Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DjinnKegyetlen! És addig rettegésben kell élnem? Nervous

nem, en inkabb kihasznalnam a maradek idot masra tevekenysegekre.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeja, a kep miatt Animal pusztulni fog.
Ha csak 1$-t fizettél volna mindig egy-egy ilyen beszólás után, akkor már rég az aluljáróban koldulnál... :lul:

Ramiz

Xipe, legalább néha-néha példát vehetnél az avatárodról... :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

na csak gyorsan megjegyezném, hogy eddig senki sem szólt, hogy érdekelné a kb. 2 hét mulva megrendezendõ anime vetités a Sirius teaházban, ugyhogy megint szólok: Pénteken délig jelezzetek nekem PM-ben, mert máskülönben lefújom inkább az egészet... Zsákbamacska tipusú dolgokra ugyanis mostanában nem vagyok rágerjedve
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyZsákbamacska tipusú dolgokra ugyanis mostanában nem vagyok rágerjedve
nagyon helyes, maradj csak az ismert cicalányoknál :D

Baldy

Quote from: katznagyon helyes, maradj csak az ismert cicalányoknál :D

Hát nem is válnék meg egy ilyen cicuskától :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Feldin

Quote from: KvikvegLehet, hogy mar kerdeztem, a Suicide Club-ot nem tudna valaki kolcsonadni?
de
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Raggie

Quote from: Baldyna csak gyorsan megjegyezném, hogy eddig senki sem szólt, hogy érdekelné a kb. 2 hét mulva megrendezendõ anime vetités a Sirius teaházban, ugyhogy megint szólok: Pénteken délig jelezzetek nekem PM-ben, mert máskülönben lefújom inkább az egészet... Zsákbamacska tipusú dolgokra ugyanis mostanában nem vagyok rágerjedve
Nagyon is érdekelne, de külföldön leszek akkor, úgyhogy most nem jó, de ha még lesz ilyen arra tutira elmegyek, még többet is hajlandó vagyok fizetni érte(kb.400-ig).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Quote from: Raggie GordonNagyon is érdekelne, de külföldön leszek akkor, úgyhogy most nem jó, de ha még lesz ilyen arra tutira elmegyek, még többet is hajlandó vagyok fizetni érte(kb.400-ig).

A belépti összege attól függ, hogy mennyien jönnek, szóval örülök neki, hogy ennyit is hajlandó vagy rá költeni, de nagyon remélem, hogy az már csillagászati összegnek fog számitani, amit te max.-ként meghatároztál.
De amugy azon gondolkodom, hogy alap 200 vagy 250 Ft-sá tenném a vetitésre a belépõt, és ha több marad, akkor azt félrerakom, és igy alkalmanként összejönne ingyenes vetités is :)
De mondom: ennek feltétele, hogy mondjuk min. 10 ember rendszeresen eljöjjön... (ebbõl mondjuk 2 általában biztos: Öcsém és én (de közben titkon remélem, hogy Djin és Animal is rendszeresen el fognak járni, és akkor már csak 5 emberrõl lenne szó :)))

Moha

Quote from: BaldyDe mondom: ennek feltétele, hogy mondjuk min. 10 ember rendszeresen eljöjjön... (ebbõl mondjuk 2 általában biztos: Öcsém és én (de közben titkon remélem, hogy Djin és Animal is rendszeresen el fognak járni, és akkor már csak 5 emberrõl lenne szó :)))
2x2 néha 5... :D:D:D

Djinn

Quote from: BaldyA belépti összege attól függ, hogy mennyien jönnek, szóval örülök neki, hogy ennyit is hajlandó vagy rá költeni, de nagyon remélem, hogy az már csillagászati összegnek fog számitani, amit te max.-ként meghatároztál.
De amugy azon gondolkodom, hogy alap 200 vagy 250 Ft-sá tenném a vetitésre a belépõt, és ha több marad, akkor azt félrerakom, és igy alkalmanként összejönne ingyenes vetités is :)
De mondom: ennek feltétele, hogy mondjuk min. 10 ember rendszeresen eljöjjön... (ebbõl mondjuk 2 általában biztos: Öcsém és én (de közben titkon remélem, hogy Djin és Animal is rendszeresen el fognak járni, és akkor már csak 5 emberrõl lenne szó :)))
:wtf: Ti ketten meg mi ketten: 2+ 2=4   Akkor miért 5 ember kell még a 10-hez? :confused:  Vagy valamit megint félreértettem? na mind1! Nem is fontos, csak megint hülyének érzem magam. Talán mert az is vagyok?  :rolleyes:
Egyébként én is remélem, hogy rendszeresen el fogunk járni;)

edit: Moha megelõzött. De ezek szerint mégis tudok számolni  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: Moha2x2 néha 5... :D:D:D

hát igen, 5, ha Djinnék hozzák Szilvit is :)

Kvikveg

Quote from: Baldyna csak gyorsan megjegyezném, hogy eddig senki sem szólt, hogy érdekelné a kb. 2 hét mulva megrendezendõ anime vetités a Sirius teaházban, ugyhogy megint szólok: Pénteken délig jelezzetek nekem PM-ben, mert máskülönben lefújom inkább az egészet... Zsákbamacska tipusú dolgokra ugyanis mostanában nem vagyok rágerjedve
Mit neznenk? Amugy jelentem, erdekel. Es ha megsem mennek, akkor is kifizetem azt az x penzt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Azt nézünk, amit mondtok és le tudok tölteni.

Baldy

Mint már mondottam: azt nézzük, amit nézni szeretnétek, bármi jöhet, ami nagyfilm, bár az tény, hogy elsõre mondjuk egy olyan lenne jó, aminek talán magyar felirata van... Viszont az is eszembe jutott, hogy japán filmeket is nézhetünk, mondjuk Takeshi Kitano - Dolls

Kvikveg

Quote from: BaldyMint már mondottam: azt nézzük, amit nézni szeretnétek, bármi jöhet, ami nagyfilm, bár az tény, hogy elsõre mondjuk egy olyan lenne jó, aminek talán magyar felirata van... Viszont az is eszembe jutott, hogy japán filmeket is nézhetünk, mondjuk Takeshi Kitano - Dolls
Az jo, az erdekel pl. :) Viszont valoszinuleg nem tul legalis...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Quote from: KvikvegAz jo, az erdekel pl. :) Viszont valoszinuleg nem tul legalis...

Abban is van valami, de szerintem senki sem fogja magát elsirni emiatt :)
Feljelenteni meg végképp nem, de majd meglátjuk :) Viszont közben várom tényleg az ötleteket, hogy mit nézzünk, mert nincs kedvem ahhoz, hogy én válasszak, és utána kapjam az olyan beszólásokat, hogy "Miért pont azt?" és hasonlókat :)

Kvikveg

Quote from: BaldyAbban is van valami, de szerintem senki sem fogja magát elsirni emiatt :)
Feljelenteni meg végképp nem, de majd meglátjuk :) Viszont közben várom tényleg az ötleteket, hogy mit nézzünk, mert nincs kedvem ahhoz, hogy én válasszak, és utána kapjam az olyan beszólásokat, hogy "Miért pont azt?" és hasonlókat :)
Nos. Akkor erdekel a:

Dolls
Hana-bi
Ha van valakinek Shimura-tol a szamuraj-parbaj c jelenet, akkor azt szivesen latnam. Az illeto kabaremusort, vagy vmi hasonlot csinalt odaat, es nagybatyamnak van par ezer felvetele tole. Hm. Megprobalom megszerezni azokat...  :hehe:
Kikujiro nyarat lattam, de meg1x szivesen.
Anime filmekbol nem tudom mi erdekelne, mert a sorozatokat szoktam kiszemelni. Mecha-k altalaban nem erdekelnek. (Full Metal Panic nem jott be, Esca igen, ott elviselheto mennyiseg volt a csatarozasaikbol. :) )
Najo, egyelore ennyi.
Tobbiek?

Baldy

Quote from: KvikvegNos. Akkor erdekel a:

Dolls
Hana-bi
Ha van valakinek Shimura-tol a szamuraj-parbaj c jelenet, akkor azt szivesen latnam. Az illeto kabaremusort, vagy vmi hasonlot csinalt odaat, es nagybatyamnak van par ezer felvetele tole. Hm. Megprobalom megszerezni azokat...  :hehe:
Kikujiro nyarat lattam, de meg1x szivesen.
Anime filmekbol nem tudom mi erdekelne, mert a sorozatokat szoktam kiszemelni. Mecha-k altalaban nem erdekelnek. (Full Metal Panic nem jott be, Esca igen, ott elviselheto mennyiseg volt a csatarozasaikbol. :) )
Najo, egyelore ennyi.
Tobbiek?

Én már mondtam korábban is, elsõsorban vagy a Chihiro szellemországbant ajánlom, vagy a Cowboy Bebopot, mert azok magyar DVD-n is megjelentek, igy van magyar szinkron hozzá, és talán nem ártana, ha elsõként magyarul menne le anime, és csak aztán japánul, a köv. alkalommal...

Kvikveg

Quote from: BaldyÉn már mondtam korábban is, elsõsorban vagy a Chihiro szellemországbant ajánlom, vagy a Cowboy Bebopot, mert azok magyar DVD-n is megjelentek, igy van magyar szinkron hozzá, és talán nem ártana, ha elsõként magyarul menne le anime, és csak aztán japánul, a köv. alkalommal...
Bebopot meg nem lattam. Magyarul meg eddig csak GitS-et neztem, de az katasztrofalis volt. :eeek: Marmint a szinkron. Bebope jo? Mert akkor az johet! :jee:

Djinn

Quote from: BaldyÉn már mondtam korábban is, elsõsorban vagy a Chihiro szellemországbant ajánlom, vagy a Cowboy Bebopot, mert azok magyar DVD-n is megjelentek, igy van magyar szinkron hozzá, és talán nem ártana, ha elsõként magyarul menne le anime, és csak aztán japánul, a köv. alkalommal...
Hát nekünk meg van mind a kettõ DVD-n. Chihiro-n valóban van szinkron, de CB.n cak felirat. Ami engem nem is zavart :) Szerintem az is bõven elég ha van magyar felirat.
Szerintem azt nem biztos, hogy engedik, hogy filmeket vetítsünk. Legalábbis szerintem nem kockéztatnák meg... Persze lehet, hogy tévedek :rolleyes: Nekem nincs kifogásom a filmekkel, max csak annyi, hogy ugye tényleg jön Szilvi is (itt ugye Silvan) és szerettem volna, ha valami anime-t lát. De azért ez ne legyen döntõ indok  :)
Szivesen néznék valami vámpírosat, mert azt még egyátalán nem láttam  :eeek: , de szinte bármi megfelel. Azt szerintem amúgy sem lehet egyeztetni, hogy még senki ne lássa az adott filmet...

Fazék

Quote from: DjinnHát nekünk meg van mind a kettõ DVD-n. Chihiro-n valóban van szinkron, de CB.n cak felirat. Ami engem nem is zavart :) Szerintem az is bõven elég ha van magyar felirat.
Szerintem azt nem biztos, hogy engedik, hogy filmeket vetítsünk. Legalábbis szerintem nem kockéztatnák meg... Persze lehet, hogy tévedek :rolleyes:
direkt rákérdeztünk, azt mondták, olyan filmet adunk le amilyet csak akarunk :)

Djinn

Quote from: Blimpdirekt rákérdeztünk, azt mondták, olyan filmet adunk le amilyet csak akarunk :)
Annál jobb. Tõlem a filmek is jöhetnek. :)

.Attila

Kicsit félre vagy informálva. A Bebophoz nincs magyar hang, csak felirat.

edit: látom ezt már Djinn írta. Chihiro-hoz annyit, hogy a DVD-t olyan hülyén oldották meg, hogy nincs felirat.
Vámpíros anime movie: Vampire Hunter D Bloodlust jöhet asszem csak szóba, ezt én, ha ez számít vmit, leszavaznám.

Xipe

h mar VAmpire Hunter D akkor nezzuk az elsot es ne a Bloodlustot.
szerintem a legegyszerubb az hogyha mindenki beir 2 animet en adok nekik sorszamot es valakit megkerekek hogy mondjon egy szamot.
akkor tutira CB-t fogunk nezni.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeszerintem a legegyszerubb az hogyha mindenki beir 2 animet en adok nekik sorszamot es valakit megkerekek hogy mondjon egy szamot.
akkor tutira CB-t fogunk nezni.
Tudom, hogy N vagyok, de azt most tényleg nem értem.  :eeek:

Djinn

Most hétvégén lesz valami? Nem tudom, mennyire zavar be a hosszú hétvége. Azért kérdezem mert esetleg Szilvi is jönne, ha mi megyün és egyátalán lesz hová menni.:rolleyes:  Csak hát nem tudok neki mit mondani... Mivel én még sosem voltam rendes meet-en

Ramiz

Quote from: DjinnTudom, hogy N vagyok, de azt most tényleg nem értem.  :eeek:

Ezt õ sem érti. Ez ilyen csavaros nõi gondolkodás Xipe módra. :hehe:
Én pl Laputát, Nausicát nagyon szívesen néznék. Abba bele sem köthetnek (nincs licencelve, nem véres). Filmek közül Takeshi Kitano-val és Akira Kurosawa-val nehéz melléfogni. De ha van valakinek régi Zatoichi filmje, azt is nagyon-nagyon szívesen megnézném.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Hali!

Most hétvégén tuti nem tudok jönni, aki megy annak majd jó szórakozást!

Xipe

Quote from: DjinnTudom, hogy N vagyok, de azt most tényleg nem értem.  :eeek:

na.
azt akartam mondani, hogy: Mindenki aki jonni akar a vetitesre beir 2 db animet amit szivesen megnezne.
ezeket a javaslatokat en osszegzem es adok nekik egy sorszamot.
utana megkerek valakit hogy mondjuk 1-20 kozott mondjon egy szamot.
a szamhoz tartozo animet pedig beirom nektek, hogy most ez nyert.
remelem ez mar erthetobb igy.
_(๏̯͡๏)_