Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: RamizÉn meg végzek rajtatok egy türelem-tesztet: fél hatkor beállítok egy halom chips-szel, egy órát zörgök a zacskójával, fél hétkor meg elmesélem film a végét és távozok... :D

de nem ket labon.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipede nem ket labon.

Hát, sajnálom, de te máris megbuktál a teszten. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizHát, sajnálom, de te máris megbuktál a teszten. :D

nem, mivel reszt se vettem rajta.
 :jee:
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: RamizÉn meg végzek rajtatok egy türelem-tesztet: fél hatkor beállítok egy halom chips-szel, egy órát zörgök a zacskójával, fél hétkor meg elmesélem film a végét és távozok... :D
Alucard, vasarnap keves chipssel belelt uzsonnad lesz! :__devil:  :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

húú ezt én is nagyon benéztem... tök azt hittem hogy jövõ héten lesz, már fogalmam sincs miért... francba

gyorsan küldöm a kör-sürgönyt... mert jelenleg 0 embert tudok a hátam mögött bocsánat... :o

Xipe

Quote from: Blimphúú ezt én is nagyon benéztem... tök azt hittem hogy jövõ héten lesz, már fogalmam sincs miért... francba

gyorsan küldöm a kör-sürgönyt... mert jelenleg 0 embert tudok a hátam mögött bocsánat... :o

a cuccost se felejsd el.
hozzd a hugicad is.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipea cuccost se felejsd el.
hozzd a hugicad is.
hugicám már csak aludni tér haza random napszakokban, szóval erre 0 esélyt mondanék :)
a cuccost nem felejtem.

ellenben kérdések:
eredeti nyelven, magyar felirattal lesz?
Bonci tudod hozni a gépet, vagy vigyem inkább én is?
ki hozza a filmet, hozza-e a feliratot is hozzá?
pontosan mikor kezdõdik a vetítés? (mert lehet hogy pár ismerõsöm csak a vetítésre ugrana be)
köszi üdv én

Ramiz

Quote from: Xipenem, mivel reszt se vettem rajta. :jee:

Azért mondtam, hogy sajnálom. :D

Blimp: nagyon siess! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Blimphugicám már csak aludni tér haza random napszakokban, szóval erre 0 esélyt mondanék :)
a cuccost nem felejtem.

ellenben kérdések:
eredeti nyelven, magyar felirattal lesz?
Bonci tudod hozni a gépet, vagy vigyem inkább én is?
ki hozza a filmet, hozza-e a feliratot is hozzá?
pontosan mikor kezdõdik a vetítés? (mert lehet hogy pár ismerõsöm csak a vetítésre ugrana be)
köszi üdv én
Hozzuk mindketten, és menjünk biztosra ;) Mert ha nem jön össze, akkor biza csomó ember csalódni fog. Nálam minden megvan, ami az ftp-n is rajta van.

Ramiz

Quote from: BonciMert ha nem jön össze, akkor biza csomó ember csalódni fog

És akkor nemcsak én leszek meglincselve. :D

Fazék

Quote from: BonciNálam minden megvan, ami az ftp-n is rajta van.
döbb :eeek:

Djinn

Quote from: Blimpdöbb :eeek:
Csatlakozom! :eek:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Dragon

Szerintem úgy értette, hogy az elõre megbeszélt filmekbõl  :rolleyes:
(hacsaknem 20 centi vastag laptopja van 8 vincsivel teletömve) :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: bpka000Szerintem úgy értette, hogy az elõre megbeszélt filmekbõl  :rolleyes:
(hacsaknem 20 centi vastag laptopja van 8 vincsivel teletömve) :D
igen, pár perc múlva én is rájöttem, de tulajdonképpen miért ne lehetne feltételezni egy olyan emberrõl, akinek egy frankó notebook-ja van, hogy mellette rendelkezik 8 vinyóval vagy egyszerûn párszáz DVD-vel a polcon? :D

Djinn

Quote from: Blimpigen, pár perc múlva én is rájöttem, de tulajdonképpen miért ne lehetne feltételezni egy olyan emberrõl, akinek egy frankó notebook-ja van, hogy mellette rendelkezik 8 vinyóval vagy egyszerûn párszáz DVD-vel a polcon? :D
Nekem nincs notebook-om, de 8 vinyom és párszáz DVD-m van Persze mind eredeti/legális!!! :D:D Igaz, hogy nem mindegyiken anime van... De én is arra gondoltam,  hogy miért nem lehetne másnak is :rolleyes: Úgyhogy én simán elhiszem, ha valaki ilyet mond! Persze nem úgy dgoldoltam, hogy a  notebook-ban mind  :eeek:

Feldin

Quote from: BonciHozzuk mindketten, és menjünk biztosra ;) Mert ha nem jön össze, akkor biza csomó ember csalódni fog. Nálam minden megvan, ami az ftp-n is rajta van.
Ha tudtok hozni/találtok jó magyar feliratot az jó ötlet lenne az újoncok miatt.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Blimpigen, pár perc múlva én is rájöttem, de tulajdonképpen miért ne lehetne feltételezni egy olyan emberrõl, akinek egy frankó notebook-ja van, hogy mellette rendelkezik 8 vinyóval vagy egyszerûn párszáz DVD-vel a polcon? :D
Asszem Damnatus és Fehér(:)) elkezdte arhiválni az ftp-t egyszer régen.
Hogy álltok srácok?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Mattanja

Quote from: FeldinFehér(:))
Áááá... :lul:
Újabban lusta vagyok dvd-t írni, szóval kb. 450 GB.

Edit:
1.8 T :eeek: Asszem belehúzok...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Damnatus

Hali!

Kb 60 dvd van kiírva, nincs több helyem, mostanában szerzek be újabb 100-at. Most a Djinn adta animemp3-akat szedem le. Aztán felszabadul a hely, és töltök tovább!

Djinn

Quote from: DamnatusMost a Djinn adta animemp3-akat szedem le.
Hogy mit adtam én? Nem is emléxem :eeek:
lehet jobb lett volna, ha ezt nem árulom el... :rolleyes:

Damnatus

Hali!

egy ftp linket adtál, de ha nem Te, akkor valaki valamelyik topicban.

Dragon

Quote from: DamnatusHali!

egy ftp linket adtál, de ha nem Te, akkor valaki valamelyik topicban.
sztem az én voltam az Anime Zene topicban :)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

Lehet.   Kicsit rossz az arc-, és névmemóriám, nehezen jegyzem meg a topográfiát, és a dátumokat. :D

Fazék

nevezzétek lustaságnak, akárminek, szóval holnap hánytól van a vetítés? eddig 3 bizonytalan emberrel rendelkezem, mint vivendõ társaság... vagyis nagy valószínûséggel, csak én és én meg a notebook-om megyünk és a videókábelek a biztonság kedvéért. ti törptársaim milyen szerencsével jártatok?

Damnatus

Hali!

Nem tudok menni holnap, mert köszönteni megyünk. Aki megy, annak jó szórakozást!

Djinn

Quote from: Blimpnevezzétek lustaságnak, akárminek, szóval holnap hánytól van a vetítés? eddig 3 bizonytalan emberrel rendelkezem, mint vivendõ társaság... vagyis nagy valószínûséggel, csak én és én meg a notebook-om megyünk és a videókábelek a biztonság kedvéért. ti törptársaim milyen szerencsével jártatok?
17 órától :)
Mi viszünk 2 embert. (Erika és Iván). Legalábbis ma azt mondták jönnek. Ugye 100% akkor lesz, ha már a kelyszinen lesznek...  :haha:

Damnatus: :(

.Attila

Ennyire félreérthetõ volt? Természetesen csak a Laputa-ra gondoltam :)

Fazék

Quote from: Djinn17 órától :)
köszönöm :)
én akkor vélhetõen f5-h5 körül beesek majd, egyedül, vagy pár emberrel... egyelõre még senki sem mondta biztosra :rolleyes:

Mattanja

Csak engem zavartak ma a melletünk (pl. elõtérben) lévõ élõlények zajai?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

(Nem. :) )

Annak, aki nem volt: jól ment minden, néhányan elmenekültek, de azt betudjuk az Excel Saga-s AMV-nek. :D És könnyebb ide új ("zöld" :D) embereket elráncigálni egy teázóba, mint rávenni õket, hogy üljenek le a gép elé. Már csak azért is, mert itt látják, hogy van más is, aki megnézi ezeket. :D No meg az sem kizárt, hogy egy-két kíváncsi ember, aki látta, hogy vetítés megy, elõbb-utóbb vasárnaponként eljár oda.

Más. Egy közös vízipipás meetet is csinálhatnánk! :lazza: (Uaz a teázó, kinti résznél lehet.) Négy biztos jelentkezõ már van.