Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Emarsharae

Quote from: roderickMondjuk sokat segítene, ha tudnánk ki az a szolgáltató aki ezt csinálja, nehogy azt ajánljam... de amúgy ilyen ingyenesek közül eddig nekem az uw-vel semmi bajom nem volt, egyedöl talán az ip-cím ellenörzéssel kekeckedett, meg lehet popup reklámot választani is, amit meg firefox úgyis blokkol. (jameg külföldröl nem lehet elérni, de ha magyar a site akkor végülis mindegy)
De freewebbel se volt nekem komoly bajom, csak valami keverés van a php részével, de ez viszont megy külföldre is.
Uhhh... nic.de.tk
Amúgy a lap maga angol szövegû... lenne. És nem feltétlen magyar közönségnek terveztem, hanem úgy... ált. bárkinek.
IP cím ellenõrzést nem szeretem, nem adok hi senkinek információt ha nem muszáj. De nem vagyok paranoiás... túlzottan.
Mellesleg a Firefox... maradjunk annyiban, hogy a gépem egy külön személyiség, és vannak progik akik ütik egymást rajta, és ezért vagy nem telepítem fel, vagy átkozhatom Bill Gatest és nyúzhatom apámat hogy telepítse újra az egész vackot. (Mellesleg megjegyezném, bölcsész vagyok, és a számítástechnikához nem értek annyit mint... a férfiak többsége ezen a fórumon. Van egy kalapácsom, azt tudom használni, de a progikat kondicionált és próba-szerencse tanulás alapján tudom használni. Szóval nem érdemes mûszaki dolgokba belemenni, mert nem az a szakterületem. :eeek: :3x3: Ezzel szemben ha mûfordítást vagy mûelemzést kérsz...)
De minden ötletet és segítséget köszönök (elõre is).
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: EmarsharaeJa, és igen, komolyan mondtam: ameddig nem tudod, milyen (kellemetlen, hogy mást ne mondjak) következményei vannak egy félresikerült/nem sikerült (vagy éppen sikerült) öngyilkosságnak, és mégis azzal fenyegetõzöl (de csak fenyegetõzöl!), körülröhöglek kegyetlenül, bárki is vagy.
Magyarul igyekszel rávenni, hogy megtegyem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: White SeeDMa reggeli bumeráng:
Magyarországra jött a yumiyumi (vagy milyen) japán zenekar (aminek van az a rajzfilmje a cartoonon)  (állítólag híresek...) és koncert után ellpoták a dobosukat ami egy plüsmackó....
Hát jah, ezek után szerintem ne nagyon számítsunk, hogy egy japán zenekar is eljön koncertezni.
sosem fogok hallani egy fullmoon vagy egy hayashibara koncertet  :bruhuhu:  
Ezt üzenem a tolvajoknak: :b+:  :nagyere:  :kabbea:

De már nem is értem mit háborgok. hisz ez hungary. Ami nincsen leláncolva azt ellopják....

Én is hallgattam a Bumerángot, de ezt nem is hallottam. Bár én a koncertekrõl is mindig akkor értesülök, amikor mesélik, hogy milyen jó volt :(

Hát igen, ez magyarország. Itt szinte semmit nem lehet felügyelet nélkül hagyni :)

sirtomi

Quote from: EmarsharaeÉs mielõtt kérdezed, elkészítés: (a 2dl-eshez)
pohárba teszel valamennyi vizet (általában fele-fele vagy 1/3 A., 2/3 víz arányban szoktam higítani), majd a pohár tetejére teszel egy kanalat, benne az ital mennyiségétõl függõen 1-2 kockacukrot, ráöntöd az Absinthe-ot, megvárod amíg lecsurog a pohárba, a maradékot meg beszívja a kockacukor, majd meggyújtod (pirománok elõnyben!), megvárod amíg elalszik, a cukor pépes lesz és karamellás, majd szépen belekevered a lötyibe - és fogyasztod.

Ezt kipróbálom.
Úgyis lesz buli a hétvégén, legfeljebb kicsit berúgok  :D

.Attila

Quote from: White SeeDMa reggeli bumeráng:
Magyarországra jött a yumiyumi (vagy milyen) japán zenekar (aminek van az a rajzfilmje a cartoonon)  (állítólag híresek...) és koncert után ellpoták a dobosukat ami egy plüsmackó....
Hát jah, ezek után szerintem ne nagyon számítsunk, hogy egy japán zenekar is eljön koncertezni.

De már nem is értem mit háborgok. hisz ez hungary. Ami nincsen leláncolva azt ellopják....
Ez már vagy 1 éves hír, ha nem több. És már akkor is kitárgyaltuk, hogy undorító :/
Annyit még az esetrõl, hogy az említett duo (most már duo) bejelentette, hogy turnéjuk minden következõ állomásán el fogják mondani, hogy az õ kabalájukat Magyarországon lopták el.

sirtomi

Quote from: BonciEz már vagy 1 éves hír, ha nem több. És már akkor is kitárgyaltuk, hogy undorító :/
Annyit még az esetrõl, hogy az említett duo (most már duo) bejelentette, hogy turnéjuk minden következõ állomásán el fogják mondani, hogy az õ kabalájukat Magyarországon lopták el.
Jó negatív reklám Magyarországnak, ha tényleg mindenhol elmesélték a lopást.

Rounin

Quote from: RamizMagyarul igyekszel rávenni, hogy megtegyem.

Csak csendben megjegyzem, hogy erkölcsileg támogatom.  :__devil: :hehe:

Ramiz

Quote from: White SeeDMagyarországra jött a yumiyumi (vagy milyen) japán zenekar (aminek van az a rajzfilmje a cartoonon)  (állítólag híresek...) és koncert után ellpoták a dobosukat ami egy plüsmackó....
De már nem is értem mit háborgok. hisz ez hungary. Ami nincsen leláncolva azt ellopják...

Quote from: BonciAnnyit még az esetrõl, hogy az említett duo (most már duo) bejelentette, hogy turnéjuk minden következõ állomásán el fogják mondani, hogy az õ kabalájukat Magyarországon lopták el.
Huff... :eeek: Ezt még nem hallottam... de nagyot ütött... nem mintha nem ezt várnám Mo-n, de mégis...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizInkább õszinte. :)
Ki kell ábrándítsalak. Az elsõt utálom, a második meg szar volt.
Egyébként megírtam a Uru kollekciót. Majdnem az összes manga ráfért a CD-re. Meetre ofkorsz még egy darabig nem tok menni. Hétvégénként van programom.

Ramiz

Quote from: katzKi kell ábrándítsalak.
Sajnálom, nem voltam beléd szeretve, így kiábrándulni sem fogok. :hehe:

sirtomi

Quote from: White SeeDHmm, nézem ezeket az újj t-online-os dsl csomagokat... A fele nagy átverés!
Nem azért, de mit érek az 1024-es kapcsolatommal, ha 3GB a korlát?!?!?!

Ez akkora baromság (inkább átverés) mint mikor kapsz egy ferrarit olcsón egy 5l-es tankal, és ezzel menj egy hónapon át. Ha meg újratankolsz akkor 3 újratankolás annyiba kerül mint maga a kocsi...
Nagy átverések az olcsó csomagjaik... Ha nem lenne ez a megkötés akkor még jó is lenne, de így ez már megint csak a felhasználók megkopasztására szolgál...
A sávszélesség növelés is csak bizonyos terülteken volt jó.
Nekem az 512-es netemet elõször emelték 1024-esre, ez még jó is volt.
Most legutóbbi emelésnél ebbõl lett 2048-as, de messze vagyok a központtól és nem jön ennyivel, 1024-nél jobb valamivel, de nem sokkal. Én jobban örültem volna egy kis díj csökkentésnek.

Egy éve lejárt a hûség szerzõdésem, és még mindig ugyanannyit fizetek, mint amikor aláírtam a szerzõdést. Ha olcsobban szeretném ugyanezt a szolgáltatást, akkkor a mostanit le kell mondano és elõkell fizetnem ugyanerre, de akkor már a mostani díjszabással egy pár ezer forinttal olcsóbb lesz.
Persze kb 30 nap míg leszerelik a régi adsl modemet, és kb még két hét míg hoznak egy újat :(

katz

Quote from: RamizSajnálom, nem voltam beléd szeretve, így kiábrándulni sem fogok. :hehe:
Huhh. Megnyugodtam. :izzadságothomlokrólletörlõsszmájli:

katz

Quote from: sirtomiPersze kb 30 nap míg leszerelik a régi adsl modemet, és kb még két hét míg hoznak egy újat :(
Amikor elmentem netet venni, még elõzõ hónapban (júni 27 hétfõ), rögtön másnap jöttek volna szerelni. LOL 3 napért (amikor egyébként ugy sem vagyok otthon) ki kellet volna fizetni egy egész hónapot. Elhajtottam õket, h nem érek rá. Rá egy hétre rendeltem vissza õket. Jöttek, az egyik benézett a szobámba. Körülnéz. Elsõ nem szakmai kérdése: Te katonai iskolába jársz vagy csak szereted a haditechnikát? Körülnéztem miért is kérdezhette - Is-is! - nem volt kedvem magyarázkodni. 10 perc alatt végeztek a bekötéssel, modemfelszereléssel és már tüntek is el. :D

Fazék

Quote from: katzAmikor elmentem netet venni, még elõzõ hónapban (júni 27 hétfõ), rögtön másnap jöttek volna szerelni. LOL 3 napért (amikor egyébként ugy sem vagyok otthon) ki kellet volna fizetni egy egész hónapot.
Ennyire azért még a te szolgáltatód sem lehet szemét, hogy ilyet tegyen... Interware-nél teljesen korrekten arányosan, arra a pár napra csak az összeg töredékét kellett nekem fizetnem bekötési hónapban.

Nethiree

Spec. én megrendeltem a neten, aznap visszahívtak telefonon, 3 nap múlva bekötötték (kb félórás szerelgetés a helyszínen), és csak tört havi számlát fizettem. Tudom, nem mindenki ért egyet azzal, hogy ezt upc-nál tettem, és chellom van, de háááttt .... :rolleyes:

Amúgy szép jóreggelt mindenkinek, kora reggel már milyen aktívak vagytok  :haha:

Rounin: szép csendben jegyzed meg? Ennyire szereted _õt_?

katz

Quote from: FazékEnnyire azért még a te szolgáltatód sem lehet szemét, hogy ilyet tegyen... Interware-nél teljesen korrekten arányosan, arra a pár napra csak az összeg töredékét kellett nekem fizetnem bekötési hónapban.
Maj meglátjuk, ha megjön az e havi számla és kevesebb lesz, mint 9500 pénz...

Fazék

Eszembe jutott az egy dolog, ami miatt kicsit mégiscsak útálom a nyarat... Teljesen békésen nekiálltam volna füvet nyírni, egyszercsak valami becsúszik a papucsom fejrésze alá, egyszercsak rohadtul elkezd fájni, gyorsan lerúgom, valami odébbdöglik és otthagyta a fullánkját két lábujjam között... nyami. Ilyen csúnyán már régen csíptek meg... külön örülök, hogy valamilyen (enyhébb) szinten allergiás is vagyok az ilyen darázs-/méh- stb csípésekre. Egyszer szüret közben a számon csípett meg egy. A vicc a dologban, hogy a csípést észre se vettem! Csak onnan hogy egyszercsak elkezd dagadni a szám... Végeredménynél Mick Jagger hozzám képest nulla volt száj tekintetben... 1 hétig csak levest tudtam enni, a kálcium-injekció se segített sokat a lelohadásban... nagyon élveztem, most legfeljebb majd csak cipõbe nem tudok majd lépni, és a fûnyírást is halasztom pár órára...

edit: tök jó. most a két érintett lábujjam, mintha olyat játszana, hogy ki tud messzebb kerülni a szúrástól... hehe jó érzés :haha:

Nethiree

Quote from: Fazék...
edit: tök jó. most a két érintett lábujjam, mintha olyat játszana, hogy ki tud messzebb kerülni a szúrástól... hehe jó érzés :haha:
Õszinte részvétem  :bruhuhu:  *gyógypuszitaszenvedõnek*

Fazék

Quote from: NethireeÕszinte részvétem  :bruhuhu:  *gyógypuszitaszenvedõnek*
oh, köszönöm szépen :D de azt hiszem sokak legnagyobb sajnálatára túlélem a dolgot  :haha:

Ramiz

Quote from: Fazékmost legfeljebb majd csak cipõbe nem tudok majd lépni, és a fûnyírást is halasztom pár órára...
Nagyapám erre azt mondta volna: "Pálinkát neki külsõleg-belsõleg!" :cool:

Fazék

Quote from: RamizNagyapám erre azt mondta volna: "Pálinkát neki külsõleg-belsõleg!" :cool:
mindig is imádtam a nagypapák gyógymódszereit :haha:

Ramiz

Quote from: Fazékmindig is imádtam a nagypapák gyógymódszereit :haha:
Ja... :D meg a töpörtyû meg a dédapám féle "parasztos kenyérszelet" (=kb. a vekni ötöde) is ide tartozik... :)

sirtomi

Quote from: RamizJa... :D meg a töpörtyû meg a dédapám féle "parasztos kenyérszelet" (=kb. a vekni ötöde) is ide tartozik... :)
Nekem faterom is ilyen kenyérszeleteket vág :D

A pálinkás gyógymód egész jó. Egyszer fájt a fogam és azt mondták öblögessem pálinkával. Én lenyeltem és utána töltöttem friss adagot :) , el is múlt a fájdalom  :jee:

Raggie

Mér én nem is nagyon szeretem a vékonyabb kenyérszeletet! Nem érezni a kenyér ízét, és szétmállik a kezedben(manapság eléggé szar minõségûek a kenyértészták --->nagyapám pék volt).
Max melegszendvicshez vágok néha vékony szeletet.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonMér én nem is nagyon szeretem a vékonyabb kenyérszeletet! Nem érezni a kenyér ízét, és szétmállik a kezedben(manapság eléggé szar minõségûek a kenyértészták --->nagyapám pék volt).
Max melegszendvicshez vágok néha vékony szeletet.
nekem szabályosan nevethetnékem támad mindig, amikor valami nõi ismerõsnél van buli és kajának általában a "fél centi vastag kenyéren középen kevés vaj fél szelet párizsi egy fél csík sajt" összeállításokat nevezik :) kit érdekel az egészséges életmód, én enni akarok! :D

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNem érezni a kenyér ízét, és szétmállik a kezedben (manapság eléggé szar minõségûek a kenyértészták).
Tények...

Emarsharae

Csodás... egy nap nem vagyok, és akkor jön vissza mindenki... Nyami. Mellesleg legalább kint szemlélhettem a jégesõt a buszmegállóban, ez is valami.  :rolleyes:
Quote from: RamizMagyarul igyekszel rávenni, hogy megtegyem.
Nem, igyekezetem arra irányul, hogy ne tedd meg, és ne is beszélj róla, mert fogalmad sincs, mivel jár egy elszúrt vagy épp sikerült öngyilkosság. (Gondolom, remélem.)
Amellett meg azt csinálsz, amit akarsz. Se rokonom se egyéb hozzátartozóm nem vagy.  :rolleyes: Ha mégis az lennél, kérlek ne hagyj ki a végrendeletedbõl.

Fazék: és mit mondjak én, aki még kenyeret sem eszik? :bruhuhu: Hozzá kell tennem, nem jószántamból, csak nem sok más választásom van. Ja, és az egészséges életmódot követõ nõk szerintem fonnyadt salátát és nem vékony kenyérszeleteket tálalnak.  :haha:
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xipe

en a kenyeret ket darab hus kozott szeretem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipeen a kenyeret ket darab hus kozott szeretem.
Általában én is, de ha választani kell, inkább húsevõ vagyok. :D

Xipe

Quote from: EmarsharaeÁltalában én is, de ha választani kell, inkább húsevõ vagyok. :D

en is.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_