Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Tyrael

Quote from: RamizTörténetek az USTEAM fekete könyvébõl - 2005. 06. 05.
"Egy véletlen negatív rep háborút robbant ki az addig békésnek és ellentétek nélkülnek tûnõ fórumon, aminek a végére senki sem marad, akinek a reputationja a "mocskos utált szemét közellenség" szint felett van."
:lol: :__devil:
dehogynem
Evil Blimp okosan kimarad belole, es a vegen -5tel o lesz a kiraly

Tyrael

Ramiz

Igen, de mikor ezt észrevesszük, fokozott negatív rep-tûz alá vesszük, és mínusz 10000000000 repnél erkölcsi fekete lyukká válik és kizuhan ebbõl a dimenzióból. :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: Ramizmínusz 10000000000 repnél erkölcsi fekete lyukká válik és kizuhan ebbõl a dimenzióból. :lol:
Vagy éppen magába szippantja az egészet, és elpusztul a világ. :D

Tyrael

Quote from: RamizIgen, de mikor ezt észrevesszük, fokozott negatív rep-tûz alá vesszük, és mínusz 10000000000 repnél erkölcsi fekete lyukká válik és kizuhan ebbõl a dimenzióból. :lol:
jah tenyleg :)
igen, szerintem az a szurke

Tyrael

Kvikveg

"Egy véletlen negatív rep háborút robbant ki az addig békésnek és ellentétek nélkülnek tûnõ fórumon, aminek a végére senki sem marad, akinek a reputationja a "mocskos utált szemét közellenség" szint felett van."
:lul:  :lul:  :lul:

Tyrael: mondom, befejeztem a vitat, mert kulonben jovo ilyenkorig folytatjuk a szovegelest. Egyebkent te sem irtad ala. :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: RamizIgen, de mikor ezt észrevesszük, fokozott negatív rep-tûz alá vesszük, és mínusz 10000000000 repnél erkölcsi fekete lyukká válik és kizuhan ebbõl a dimenzióból. :lol:
Viszont mivel negatív fekete replyuk, így magával húzza a többieket azzal, hogy soha nem látott sebességgel szórja a negatív repeket :)

Kvikveg

A piros pottyos az igaziiiiiiii! :lul:  :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: ZelgadisRamiz meg agresszív  :haha:
Jól seggbe kell rúgni ilyenkor, nem mentegetõzni  :comp:  ;) :teccik:
Ejnye, csak nem Ramiz-ellenes koalíciót szervezel, Zel? :ejnye:

-----

Ezt a rep-dolgot tuti a megszégyenítés- és büntetés-fóbiás japánok találták ki...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: Tyraeligazsag szerint nem ertem hogy mukodik ez a rep dolog
mostmar van 4 piros, 2 zold, 1 szurke, es elejetol fogva +2-n vagyok :)

Tyrael
Azt hogy csináltad? Nekem mindig csak 5 van. 5 fölött ha kapok , akkor a legrégebbi eltünik a listából.  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Tyrael

Quote from: Kvikveg:lul:  :lul:  :lul:

Tyrael: mondom, befejeztem a vitat, mert kulonben jovo ilyenkorig folytatjuk a szovegelest. Egyebkent te sem irtad ala. :hehe:
mert ebben a szituaciboban egyertelmu volt :)
Boncinak pedig a sajat (illetve mint utobb kiderult, a TE) kommentedet kuldtem vissza :)

Quote from: DjinnAzt hogy csináltad? Nekem mindig csak 5 van. 5 fölött ha kapok , akkor a legrégebbi eltünik a listából.  :3x3:
en emlexem arra is, ami mar nem latszik :)

Tyrael

Djinn

Quote from: Tyraelen emlexem arra is, ami mar nem latszik :)
Tyrael
Ja, az más. Akkor mindenkinek csak 5 látszik. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Mindenki itt tobzódik, a többi topik meg nem megy!? Még a Külvilág-beliek sem?!?! Ejj... :ejj: Tessék fórumozni! :)

Moha

Quote from: TyraelErrol a bongeszorol mar hallottam.
Sajat motort hasznal, vagy iexploreret?
Az IE-re épül, de kiegészíti jópár funkcióval. Amolyan "tweak", bár én igazán nem ismerem.

Tyrael

ok kosz
iexplore motorban nem bizok

Tyrael

Rounin

Kérem szépen... én mindig is különc voltam. Csendesen meghúzva magam a kevés engem szeretõ lény társaságában messzirõl figyelem gyermeteg játékháborútokat. Ramiz egyedül nem lesz képes a sötét semmibe taszítani negatív hullámaival :zen:

Zelgadis

Quote from: RamizEjnye, csak nem Ramiz-ellenes koalíciót szervezel, Zel? :ejnye:

-----

Ezt a rep-dolgot tuti a megszégyenítés- és büntetés-fóbiás japánok találták ki...

csak tanítom a fiataljainkat, hogyan védekezzenek Ramiz káros hatása ellen  :lul:  :haha: :P :P

Zelgadis

Atya világ ezt a sorozat baromságot végigolvasva jobban illene a LOL topicba  :appl:
Ennyit kínlódni a repeken, dzsííízusz :D
Egyetértek Kvikveg-el oviba kerültem  :bruhuhu:
De az nem baj, mert az az én színvonalam :D :D :D

.Attila

Quote from: Tyraelok kosz
iexplore motorban nem bizok

Tyrael
1,5 éve használom a Maxthont, és még nem volt bajom vele.

Tyrael

Quote from: Bonci1,5 éve használom a Maxthont, és még nem volt bajom vele.
en mar lattam olyan virust, ami egy jpg linkkent megnyitva activex hibajabol eredoen azonnal lefutott es telepult ie alatt, illetve spyware-ek is sokkal jobban fertozik, mint firefox-ot

Tyrael

Ramiz

Quote from: RouninRamiz egyedül nem lesz képes a sötét semmibe taszítani negatív hullámaival :zen:
Ugyan, Roun baby, én mindig is pozitív hullámokat küldtem feléd. ;) ( :__devil: )

Quote from: Zelgadiscsak tanítom a fiataljainkat, hogyan védekezzenek Ramiz káros hatása ellen  :lul:  :haha: :P :P
Káros hatás? Mi vagyok én, amcsi propagandafilm vagy hülyítõ rajzfilm?

.Attila

Quote from: Tyraelen mar lattam olyan virust, ami egy jpg linkkent megnyitva activex hibajabol eredoen azonnal lefutott es telepult ie alatt, illetve spyware-ek is sokkal jobban fertozik, mint firefox-ot

Tyrael
Erre vannak a vírus- és sypwareírtók.

Fazék

Quote from: BonciErre vannak a vírus- és sypwareírtók.
Én jobb szeretem megelõzni a bajt... :rolleyes:

.Attila

Quote from: BlimpÉn jobb szeretem megelõzni a bajt... :rolleyes:
A jobb vírus- és spywareírtók még a vírus vagy spyware beérkezésekor észreveszik, hogy vmi káros akar a rendszerbe bejutni. Bár sajna a spybot pont nem ilyen, de az AVG sikeresen veri vissza a trojanokat, vírussal pedig még nem volt dolgom.

Fazék

Quote from: BonciA jobb vírus- és spywareírtók még a vírus vagy spyware beérkezésekor észreveszik, hogy vmi káros akar a rendszerbe bejutni. Bár sajna a spybot pont nem ilyen, de az AVG sikeresen veri vissza a trojanokat, vírussal pedig még nem volt dolgom.
A vírusírtók nagyon nagy része olyan, hogy ability-bõl üti az esetleges trójai/vírus programokat, szóval itt szinte csak az fertõzõdhet, aki nem frissíti ill, nem használ vírusírtót, ill. ész nélkül mindent elindít. A spyware-eket meg jobb szeretem egy pillanatig se a gépemen tudni, és azt hiszem egyelõre még nem is volt a sajátomon. Mellesleg immár másfél hete vagyok tûzfal nélkül a net-en (a vacak szervíz nem dolgozik valami túl gyorsan a router-emen...) és fura módon még mindig nem sikerült semmi kártékony programot bekapnom... szóval az egészben a lényeg, hogy ésszel kell böngészni és akkor majdnemhogy mindegy milyen védelem van a gépeden. Egyéni otthoni felhasználót pedig ritkán szoktak direktbe támadni... legalábbis remélem :)

Miura

Quote from: BlimpA vírusírtók nagyon nagy része olyan, hogy ability-bõl üti az esetleges trójai/vírus programokat, szóval itt szinte csak az fertõzõdhet, aki nem frissíti ill, nem használ vírusírtót, ill. ész nélkül mindent elindít. A spyware-eket meg jobb szeretem egy pillanatig se a gépemen tudni, és azt hiszem egyelõre még nem is volt a sajátomon. Mellesleg immár másfél hete vagyok tûzfal nélkül a net-en (a vacak szervíz nem dolgozik valami túl gyorsan a router-emen...) és fura módon még mindig nem sikerült semmi kártékony programot bekapnom... szóval az egészben a lényeg, hogy ésszel kell böngészni és akkor majdnemhogy mindegy milyen védelem van a gépeden. Egyéni otthoni felhasználót pedig ritkán szoktak direktbe támadni... legalábbis remélem :)
hmm nem olyan biztos hogy nincsn spyware a gépeden..csak kis gonosz jól rejtegeti magát..másfél hét az sok..a VMS tanárom mondta,hogy igenis ki vagy ilyenkor téve a veszélynek..mert a legtöbb "hackerkedõ" csak néha cél nélkül bepötyög egy ip címet..és lehet hogy az a tied lesz...
mondjuk attól függ..sok szabadhely van a winyódon..mert ha igen,akkor egy kis célpont lehetsz..
tûzfal programod sincsen a gépeden?
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Fazék

Quote from: Miurahmm nem olyan biztos hogy nincsn spyware a gépeden..csak kis gonosz jól rejtegeti magát..másfél hét az sok..a VMS tanárom mondta,hogy igenis ki vagy ilyenkor téve a veszélynek..mert a legtöbb "hackerkedõ" csak néha cél nélkül bepötyög egy ip címet..és lehet hogy az a tied lesz...
mondjuk attól függ..sok szabadhely van a winyódon..mert ha igen,akkor egy kis célpont lehetsz..
tûzfal programod sincsen a gépeden?
nem volt kedvem másfél hétre beizzítani egyet, de ha még sokáig játszanak a router-em javításával (, ami fölösleges, mert sztem úgyis csere lesz a vége), akkor lehet hogy érdemes lett volna... 40 GB-ból 1GB hely van a gépemen. nagyon régi játékok + anime. Miért lényeges ez az üres hely? Hogy nincs érdekes adat számukra a gépemen? Sztem azért 3 spyware program közül maximális alaposságú ellenõrzéssel csak megtalálnák... de persze lehet hogy túl naív vagyok :)

Miura

Quote from: Blimpnem volt kedvem másfél hétre beizzítani egyet, de ha még sokáig játszanak a router-em javításával (, ami fölösleges, mert sztem úgyis csere lesz a vége), akkor lehet hogy érdemes lett volna... 40 GB-ból 1GB hely van a gépemen. nagyon régi játékok + anime. Miért lényeges ez az üres hely? Hogy nincs érdekes adat számukra a gépemen? Sztem azért 3 spyware program közül maximális alaposságú ellenõrzéssel csak megtalálnák... de persze lehet hogy túl naív vagyok :)
mert a csúnya gonoszak illegális anyagokkal tölthetik fel tudtod nélkül,mert az nekik ugyebár ingyen tárhely...aztán jön valaki a rendõrségtõl..hogy igen igen csak nem pedofil anyagok vannak a gépeden,hogy te nem tudtál róla,na ne etess már..és a rács mögött végzed...(na jó ez egy kicsit eltúlzott kitaláció ;) )
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Raggie

Hihiiii!(még az eklõzõ témához) Fight/flém/mindenegyéb!!!! :D
Csak, hogy hû maradjak az agresszív hírnevemhez! :)

Ramiz+Rounin+Bonci: mi ez az egész a fekete lyukakkal??? Nekem a szobáim sarkában(meg a asztalom egyik fiókjában is) csomó fekete lyuk van és semmit nem szippantanak magukba és nem is szórogatnak negatív repeket sem!!?.... ez most hogy van???
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonHihiiii!(még az eklõzõ témához) Fight/flém/mindenegyéb!!!! :D
Csak, hogy hû maradjak az agresszív hírnevemhez! :)

Ramiz+Rounin+Bonci: mi ez az egész a fekete lyukakkal??? Nekem a szobáim sarkában(meg a asztalom egyik fiókjában is) csomó fekete lyuk van és semmit nem szippantanak magukba és nem is szórogatnak negatív repeket sem!!?.... ez most hogy van???
A fejedben lévõ feketelyuk egyensúlyt hoz a környezetedbe! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Quote from: HVp213A fejedben lévõ feketelyuk egyensúlyt hoz a környezetedbe! :jee:
Hogy hozna egyensúlyt?? Annyit még én is(a debil agyammal) tudok, hoyg az csak felgyorsítaná a szippantás folymatát!
Így is tudok írni!......jóó mi?? ;)

Egyébként Djinn azért csak az uccsó ötöt mutatja, mer az a neve, hogy "LATEST REPUTATIONS RECIEVED"... ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"