Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Relunx

Ha én álmodok akkor olyan 75-90% hogy emléxem (mikor felébredek) arra hogy álmodtam.

Relunx

Rin

Gyakran, úgy 90%

HVp213

Félreértés történt: Tudjátok e álmotokba hogy épp álmodtok!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rin

Én nem értettelek félre

HVp213

Quote from: RinÉn nem értettelek félre
A kivétel erõsíti a szabályt ;)

90% tökjó és tudod is befijásolni is vagy ahhogy rájössz jön az ébredés (nekem ált-ba ez szokott történni)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Relunx

Jah így már más! Álltalában az álmom/almaim vége felé fogom fel hogy valójában csak álmodom!

Relunx

Rin

Irányítani sajna nem vagyok képes, egyszerûen csak tudom, hogy ez most álom,de felébredni sem szoktam.

HVp213

Nálam meg az történik ha rájövök, hogy csak álom tudom irányítani is de ekkor Richtig felébredek...

Rin

A kettõ összerakva eredményezné a legjobb és a legrosszabb lehetõséget

HVp213

Quote from: RinA kettõ összerakva eredményezné a legjobb és a legrosszabb lehetõséget
JAJA! Összekéne dobni a közösbe az álmainkat! Meghívlak ma egy álomra ;) (ha nem hagyod h feébredjek túl korán :p)

Rin

Elfogadom... :haha:
Mikor fekszel/kelsz?

HVp213

Quote from: RinElfogadom... :haha:
Mikor fekszel/kelsz?
Jó döntés :jee:
Akkor fexem amikor már nincs kivel beszélni itt! Kelni meg 1/2 10 körül kell! (de kb 1 órával késöbb ujra aludni fogok a kocsiba :p akkor majd reconnectelek hozzád ;))

Rin

Ok. Idõzítés bekapcsolva! :)

HVp213

Már mész is álmodni??? NE hadj itt!!!! :p (nekem még be kell dobni némi álomport hogy tudjak jó sokat álmodni)

Jah és még valami: Mit álmondjunk?  :rolleyes:

Rin

Nem megyek még sehova!
Mit akarsz, nekem mindegy, úgyis minden nap álmodok

HVp213

Quote from: RinNem megyek még sehova!
Mit akarsz, nekem mindegy, úgyis minden nap álmodok
Akkor van választékod... :p Mit szólnál egy kis horror vígjátékhoz! PL.: Freddy a villanypóznán ragadt a piros macskájával...

Rin

Megfelel!
Mi tök jól megbeszéljük, aztán egyikünk se álmodik semmit :lul:

HVp213

Quote from: RinMegfelel!
Mi tök jól megbeszéljük, aztán egyikünk se álmodik semmit :lul:
Én el tudom érni, hogy álmodjak mindenképp! (csak az emlitett álomport kell bevenni: ami különbözö fajtájú és minõségû élelmiszerbõl áll! De a sok tej gyümölcslével mindig beválik :jee: )

Rin

És ha már ez megvan, hogy irányítod?

HVp213

Quote from: RinÉs ha már ez megvan, hogy irányítod?
Igazság szerint elöbbszoktam irányítani az álmot aztán jövök rá, hogy álmodok, aztán felébredek!
Az irányítás relativ: például: amikor futok akkor, arra szoktam gondolni hogy legyek elõrébb aztán a lábamat nem is mozgatom csak mindig egyre elõrébb képzelem magam és ott szoktam állni, ahova kerülni akartam... :p (ez egy kicsit furán irtam le remélem érthetõ :p kicsit kusza vagyok... :rolleyes: )

Rin

Akkor te irányítasz, én meg nem hagyom hogy felébredj!

HVp213

:jee: Megegyeztünk! :whoah:

Amúgy gondoltam már arra, hogy milyen lene altatóval aludni...
Azzal csak az a baj a ha rákapok aztán mindig azzal alszom, akkor mit veszek be ha ennél is vénebb leszek és nem tudok már mitõl aludni... :p (tudom ilyan idõs embernek mint én már a földalatt a helye ott alhat eleget... :__devil: )

Rin

Na tata, próbáld ki, aztán ha vénségedre megõrülsz, mész a diliházba és élhetsz örökké a saját elborult álmaid világában. ;)  :p

HVp213

Quote from: RinNa tata, próbáld ki, aztán ha vénségedre megõrülsz, mész a diliházba és élhetsz örökké a saját elborult álmaid világában. ;)  :p
Ilyen fiatal s már hogy fel van vágva a nyelve (ezek a mai fiatalok...) BEZZZZEG AZ ÉN IDÕMBE (bár az aicheimer elfelejtetette velem, hogy mikor is volt...)

Rin

Nem félsz hogy holnap már temetnek? Vígasztaljon a tudat, hogy majd egyszer, valamikor álmodok rólad!

HVp213

A jóindulat csak úgy süt belõled... Amúgy 1 perc s lent lesz Relunx álmának elsõ 3 része :p
 (át kéne menni off top-ba)

Zelgadis

:lul:

Én ahogy telik az idõ egyre több mindenre vagyok képes álmaimban. Régen össze vissza féltem mindentõl, szörnytõl, ijjesztõdologtól, sötéttõl, mostanában már el tudom ezeket tünteni álmomban :) Régen eszembe sem jutott álom közben, hogy tegyek, hogy egyáltalán tehehet ellenük, azóta egyre ritkábban vagyok képtelen megoldani az ilyesmit :)

Relunx

Látom hiányoztam neketek rin és Hvp213! :D
A mostani csak egy elég röpke álom volt...alig volt idõm rá...3 órát ha aludtam...n mind1:
Azt álmodtam hogy az ûrben vagyok és ilyend imneziókaoukon megyek át különbözõ világokba (már megint a susogó fekete-ballon kabát volt rajtam). Azt án miután már az X.edig dimenzióba mentem át, és akartam átmenni a következõbe vmi gomoylgó kapuféleség jelent meg és mint vmi feketelyuk próbált beszippantani...mire teljesen beszibattont volna ddigra felébredtem....

Relunx

syeren

A mostani álmomban virágzott végre az ibolyám és ötössel mentem át növényrendszertanból...
és délben végre felébredtem. :)

animoni

Quote from: syerenA mostani álmomban virágzott végre az ibolyám és ötössel mentem át növényrendszertanból...
és délben végre felébredtem. :)

Látod ez csak álom :haha: !!
De biztos sikerülni fog :jee:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]