Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: ShiroiNehogy már még neked kelljen védened magad. Úgyis nekem címezte ezt a szöveget a gyermek...
Tokyo Godfathers megvan valakinek .avi-n kívül másban (és nem .rm-re gondolok... ;))?
én mondtam hogy vszleg meg tudom szerezni dvd-n, amin van magyar felirat is, én is úgy néztem meg, ha jól emlékszem

edit: 5-kor kezdés...
hát igen, sajnos késõn szóltunk a "technikusnak" és úgy látszik jó ideje nem vetítettek náluk, mert nagyon meg volt zavarodva szegény srác... ráadásul mondták, hogy kábeljeik vannak, elég csak a gépet hoznunk, na most nem (feltétlenül :D) magamat akarom fényesíteni, de ha nem viszek kábeleket, lett volna pár bosszankodó ember... :ejj: legközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)

Fazék

Quote from: ShiroiEz a kulcsszó! :)
Gondoltam rákérdezek, mert ha senkinek nincs, akkor esetleg leszedem addig valahonnan.
van két dvd-m a srácnál (remélem tetszett is neki a Berserk), szóval 2 hét alatt, a következõ vetítésre tutira be tudom szerezni tõle :)

Djinn

Quote from: Blimpegy picit meglepõdtem, amikor mindenki eltûzött a film után, és hogy a hölgytársaságom unszolására mi maradtunk a legtovább végül :)
MI azért mentünk, mert megindult  a nép. Birkaszellem. :D
Quote from: Blimpa technikus meg tényleg egy pancser volt, nagyon örültem, amikor végre átkerült hozzád a távirányító, én csak azért nem mertem elvenni tõle, mert egy kicsit sajnáltam a bénát, meg aztán féltem is, hogy jól beégek vele :haha:
Én be is égtem (volna, ha nem adom vissza azon nyomban Bonci-nak rémült tekintetemmel kísérve, miután a kezembe nyomta...)  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Damnatus

Hali!

Kezdünk elõbb, dumcsizunk, 5-kor meg filmezünk!

Ramiz

Quote from: ShiroiNehogy már még neked kelljen védened magad. Úgyis nekem címezte ezt a szöveget a gyermek...

Tényleg, nem kellett volna mentegetõznöd, Kvikveg, ott volt a :D , hogy nehogy komolyan vedd. Bár úgy látom, Shiroi is mellre szívta... No mindegy. Úgy kell nekem. :__devil:

Quote from: Blimpmost nem (feltétlenül :D) magamat akarom fényesíteni, de ha nem viszek kábeleket, lett volna pár bosszankodó ember...

:hail:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Quote from: Blimpén mondtam hogy vszleg meg tudom szerezni dvd-n, amin van magyar felirat is, én is úgy néztem meg, ha jól emlékszem

edit: 5-kor kezdés...
hát igen, sajnos késõn szóltunk a "technikusnak" és úgy látszik jó ideje nem vetítettek náluk, mert nagyon meg volt zavarodva szegény srác... ráadásul mondták, hogy kábeljeik vannak, elég csak a gépet hoznunk, na most nem (feltétlenül :D) magamat akarom fényesíteni, de ha nem viszek kábeleket, lett volna pár bosszankodó ember... :ejj: legközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)
Még 1 szavazat Tokyo Godfathersre.
Azt a dvd-t majd kölcsönkaphatom?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: DjinnMI azért mentünk, mert megindult  a nép. Birkaszellem. :D
Én be is égtem (volna, ha nem adom vissza azon nyomban Bonci-nak rémült tekintetemmel kísérve, miután a kezembe nyomta...)  :lazza:
Én meg mentem tanulni.

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

.Attila

Quote from: Xipea Tenchi meg nagyon gyerekes szerintem.
COwboy Bebop film esetleg?
A Tenchi Muyo OVA az egyik legjobb anime, amit eddig láttam. Abszolút nem gyerekes szvsz. Sõt, nem kevés felnõttes poén van benne, mint pl. a kedvenc jelenetem :)

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Blimp...legközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)
Jejejeeee!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Kéretik mihamarabb konkrétan eldönteni, mi legyen, hogy helyet csinálhassak és adott esetben le is tölthessem az anime-t :)

Damnatus

Feldin

8 nézzünk valamit!!!!!!!
 :)
Hétvégén társasozás? Kit érdekelne?

topok:

Djinn

Quote from: Feldin8 nézzünk valamit!!!!!!!
 :)
Hétvégén társasozás? Kit érdekelne?
Animalt és Djinn-t!!:D

Feldin

Quote from: DjinnAnimalt és Djinn-t!!:D
Nem mondod? ;)

topok:

Djinn

Na akkor úgy néz ki szombaton délután társasozunk. Jó lenne tudni, hogy ki jön, mert akkor ugy foglakok helyet. Szerintem mi kb 4-tõl leszunk ott.
A CD fû szerintem azért nem esélyes, mert annyian nem leszunk (Húsvét miatt), hogy ott lehessen foglalni "termet" . Ugyhogy marad a Sirius.  :)

Damnatus

Hali!

Pont a húsvét miatt nekem sajna a szombat nem megoldható! :(
Aki megy annak jó szórakozást!

Fazék

most én se tudok menni sajnos, rokonlátogatások, ilyesmik miatt :(

.Attila

Tanulok, most nemtok menni.
edit: melyik szombatról van most szó?

Feldin

topok:

Djinn

Quote from: BonciTanulok, most nemtok menni.
edit: melyik szombatról van most szó?
Most szombat.  :)

.Attila

Quote from: DjinnMost szombat.  :)
Akkor érvénybe lép az elsõ mondatom sajnos.

Baldy

Én pár percre lehet, hogy lenézek, ha a Siriusba mentek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyÉn pár percre lehet, hogy lenézek, ha a Siriusba mentek :)
Igen oda megyünk. Kb 5-töl leszünk. :)

Baldy

Remélem senki sem felejtette el, hogy most vasárnap 5-tõl ismételten anime vetités lesz! :)
A hely a már ismert Sirius teaház lesz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Raggie

Quote from: BaldyRemélem senki sem felejtette el, hogy most vasárnap 5-tõl ismételten anime vetités lesz! :)
A hely a már ismert Sirius teaház lesz :)
OK, most valszeg(80%) jövök! Ha igen, akkor Ramizzal.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Tehát Tokyo Godfathers legyen, ez már fix, ha nem szól vki, hogy mégse. Persze csak akkor, ha addig sikerül leszednem az ftp-rõl, ugyanis most nem tudok fellépni.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: KvikvegJovok.
Mi is :D

Fazék

hát nem igazán vettem észre, hogy mikor lesz majd a vetítés, így mi elmegyünk megnézni Titanic-on... de azért jó filmezést kívánok nektek. :)