Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

noriko

Quote from: Xipevolt.
Meske,Moha,Feldin,Animal,Djinn,Trive,Freyja,Baldy,Blimp,katz es enmagam(legalabbis amire en odaertem ok voltak ottan).
na ez már szép társaság!
Gratulálok a megszervezéshez!Baldynak ha jól olvastam...
Örülök nagyon, hogy megy azért ez másnak is!;)
mindjárt nyugisabb nyár elé nézek!! :rotflol:
"I wish I could, but I don't want to."

Xipe

Quote from: norikona ez már szép társaság!
Gratulálok a megszervezéshez!Baldynak ha jól olvastam...
Örülök nagyon, hogy megy azért ez másnak is!;)
mindjárt nyugisabb nyár elé nézek!! :rotflol:

nyaron Paintball lesz remelhetoleg.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Freyja

Quote from: Xipenyaron Paintball lesz remelhetoleg.
Meg tábor...mondjuk Velencén? :D
Ugye, Noriko?  :rolleyes:  :rotflol:  :tezsvir:

Fazék

Quote from: Xipenyaron Paintball lesz remelhetoleg.
de tényleg legyen!! mert nekem már annyi helyrõl ígértek paintball-t, de soha nem képes összejönni egyik társaság se rendesen... szóval nyáron Paintball LESZ! :D

Baldy

Xipe: Kihagytad Kvikveget és az uj srácot a névsorból :)

Amugy nyáron a tábort és a paintball-t valahogy össze kéne hozni, ha lehetséges... De ha nem megy, akkor én is nagyon remélem, hogy mindkettõhöz szerencsém lesz :)
A meet-l kapcsolatban annyit még, élménybeszámoló gyanánt, hogy mit játszottunk: Tabu, Activity, Cluedo, Catan... Közben meg Xipe és katz pokereztek egy keveset :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyNa elsõként: felkerültek Djinn képei is,ugyhogy már kicsit többet lehet csemegézni a képek közül :)
A második: Xipe: a mostani meetnek volt annyi sikere, hogy páran heti rendszerességgel kivánják ezt megszervezni, de szerintem mielõtt erre sor kerülne, jó lenne ezt majd az anime találkoó (meet) threadben megbeszélni :)
Mint írtam vannak még képek. De azokat csak akkor rakom fel, ha vkit érdekel, vagy ha vki felmérgesít  :rotflol:
Mi pl. jól éreztük magunkat tegnap. Szóval ha máskor is lesz ilyen akkor szívesen elmegyünk. De ha nem zavarunk, benéznék a "hagyományos" meet-re is néha...
De ha nagyon zavaró volt a jelenlétem akkor nyugodtan szóljatok. Teljesen érthetõ lenne. Tudom, hogy szörnyû tudok lenni. :rolleyes:  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnMint írtam vannak még képek. De azokat csak akkor rakom fel, ha vkit érdekel, vagy ha vki felmérgesít  :rotflol:
Mi pl. jól éreztük magunkat tegnap. Szóval ha máskor is lesz ilyen akkor szívesen elmegyünk. De ha nem zavarunk, benéznék a "hagyományos" meet-re is néha...
De ha nagyon zavaró volt a jelenlétem akkor nyugodtan szóljatok. Teljesen érthetõ lenne. Tudom, hogy szörnyû tudok lenni. :rolleyes:  :)

Csak akkor vagy szörnyû, mikor ilyeneket irogatsz :hehe:
Amugy azt ajánlanám, hogy akkor a mostani meet sikerét figyelembe véve, tartsunk ilyen társasjátékos meet-t havi rendszerességgel, és ahogy azt már pár embertõl hallottam: szombat helyett vasárnap legyen ez a társasjátékos... No de majd errõl tartunk szavazást :) És a többi hétvégéken "hagyományos" meet lenne.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Quote from: DjinnMint írtam vannak még képek. De azokat csak akkor rakom fel, ha vkit érdekel, vagy ha vki felmérgesít  :rotflol:
Engem érdekelnek úgyhogy rakhatod ;).

Djinn

Quote from: NokiEngem érdekelnek úgyhogy rakhatod ;).
Felraktam még párszáz képet. De többet nem fogok. Már így is "ismétlések" vannak.  :rolleyes:  :)
Itt vannak

edit: ha valakinek problémája van azzal, hogy felraktam a képét, elnézést. Mivel elöttem Baldy már felrakott egy párat gondoltam nem baj. De természetesen, akinek problémája van azt leszedem.  :o

Marfy

Quote from: DjinnFelraktam még párszáz képet. De többet nem fogok. Már így is "ismétlések" vannak.  :rolleyes:  :)
Itt vannak

edit: ha valakinek problémája van azzal, hogy felraktam a képét, elnézést. Mivel elöttem Baldy már felrakott egy párat gondoltam nem baj. De természetesen, akinek problémája van azt leszedem.  :o

köszi  :merci:  jó képek.
Milyen Azu játék megy a laptopon? Nekem is kell!!!

Meske

Végül ki volt a gyilkos, mivel csinálta és hol a Cluedoban?
Ugye nem Mustárd Ezredes?

És milyen volt Meskének lenni, katz? (Ha jól emlékszem te vetted át a helyem, amikor elmentünk, ugye?)
És neked milyen volt Mohának lenni, Xipe?
Ha fordítva voltak a szerepek, akkor fordítva válaszoljatok! (Na most biztos jól félreéthetõ voltam... :rolleyes: )

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Mrs. Peacock a konyhában a gyertyatartóval.
katz passzolt inkább, Xipe sem nagyon törte a fejét :) Mondjuk a vége felé beszállva kicsit reménytelen helyzetben voltak :)

Baldy

Quote from: MeskeVégül ki volt a gyilkos, mivel csinálta és hol a Cluedoban?
Ugye nem Mustárd Ezredes?

És milyen volt Meskének lenni, katz? (Ha jól emlékszem te vetted át a helyem, amikor elmentünk, ugye?)
És neked milyen volt Mohának lenni, Xipe?
Ha fordítva voltak a szerepek, akkor fordítva válaszoljatok! (Na most biztos jól félreéthetõ voltam... :rolleyes: )

Mustard ezredes nem lehetett, mert a kártya nálam volt :)
De szinte senki sem tudta ezt a végéig, mert a kártyát csak egyszer kellett Blimpnek megmutatnom :)

Moha

Na, feltöltöttem a mi képeinket is: Íme
Ahogy látom, egész sok kép készült. Csak a hajam ne lett volna olyan szar... :rolleyes:

Baldy, majd rakd már fel azt a képet is, amit a tabu tábláról csináltál. :)

Djinn

Quote from: MohaNa, feltöltöttem a mi képeinket is: Íme
Ahogy látom, egész sok kép készült. Csak a hajam ne lett volna olyan szar... :rolleyes:

Baldy, majd rakd már fel azt a képet is, amit a tabu tábláról csináltál. :)
Tudom, hohy nem tõlm kérted, de szerintem erre gondoltál.
Egyébként az én negatív fényképarcúságomhoz képest a te hajad tökéletes hidd el!!!  :)

Moha

Quote from: DjinnTudom, hohy nem tõlm kérted, de szerintem erre gondoltál.
Igen, erre, csak Baldy jobb szögbõl fotózta. Amit meg én csináltam róla, az sajna totál életlen lett. :(
QuoteEgyébként az én negatív fényképarcúságomhoz képest a te hajad tökéletes hidd el!!!  :)
Köszi a bíztatást. :)

Xipe

elnezest annak akit kihagytam.
Catan-t legkozelebb megint szivesen jatszanek.
Paintball-t meg megprobalom megszervezni ugy hogy a tobbsegnek jo legyen.
majd anime-taborbol fogjuk elhozni a tuszokat.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: MohaAhogy látom, egész sok kép készült. Csak a hajam ne lett volna olyan szar... :rolleyes:
Az én hajam mindig szar, akármit csinálok vele, a pofázmányom sem fotogén, szóval ennyit errõl ;)

Djinn

Quote from: MohaKöszi a bíztatást. :)
Hát szívesen... Bár öszintén szólva nem annak szántam, hanem komolyan így gondolom.  :eeek:
Na mind1! Biztos magában mindenki jobban látja a hibát  :rolleyes:

Marfy

Quote from: DjinnHát szívesen... Bár öszintén szólva nem annak szántam, hanem komolyan így gondolom.  :eeek:
Na mind1! Biztos magában mindenki jobban látja a hibát  :rolleyes:
Nyugi szerintem tök jók a fotók nincs min izgulni ;).
Feldin (aszem nála láttam) kezében mi az a rózsaszín izé?

Feldin

Quote from: DjinnÉn se szeretem a pezsgõt. Semilyen alkoholt nem szeretek. Szilveszterkor is gyerekpezsgõt ittam. :angyali: Csak, hogy lehessen mit kritizálni rajtam megint.
De nem vagyok antialkoholsta, csak a többnyire nem ízlik az íze.
Úgyhogy ha a meet mindíg sörözést jelent, akkor én kihagyom  :o
Ezt fel lehet fogni kérdésnek!!  :) (Mindíg azt jelenti??)
De én az vagyok szóval nem leszel egyedül :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: TriviNézd meg a Wasabi c. filmet, abban van olyan (meg a film is nagyon jó egyébként, Jean Reno rulz, de ebben aztán nagyon :D).
A lényeg, hogy lábbal a megfelelõ pillanatban rá kell taposni a helyes irányra.
Nekem a kiscsaj jobban tetszett :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: RamizNem találom 2 DVD-met, amibõl 1 nem is az enyém:

Filmes DVD (Suicide Club, Audition, Musa és még egy), "BA" jelzéssel;
Stanley Kubrick: Ragyogás.

Ha valakinél van, az légyszi jelezzen nekem! Köszönöm!!!
Ragyogás asszem nálam van.

topok:

Baldy

Quote from: MohaBaldy, majd rakd már fel azt a képet is, amit a tabu tábláról csináltál. :)

Ime a kép, amit kértél :)

Feldin

Quote from: NokiNyugi szerintem tök jók a fotók nincs min izgulni ;).
Feldin (aszem nála láttam) kezében mi az a rózsaszín izé?
Azzal malac hangokat lehet kiadni :D

topok:

Baldy

Quote from: FeldinAzzal malac hangokat lehet kiadni :D

Hmmm...
Akkor ezért illik annyira a kezedbe? :hehe:

Djinn

Quote from: FeldinDe én az vagyok szóval nem leszel egyedül :)
:merci:  Feldin! Kedves tõled!
Azt már tudom, hogy veled gyõztes csapatot lehet alkotni, úgyhogy ez hasznos információ  ;)
Quote from: NokiFeldin (aszem nála láttam) kezében mi az a rózsaszín izé?
Azt a rózsaszín izét szakszóval "töfögõnek" nevezik.  :rotflol:
Arra jó, hogy ha az "ellenfél" játékos elront valamit mégjobban összezavard.  :hehe:  
Meg persze arra is jó, hogy jelezd, ha lejárt az idõ.  :)

Animal

Quote from: NokiFeldin (aszem nála láttam) kezében mi az a rózsaszín izé?

A Töfögõ használata a TABU lényege, a többi csak körítés hozzá  :hopp:

Baldy

Quote from: DjinnAzt a rózsaszín izét szakszóval "töfögõnek" nevezik.  :rotflol:

Wow :)
Akkor azzal az ember töf-töfölni szokott? IDE VELE! :D

Djinn

Quote from: BaldyWow :)
Akkor azzal az ember töf-töfölni szokott? IDE VELE! :D
Ha odafigyeltél volna szombaton nem maradsz le a jóról.  ;)
De most itt lapul a dobozban és csak mi töföghetünk vele.  :hehe:  :hopp:
Na meg az akinek még van Tabuja  :rolleyes: