Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Szemetseg. Tokoi tortura vasarnap 3kor Cirkogejzirben... :bruhuhu:  Nincs meg valakinek??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

És meddig tartana? Illetve mennyi ideig tart egy Catan játék?

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Catan?
gyors jatek, attol fugg mennyire ugyesek az emberek vagy hogy mennyire tudjuk  
szivatni egymast.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

A dobozra 75 perc van írva, de egyébként elég változó.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Szólok, hogy a hely este 10-ig van csak nyitva :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Nem akarjuk egy kicsit megmozdítani az itteni animés életet? Azaz csinálni már valami életet, mert most még nincs. Vagy csak én maradtam eddig ki belõle, ebben az esetben néhány tippel elláthatnátok hogy merre érdemes keresgélnem.
Akinek van kedve összehozni egy meetet itt a vizek városában az szóljon most, vagy hallgasson örökre! (PM-ben is lehet)
Eleinte csak egy-két meet, aztán ki tudja, lehetnének vetítések, találkozó, kirándulás szervezése Okinawába, mittudomén.

Xaga

Quote from: PirulaNem akarjuk egy kicsit megmozdítani az itteni animés életet? Azaz csinálni már valami életet, mert most még nincs. Vagy csak én maradtam eddig ki belõle, ebben az esetben néhány tippel elláthatnátok hogy merre érdemes keresgélnem.
Akinek van kedve összehozni egy meetet itt a vizek városában az szóljon most, vagy hallgasson örökre! (PM-ben is lehet)
Eleinte csak egy-két meet, aztán ki tudja, lehetnének vetítések, találkozó, kirándulás szervezése Okinawába, mittudomén.

Why not. 2-en vagyunk SZE-Koliból.

Pirula

Quote from: XagaWhy not. 2-en vagyunk SZE-Koliból.
Akkor már csak a téridõ mentén kell gondolkodnunk. Én mondjuk hétvégente - vasárnap estét leszámítva - ritkán vagyok Gyõrben, de a többi nap mehet.
Milyen helyre szeretnénk menni? Fröccsivós-lambériás, teázós-babzsákonfekvõs esetleg valami egészen más?

Ramiz

Most szombaton ki jön meetre, hol lesz, mikortól, sörözés lesz-e?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizMost szombaton ki jön meetre, hol lesz, mikortól, sörözés lesz-e?

mivel vasarnap van meet, szerintem senki nem megy szombaton meetre.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

És vasárnap társasos meet lesz, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizÉs vasárnap társasos meet lesz, ugye?
Így van :D

Kvikveg

Lehet, hogy mar kerdeztem, a Suicide Club-ot nem tudna valaki kolcsonadni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Na, jövök társasozni.
Ezek az adotk még élnek, ugye:
"A pontos adatok: vasárnapi tali 3-tól a Sirius teázóban. Elõtte találkozó a Kálvin téren fél 3 és háromnegyed 3 között a metró aluljárójánál a jegykezelõ automatáknál. Amennyiben valaki nem tudna ebben az idõpontban odaérni, az hivjon fel engem nyugodtan a 70/629-7576-s számon."

Xipe

Na, jövök társasozni.
Ezek az adotk még élnek, ugye:
"A pontos adatok: vasárnapi tali 3-tól a Sirius teázóban. Elõtte találkozó a Kálvin téren fél 3 és háromnegyed 3 között a metró aluljárójánál a jegykezelõ automatáknál. Amennyiben valaki nem tudna ebben az idõpontban odaérni, az hivjon fel engem nyugodtan a 70/629-7576-s számon."

igen ez igy van.
_(๏̯͡๏)_

noriko

ide is belinkelem ajánlatom  , hátha valaki meet-re menõs akit érdekelne csak ezt nézni meg. :)
"I wish I could, but I don't want to."

Raggie

Quote from: RamizMost szombaton ki jön meetre, hol lesz, mikortól, sörözés lesz-e?
Vasárnap is lehet sörözni menni!!! :D
Vagy a játék elõtt, vagy utána( az utóbbi annyival jobb, hogy koncentrálni is tudsz majd amikor a szabályokat próbálják magyarázni).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Úgy néz ki, jön a barátnõm (Szilvi) is holnap. Örvendjetek :D
Viszont lenne egy kis gáz. Szegénykém eltörte a kislábujját pár napja.  Ez még nem is gond, mert háztól házig szállítjuk.
Tehát egybõl a helyszínre mennénk, ha nem probléma, ne kelljen neki papucsban végszambázni az utat  :rolleyes:
Valaki reagáljon legyenszives, aki a Kálvin térre megy, hogy tudjam, nem vártok ránk. Thx.

Damnatus

Hali!

Oké, nem várunk rátok ;) !

Damnatus

Hali!

Viszont engem várjatok meg, mert nem tudom, hogy pontosan mikorra érek oda, lehet hogy picit 3/4 után.

Fazék

én megyek, de rám véletlenül sem kell várni, majd beesek vmikor a helyre. remélem megtalálom és titeket is - hehe

Baldy

Na csapjunk a lecsóba:

A Sirius teaház szép és jó hely, de a mai nap után sokak (ha nem mindenki) véleménye az volt, hogy társasjáték szempontjából a CD Fû kellemesebb hely, ugyhogy mostanól kezdve ott tartjuk a társasjátékos meet-t, bár ha valakinek jobb ötlete támad, szivesen meghallgatjuk :)

Új hír:

Bár társasjáték szempontjából a Sirius teaház nem a legmegfelelõbb hely, van egy nagy pozitivuma: Van projektoruk, amit egy kisebb összegért igénybe lehet venni vasárnaponként 2 óra erejéig. Ugyhogy az új hír: elsõként 2 hét múlva a Sirius teaházban anime vetités lesz. A helyet már lefoglaltam, ugyhogy most a március 20. délután 5 órai kezdettel él az új programunk (persze csak akkor, ha elegendõ érdeklõdõ van). Ezen az idõponton, pontosabban a kezdés óráján az elkövetkezõ 1 héten még lehet változtatni, de utána már nem. Hogy milyen film kerül vetítésre, az csak rajtatok múlik, ugyhogy ezzel kapcsolatban várom minden érdeklõdõ tanácsát, ötletét, hogy mit is nézzünk meg. A vetités a résztvevõk számától függõen kb. 150-200 HUF-ba fog kerülni. Ezen kivûl arra kérnék mindenkit, aki eljönne, hogy jelezzen nekem PM-ben március 11-ig, hogy az alapján tudjam folytatni a vetítés szervezését. Az eseménnyel kapcsolatban még annyit, hogy szerintem ez a legmegfelelõbb alkalom arra, hogy megismertessétek azon ismerõseitekkel az animék világát, akik erre nyitottak, hiszen ezuton megismerhetnek pár jó animét és közben az idejüket egy kellemes helyen, és egy még kellemesebb társaságban töltheti. És ha minden szépen és jól megy, akkor a továbbiakban rendszeresen megismételhetjük ezt az anime vetítést. Amennyiben ez sikeresen lezajlana, akkor a "társasjátékos meet" és az "animevetítéses meet" 2 hetente váltogatnák egymást...

Na szóval hirtelenjében ennyi, ha lenne még valami idõközben, azt majd megirom :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Még nem tudom hogy fogok ráérni (rövid- és hosszútávon). Amikor fixen jövök akkor elõtte szólok. Egyébként nem tudok jönni.

Djinn

Pár kép a mai meet-rõl. Sajnos nem túl sok kép készült, ezért elég sokan lemaradtak... :(

Moha

Nagyobb volt a létszám, mint multkor? Legalább is úgy tûnik. Jól láttam, hogy most Cobra és Damnatus is volt?
Mindenesetre a képek alapján most nem volt helyszûkében a csapat. :D
De kár, hogy olyan messze vagytok! Szívesen mentem volna én is Meskével, de sajna kicsit költséges felutazni...

Fazék

Quote from: DjinnPár kép a mai meet-rõl. Sajnos nem túl sok kép készült, ezért elég sokan lemaradtak... :(
de a kezem rajta van az egyiken! :D

Xipe

Quote from: Blimpde a kezem rajta van az egyiken! :D

nekem a konyokom van rajta.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Blimpde a kezem rajta van az egyiken! :D
Quote from: Xipenekem a konyokom van rajta.
Nesztek. Képek rólatok is. Ugye ha valaki nem fordulna el, ha fényképezik, másik valaki meg nem törölné le a képet, amin már rajta van, akkor lenne rólatok is normális kép.

Ja és ne írjátok, hogy nem panaszkodás volt!!  :hehe:  :)

Damnatus

Hali!
Quote from: MohaJól láttam, hogy most Cobra és Damnatus is volt?
Jaja, voltam én is. cserébe most óra helyett ülhetek a könyvtárban, és csinálhatom a kiselõadásomat (most épp szünetet tartok :rolleyes: ).

Ramiz

Nekem tetszik a dolog, feltéve hogy jó filmnézõ társaság vagytok. Ti. van egy csomó ismerõsöm, akikkel sosem tudok moziba menni/filmet nézni, mert nem írják megállni, hogy állandóan dumáljanak/viccelõdjenek/kérdezgessenek stb.

Mit fogunk nézni? Anime film, sorozat?
És csak anime jön szóba, vagy rendes film is lehet?