Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Xipenekem itt a 6 DVD a monitoromon.
valahogy nincs kedvem megnezni ezt a filmet.
Nekem meg ott a 12 DVD a polcon.  :hehe:
De egyben is lenne kedvem végnézni.  :rolleyes:
Egyébként miért nem nézed meg?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: Blimpezzel hozzávetõleg 11 óra 20 perc folyamatos vászonnézésnek leszünk kitéve...
Mazochisták! :rotflol: Nekem ennyi után biztos jojózna a szemem.
Nomeg annyira nem érdekel a Gyûrük Ura...

Assassin

Végignéztem mind a 3-at, persze nem egyszerre. együltõre kissé nehéz lenne, figyelembe véve hogy egy rész milyen hosszú. De sok sikert annak, aki egyszerre akarja végignézni :lol:
" There is no sin to know their sins."

Fazék

Quote from: MohaMazochisták! :rotflol: Nekem ennyi után biztos jojózna a szemem.
Nomeg annyira nem érdekel a Gyûrük Ura...
engem is csak az nyugtatott meg, hogy nem tv-n, vagy monitoron kell bámulnom, hanem sikerült lopniuk egy termet  :hehe:
igaz, hogy én is szívesebben foglalkoznék egyéb teendõimmel, de végülis jó heccnek tûnik ez a maraton :D
Quote from: DjinnFúúú! De irígy vagyok! Én biztos végig nézném! Egy ilyen eseményen tilos elaludni vagy ilyesmi!!!  :ejnye:
én már amikor másodszor néztem meg moziban az elsõ részt is alvásra vetemedtem, de ígérem, holnap mindent megteszek, hogy végig ébren maradjak, vszleg sok készséges ember lesz ott akik hihetetlen önfeláldozással ébren tartanak majd, hiába no, az ember szereti ha nem egyedül szenved :D
amúgy nagyon kíváncsi vagyok a bõvítésekre, mert az 1. és 3. részbõl csak a mozis változatot láttam egyelõre

Djinn

Quote from: Blimpén már amikor másodszor néztem meg moziban az elsõ részt is alvásra vetemedtem, de ígérem, holnap mindent megteszek, hogy végig ébren maradjak, vszleg sok készséges ember lesz ott akik hihetetlen önfeláldozással ébren tartanak majd, hiába no, az ember szereti ha nem egyedül szenved :D
amúgy nagyon kíváncsi vagyok a bõvítésekre, mert az 1. és 3. részbõl csak a mozis változatot láttam egyelõre
Hidd el  bõvítések sokat javítanak rajta. Persze így is rengeteg dolog kimaradt, de azért sokkal jobb, mint a mozis!!!  :)
Egyébként, ha egy 26 részes sorozatot megnézel egyben az majdnem ugyanannyi idõ :rolleyes:

Fazék

Quote from: DjinnHidd el  bõvítések sokat javítanak rajta. Persze így is rengeteg dolog kimaradt, de azért sokkal jobb, mint a mozis!!!  :)
Egyébként, ha egy 26 részes sorozatot megnézel egyben az majdnem ugyanannyi idõ :rolleyes:
legtöbb amit egybe néztem, az azt hiszem a Kenshin TV volt.. a teljes sorozatot sikerült egy héten belül kivégeznem :D nagyobb intenzitást már nehezen viselek el :rolleyes:
jóéjt mindenkinek! :)

Moha

Quote from: Blimpholnap mindent megteszek, hogy végig ébren maradjak
Egy pár csík erõs ragasztószalag és egy liter "patkányméreg" erõsségû kávé megteszi a dolgot. :D Bár ez utóbbitól szerintem elõbb kapsz szívrohamot...

Xipe

Quote from: DjinnNekem meg ott a 12 DVD a polcon.  :hehe:
De egyben is lenne kedvem végnézni.  :rolleyes:
Egyébként miért nem nézed meg?

mert tutira nealszom vagy felkotom magam mielott frodo elmegy otthonrol.
inkabb olvasnam a konyvet.

Blimp, en egy ulto helyemben vegigneztem a Neon Genesis-t es a Naruto elso 50 reszet.
azt probald ki.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipea Naruto elso 50 reszet.
Mi van? Jó 18 órát egyhuzamban? :wtf: Te aztán bírod!
Amúgy mennyit szoktál átlag aludni? Én kb 6 órákat és mindig hulla vagyok. De ahogy figyellek, neked az ilyesmi meg sem kottyan. ;)

Djinn

Quote from: Xipemert tutira nealszom vagy felkotom magam mielott frodo elmegy otthonrol.
inkabb olvasnam a konyvet.
Hát az természetes, hogy a könyv j1000X jobb. Már olvastam egy párszor én is.
Eltartott egy darabig nekem is, de lehet, úgy nézni a filmet, hogy nem a könyvhöz hasonlítgatod. Akkor jó.  :)
De errõl már leírtam a véleményem bõvebbn, valahol itt az offtopicban.

Xipe

Quote from: MohaMi van? Jó 18 órát egyhuzamban? :wtf: Te aztán bírod!
Amúgy mennyit szoktál átlag aludni? Én kb 6 órákat és mindig hulla vagyok. De ahogy figyellek, neked az ilyesmi meg sem kottyan. ;)

nem alszom valami sokat az igaz, napi 3-4 ora max igazabol.
meg persze ha nincs dolgom akkor volt ugy hogy 2 napig csak filmeket neztem.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: AssassinMi ez a negatív hozzállás? Mit vétettem én NEKED?  :hehe:

tudod the azt nagyon jol.
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipetudod the azt nagyon jol.

Ahha, semmit, és azonkívül még nagyobb SEMMIT

Baldy

Hmmm :)
Ha Xipe egy jó kinézetû nõ lenne, most azt kiabálnám, hogy Iszapbirkózást! :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyHmmm :)
Ha Xipe egy jó kinézetû nõ lenne, most azt kiabálnám, hogy Iszapbirkózást! :D

te megorultel?
borruciban iszapbirkozas?
tudtam hogy nem is szeretsz.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipete megorultel?
borruciban iszapbirkozas?
tudtam hogy nem is szeretsz.

Dehogynem!
Ne higyj azoknak, akik mást állítanak! :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyDehogynem!
Ne higyj azoknak, akik mást állítanak! :D:D:D

jo, nem hiszek.
mar kezdtem felni.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipejo, nem hiszek.
mar kezdtem felni.

Ne félj, Bízz bennem :D

Xipe

Quote from: BaldyNe félj, Bízz bennem :D

nem bizom senkiben.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenem bizom senkiben.

Hmmm... Én csak nõben nem :)
Kivéve ha barátról van szó, mert akkor a nõt már nem nõként kezelem...

Xipe

Quote from: BaldyHmmm... Én csak nõben nem :)

en meg senkiben,kortol,nemtol fuggetlenul.
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipeen meg senkiben,kortol,nemtol fuggetlenul.

a SENKI alatt magadat is beleértetted, ugye? :hehe:

Djinn

Quote from: BaldyHmmm... Én csak nõben nem :)
:eek: Mindenkiben bízol, aki nem nõ? És  senkiben nem bízol aki nõ?
Érdekes szelektálási mód. De szerintem finomítsd, mert így mindkét részrõl lesznek még rossz élményeid. Esetleg figyelembe vehetnéd az illetõ személyiségét...  :hehe:  :)

Én inkább Xipe véleményét osztom. A senki az túlzás, de egy kezemen meg tudom számolni...

Baldy

Quote from: Djinn:eek: Mindenkiben bízol, aki nem nõ? És  senkiben nem bízol aki nõ?
Érdekes szelektálási mód. De szerintem finomítsd, mert így mindkét részrõl lesznek még rossz élményeid. Esetleg figyelembe vehetnéd az illetõ személyiségét...  :hehe:  :)

Én inkább Xipe véleményét osztom. A senki az túlzás, de egy kezemen meg tudom számolni...

Na azért ne forgasd ki a szavaimat, mert azt nem kultiválom.
De ha akarod, kicsit pontosabban fogalmazom meg: Csak barátokban bizok meg, viszont volt már pár emberke, aki eljátszotta a bizalmamat és a barátságomat is ezáltal. És ezek közül a nõk vannak többen...

Djinn

Quote from: BaldyNa azért ne forgasd ki a szavaimat, mert azt nem kultiválom.
De ha akarod, kicsit pontosabban fogalmazom meg: Csak barátokban bizok meg, viszont volt már pár emberke, aki eljátszotta a bizalmamat és a barátságomat is ezáltal. És ezek közül a nõk vannak többen...
Jól van na! Nem kell mindjárt leharapni a fejem. :beken:
Egyébként nekem is többször verték at a fejem nõk. De akkor is emberföggõ a dolog. És persze attól is függ, hogy milyen szintû az a bizonyos bizalom.  :rolleyes:
De inkább nem megyek bele, mert a végén kapok egy virtuális fejbelövést  :eeek:

Xipe

Quote from: Djinn:eek: Mindenkiben bízol, aki nem nõ? És  senkiben nem bízol aki nõ?

Djinn, nincs okom megbizni barkiben is.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipenem tetszik hogy ennyire elhuztam eloled mi?
Nem hát! Azóta felriadok éjjelente heves szívdobogással hogy csak álmodtam az egészet, de mindig rá kell döbbennem a valóságra. :)
Quote from: ShiroiAkkor lehetett volna az Otaku-sághoz - biztos, ami biztos. ;)
Mindegy most már, úgyis vissza kell mennem majd hogy bezsebeljem a 400. postom utáni köszöntéseket. :D

Xipe

Quote from: PirulaNem hát! Azóta felriadok éjjelente heves szívdobogással hogy csak álmodtam az egészet, de mindig rá kell döbbennem a valóságra. :)

Mindegy most már, úgyis vissza kell mennem majd hogy bezsebeljem a 400. postom utáni köszöntéseket. :D

ne felj Pirula, eljutsz te is idaig.
atvesszuk az uralmat a forum felett es mienk lesz a gyozelem.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Shiroi:lol:
Ha akarod, segíthetek, hogy ne kelljen visszamenni (vagyis ne érd el a 400 - at) ...  :bsd:
just kidding ;)

meg is tenned mi?
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipene felj Pirula, eljutsz te is idaig.
atvesszuk az uralmat a forum felett es mienk lesz a gyozelem.
Úgy van! Forradalmi hangulatban mostantól kiegyenesített kaszával fogok csak gépelni!!!
Quote from: ShiroiHa akarod, segíthetek, hogy ne kelljen visszamenni (vagyis ne érd el a 400 - at) ... :bsd:
Köszönöm a lehetõséget, de azt hiszem most inkább nem élek vele. Jó tudni azért hogy megtehetném... :lol: