Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Nethiree

Quote from: RamizHú de népszerû lett hirtelen neko-kacc! mindjárt dorombolni fog! :)
Jobban szeretnéd, ha neked dorombolna valaki?  :lul:

Ramiz

Quote from: NethireeJobban szeretnéd, ha neked dorombolna valaki?  :lul:
A kérdésre a válasz az élveteg vigyor az avatarom arcán. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nethiree

Quote from: RamizA kérdésre a válasz az élveteg vigyor az avatarom arcán. :D
:D
Akkor éppen itt az ideje, hogy beszerezz magadnak egy helyes cicamicát ;)

Ramiz

Bocs, de nekem nem jön be katz. :D :D :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizBocs, de nekem nem jön be katz. :D :D :D
Még jó :lul:

.Attila

Quote from: katz:confused:
Miért "-cal"
Ha rendesen ejted akkor "katzzal", röviden katzal (a katz féle helyesirási kézikönyv szerint)
Ha Shiroiosan, akkor nem tom, kiejtve kb ketsz-szel
Mondtam, hogy tuti rossz, amit írtam :)
Quote from: White SeeDHmm, kétlem hogy kipakolnák a Kínaiak a haderejük adatait mint az amcsik.
stb.
Ha a vizen az amerikaiak nyernek, akkor már övék is a háború. Több kilométeres távolságból szétlövik a légvédelmet, aztán jöhet a bombázás. Aztán ne is beszéljünk ugyebár a lopakodó bombázókról. Nem hiszem, hogy Kínának sok esélye lenne.

.Attila

Quote from: White SeeDHmm, kétlem hogy kipakolnák a Kínaiak a haderejük adatait mint az amcsik.
stb.
Ha a vizen az amerikaiak nyernek, akkor már övék is a háború. Több kilométeres távolságból szétlövik a légvédelmet, aztán jöhet a bombázás. Aztán ne is beszéljünk ugyebár a lopakodó bombázókról. Nem hiszem, hogy Kínának sok esélye lenne.

Nethiree

Quote from: RamizBocs, de nekem nem jön be katz. :D :D :D
Ezt már azt hiszem korábban kitárgyaltátok, és nem is rá gondoltam :p

katz

Pár hete lett kompletten kivesézve a téma az sg Haditechnika forumán politikai, gazdasági és katonai szempontok figyelembevételével. Elég terjedelmes vita volt, ennek a röviditését kapod most vissza. Kötve hiszem, h az alább leirtaknál te bármit is jobban tudnál, tehát ezzel le is lehetne zárni ezt a "vitát"
Quote from: White SeeDblablabla
Kezdésnek: Kína hadereje Kb +-100 as nagyságrendi tévedéssel megvan mennyi földi eszközük van (ami egyébként olyan 1000-10 000 nagyságrendû tipusonként, tehát olyan 10%-os pontossággal). Gyakorlatilag darabszámra megvan mennyi és milyen típusú légi eszközük van.  Nagyságrendileg köztudott mennyi hajójuk, tengeralattjárójuk van. Atomfegyverek etc
Ha nem is darabra pontosan, de 10%-on belüli pontossággal megmondható milye van mindenbõl a két országnak.

A helyzet és egy esetleges háború:

Kína-Tajvan konfliktus:
Kína:
Kina egészen 5-10 évvel ezelõttig nem rendelkezett számottevõ partraszálló kapacitással, és a világ azon viccelõdött (egy-egy kinai fenyegetés során), ha Kína el akarná foglalni Tajvant, akkor az 1 millio kinai katonának át kellene úsznia a tajvani szorost. Aztán a hadseregük jelentõsebb ilyen jellegû fejlesztésekbe és nagyarányú vásárlásokba (partraszállító hajók, orosz tengeralattjárók) kezdett. A tendencia ilyen mérvû folytatása mellet, hozzávetõleg 3-5 év múlva fog Kína megfelelõ kapacitással rendelkezni egy esetleg invázióhoz.
A kínai hadsereg jelentõs ugyan, de elavult. A hadsereg jórészt szovjet cuccok klónjait (esetleg azok házilag feljavított változatait) használja. Ezek a dolgok nagy része 20-30 éves technologiai lemaradásban van az amcsi, japán, tajvani, koreai dolgokhoz képest. Kína is tudja ezt és gõzerõvel fejleszt is. MBT* terén hamarosan utélérik a tajvani szintet, de a repülõiparuk még elég messze van a fejlett státustól. Gyakorlatilag most értek oda, hogy olyan repülõket fejlesztettek ki, amelyeket az ellenfelük sok éve használ.
Összegezve: nagy számú hadsereg, elavul technikával. Ez utóbbit mindig mindenki elfelejti. Kína veszélyes, veszélyes lesz majd 10 év múlva, amikor a jelenlegi fejlesztéseik fogják majd a hadsereg gerincét adni és nem holmi T-55, T-72 és Mig-21 klónok, mint most!!!

A másik oldal:
Tajvan (és Japán) horribilis összegeket költ haditechnikára. Nem csak a legujabb fejlesztésû amcsi cuccok megvételére és/vagy licenszgyártására, hanem saját jó minõségû fejlesztésre is.
Ha megnézed ezen seregek adatait, akkor láthatod, hogy eszközök számát tekintve kb ugyan ott vannak, mint a Kínai sereg, csak éppen ezek a cuccok, mind a legujabb fejlesztések, ellentétben Kínával.
USA: Japánban amcsi bázis van. Tajvan és Korea körül állandóan cirkál egy anyahajó teljes kiséretével. Abban a percben, h Kínai szállitóhajók lepnék el a tengert, azonnal indulna a válaszcsapás, és lehet, h a kinaiak partra tudnak szállni, de aligha tudnák elfoglalni a szigetet.

Összegzésül: Jelenleg egy ilyen háború nem lenne több céllövészetnél a kínával szembenálló felek részérõl. Kína még egy anyagháborút sem tudna jelenleg megnyerni.

Kína-USA:
Ne nevettess.
Atomot nyilvánvalóan senki nem fog bevetni. Nincs olyan infantilis barom vezetõ (most a terroristákat nem tárgyaljuk, õk megtennék), aki elõször vetne be atomot, atomhatalom ellen. Gyakorlatilag kiirtaná a saját országát.
Amerika több 100-as nagyságrendû ballisztikus rakétaállománnyal rendelkezik, míg Kína jelenleg örül ha el tud lõni addig és kb 10-es nagyságrendû nukleáris rakétaállomány van.
Ha Kína kezd:
Megtámad egy NATO országot, ezzel gyakorlatilag a fél világnak üzen hadat
Korábban már összebalhézott az Oroszokkal, a Pakikkak, Indiával. Egy esetleges háború során beszállna Kína ellen Japán és Tajvan is, illetve feltehetõleg europai nyomásra Oroszország is (az oroszog legnyagyobb segélyezõje európa, azon belül Németország). Szvsz egy ilyen lehetõséget, ingyen területszerzésére nem hagyna ki Pakisztán és India sem. Szövetségese maximum Észak kórea, Vietnám és Irán lenne. Kinai háborúkezdéssel a háború végére Kína nem lenne ismét több egy gyarmatnál, vagy egy olyan, bábkormány álltal irányított országnál, mint most Afganisztán vagy Irak.
Ha USA kezd.
Nem valószínû. Jelenleg nincs elég katonájuk arra sem, hogy elfoglalják ÉS megtartsák Iréánt. Bombázni, pszichologiai hadviselést folytatni tudnának, és feltehetõleg uralni is tudnák a kínai légtér tengertõl max 4-500 km-es részét, de egy ország elfoglalásához katonák kellenek. Egy ekkora országhoz, sok milliónyi katona, amit az USA max a z összes szövetségesével együtt tudna felvonultatni, de egy ilyen háborúra aligha lenne szövetségese. Jelenleg abbai is nagy valószínûséggel belebukna, ha megtámadná Iránt.

Végezetül egy mondás az egyik legnagyobb és messze a legismertebb kínai hadvezértõl: If you cannot win a battle, do NOT fight it.

Ennyi elég lesz, vagy írjak még?

Rounin

Sas ide

Érdekes hírmorzsa, miszerint hegylakó anime készülne... halott róla bárki bármit?

katz

Quote from: White SeeDKözben én is elõhalésztam a könyveim.
15 évvel ezelõtti adatok:   (Apropó: ha valakit érdekelnek régi haditechnikai könyvek, illetve az Arsenal nevû sorozat 3 kötete (régi csatahajók, tankok, és aszem vegyi fegyverek) számai eladók:))
Engem érdekelne. Kérnék vmi bövebbet PM-ben.
Quote from: White SeeDHa kitolják azt a 4000 repcsit  a garázsból és kamikázénak használják már el tudnak intézni bármit.:)
A kamikazek már a II vh-ban sem váltak be. Egyszerûen anyag és emberpazarlásnak bizonyult. Az egyetlen haszna a pszichologiai megfélemlítés volt.
Quote from: White SeeDÉn ezt úgy képzeltem el, hogyha az amcsik támadnának. Ez az õ stílusuk.
Nincs mivel. Öngyilkosság lenne. A németeknek sem vált be az oroszok ellen, egyszerûen túl nagy számú az ellenség, hogy gyorsan le lehessen gyûrni, és egy elhúzódó álló háborút nem lehet megnyerni (ld. I vh)
Quote from: White SeeDSemmi esélyük se lenne földön, hiába jönnek a szuperpáncélosaikkal.
Szuperpáncélos? Abrams? Muhaha :lul:
Most fejlesztenek egy uj cuccot(FCS-Future Combat System kodnéven egy egész családot), de az még több év míg használni kezdik a seregben (itt jegyzem meg, h az oroszok ugyanezen tank orosz változatát (T-95) csak pénzhiány miatt nem rendszeresítették eddig)
Quote from: White SeeDNincs az a páncél amit ne lehetne manapság áttörni akár egy kézi páncéltörõrakétával.
Ez nem igaz! Egyrészt általánosak már a reaktiv pánzélzatok használata, másrészt folymatosan terjed el már nyugaton is a különbozõ aktív és passziv harckocsivédelmi eszközök használata, ami akár 80-90%-ban is képes megsemmisíteni a harckocsira kilõtt lövedékeket.
Quote from: White SeeDAztán ott vannak a speciális egységek mint:
Kézigránátos kisgyerek/nõ. Ha lelövik tuti leadják a világon mindenhol, és persze õk a gyerekgyilkosok. Ha meg nem, nem lesz kinek tudósítania:)
és? Háború van. Izrealben különb dolgok is történnek. Ha a média az amikat támogatja, akkor tök mindegy mi folyik ott, akár gázt is bevethetnének.
Quote from: White SeeDAmi biztos:
Egyiknek sincsen rá semmi esélye, hogy legyõzze a másikat, hacsak nem dobálják meg egymást atommal, és amelyik életbenmarad (márpedig atomháborút seni sem élne túl)
Ha annyira szeretnél atomot látni.
Quote from: White SeeD+Lehet, hogy Kínának nincsen túl sok atomja, de az a pár tudcat is elegendõ ahhoz, hogy igen nagy károkat okozzon az amcsiknak. Jól szétszorják õket a nagyvárosokra, és a sugárzás elvégzi a dolgát.
Ezt hogy gondoltad? Kína saját magára dobja le azt a 6 atomot, ha az amik megtámadják? Gondolkozzál már!

Sugárzásra meg: ABV védelemrõl nem hallottál még? Tanknak, lövészpáncélosnak mindegy mekkora kint a sugárzás.
Quote from: White SeeDAmúgy van egy dolog amit sosem értettem. Az USA több olyan országot megtámadott, aminek gyakorlatilag hozzá képest 0-volt a hadereje pl Vietnám, és még is laposra verték õket és behúzott farokkal vonultak ki az adott országból. Szal hiába a technika, tûzerõfölény (amúgy csak az amrikai filmekben érnek a migek szm@rt se. Nagyon jó kis gépek, és megfelelõ pilótával szvsz könnyedén felveszik a versenyt az amcsik "szuper" gépeikkel.)
ha a nép összefog és ellenál.

jah mégvalami: Az amcsi szuperlopakodókról meg csak annyit, hogy nem érnek túl sokat. kevés van belõlük, iszonyat drágák, és még a jugók is lelõtték annakidején. Vagy az irániak? Már nem emlékszem. annyi országot lebombáztak már, hogy már nem is tudom....

"Atomot nyilvánvalóan senki nem fog bevetni"
Én ebben nem lennék olyan biztos. amerikának van egy szokása: elõbb lõjj aztán gondolkozz....

katz

Quote from: White SeeDKözben én is elõhalésztam a könyveim.
15 évvel ezelõtti adatok:   (Apropó: ha valakit érdekelnek régi haditechnikai könyvek, illetve az Arsenal nevû sorozat 3 kötete (régi csatahajók, tankok, és aszem vegyi fegyverek) számai eladók:))
Engem érdekelne. Kérnék vmi bövebbet PM-ben.
Quote from: White SeeDHa kitolják azt a 4000 repcsit  a garázsból és kamikázénak használják már el tudnak intézni bármit.:)
A kamikazek már a II vh-ban sem váltak be. Egyszerûen anyag és emberpazarlásnak bizonyult. Az egyetlen haszna a pszichologiai megfélemlítés volt.
Quote from: White SeeDÉn ezt úgy képzeltem el, hogyha az amcsik támadnának. Ez az õ stílusuk.
Nincs mivel. Öngyilkosság lenne. A németeknek sem vált be az oroszok ellen, egyszerûen túl nagy számú az ellenség, hogy gyorsan le lehessen gyûrni, és egy elhúzódó álló háborút nem lehet megnyerni (ld. I vh)
Quote from: White SeeDSemmi esélyük se lenne földön, hiába jönnek a szuperpáncélosaikkal.
Szuperpáncélos? Abrams? Muhaha :lul:
Most fejlesztenek egy uj cuccot(FCS-Future Combat System kodnéven egy egész családot), de az még több év míg használni kezdik a seregben (itt jegyzem meg, h az oroszok ugyanezen tank orosz változatát (T-95) csak pénzhiány miatt nem rendszeresítették eddig)
Quote from: White SeeDNincs az a páncél amit ne lehetne manapság áttörni akár egy kézi páncéltörõrakétával.
Ez nem igaz! Egyrészt általánosak már a reaktiv pánzélzatok használata, másrészt folymatosan terjed el már nyugaton is a különbozõ aktív és passziv harckocsivédelmi eszközök használata, ami akár 80-90%-ban is képes megsemmisíteni a harckocsira kilõtt lövedékeket.
Quote from: White SeeDAztán ott vannak a speciális egységek mint:
Kézigránátos kisgyerek/nõ. Ha lelövik tuti leadják a világon mindenhol, és persze õk a gyerekgyilkosok. Ha meg nem, nem lesz kinek tudósítania:)
és? Háború van. Izrealben különb dolgok is történnek. Ha a média az amikat támogatja, akkor tök mindegy mi folyik ott, akár gázt is bevethetnének.
Quote from: White SeeDAmi biztos:
Egyiknek sincsen rá semmi esélye, hogy legyõzze a másikat, hacsak nem dobálják meg egymást atommal, és amelyik életbenmarad (márpedig atomháborút seni sem élne túl)
Ha annyira szeretnél atomot látni.
Quote from: White SeeD+Lehet, hogy Kínának nincsen túl sok atomja, de az a pár tudcat is elegendõ ahhoz, hogy igen nagy károkat okozzon az amcsiknak. Jól szétszorják õket a nagyvárosokra, és a sugárzás elvégzi a dolgát.
Ezt hogy gondoltad? Kína saját magára dobja le azt a 6 atomot, ha az amik megtámadják? Gondolkozzál már!

Sugárzásra meg: ABV védelemrõl nem hallottál még? Tanknak, lövészpáncélosnak mindegy mekkora kint a sugárzás.
Quote from: White SeeDAmúgy van egy dolog amit sosem értettem. Az USA több olyan országot megtámadott, aminek gyakorlatilag hozzá képest 0-volt a hadereje pl Vietnám, és még is laposra verték õket és behúzott farokkal vonultak ki az adott országból.
Ha két szembenálló fél között túl nagy a különbség, egyik sem gyõzhet.

Vietnámban elcseszték a taktikát az amik, és csúnyán megfizették az árát. Megérdemelték, de tanultak belõle. Ma már megnyernének egy ilyen háborút. Nem technikával, hanem taktikával.
Mellesleg a háborúban az amig 47 000, míg a vietek több mint 2 000 000 embert vesztettek.
Quote from: White SeeD(amúgy csak az amrikai filmekben érnek a migek szm@rt se. Nagyon jó kis gépek, és megfelelõ pilótával szvsz könnyedén felveszik a versenyt az amcsik "szuper" gépeikkel.) ha a nép összefog és ellenál.
A Migek (is) utik az F-16-osokat. Persze nem a mi kivénhedt Mig-29-eseink az uj F-16 Block 52+ -osokat. Az oroszok mindig is élen jártak az aerodinamikai és hajtómûfejlesztések során, ez még most is igy van, egyedül elektronikai téren vannak lenmaradva.
Quote from: White SeeDha a nép összefog és ellenál.
Ennek is megvan a kipróbált ellenszere. Több is.
Quote from: White SeeDjah mégvalami: Az amcsi szuperlopakodókról meg csak annyit, hogy nem érnek túl sokat. kevés van belõlük, iszonyat drágák, és még a jugók is lelõtték annakidején. Vagy az irániak? Már nem emlékszem. annyi országot lebombáztak már, hogy már nem is tudom....
Az egy mezei F-117-es volt, és várható volt hogy lelövik. A Nato elkövette azt a baklövést, h egy bombázást követõ napon a következõ bombázó ugyan azon az utvonalon repült (ez egyébként szabálysértés volt). A jugok odatelepitettek 2 KUB önjárö légvédelmi rakétakomplexumot. Azok bemérték a bombázót, indítottak rá két rakétát, melyek közül az egyik eltalálta a lassú bombázót. Az F-117 lelövése nem a jugóknak köszönhetõ, hanem az amik hibájának.

Az F-117 nem szuperlopakodó. Olyan a kialakítása, hogy kissebb az átlagos gépnél a radarvisszaverõ keresztmetszete. Ez nem azt jelenti, h láthatatlan a radar számára (a B-2 SEM AZ!!!), hanem azt, hogy nem 200 km-rõl veszed észre, hanem 20km-rõl.
Quote from: White SeeD"Atomot nyilvánvalóan senki nem fog bevetni"
Én ebben nem lennék olyan biztos. amerikának van egy szokása: elõbb lõjj aztán gondolkozz....
De nem atommal! Mit értékesebb: egy elfoglalt ország vagy egy rádióaktív hulladékkal fertõzött földdarab. A radioaktiv felhõnek van egy rossz szokása, nem áll meg az országhatáron. Ha csak egy kis realitás is lenne abban, amit mondasz, akkor már Vietnámban bevetették volna.

Hülyeségeket irsz és sokat. Remélem nem ilyen szinten folytatod, ha folytatod.

.Attila

A 2 atombombás dologra reagálnék:

1. USA kapásból atomot használna... lehet, hogy az amerikaiak nagy része hülye, de nem a katonai vezetõségnél. Ez hülyeség.

2. Kína atomot küldene az USA-ra... hát, elindítani el tudja, kérdés, hogy akár az amerikai partok közelébe érnek-e a rakéták. Ugyanis erre is van védelmi rendszere az USA-nak tudtommal. Mûholdak igen gyorsan észreveszik a közeledõ rakétákat, az elhárító rakéták indítása meg igen gyors mûvelet.

katz

Quote from: BonciKína atomot küldene az USA-ra... hát, elindítani el tudja, kérdés, hogy akár az amerikai partok közelébe érnek-e a rakéták. Ugyanis erre is van védelmi rendszere az USA-nak tudtommal. Mûholdak igen gyorsan észreveszik a közeledõ rakétákat, az elhárító rakéták indítása meg igen gyors mûvelet.
Az atomfegyverek korlátozásáról szóló egyezmény értelmében a rakétavédelmi pajzsot is korlátozták anno, de ennek ellenére vhol az óceán közepén semmisülne meg az a rakéta. (persze nem a Jumboba szerelt lézer által :lul: )

Emarsharae

Quote from: sirtomiNekem sem szimpatikus, hogy az amcsik mindenkinek meg akarják mondani, hogy mit lehet és mit nem, és hogy beleszólnak mindenbe.
:zen: Szerintem már mindenki tudja, vagy legalábbis sejti, hogy a hócipõm tele van az USÁval.
Quote from: DjinnHát az biztos, hogy katz elég vad cicus... :D
Neko-chan... :lul: Bocsi, de elképzeltem katzot mint egy macskát gépfegyverrel. Most megyek és bedugom a fejem egy kád jeges vízbe, és megpróbálom abbahagyni az õrült vihogást.

Vallásháborúkra, népirtásokra és hasonlókra visszatérve: na ne mondd, hogy mindig és csakis politikai nézeteltérések miatt üldözték a zsidókat, "cicafú".
Ja, és a keresztes hadjáratokat/háborúkat minek nézed?
Valljuk csak be, a keresztényeknek mindig is bökte a csõrüket hogy valaki más vallású. És igen, ez nagyrészt az egyház bûne is, de ne hidd, hogy csak és kizárólag õk a hibásak. Nézd csak meg, ki hogy kerül pokolra a kereszténység szerint, és megvilágosodsz.
(PS: boszorkányüldözések.)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

katz

Quote from: EmarsharaeVallásháborúkra, népirtásokra és hasonlókra visszatérve: na ne mondd, hogy mindig és csakis politikai nézeteltérések miatt üldözték a zsidókat, "cicafú".
Ja, és a keresztes hadjáratokat/háborúkat minek nézed?
Valljuk csak be, a keresztényeknek mindig is bökte a csõrüket hogy valaki más vallású. És igen, ez nagyrészt az egyház bûne is, de ne hidd, hogy csak és kizárólag õk a hibásak. Nézd csak meg, ki hogy kerül pokolra a kereszténység szerint, és megvilágosodsz.
(PS: boszorkányüldözések.)
Vhogy annyira nincs kedvem ezt kommentelni.

Mi a fenéért nem képesek egyesek használni a keresés funkciót, vagy postolás elõtt megnézni az oda vonatkozó topicot.

Kvikveg

Quote from: RouninSas ide

Érdekes hírmorzsa, miszerint hegylakó anime készülne... halott róla bárki bármit?
Nem, de egesz jol hangzik.
Ajjaj. Megneztem a videot.
1.: ezt a rajzolasi stilust nem szeretem.
2.: olyan nagyonamcsi stilusunak nez ki
3.: a veget tuti egyszeruen osszevagtak.
Na mindegy. Varunk.
Reszemrol addig is maradok a Hegylako 1-nel. Aaaaaz kiraly.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: RouninSas ide

Ninja Scroll Future Edition?

Emarsharae

Quote from: katzMi a fenéért nem képesek egyesek használni a keresés funkciót, vagy postolás elõtt megnézni az oda vonatkozó topicot.
Talán mert még nekem sincs annyi szabadidõm, hogy végignyáladzzak 12 ezer postot egy ültõ helyemben három megjegyzés miatt. Magasságos katz, kérlek bocsáss meg nekem ezért a borzalmas tettemért!  :rolleyes:

Bonci: de üres. :(
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

.Attila

Quote from: EmarsharaeBonci: de üres. :(
Gyorsan elfogyasztottam :)
Kíváncsi vagyok, kinek ismerõs vhonnan, nem hiába fényképeztem le és raktam fel ;)

katz

Quote from: BonciGyorsan elfogyasztottam :)
Kíváncsi vagyok, kinek ismerõs vhonnan, nem hiába fényképeztem le és raktam fel ;)
csak nem Onegai Teacher?
Ponchi v mi?

Emarsharae

Quote from: BonciGyorsan elfogyasztottam :)
Hát, ha mást nem, Gravitation. Hirtelen eszembe jutott az egyik nagy "confession" jelenet...  :haha:  Abban fõszerepben voltak. Vagy mondjam inkább úgy, hogy szájról szájra jártak?  :lazza:

katz

Quote from: EmarsharaeTalán mert még nekem sincs annyi szabadidõm, hogy végignyáladzzak 12 ezer postot egy ültõ helyemben három megjegyzés miatt. Magasságos katz, kérlek bocsáss meg nekem ezért a borzalmas tettemért!  :rolleyes:
A vallások topicban már lement "párszor" ugyan ez a vita és mindig ugyan az lett a vége. Ha arra van szabadidõd, h hülyeségeket irogass, akkor arra miért nincs h utánna is nézzél pár dolognak?

.Attila

Quote from: katzcsak nem Onegai Teacher?
Ponchi v mi?
A nevére nem emlékszem, de az anime talált :)
Btw. 250 Ft-ba került.

animoni

Quote from: Boncihttp://usteam.hu/pictures/b/pics/1121454423841.jpg :)
Ez meg mi :3x3: ? Ugy látszik mindenki tudja csak én nem :lame: !
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Emarsharae

Quote from: katzHa arra van szabadidõd, h hülyeségeket irogass, akkor arra miért nincs h utánna is nézzél pár dolognak?

A pár dologgal a vallás topicra gondolsz, vagy mire pontosan? Emellett köszönöm szépen, de amíg nincs diplomád amit az orrom alá dughatsz teológiából, vagy bármiféle igazolásod, hogy neked mindig igazad van, kérlek ne mondd hogy hülyeségeket beszélek, mert amellett hogy nem érzem hogy igazad lenne, ezzel megjegyzéssel, vagyis "érvvel" nem igazán vagy nyerõ.
Emellett "a hülyeségek amiket beszélek" biztos a két év egyháztörténelem és az egy félév vallásfilozófia hallgatásából fakadnak. és mielõtt belémkötnél, elvégeztem mindet, és nem is aludtam közben.

katz

Quote from: EmarsharaeA pár dologgal a vallás topicra gondolsz, vagy mire pontosan? Emellett köszönöm szépen, de amíg nincs diplomád amit az orrom alá dughatsz teológiából, vagy bármiféle igazolásod, hogy neked mindig igazad van, kérlek ne mondd hogy hülyeségeket beszélek, mert amellett hogy nem érzem hogy igazad lenne, ezzel megjegyzéssel, vagyis "érvvel" nem igazán vagy nyerõ.
Emellett "a hülyeségek amiket beszélek" biztos a két év egyháztörténelem és az egy félév vallásfilozófia hallgatásából fakadnak. és mielõtt belémkötnél, elvégeztem mindet, és nem is aludtam közben...
...és én különben is okosabb vagyok mindenkinél. Ti örülhettek, hogy leereszkedem hozzátok ostoba fajankók.

animoni

Quote from: katz...és én különben is okosabb vagyok mindenkinél. Ti örülhettek, hogy leereszkedem hozzátok ostoba fajankók.
Valakinek nagyon jó az önértékelése!!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

katz

Quote from: animoniValakinek nagyon jó az önértékelése :rolleyes:
Nézd meg az idézetének végét a postomban.

Csak a mondokáját fejeztem be