Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Blimp1-et biztosan hozok, de lehet hogy kettõt, vagy hármat vagy négyet, még alakul, már ment a körlevél :)
szóval márc 19-rõl lenne szó, vmikor a délután folyamán és Laputa lenne a terítéken, ugye?
du. 5-kor. És igen a Laputa.  :)

edit: Hopp! 19-e az szombat és nem vasárnap!! Nem mintha az nem lenne jó, de nem vasárnapról volt szó??
edit 2: Mégsem jó a 19 szombat. Animal dolgozik 5-ig :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Nekem mindegy, de Baldy tényleg vasárnapról volt szó.
Jó, hogy sokan leszünk!
Tényleg mindenki hozzon sok embert!
(És nem csak a pénzügyiek miatt! :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

tényleg, nekünk is talán jobb lenne a vasárnap, ugye csak elnézted a naptárt és azért mondtál 19-et?
mondjuk most hirtelen nem emlékszem, hogy mely napokat mondták ott nekünk lehetséges vetítési napokként, szóval frissítsd föl a memóriámat :)

.Attila

Most jut eszembe, hogy nekem még nem sikerült normális képet létrehoznom a gépemrõl a tv-re, tesztelgetni fogom, de azért vki legyen készenlétben, hátha nekem mégse jön össze normálisan.

Baldy

Elnézést, összekevertem a dátumokat, 20-a a pontos dátum, vasárnap mindenképp, délután 5-tõl
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Feldin

Quote from: BaldyÉn már mondtam korábban is, elsõsorban vagy a Chihiro szellemországbant ajánlom, vagy a Cowboy Bebopot, mert azok magyar DVD-n is megjelentek, igy van magyar szinkron hozzá, és talán nem ártana, ha elsõként magyarul menne le anime, és csak aztán japánul, a köv. alkalommal...
NEM!!!!!!!!!!!
Semmi magyar szinkron!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Én is jobban szeretem a japán szinkront, bár nem vagyok olyan harcias, mint Feldin. :D Nem hiszem, hogy bárkinek is gondja lenne a felirattal. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Semmi gond, már ugyis eldõlt: Laputa lesz. Akinek nem tetszik a dolog, azt meg elzavarjuk... Amugy nincs senki, aki még jönne? jó lenne min. 15-n menni..
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyElnézést, összekevertem a dátumokat, 20-a a pontos dátum, vasárnap mindenképp, délután 5-tõl
Helyes! Akkor mégsem ússzátok meg, hogy ott legyünk. :haha:

Fazék

Quote from: BaldySemmi gond, már ugyis eldõlt: Laputa lesz. Akinek nem tetszik a dolog, azt meg elzavarjuk... Amugy nincs senki, aki még jönne? jó lenne min. 15-n menni..
mondtam hogy küldtem körlevelet és vélhetõen minimum 2 embert hozok, és számítok továbbiakra is

Baldy

Na akkor lehet azt én is megjátszom, hogy küldök levelet MAT-nak, hátha érdekel valakit :)

Djinn

Engem nem zavar, ha sokan vagyunk, sõt! De szerintetek 300 vagy 400 ft olyan sok??  :eeek:

Feldin

Quote from: DjinnEngem nem zavar, ha sokan vagyunk, sõt! De szerintetek 300 vagy 400 ft olyan sok??  :eeek:
Nem, csak legyünk sokan :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xipe

Quote from: DjinnEngem nem zavar, ha sokan vagyunk, sõt! De szerintetek 300 vagy 400 ft olyan sok??  :eeek:

az mar majdnem egy doboz cigi Djinn.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Azt hiszem, 250Ft lesz most a hozzájárulási összeg, tekintvén azt, kb. hányan leszünk. A plusz pénz meg ugyis egy külön perselybe kerül, hogy a köv. vetités összegét már azzal is csökkenthessük :)

Moha

Quote from: Xipeaz mar majdnem egy doboz cigi Djinn.
Látod, mi, nemdohányzók mennyit megspórolunk... :)

Xipe

Quote from: MohaLátod, mi, nemdohányzók mennyit megspórolunk... :)

nem, ti masra koltotek el.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipenem, ti masra koltotek el.
Igen, de az nem feltétlenül káros és büdös.  :lazza:  :haha:
Egyébként mindenki azt csinál, amit akar ha a környezetét nem zavarja vagy károsítja vele!

Xipe

Quote from: DjinnIgen, de az nem feltétlenül káros és büdös.  :lazza:  :haha:
Egyébként mindenki azt csinál, amit akar ha a környezetét nem zavarja vagy károsítja vele!

mindenki azt csinal amit akar.
ki mondta hogy engem erdekel a kornyezetem velemenye.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Szerencsére nem minden dohányos gondolkodik így...  :rolleyes:  :lazza:

Xipe

Quote from: RamizSzerencsére nem minden dohányos gondolkodik így...  :rolleyes:  :lazza:

engem nem erdekel a kornyezetem velemenye, de nem is vagyok bunko a nemdohanyzokkal szemben.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Szilvi mégsem jön vasárnap vetítésre. :(
Viszont másik 4 személy még föggõben van. Illetve nem õk, hanem, hogy jönnek-e. :rolleyes:

Baldy

Na akkor egy fontos kérdés: Odatalál mindenki a teázóba?
Vagy megint legyen elõtte össznépi találkozó?

Ramiz

Az én két jelöltem meglógott nyaralni, de amint visszaérkeznek, függõbe lesznek téve... :lazza: Én megyek.

(Ciki kérdés: kell/illik fogyasztani is? (Elnézést, de le vagyok égve.))

Djinn

Quote from: RamizAz én két jelöltem meglógott nyaralni, de amint visszaérkeznek, függõbe lesznek téve... :lazza: Én megyek.

(Ciki kérdés: kell/illik fogyasztani is? (Elnézést, de le vagyok égve.))
Szerintem elég soakn fogunk fogyaztani. Senki nem ellenõrzi, ki rendelt/nem rendelt, úgyhogy tök mind1 ;)

Damnatus

Hali!

Akkor mit, hol, mikor, kivel?  :o

Djinn

Quote from: DamnatusHali!

Akkor mit, hol, mikor, kivel?  :o
Márc 20., vasárnap. A Siriusban, Laputa vetítés (ha jól tudom), velünk :D

Damnatus

Hali!

Aha! Azt hittem múlt héten volt a vetítés. Lehet, hogy megyek, szeretnék!

Baldy

Quote from: DamnatusHali!

Aha! Azt hittem múlt héten volt a vetítés. Lehet, hogy megyek, szeretnék!

Gyere :)

Ramiz

Én meg végzek rajtatok egy türelem-tesztet: fél hatkor beállítok egy halom chips-szel, egy órát zörgök a zacskójával, fél hétkor meg elmesélem film a végét és távozok... :D