Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: HVp213:lol:
Én ilyen nyalánkságokat nem tervezek közbe iktatni! :rolleyes:
Én sem terveztem, a kedves vizsgabiztos hölgy tervezte be nekem.
Minden alkalommal ugyanaz vizsgáztatott, és buktatott meg  :)

Necrid^

Quote from: Raggie GordonHIHIIIIIIIJJJ!!!! Megjöttem!! Csak egy napra, de majd egy hét múlva majd kb négy napig itthon leszek!!! :D
Nna mi történt itt addig amíg én Hollandiában hesszeltem?? :rolleyes:  :lazza:
(majd rakok fel képeket késõbb! ;) )
Ohh itt van a sör maister :D , nah képekre vok kiváncsi :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

HVp213

Quote from: sirtomiÉn sem terveztem, a kedves vizsgabiztos hölgy tervezte be nekem.
Milyen kedves jótét lélek vizsgáztatott már tégedet!  :lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: sirtomiÉn sem terveztem, a kedves vizsgabiztos hölgy tervezte be nekem.
Biztos vmi 50 éves mama...aki férje minden nap más növel log..

sirtomi

Quote from: NecridBiztos vmi 50 éves mama...aki férje minden nap más növel log..
Kb annyi lehetett. :)

Elsõ alkalommal körbe kocsikáztuk a várost, majd a végén benyögte, hogy rossz a kormánykezelésem és találkozunk legközelebb  :eeek:

Másodszorra volt egy kis gyorshajtás :) és nem töröltem ablakot :eeek:

Necrid^

Quote from: sirtomirossz a kormánykezelésem és találkozunk legközelebb  :eeek:
LoL? nem mondod komoly emiatt boktatott le?

sirtomi

Quote from: NecridLoL? nem mondod komoly emiatt boktatott le?
Ja. Az oktatóm is csak nézett, mint lõtt medve.

Semmi mást nem mondott a banya.

Necrid^

Quote from: sirtomiJa. Az oktatóm is csak nézett, mint lõtt medve.

Semmi mást nem mondott a banya.
Hát Remélem nem lesz vmi ilyesmi az én vizsgáztatóm...

HVp213

Énse szeretnék egy ilyen kriptaszökevényt magamnak! :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Quote from: NecridOhh itt van a sör maister :D , nah képekre vok kiváncsi :D
Nem volt semmi durva!! Szülõkkel voltam!(sajna!! :D ) De azért naggyon király egy ország ez a Hollandia! :cool:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: HVp213Énse szeretnék egy ilyen kriptaszökevényt magamnak! :p
Biztos nem minden vizsgáztató ilyen. :)

De tuti, hogy a pénzre hajtanak és akit lehet megbuktatnak legalább egyszer.

A forgalmi vizsgáig minden ment elsõre, meg jól is vezettem.

HVp213

Ezért kell ZSÍR a keréknek hogy jobban forogjon :p

Necrid^

Quote from: Raggie GordonNem volt semmi durva!! Szülõkkel voltam!(sajna!! :D ) De azért naggyon király egy ország ez a Hollandia! :cool:
Egyetértek..bár én nem voltam még ott de egyik ismerösom ott lakik és képek alapján ténleg szép..:)

Necrid^

Quote from: sirtomiBiztos nem minden vizsgáztató ilyen. :)

De tuti, hogy a pénzre hajtanak és akit lehet megbuktatnak legalább egyszer.

A forgalmi vizsgáig minden ment elsõre, meg jól is vezettem.
Amugy ha pénz kérdse mennyit szoktak aljánlani nekik?

sirtomi

Quote from: Raggie GordonNem volt semmi durva!! Szülõkkel voltam!(sajna!! :D ) De azért naggyon király egy ország ez a Hollandia! :cool:
Remélem van sok képed, amit megosztasz velünk.

Én még nem jártam Hollandiában, de nagyon tetszik az ország.

Djinn

Üdv Raggie! Képeket nekünk + élménybeszámolót!!!  :haha:

A forgalmin én is buktam egyszer. Bár az az én hibám volt: Egyszer bekanyarodtam jobbra, pedig nem is mondták. Totál el voltam gondolkodva valamin és ált. mikor gyakoroltunk ott mindig be kellett kanyarodni...és én a vizsgán is ezt tettem automatikusan :D
De ez már vagy 9 éve volt...  :eeek:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: HVp213Utobbi! S mivel jövöhéten sajnos nekem is mennem kell Balcsira (megint) így tolodik és tolodik... :haha:
Legalább addig is biztonságban vagyunk...
Quote from: DjinnA forgalmin én is buktam egyszer. Bár az az én hibám volt: Egyszer bekanyarodtam jobbra, pedig nem is mondták. Totál el voltam gondolkodva valamin és ált. mikor gyakoroltunk ott mindig be kellett kanyarodni...és én a vizsgán is ezt tettem automatikusan :D
:lol:
Quote from: DjinnDe ez már vagy 9 éve volt...  :eeek:
:eeek: Most milyen lehetsz? :égnekállóhajús szmájli: ;) :D

Aidan

ramiz, új kép? ...meg sem ismertem elõször kinek lehet ez a post-ja...de inkább az mutattja, hogy én milyen  :lame: vagyok :D
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Raggie

Quote from: DjinnÜdv Raggie! Képeket nekünk + élménybeszámolót!!!  :haha:
Jójó! Már készül... :rolleyes:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Kérünk élménybeszámolót + sörbeszámolókat! (Bár a kettõ erõsen ugyanaz lehet.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

:) JóJó! Ne sürgessetek már ennyire!!

Edit: nézzetek be az utazásokba! ;)

Well, do ya, punk?"

Nethiree

Quote from: Aidanramiz, új kép? ...meg sem ismertem elõször kinek lehet ez a post-ja...de inkább az mutattja, hogy én milyen  :lame: vagyok :D

Az én bûnöm, mert leszóltam az elõzõt. :rolleyes:

Ramiz

Quote from: Raggie GordonBocsesz, de nekem a Kispál a mostani Kispált jelenti. És szvsz a koncerten is inkább új számokat fognak játszani... De a régit nem ismerem, az jobb?? :eeek:
Szerintem a régiek a jók, az újak jellegtelenek és uncsik. De a régi Kispál nekem majdnem annyira feeling-es, magával ragadó (nem tudom kivenni), mint a Doors. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: White SeeDNyár utáló hölgyek és urak!

Remélem látható, hogy nyárellenes kampányom sikerrel zárult. Megbeszéltem magasrangú ismerõsömmel, hogy szüntesse be a nyarat és az õsz átugrásával kezdje meg a telet.
Eddig bejött.:p
Úgyhogy holnap már havazásra lehet számítani. Mindenki tegye el a fürdõnacit, és vegye elõ a télikabátot:)

Amúgy a szélsõségesen pocsék idõjárásért szeretnék köszönetet mondani a világ legnagyobb környezetszennyezõ országának (30%+) annak a hárombetûsnek. Köszönöm, hogy a nagy környezetvédelmi egyezmény aláírása helyett rakétákat gyárt, háborúkat indít és országokat igáz le.
Köszönöm, hogy csökkentés helyett növeli környezetszennyezõ szerepét, és hozzájárúl az ózonlyuk kiteljesedéséhez.
Köszönjük meg nekik, hogy fõleg miattuk egyértelmû okok miatt az idõjárás a kárpát medencében kezd egy sivataghoz hasonlítani. (nyáron túlmeleg, télen túlhideg, ha van esõ akkor jön csõstül)
És szívbõl kívánom nekik, hogy mikor felolvad a sarki jég, az összes partmenti nagyvárosuk víz alá kerüljön, és akkor elgondolkodhatnak azon, hogy "hú de jó lett volna rakétagyártás helyett törvényeket hozni környezetünk védelmében"...
Azért van akiket sajnálok. Pl: Hollandia és hasonló országok...

miert kene sajnalni hollandiat?
szar helyre telepedtek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Sajnos igaza van White Seed-nek, igen csúnyán megváltozott az éghajlat, ami számomra annyiban jó, hogy utálom a kánikulát, de ezt a nagy hõingást se nagyon kedvelem, reggel dög meleg, este megfagy az ember, aztán esik mintha tavasz lenne, kegyetlenül fúj, valóban már csak a havazás hiányzik...És emlegettem én is korábban ismerõsöknek, hogy nem stimmel kezd sivatagivá válni az éghajlat a száraz kontinentálisból (és most csak kis hazánkat említettem)... vajon mi lesz ennek a vége?
" There is no sin to know their sins."

Xipe

remelem magyarorszag totalis pusztulasa.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xiperemelem magyarorszag totalis pusztulasa.

Nem csak azé (az országé) én meg azt, felülmúltalak :)
Honnan írsz?

Xipe

Quote from: AssassinNem csak azé (az országé) én meg azt, felülmúltalak :)
Honnan írsz?

szamitogeprol.
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipeszamitogeprol.

:lul: nem mondod? affene, nem gondoltam volna...me :lame:  na de te érted a kérdést   :rolleyes:  az a lényeg.

Xipe

Quote from: Assassin:lul: nem mondod? affene, nem gondoltam volna...me :lame:  na de te érted a kérdést   :rolleyes:  az a lényeg.

mostmar itthonrol.
_(๏̯͡๏)_