Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: RouninTetszett :) Sõõõt :drool:

És épelméjû ember fogalmazhat meg csak ilyet ;) Nem sütött belõle a pszicho :p

EDIT: És elolvasva mindegyik álmod. Huhh... eddig éppen csak belepislantottam.
Nos.
Keblemre :haha: Álmodj még ;)
még van pár sztorim, csak idõm nincs leírni õket. :(

katz

Quote from: ShiroiPedig amikor megláttam, hogy a tiéd az utolsó post ebben a threadben, akkor megijedtem, hogy órákat kell majd itt olvasgatnom! :haha:
On:
Azt álmodtam, hogy valami nyilvános helyen meztelenül vagyok, és még senki nem vett észre mert elbújtam valahová, de nem tudtam úgy eltûnni onnan, hogy fel ne tûnjek valakinek. Aztán szerencsére felébredtem.
ez vajon milyen fétis lehet? :rolleyes:

Damnatus

Shiroi

Legalább folytatódott volna úgy az álom, hogy az összes nõ körédgyûlik, és ungabunga! :lol:

Damnatus

Quote from: ShiroiNekem amúgy sem kell az összes, csak egy.
Ezt tudjuk. De álmodoznod azért lehet, nem ;), De ha jobban szereted a meztelenül bujkálós álmokat... ;) :D

katz

Quote from: DamnatusEzt tudjuk. De álmodoznod azért lehet, nem ;), De ha jobban szereted a meztelenül bujkálós álmokat... ;) :D
Fogadjunk nem is bujkált álmában...
Mutogatós bácsi :D

Djinn

Quote from: ShiroiKellett nekem mondani, hogy mit álmodtam... :beken:
Én már el is képzeltelek hosszú fekete kabátban (csak kabátban) ....  :lol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: DjinnÉn már el is képzeltelek hosszú fekete kabátban (csak kabátban) ....  :lol:
Echi!!!!!!
Rossz az aki rosszra gondol szal én inkább nem képzeltelek el Shiroi :D

Djinn

Quote from: ShiroiÉs legalább jól nézek ki? ;)
Nem tudom. Még mutogatás elött (kabát összehúzva) képzeltem.   :mad:  
Mondjuk nem rossz kabát! :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Relunx

A mostani álmom is elég elvont volt:
Tûzszerészt alakítottam, és egy elmebeteg pszihopata után nyomoztam (mindig engem hívtak ki a bombáihoz és nekem kellett hatástalanítani õket), persze a végén elkaptam és rácsmögé juttattam.

Relunx

syeren

Én az álmaimban nagyon klassz helyeken jártam már:
Volt már repülés, vizen-járás, másik dimenzióba utazás, gyönyörû szigetek, városok, láttam már többször
ufo-t (egyszer a szemébe néztem egynek), régi lámpaoltogatót+ a Napot és a Holdat éjjeli égbolton együtt...,
álmodtam már angolul, fekete-fehéren és volt, ahol csak 3 szín volt (f+f+zöld).
Sõt, fiú is voltam (talán 2szer)!  :)
Az egészben csak az a durva, hogy ezek mind nagyon jól megmaradtak, viszon a valóságban már egy hétre se tudok néha visszaemlékezni...

Meske

Quote from: syerenrégi lámpaoltogatót+ a Napot és a Holdat éjjeli égbolton együtt...
Kis Herceg? :haha:

Én is sokáig megjegyzem az álmaimat, pl. van egy (bár ezt már ezerszer elmondtam de azért jó, ha néha megerõsíti az ember), amit már több éve álmodtam, s még most is tisztán emlékszem rá. Ebben még ének is volt, s arra is emlékszem, s ebbõl fog születni az 1. regényem (ha egyáltalán kész lesz valaha... :rolleyes: )

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

syeren

Az egyik fura álmom: éjjel van, kitört mellettünk egy vulkán (ez valójában mészkõbõl van...), a család menekül és két földút közül kell választani, csak az egyiken menekülünk meg. Apa mondja meg, melyik a helyes út.
Évekkel késõbb álmodtam: alaphelyzet ugyanez, csak apa nem volt ott.
Ezúttal én mondtam meg,merre kell menni, mert EMLÉKEZTEM, hogy "régen" apa mit mondott...  :3x3:

syeren

A teljes történet: éjjel van, hazafelé tartok. Felnézek az égre és ott van a Nap és a Hold egymás mellett. (A Napnak is sápadtas fénye volt). Nem értettem a helyzetet. Egyszer csak ott volt az a kis lámpaoltogató-szerû figura: alacsony, fekete köpeny+keménykalap. Magyarázatként (?) ezt mondta: A Nap és a Hold két gyermek és az egyik meg fog halni...
Én meg csak azt éreztem, hogy nagyon sietnem kell haza.

katz

Quote from: syerenSõt, fiú is voltam (talán 2szer)!  :)
Én is :D
Néha hasonlítok vmi emberszerûre álmaimban :rolleyes:
Quote from: syerenéjjel van, hazafelé tartok...
Minden horror mese kezdete... :D Remélem továbbálmodod. Érdekes lehet...

syeren

Sajnos ennyire emlékszem, de nem hinném, hogy horror volt a vége.
A húgom volt az akit hosszú ideig minden álmában megöltek (elég változatosan).  :o

Quote from: katzÉn is :D
Néha hasonlítok vmi emberszerûre álmaimban :rolleyes:  

Háááát... Ha megnézed a profilomat, akkor rájössz, miért volt nagy szám fiúnak lenni.  ;)

katz

Quote from: syerenHáááát... Ha megnézed a profilomat, akkor rájössz, miért volt nagy szám fiúnak lenni.  ;)
Háááát... Ha elolvasod az álmaimat, akkor rájössz, miért olyan nagy szám ez nálam  :rolleyes:

Relunx

A legutobbi álmom:
Találkoztam a jõvõbeli énemmel (olyan 35-40 éves). Erre a kezembe nyomott egy shotgun-t, pár spéci lõszerrel, és azt mondta hogy menjek el a közeli kastélyba  :confused:  és írtsam ki a démonokat, akik ott élnek...

Relunx

Zelgadis

Quote from: syerenHa megnézed a profilomat, akkor rájössz, miért volt nagy szám fiúnak lenni.  ;)

(/me megnézi)
magas és van barátja :beken:
ilyen az én szerencsém  :haha:

Tudom a kicsi cuki, meg minden, de mindegyik menekül ha közel állok hozzá
(kitörik a nyakuk, ha felnéznek rám :D) (és hiába magyarázkodok a rendõrségnek :D)

Bocsánat az offtopicért ^^""

Vezeklésül valami témába illõt is írok.

Én sokszor úgy vagyok az álmaimmal, hogy az istennek sem azt álmodom, amivel rengeteget foglalkozok, aztán amikor mégis akkor jön az alábbi eset (most copy paste jön blogról, gomen^^")

"huuu én nálam ez úgy szokott lenni, hogy egy idõ után rájövök (de már csak nagyon a végén), hogy egy ideje már nem álmodom, és történnek velem a dolgok, hanem álmodozom, és én magam irányítom a történéseket, csak akkor még nem tudok róla..."

Relunx

Mostanában nem álmodok semmit :(

Relunx

Meske

Quote from: RelunxMostanában nem álmodok semmit :(

Relunx
Érdekes, de én sem, (legalábbis nem emlékszem rá) pedig régebben nagyon gyakran álmodtam...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

syeren

Én meg reggel még tudom, hogy már megint álmodtam valami mozgalmasat (néha fel is riadok), de újabban késõbb már én sem emlékszem rájuk...  :beken:

animoni

Én azt álmodtam, hogy a szobatársaimat utasítom, hogy húzzák le az ágynemûjüket, mert költözünk ki a koliból :lul:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

syeren

Quote from: animoniÉn azt álmodtam, hogy a szobatársaimat utasítom, hogy húzzák le az ágynemûjüket, mert költözünk ki a koliból :lul:
Huhh, jó szobatárs leszel jövõre!!  :haha:
Én is sokszor álmodom a körülöttem levõkkel: volt, amikor az egész csapat benne volt...

Relunx

Nah ismét álmodtam egy jót! - És eléggé érthetetlent...
Azt álmodtam hogy vmi félisten indián-nal (jó kigyúrt állat volt) küzdöttem, és akárhányszor megöltem, õ mindig föléledt...(egyébként gizda susogó fekete ballonkabát volt rajtam :D)

A másik, meg vmi ajtó volt amin ha bementem az ajtó elött találtam magam, vmi furcsa kód használatát kellett alkalmazni amivel ténylegesen át lehetett jutni az ajtón...de mire erre rájöttem vagy 100x átmentem az ajtón...

Relunx

Zelgadis

:lol:  :jee:
Te legaláb emlékszel az álmaidra... én mostanában nagyon nem, pedig sokszor olyan vicceset álmodok (persze csak utólag vicces, amíg még fel nem ébresztenek teljesen, és emlékszem valamennyire rá, miközben álmodom egyáltalán nem vicces :D teljesen természetes minden ami történik (ugye ezzel nem vagyok egyedül? ;) ) )

Relunx

Én sem emléxem az álmaimra! Van úgy hogy felkelek, emléxem rá, de mire kijózanodok az álmosságból addigra már elfelejtem...

Relunx

Zelgadis

Velem meg szinte mindig ez van...
pedig mint mondtam régen nem így volt  :rolleyes:

Rin

Én általában boldogan ébredek, hogy de jót álmodtam, aztán abban a percben mikor vissza akarok rá emlékezni, elfelejtem...  (szívás)

Relunx

Egyébként kollektív kérdése akik még fent vannak: Hogy fogunk álmodni úgy hogy még fent vagyukn és ugy teszünk mint a Baglyok...:D

Relunx

HVp213

Quote from: RelunxEgyébként kollektív kérdése akik még fent vannak: Hogy fogunk álmodni úgy hogy még fent vagyukn és ugy teszünk mint a Baglyok...:D

Relunx
Én fogok aludni majd amikor megyünk a Balcsi fele (úgyhogy ráérek...) :jee: :p
Milyen gyakran fordul veletek elõ, hogy tudjátok, hogy álmodtok éppen?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"