Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Necrid^

Király volt a CB és az AMV-ek  :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Csatlakozom! :D
(Juj, eltuntek az amv-k! :()

edit: na, csak megtalaltam az animemusicvideos,org-on:
Member: Fluxmeister
Title: Eternal Damnation
Premiered: 2003-03-09
Categories: Action Drama
Song: E.S. Posthumus - Pompeii
Anime: Hellsing

Mi volt annak az amv-nek a cime, amin a "right now blabla" feliratok szerepeltek?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegMi volt annak az amv-nek a cime, amin a "right now blabla" feliratok szerepeltek?
Ki nem találnád: right now. Otthon megvan, jövõ hétre be tudom hozni, illetve talán Boncinak is megvan.

Necrid^

Quote from: katzKi nem találnád: right now. Otthon megvan, jövõ hétre be tudom hozni, illetve talán Boncinak is megvan.
Mi lesz leközelebb amugy? megvan már beszélve?

Kvikveg

Quote from: katzKi nem találnád: right now. Otthon megvan, jövõ hétre be tudom hozni, illetve talán Boncinak is megvan.
amv.orgrol le tudom szedni.. Ugy nez ki megvan. Megvan. :D :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikvegamv.orgrol le tudom szedni.. Ugy nez ki megvan. Megvan. :D :jee:
Az is egy átkozottul jó amv!
amúgy Van Halen - Right Now a szám címe, ami alatta megy :)

Baldy

Na elég legyen az AMV-kbõl, mit nézünk jövõ héten?
Tippeket, tanácsokat!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Necrid^

Quote from: BaldyNa elég legyen az AMV-kbõl, mit nézünk jövõ héten?
Tippeket, tanácsokat!
Akár mi lesz én ott leszek...szal velem számolyatok :)

katz

Quote from: BaldyNa elég legyen az AMV-kbõl, mit nézünk jövõ héten?
Tippeket, tanácsokat!
Ditto nem leszek, baráti összejövetel lesz.

Relunx

Tippek:
Slayers valamelyik OVA-ja vagy MOVIE-ja, Angel Cop, FLCL.

Relunx

Baldy

Quote from: RelunxTippek:
Slayers valamelyik OVA-ja vagy MOVIE-ja, Angel Cop, FLCL.

Relunx

Slayers! :)
Nem is rossz ötlet, fõleg a sorozatok magyar TV-n történõ vetitése mellett :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Logikus, végülis csak 3x26 részes sorozatról + fogalmamsincsmennyi OVA + 5vagymennyi movie... sorozatból rövidebbet, ha lehet, különben beajánlom a befejezetlen, de még így is 161 + 12 + 2 részes Ranma-t :_piszka: ;)

Baldy

Quote from: BonciLogikus, végülis csak 3x26 részes sorozatról + fogalmamsincsmennyi OVA + 5vagymennyi movie... sorozatból rövidebbet, ha lehet, különben beajánlom a befejezetlen, de még így is 161 + 12 + 2 részes Ranma-t :_piszka: ;)

Már nem azért, de ki beszélt itt arról, hogy a sorozatot vetitsük le? :)

Necrid^

Quote from: BaldyMár nem azért, de ki beszélt itt arról, hogy a sorozatot vetitsük le? :)
Legyen vmi comedys movie..

Baldy

Quote from: NecridLegyen vmi comedys movie..

A Slayers OVA az :)

.Attila

Quote from: BaldyMár nem azért, de ki beszélt itt arról, hogy a sorozatot vetitsük le? :)
Ha én belekezdek vmibe, azt szeretem az elején kezdeni, és lépésrõl lépésre a végéig vinni. Nem bele a közepébe ;)

edit: én ajánlom a Genshiken címû 12 részes sorozatot. 2 alkalom alatt ki tudjuk végezni. Vígjáték, anime rajongókról szóló anime, amiben kitaláltak egy anime-n belüli anime-t :) 9.0/10 pontot kapott 53 szavazat alapján, szóval jónak ígérkezik, UfoZ szerint is, õ ajánlotta nekem (én még nem láttam).

Necrid^

Tippek:
1.Love hina again (3 részes)
2.Ninja scroll

.Attila

Quote from: NecridTippek:
1.Love hina again (3 részes)
2.Ninja scroll
1. Igen, játszuk le kapásból az anime végét ;)
2. Azt én kérem, hogy ne. Elnézést, de én semmi tetszetõset nem láttam abban. Igaz, régen néztem már, de nem hiszem, hogy ha újra megnézném, akkor tetszene. Btw. a ninja scroll az az anime, amit szinte mindenki látott már :)

Necrid^

Quote from: Bonci1. Igen, játszuk le kapásból az anime végét ;)
2. Azt én kérem, hogy ne. Elnézést, de én semmi tetszetõset nem láttam abban. Igaz, régen néztem már, de nem hiszem, hogy ha újra megnézném, akkor tetszene. Btw. a ninja scroll az az anime, amit szinte mindenki látott már :)
oké..igazd van :)

uj tippek:
1.Appleseed
2.wonderful days

.Attila

Quote from: Necridoké..igazd van :), és mi lenne ha az Appleseed movie?
Na erre nem tudok mondani semmit, mert nem ismerem. Csak annyit látok, hogy 8.0 pontos értékelést kapott animenfo, ami pont olyan, hogy lehet jó is, lehet rossz is.

Fazék

Slayers filmek és OVA-k egymástól teljesen függetlenül is megnézhetõk sztem... És egész jó kedvcsinálónak a sorozatokhoz talán, bár fene tudja...

.Attila

Quote from: FazékSlayers filmek és OVA-k egymástól teljesen függetlenül is megnézhetõk sztem... És egész jó kedvcsinálónak a sorozatokhoz talán, bár fene tudja...
Én olyat szeretnék nézni a vetítésen, amit teljes egészében végig tudunk nézni. De ez vagyok én. Azt nézünk, amit megszavazunk.
A Genshikenre még senki nem reagált...

Fazék

Quote from: BonciÉn olyat szeretnék nézni a vetítésen, amit teljes egészében végig tudunk nézni. De ez vagyok én. Azt nézünk, amit megszavazunk.
A Genshikenre még senki nem reagált...
én láttam a sorozatot, nem tûnik rossz ötletlnek, viszont ahhoz kell az angol tudás... sokszor pause-oltam a részek közben, hogy el tudjam olvasni pl az otaku-s megjegyzéseket. Poénosnak így is poénos, szóval sztem jól szórakozna az angolul értõ közönség, de jópár embert kizárnátok, és pl én se mennék a vetítésekre (ami nem lényeges szempont, csak gondoltam szólok :))

Kvikveg

Quote from: BonciHa én belekezdek vmibe, azt szeretem az elején kezdeni, és lépésrõl lépésre a végéig vinni. Nem bele a közepébe ;)

edit: én ajánlom a Genshiken címû 12 részes sorozatot. 2 alkalom alatt ki tudjuk végezni. Vígjáték, anime rajongókról szóló anime, amiben kitaláltak egy anime-n belüli anime-t :) 9.0/10 pontot kapott 53 szavazat alapján, szóval jónak ígérkezik, UfoZ szerint is, õ ajánlotta nekem (én még nem láttam).
Genshiken jol hangzik.
Appleseed is.
Egyiket se lattam meg. :jee:
Mindjart nezek roluk bovebb infot.

Necrid^

Quote from: Bonciedit: én ajánlom a Genshiken címû 12 részes sorozatot. 2 alkalom alatt ki tudjuk végezni. Vígjáték, anime rajongókról szóló anime, amiben kitaláltak egy anime-n belüli anime-t  9.0/10 pontot kapott 53 szavazat alapján, szóval jónak ígérkezik, UfoZ szerint is, õ ajánlotta nekem (én még nem láttam).
Benne vok..jól hangzik az otlet.

Ramiz

Quote from: Necrid2.wonderful days
Ez tényleg nagyon vacak, lebeszélnélek titeket. A Genshiken tök jó lehet, sajna nem nagyon leszek, de ha azt nézitek, majd kérek beszámolót-véleményt. :)
(Sajnálom, hogy a CB filmen nem voltam, de utána azért a Balatonon megnéztük. :) )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

Újabb tippek:
Darkstalkers
Tokyo Babylon
Princess Mononoke

Relunx

Xipe

ha mar Appleseed akkor melyik, a regi vagy az uj?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: Xipeha mar Appleseed akkor melyik, a regi vagy az uj?
Én az ujat aljánlám...

Ramiz

Metropolis, Memories volt már? Mindkettõ van akkora klasszikus, mint mondjuk A vadon hercegnõje vagy a Bloodlust (vagy a Ninja Srcoll :hehe: ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!