyen nyíltan fel mered vállalni a szexuális másságod :D

miert is ne.
hatha harap ram egy holgy.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: katzDe a te képed is aranyos volt. Tetszik, h ilyen nyíltan fel mered vállalni a szexuális másságod :D
Te sem panaszkodhatsz ;)

Baldy

Gyerekek: ne egyMÁSt szeressétek, hanem a nõket :hehe:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: Xipeez nem netfuggoseg, ez insomnia.
Nyakonöntve némi grafomániával mi? :)

Xipe

Quote from: PirulaNyakonöntve némi grafomániával mi? :)

tutira.
de filmografiat is vegyuk bele akkor.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipetutira.
de filmografiat is vegyuk bele akkor.
Simán. De akkor már jöhet a Fonográf meg Steffi Graf is.

Xipe

Quote from: PirulaSimán. De akkor már jöhet a Fonográf meg Steffi Graf is.

tyuha, Steffi Graf az tenyleg johet.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipena ne mondd hogy nem tudod micsoda Valhalla.
Valhalla az eszaki harcosok menyorszaga ahol osszegyulnek varvan a vilag veget ahol megkuzdenek Ragnarokkal.
Ragnarokk egy sarkany ami a vilag veget kivanja elhozni.
a Valhalla-i harcosok pedig ennek megakadalyozasara torekednek majd ellene.
itt el es uralkodik Odin es fia Thor.
De, tudom, a szõkítetthaj csak imitáció volt. Egy idõben nyakig benne voltam az ilyen mitológiai-vallásos-ezoterikus-mágikus-okkult dolgokban, de már nem kutakodok annyit a témában.
Egyébként a kígyót/sárkányt Jörmundgangnak hívják, és nem csak a világ végének elhozásában van szerepe, hanem a hit szerint a végéig õ is tartja egybe a kilenc világot ami az egész univerzumot alkotja. Aztán a Ragnarök után (ami az istenek alkonyát jelenti, tehát gyakorlatilag lejátszott meccs) az egész kramanc visszamegy a Ginnungagapba (a fekete káoszlyukba) ahonnan megszületett az idõk kezdetén.
Dr. Pirula skandinavológus :D

Xipe

Quote from: PirulaDe, tudom, a szõkítetthaj csak imitáció volt. Egy idõben nyakig benne voltam az ilyen mitológiai-vallásos-ezoterikus-mágikus-okkult dolgokban, de már nem kutakodok annyit a témában.
Egyébként a kígyót/sárkányt Jörmundgangnak hívják, és nem csak a világ végének elhozásában van szerepe, hanem a hit szerint a végéig õ is tartja egybe a kilenc világot ami az egész univerzumot alkotja. Aztán a Ragnarök után (ami az istenek alkonyát jelenti, tehát gyakorlatilag lejátszott meccs) az egész kramanc visszamegy a Ginnungagapba (a fekete káoszlyukba) ahonnan megszületett az idõk kezdetén.

koszonom a felvilagositast.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: PirulaDe, tudom, a szõkítetthaj csak imitáció volt. Egy idõben nyakig benne voltam az ilyen mitológiai-vallásos-ezoterikus-mágikus-okkult dolgokban, de már nem kutakodok annyit a témában.

Wow errõl hol olvastál, mert engem kifejezetten érdekel a skandináv mitológia, de nem találtam még megfelelõ irodalmat erre...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: BaldyWow errõl hol olvastál, mert engem kifejezetten érdekel a skandináv mitológia, de nem találtam még megfelelõ irodalmat erre...
Neten szedtem össze a legtöbb infót. A baj az manapság ezekkel a dolgokkal, hogy nagyon nehéz autentikus infókhoz jutni, istenigazából az én forrásaim sem állnak a legszilárdabb lábakon. Fõleg mert az 50-60-as évek óta virágzanak az újpogány mozgalmak és õk a töredékes ismeretanyagot a saját fantáziájuk alapján egészítették ki. Jó példa erre az Édesvíz könyvkiadó munkásságának javarésze, amik ugyan tartalmaznak tényeket, de igen érdekes keverésben. El kell olvasni az Eddát, vagy Egil Skallagrimsson - ha jól emlékszem - énekeit, meg legendákat, az a legbiztosabb. (Én ezeket mondjuk nem olvastam, jobban érdekeltek a kelták.)
Aztán jöhetnek a különbözõ néprajzos cuccok, a folklór tanulmányozása, népdalok, szokások. Majd egy út Izland festõi szigetére ahol még a régi vikingek által beszélt nyelvre leginkább hasonlít a helyiek beszéde.
Könyvek:
James G. Frazer: Az aranyág - ez egy kemény kultúrantropológiai kötet, nem csak a skandinávokról, iszonyat infódús és nehezen olvasható.
Bernard King: A rúnák titkai - Édesvizes cucc, csak kellõ fenntartásokkal, de az írást elég jól bemutatja.
Meg egy link, itt látható újpogány megközelítésbõl, de fenn van pl. az Edda németül.
Rúnaverseket érdemes még keresni, a leghíresebb talán az Odinnak az Yggdrassylon lógását megörökítõ szerzemény. Kilenc napon és kilenc éjen átt függtem a szélfútta fán, áldozva magamat magamnak.. valahogy így kezdõdik magyarul, norvégul meg Jeg vet et jeg hang po det vindbloste tre i hele netter..., de erre nem esküdnék meg, de a Google biztos kidob ezekre valamit.
Nah, megint okoskodtam egy hosszút. :rolleyes::o:ejj:
edit: Na, õk  pl. tudják is hogy mit beszélnek, érdemes megkérdezni.

Pirula

Quote from: PirulaNeten szedtem össze a legtöbb infót. A baj az manapság ezekkel a dolgokkal, hogy nagyon nehéz autentikus infókhoz jutni, istenigazából az én forrásaim sem állnak a legszilárdabb lábakon. Fõleg mert az 50-60-as évek óta virágzanak az újpogány mozgalmak és õk a töredékes ismeretanyagot a saját fantáziájuk alapján egészítették ki. Jó példa erre az Édesvíz könyvkiadó munkásságának javarésze, amik ugyan tartalmaznak tényeket, de igen érdekes keverésben. El kell olvasni az Eddát, vagy Egil Skallagrimsson - ha jól emlékszem - énekeit, meg legendákat, az a legbiztosabb. (Én ezeket mondjuk nem olvastam, jobban érdekeltek a kelták.)
Aztán jöhetnek a különbözõ néprajzos cuccok, a folklór tanulmányozása, népdalok, szokások. Majd egy út Izland festõi szigetére ahol még a régi vikingek által beszélt nyelvre leginkább hasonlít a helyiek beszéde.
Könyvek:
James G. Frazer: Az aranyág - ez egy kemény kultúrantropológiai kötet, nem csak a skandinávokról, iszonyat infódús és nehezen olvasható.
Bernard King: A rúnák titkai - Édesvizes cucc, csak kellõ fenntartásokkal, de az írást elég jól bemutatja.
Meg egy link, itt látható újpogány megközelítésbõl, de fenn van pl. az Edda németül.
Rúnaverseket érdemes még keresni, a leghíresebb talán az Odinnak az Yggdrassylon lógását megörökítõ szerzemény. Kilenc napon és kilenc éjen átt függtem a szélfútta fán, áldozva magamat magamnak.. valahogy így kezdõdik magyarul, norvégul meg Jeg vet et jeg hang po det vindbloste tre i hele netter..., de erre nem esküdnék meg, de a Google biztos kidob ezekre valamit.
Nah, megint okoskodtam egy hosszút. :rolleyes::o:ejj:
edit: És majdnem kihagytam: S.A.G.A.  Õk sokkal de sokkal okosabbak nálam, és még jártasak is a témában.

Djinn

Itt meg itt is sok infot lehet talani. :)

Pirula

Quote from: DjinnItt meg itt is sok infot lehet talani. :)
Hohó! A második linket nem is ismertem! :merci:

Xipe

Quote from: ShiroiSzerintetek ha azt írja a Nero cd/dvd írás közben, hogy "Focus or tracking error" (mintegy mellékesen megjegyzem, hogy újabban fura hangokat hallat az író már lejátszás közben is) és megáll már az elején, akkor azon kívül, hogy felkészülök egy új vásárlása, lehet tenni valamit?
:lame: , de akkor is: :wtf: !!! 1 éves, és nem dolgoztattam halálra!

Shiroi, van meg ra garanciad?
ha van akkor vidd be hogy nezzek meg a szervizben mert szerintem a lencset mozgato "kar" akadozik.
_(๏̯͡๏)_