Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Nethiree

Quote from: RouninNethiree bp-i :D Bakot lövünk ilyen korán? ;) Btw néha riasztóan hirtelen csapsz át komolyból komolytalanba, nem tudni mikor mi vagy :_piszka: még ha egyesek rutinból érzik is :p

Ezt megerõsítem. Bp-i vagyok -.-

Nem csak bölcsészek közt láttam elborult elméket. Nekem a jogászok furák, ha már ilyen kategóriáknál tartunk. Pl.: élbõl a magánéletre is alkalmazzák a kiskapuk pedig vannak elméletet. Csavarmányos aggyal kitalálják, hogy kerüljenek el minden felelõsséget, kiskapukat használgatva, törvényt, embereket kijátszva. - Mielõtt letámadna ezért valaki, tapasztalatból mondom. -
R.Bach is megmondta: "A legkönnyebb elkerülni a felelõsséget, ha kijelented "Enyém a felelõsség.""

Nethiree

Quote from: Pirulaedit: Ja igen képzeljétek ma
VÉGETÉRT A VIZSGAIDÕSZAKOM!
Boldog vagyok. :)

Gratula, jó nyarat, és bulizz sokat ;)

roderick

Quote from: Pirula

Mázlista dög... ilyenkor csak azt tudom mondani, élvezd ezt a szép idöt  :rolleyes:
:D
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Raggie

Quote from: Pirulaedit: Ja igen képzeljétek ma
Boldog vagyok. :)
Akkor már feljöhetnél Pestre sörözni egy hattalmasat! :D ;) :rolleyes:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Manu

Quote from: KvikvegJa, nem tudom ki emlekszik ara a kepre, ahol egy kb 6 eves srac bodybuilder testtel feszit. Na az igazi. Ma lattam a nemet hiradoban, a sracot elvettek az apjatol, aki pl felnotteknek valo cuccokat tomott bele, meg egyaltalan tonkrevagta a gyerekkorat. 16 eves koraig meg van tiltva neki a bodybuildingezes. Most 14 asszem. Vagy 12? Meg nem fogta fel, hogy mit vesztett... Azt mar igen, hogy mit nyert ezzel. Tuti, hogy folytatni fogja, remelem nem lesz belole idegroncs.
Kepek

Na ettõl borítja el az agyamat a lila köd, kezd el habzani a szám és vérbeborul a szemem. Egyszerûen az, hogy a szülõk önkényesen különbözõ szélsõséges dolgoknak teszik ki a gyereket nálam a pedofiliával egyenlõ. Ez azért érint ilyen érzékenyen, mert munkatársaim (értelmiségi, fõiskolát végzett pedagógusok), úgymond reforméletmódot folytatnak, tiszetlik az életet és vegetáriánusok. Na ezzel a szokásukkal nem voltak felhagyni sem a terhesség alatt, se azután, ergo a gyerek még nem evett húst muslicán meg gilisztán kívül, amit magától megkostolt. TV-t nem néznek. Én nem vagyok sem hamburger, sem televízió párti, de milyen komlpexusa lesz annak a gyereknek, ha a haverjaival iskolában "zug"hamburgerezik, ill. nem ismeri a trendi sorozatokat. Emellett egyre-másra jönnek elõ benne különbözõ egészségügyi és pszichés problémák. Ezt nézem két és fél éve, és amikor errõl próbálok beszélni velük, elõveszik a szerintük megvilágosodott, bölcs, szerintem bárgyú és szörnyen idegesítõ mosolyukat. Az ilyen önkényeskedés szerintem rendkívül beszûkült és önzõ dolog, a végletekig felháborít.

Raggie

Quote from: ManuNa ettõl borítja el az agyamat a lila köd, (...)
Teljes egyetértés! Ezt fejtettem ki én úgy, hogy az apját fel kellene akasztani! :ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ez tényleg elég durva... :eeek:
Senki se kísérletezzen a gyerekén!
Én csak annyit mondok, hogy rajtunk csak a legenyhébb "na majd én igazán spécin megnevelem a gyerekem" módot alkalmazták, és az a kevés is látszik!!! (Negatív hatás.)

Quote from: NethireeBölcsész is vagyok, nõ is - hogy mennyire jó, az ízlés kérdése -, Pécsre jártam. :confused:
Quote from: NethireeEzt megerõsítem. Bp-i vagyok -.-
Hülye vagyok, nem értem. Már csak azt sem, hogy mi a probléma azzal, hogy én a budapesti bölcsészekrõl beszéltem.
roderick: :merci: !
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Ramiz(...) és az a kevés is látszik!!!
:lol: hát még itt a fórumon!! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: ManuCsak nem szeretem az általánosítást, fõleg, ha az áldozata vagyok. (Mint az elmúlt 9 évben)  :tezsvir:
Errõl meg nem tudok & remélem nem tehetek. :) De most komolyan... tiszta lelkiismeret-furdalásom lett... nem fogok tudni aludni... büntetést érdemlek: két hétig nem nézhetek filmeket. *_* ==> halál
Amúgy erre mondtam, hogy félreértetted: ez nem általánosítás volt, csak... hogy is mondjam... ez már egyfajta archetípus, néhányan értik, valamiféle pesti szleng része. Lásd roderick postja (amiért ismételt köszönet... bár Raggie-nek is érteni kéne mint Kretén-olvasó, de isten ments, hogy kiálljon mellettem... :rolleyes:  :__devil: ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RamizAmúgy erre mondtam, hogy félreértetted: ez nem általánosítás volt, csak... hogy is mondjam... ez már egyfajta archetípus, néhányan értik, valamiféle pesti szleng része.

Nem csak pesti, szegedi is, ezért szenvedek tõle, de már túlbeszéltük, hagyjuk a témát, mert nem érintett érzékenyen, nincs harag punktum... :D

Ramiz

Lehet, hogy Pesten mást jelent, mint Szegeden. :)
Amúgy kábé hasonló komolyságú a dolog, mint hogy az informatikusok bináris nyelven kommunikálnak és csak programnyelven elõadott poénokon nevetnek... na jó, abbahagyom, mielõtt valaki meglincsel...

Egy témát hullává beszélni jó dolog. Nem marad hely félreértésnek. Az emberi kommunikáció túl nagy részét teszik ki félreértések.

Záró mondanivalóm: én mindig szívesen viccelõdök magamon és a körülményeimen és nehezen sértõdök, ezért néha véletlenül megsértek másokat, akik nem ilyen típusú emberek. Ilyenkor bocsánatot kérek és hülyén vigyorgok, hogy lássák az egyetlen mentségem...

Kvikveg

Manu, tudnad valahogy redukalni az alairasodat? Koszi!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

A Westend Media Marktban van egy Cowboy Bebop: Knockin' On Heaven's Door dvd. Asszem az ára 6k Ft.

Manu

Quote from: KvikvegManu, tudnad valahogy redukalni az alairasodat? Koszi!
done
így már jó?

Kvikveg

Quote from: Manudone
így már jó?
Sokkal jobb, az oldal mar nem akad tole, de meg mindig bazi lassu, tulkepp mekkora az a file?!
Tevedtem nem lassu, csak belassitott alapbol. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Amúgy honnan szeded õket, Manu?

Manu

Quote from: RamizAmúgy honnan szeded õket, Manu?

Hongfire

Ramiz

:merci: Én is berakok talán valami lassítót. :D :__devil:

.Attila

Quote from: Kvikvegtulkepp mekkora az a file?!
A jelenlegi aláírása fél mega.

Tyrael

Quote from: BonciA jelenlegi aláírása fél mega.
526.32 KB (538947 byte)
legyunk precizek :)

Tyrael

HVp213

Én is bejövök ide, mint Topic lassító  :__devil:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Manu

Quote from: BonciA jelenlegi aláírása fél mega.
Esküszöm kerestem az aláírás szabályzatot, de Chronos aláírásában a link még a régi, uw-s címre mutat és a cumimûvek jön be helyette. Fejbõl nem tudtam a max limitet, úgy voltam vele, majd szóltok. Szóval ha még mindig nagy, akkor csak kereken dörgöljétek az orrom alá. :)

Ramiz: ez lett volna a következõ :)

Tyrael

Quote from: HVp213Én is bejövök ide, mint Topic lassító  :__devil:
517.76 KB (530191 byte)

Tyrael

Tyrael

Quote from: ManuEsküszöm kerestem az aláírás szabályzatot, de Chronos aláírásában a link még a régi, uw-s címre mutat és a cumimûvek jön be helyette. Fejbõl nem tudtam a max limitet, úgy voltam vele, majd szóltok. Szóval ha még mindig nagy, akkor csak kereken dörgöljétek az orrom alá. :)

Ramiz: ez lett volna a következõ :)
abbol a linkbol kitorlod a .uw-t es kesz
http://usteam.hu/forum/showpost.php?p=68244&postcount=2
csak neked :)
amugy asszem max 2 kep, osszesen max fel mega, illetve sorok szama es hossza is korlatozott
asszem az enyem is tul hosszu

Tyrael

Manu

Quote from: Tyraelabbol a linkbol kitorlod a .uw-t es kesz
Vazz, neked mennyi eszed van...
Ebbõl is látszik milyen komolyan próbálkoztam :)

Pirula

Quote from: RamizAmúgy kábé hasonló komolyságú a dolog, mint hogy az informatikusok bináris nyelven kommunikálnak és csak programnyelven elõadott poénokon nevetnek...
Na igen, de ezt én kivételesen kedvelem. Informatikus haverom (te is ismered :))
hajnali ötkor világvégi kocsmákban prezentált elõadásai az objektumorientált programozásról életem legnagyobb élményei között vannak. :haha:
:merci: Raggie, Nethiree, roderick! Mostantól lazítás van. Már elkezdtem. :)

Tyrael

Quote from: PirulaNa igen, de ezt én kivételesen kedvelem. Informatikus haverom (te is ismered :))
hajnali ötkor világvégi kocsmákban prezentált elõadásai az objektumorientált programozásról életem legnagyobb élményei között vannak. :haha:
:merci: Raggie, Nethiree, roderick! Mostantól lazítás van. Már elkezdtem. :)
delphi vagy c++ builder?

Tyrael

Pirula

Quote from: Tyraeldelphi vagy c++ builder?

Tyrael
C++ Nem kamuzok. :D

Tyrael

Quote from: PirulaC++ Nem kamuzok. :D
nem azert kerdeztem, csak ismeros a story, velem is megesett mar, hogy buszon  hulyenek neztek, hogy mirol beszelunk haverokkal.
suliban meg anime miatt :)

Tyrael

Pirula

Quote from: Tyraelnem azert kerdeztem, csak ismeros a story, velem is megesett mar, hogy buszon  hulyenek neztek, hogy mirol beszelunk haverokkal.
suliban meg anime miatt :)

Tyrael
Értem. Mi a falu leglepukkantabb éjjel-nappalijába szoktunk régebben beülni hajnali 5 körül a 0-24 alkeszek közé és akkor kiteregetjük a szennyest. Tanulságos. :)